עשר פגישות, תלוי על פני כמה זמן.
וגם צריך להבדיל בין 10 פגישות אקסטרים ל10 פגישות באנאליות.
אבל מה שכן אני ממליץ בדרך כלל דווקא על איש מקצוע ולא על מישהו מהמשפחה.
יכול להיות שזה יקח יותר מעט זמן שאיש\אשת המקצוע יכירו אותך אבל בהחלט תוכלי להגיד לגבר (הוא לא נשמע לי כמו "בחור").
תשמע, אני רוצה שזה יצליח וחשוב לי להיעזר באיש מקצוע זה או אחר, אתה מוכן לחכות לי בבקשה, אני רוצה להיות מיושבת בדעתי כשאני מקבלת ממך טבעת.
ודווקא כשאדם ביישוב הדעת הוא לא עם מה שמכנים "פרפרים" אבל בהחלט זה הרבה יותר מוערך מאשר פרפרים.
ואל תשכחי, הוא זה שמצווה על פריה ורביה ולא את, ברור שהוא ירגיש הרבה יותר ממך את מה שהוא מרגיש. ( למרות שיש בנות שגם מרגישות הרבה דברים)
משהו שאני חייב להאיר בנוסף לדברים שלפני.
נניח חבר טוב, אני מתגעגע אליו מאוד ואני פתוח איתו בהכל, אבל, אני לפעמים רוצה ממנו קצת מרווח נשימה בשביל שנינו.
גם בזוגיות, זה לא שאתם הולכים להתחתן והולך להיות איזה אקשן מיוחד.
בשביל אקשן ואקסטרים כל הזמן צריך פנאי, זמן ויכולת.
וגם יש שאלה נוספת מאד רצינית: את חושבת שמבחינת מילוי החיים ברוחניות (אוויר) בבית, הוא יוכל למלא את החלל הזה?
זה לא עניין של מדע מדוייק אלא עניין של הערכה גסה עם פתיחות לסטייה מהציפיה בפועל בלא מעט.
בדרך כלל כשלומדים את הטווחים האפשריים בזוגיות באופן כללי הרבה יותר קל להיות מיושב שהוא בתוך טווח מסויים שמתאים לך.
האם יכול להיות שמישהו אחר גם יתאים? יכול להיות... אבל את בוחרת עם מי *את* רוצה לחיות ולבנות זוגיות.