היי לכם,
מרגישה צורך לפרוק ולהבין אם אני בסדר..
התחתנו לפני חצי שנה בערך. ב"ה אחרי חודש כבר נכנסתי להריון וההתחילו כל הסימפטומים של בחילות הקאות.. היה לי נורא קשה. אני בשנה דיי עמוסה ומשלבת עבודה ולימודים לתואר אינטנסיבי ודורש במרחק של נסיעה ארוכה מהבית.. כבר תקופה מרגישה שלא מצליחה להיות ביציבות נורמלית בגלל זה.. הקושי הפיזי הכביד על הכל והרגשתי שאני צריכה להוריד הילוך כשבפועל אני חייבת לתפקד..מה שהוריד מההשקעה בבית מבחינת סדר, זוגיות, השקעה בעצמי ובנפש.. ב"ה אני כבר בחודש חמישי.. אמנם הבחילות פחתו אך עדיין קיימות, ופתאום תקפה אותי שפעת, בעלי במילואים ואני מרגישה שלא מצליחה לדאוג שהבית כל הזמן יהיה מסודר .מתבלגן מהר כאילו חיים פה 20 אנשים.. לא מצליחה לאכול דברים מזינים ולהשקיע בזה כמו פעם.. נכנסתי לחופשת סמסטר, מלא עבודות, לא אוהבת לישון לבד ונוסעת להורים והנסיעות משקיעות עליי לאמטוב פיזית.. הרבה פעמים מקיאה במהלכן או אחריהן ופשוט סיוט..
לא יודעת אם זה נורמלי, בסך הכל מצליחה להחזיק אבל מרגישה שכך התפקוד שלי מוגבל מאוד עכשיו ומשפיע לי על המצב רוח ועולים בי כעסים על בעלי שאולי לא מספיק מבין ולא מספיק עוזר, למרות שהוא באמת מנסה ומשתדל מה שיכול.. מפחדת שאת כל התסכול שלי אני יוציא עליו..
מוכר לכן? זה מוגזם?
אשמח לתמיכה ועצות 💓

)