אני כל הזמן נקרעת בבית-עושה הכל!!כביסות,בישולים,ניקיונות,שטיפות,מקלחת לילד בדרך כלל, הכל!
ואני עוד בהריון, ובעלי בקושי שותף,כל דבר זה לבקש אלף פעם,ולתזכר אלף פעם, והוא מוציא לי את הנשמה על כל עשיה בבית, שפשוט אין לי כח כבר לבקש! שלא נדבר על האיטיות הנוראית שלו, כל דבר לוקח לו ים זמן והוא גם לא עושה את זה כמו שצריך.לצורך העניין אני מבקשת לעשות כלים-אז אני צריכה לבקש כמה פעמים, ולפעמים הוא פשוט לא עושה ואומר לי שיעשה מחר-ואז כמובן שהוא לא עושה ואני עושה, זה פשוט נמאס!וגם כשעושה לא עושה הכל, משאיר הכל מים בשיש וברצפה,ומלא לכלוך בכיור, כאילו בחייאת, עד שאתה עושה משהו תעשה אותו כמו שצריך. וגם בין כל עזרה בבית צריך הפסקות לנוח.
אני בהריון וכל הזמן כואב לי הגב והרגליים ופשוט כל הגוף בגלל שאני עובדת בלי הפסקה ולא נחה, ואין לי כוחות, פשוט אין. ולא-אני לא יכולה לשחרר ושהבית יהיה מסריח או שלא יהיה אוכל לשבת, זה דוחה אותי ופשוט יתחשק לי לא להיות בבית, זה מפריע לי נורא ומשפיע עלי נפשית-עושה אותי עצובה.
אני מתחרטת שלא בחרתי בעל יותר מהיר, שעוזר ושותף בבית, ושלא הכל יפול עלי כל החיים, פשוט נדפקתי!!
ובסוף עוד הוא אומר לי שאני כל הזמן עצבנית והוא לא רוצה לדבר איתי אם אני מתנהגת ככה- עם כל הכבוד, ברור שאני יהיה עצבנית אם כל הגוף שלי כואב ואני עובדת בלי הפסקה והוא על כל אפצי צריך מנוחה ואלף תזכורות, ברור שאני אהיה עצבנית על זה שהוא לא רואה אותי. אני אהיה הרבה יותר רגועה ונחמדה אם תעזור כשאני מבקשת(לעזור מעצמו זה כבר לא בלקסיקון).
אופ חתיכת פריקה, מקווה לשמוע עצות טובות.