ו...נניח..
שאתם רואים בטלוויזיה מבזק מיוחד :
החמאס מודיע בתקשורת : ״אוקי, נשחרר את -כל- החטופים בידינו תוך 30 יום בתנאי....״
וכאן..אתם ממתינים בקוצר רוח....״בתנאי...״
ואז דובר החמאס שלא ברור למה הוא עדיין בחיים, ממשיך ״בתנאי שהמתנחל הציוני בשם _____________ (השם שלכם) מכיר מישהי חדשה ומתחתן תוך 30 יום מרגע זה...״
ואתם... ״מה ???????????״ ואז הוא אומר (דרך הטלוויזיה) ״בהצלחה. נפגש עוד 30 יום !״
(הערה טכנית לצורך דיון - נניח שאתם היחידים שראיתם את המבזק הזה בכל עם ישראל. רק אתם. אף אחד לא יודע על הדיל הזה וגם אסור שמישהו ידע. לזרום בבקשה)
((הערה 2 - הפנייה לנשים וגברים ).
א. האם אתם תהיו מוכנים לקחת את האתגר ולהתחתן תוך 30 יום כדי להציל את כל החטופים ?
ב. אם כן, מה תעשו אחרת כדי שזה יצליח ב 100% ?
ג. לא. אין אפשרות להתחתן ״בכאילו״ או להתחתן ולהתגרש. אתם צריכים להשיג תוך 30 יום את הדבר -האמיתי- . הצלחתם ? כל החטופים חוזרים תוך 30 יום.
אז לענות :
א. כן או לא (אם בכלל היית מנסים לעשות משהו -רציני- בשביל זה)
ב. מה הייתם עושים ?
אני אענה ראשון.
א. כן.
ב. לוקח שלט קטן ומציב אותו על ספסל שאשב עליו. רושם ״מחפש להתחתן תוך 30 יום. פרטים כאן, בשיחה קצרה על הספסל״. בוחר ספסל בנקודה שעוברים בה הרבה אנשים יחסית.
מתפלל ש10 מתוך 1000 שעברו, ישבו לשיחה קצרה ועם אחת מתוכן יהיה איזה קליק קטן של סקרנות.
אחרי 20 יום ( = קליק של סקרנות עם 20 בחורות), לוקח את הרשימה של ה 20 ויושב לשיחה של 3 שעות עם כל אחת מה 20.
מתפלל ש 5 מתוכן, יהיו מתאימות לי ואני להן ברמה..סבירה + . מחליט על ה-אחת- מתןך 5 . מציע נישואין. מתחתן ברבנות.
תורכם.
תודה.