מדי חצי שנה (או שנה ? מי סופר...)
אני ואתם, בעזרת כח עיבוד המוחות האדיר שיש כאן,
מנסים לחשוב איך לעזאזל, מדינת הסטארט-אפ לא מצליחה לשכלל את נושא השידוכים.
אז מנסים שוב.
לדעתי,
הבעיה המרכזית היא יצירת הקשר הראשוני.
אבל לא יצירת קשר ראשוני עם כרטיס או תמונה
אלא יצירת קשר ראשוני במציאות. הפעם הראשונה שאתה רואה את הבן אדם באירוע מסויים או במכולת או בקניון...או ברחוב
הפעם הראשונה הזו, ששקשורה לאלפי שנות אבולוציה ואומרת לך (אחרי שראית את הבן אדם) , ״אוקי, מי זו ? מי זה ? תנו לפחות צ׳אנס לדבר איתה או היא איתי. ואם שנינו רוצים, אז נוכל להתחיל לשוחח״
הרעיון הוא כזה (וכמובן זה יותר..השראה לרעיון שאחרים בתגובות יצטרכו לשכלל כאן או עם החברים הטכנולוגיים שלהם)
א. בן אדם שמחפש להתחתן, צריך להצטלם -כל- פעם שהוא יוצא לאירוע חברתי או מקום שבו יש אפשרות לשידוך. 2 תמונות. תמונת פנים. תמונת גוף-פנים.
ב. ברגע שהצד השני רואה מישהו מעניין בציבור, הוא יוכל לפתוח את האפלקציה באותו רגע או מאוחר יותר בבית ולראות -רק- בדגש על -רק-, רשימה של אנשים שהיו בסביבתו, בלי שם, בלי כלום, הדבר היחיד זה שלכל בן אדם ברשימה הזו ,יהיה את 2 התמונות. זהו.
ג. הוא ראה באפלקציה את מה שמצא חן בעיניו, באותו רגע, או בבדיקה בסוף הערב או יום למחרת. והוא שולח ״בקשה״. בבקשה, הוא שולח את הכרטיס שלו. הכרטיס יכלול את 2 התמונות שהוא צילם לפני היציאה שלו מהבית. ועוד פרטים בסיסיים. גיל. עיר. מקצוע.
ד. הצד השני מקבל את ״הבקשה״. אם מאשר, הם מדברים בוואצאפ. אם לא מאשר, לא קורה כלום. שום פידבק.
דבר אחד בטוח, שירות כזה חייב להיות משהו בסדר גודל ארצי כמו וויז, כמו easy.co.il, גטטקסי.
כלומר לכל מי שרווק ומחפש שידוך, צריך להיות אחד כזה. הוא צריך להיות מודע שהשירות הזה קיים, כמו המון שירותים מפורסמים.
רק רוצה להדגיש נקודה שאולי ברורה לי, אבל לא לקוראים.
הדגש הוא כאן, לגשר על מה שמתחיל במציאות ומסתיים באייפון
במקום מה שמתחיל באייפון ומסתיים במציאות.
לדעתי, זה הסדר הנכון. במציאות, אתה קולט את -מציאת החן- הרבה יותר טוב מאשר כשאתה עובר על 800 פרופילים באתר ומנסה את מזלך כמו במילוי חיש גד.
התעייפתי בהקלדה. בכל זאת, אני אחרי פרוסה של עוגת תפוזים בחושה בסיר פלא. זה המון סוכר.
אז בבקשה, לא לחפש כאן את הבעיות או דברים שפיספסתי אלא לתת הצעות יעול. לשכלל את הרעיון בכיף. מצידי שיהיה רעיון שונה לגמרי, העיקר שיהיה מוצלח.
וכן, אפשר גם להסתלבט בתגובות הכל טוב.
העיקר...שגם תהיה בדיקה רצינית, איך לעזאזל פותרים את הבעיה הבסיסית הזו. איך מגשרים על ה 5 שניות אלה שהרוב לא יוזמים בפועל ואין התקדמות.
תודה.
וכרגיל, אם קראתם עד לכאן...אז כל הכבוד. לי לא היתה סבלנות כ״כ. אז שוב תודה. עד לניצחון.