אני אשמח ממש לעצה.
אמ;לק: יוצאים חודש, הבחור יצא למילואים לפרק זמן לא ידוע בדיוק כשרציתי לקבוע שיחה לחתוך, מה עושים?
אנחנו יוצאים כבר קצת יותר מחודש, נפגשנו חמישה פעמים, ובין לבין (ביוזמתו) מדברים המון בהודעות וכל כמה ימים בטלפון.
בחור טוב בסך הכל, ובהשוואה לרוב האחרים שיצאתי איתם (ולרוב ההצעות שאני מקבלת), הוא באמת הרבה יותר בכיוון של מה שאני מחפשת.
באמת, לולא השוני בינינו בפן הרגשי ובפן האינטלקטואלי, כנראה הייתי רוצה מאוד להיות אשתו. אבל לצערי, בשיחות שלנו ובדייטים האחרונים אני רואה שזה מפריע לי יותר ויותר.
כשחזרתי מהדייט האחרון שלנו בשבוע שעבר, ממש התלבטתי. ידעתי שאני כנראה צריכה לחתוך, אבל התלבטתי אם לשתף אותו (בצורה מתאימה ומכבדת) בהתלבטויות שלי, ולתת לזה עוד פגישה אחת.
הבעיה היא שהוא אף פעם לא באמת הקפיד על חוקי הדייטים 😅 (לטוב ולרע!). והוא בדרך כלל (אם סיימנו את הדייט בחיוך) כותב לי ישר אחרי, בכללי הוא מתכתב איתי כמעט תמיד. יש אולי בנות שיאהבו את זה, אבל אותי זה קצת חונק (לא אוהבת את הרעיון של זמינות תמידית), אבל נראה שזה חשוב לו, אז אני משתדלת לענות ולהתכתב.
אחרי הדייט האחרון, לא עניתי לו כשהגעתי הביתה, רציתי להגיע להחלטה ולא לשלוח הודעות אם אני עומדת לחתוך, אבל אז הוא כתב לי שהוא קיבל צו 8 ושהוא עולה למחרת לבסיס, והגעתי למסקנה שעדיף לא לחתוך ממנו שניה לפני שהוא עולה להילחם(?), שזה כמו לחתוך (להבדיל) לפני שבת, ושכנראה הכי נכון כן להמשיך. אז עניתי לו כרגיל, ואיחלתי לו בהצלחה, אמנם לא דיברנו בפלאפון מאז, אבל כן התכתבנו עד ראש השנה.
הוא כתב לי שפעם שעברה (בשמחת תורה) כשהוא נסע למילואים הוא היה אחרי פרידה, והוא ממש שמח שעכשיו הוא נוסע למילואים כשהוא בקשר כלכך מיוחד, ושהוא בכללי ישמח אם אוכל להיות זמינה לשיחה לפעמים. כאב לי ממש, אבל עדיין לא ידעתי מה לעשות, הבהרתי לו שאני שמחה מאוד שהכרנו, אבל שאני מרגישה שמבחינתי אנחנו ממש בתחילת הקשר, ושיהיה לי רע אם הקשר יתקדם מהר, הוא קיבל את זה, אבל המשיך להתכתב כרגיל.
בראש השנה הבנתי כמה גרועה ההתכתבות התמידית הזו, פתאום היה לי ברור, בלי הלחץ הזה של לענות להודעות שלו, שאני לא רוצה להמשיך בקשר הזה, שהוא מקסים, אבל שאין לי התלבטות. אבל הקטע הוא שהוא במילואים, לפרק זמן לא ידוע , והוא ממשיך להתכתב איתי, קשה לי לענות לו אני מרגישה שאני משקרת לו;
- מצד אחד לא יפה לסנן או לענות לא בצורה יבשה,
- מצד שני, לא יודעת אם אני רוצה לעודד את הקשר.
מה לעשות?? אני אשמח ממש לכל תשובה, אם יש גם אולי כאלה כאן שהיו במילואים, ויכולים לומר מה דעתם בעניין , אני אשמח ממש!
נ.ב. אני יודעת שלרוב אחרי חודש (לדעת הפורום) עדיף לחתוך פנים מול פנים, אבל אנחנו גרים במרחק של כשעתיים נסיעה אחד מהשניה , וברוב הדייטים הוא ממש לא הסכים שהדייט יהיה קרוב לבית שלו, ובעיני זה יהיה נורא אם הוא ייסע שעה+ רק כדי שאחתוך.
וכמובן תודה רבה שנלחמת עבורינו, חזק ואמץ!
.