לא שמתאים לי באמת להיות "נעול" ולא שאני מהאנשים שמרבים להשתמש במילה הזאת. (*נעול = 100% ריכוז מאמץ והתמסרות לעניין פלוני, סלנג של מכיניסטים).
יצאתי השנה עם 4 בנות בסך הכל (!). שתיים מתוכן הצליח לכמה דייטים, אחת חתכה אחרי דייט ראשון ואחת אני החלטתי שלא מתאים אחרי דייט אחד. כיום אני מתבונן בזה ומבואס על עצמי. זה רגש טוב מבחינתי, ושמח לראות פתאום כמיהה הרבה יותר משמעותית לזוגיות (כבר מכיתה י"ב היה רצון, אבל בגדר פריווילגיה)...
הפעלתי מחדש את הכרטיס בשליש גן עדן (🤮) אבל מרגיש שאני עושה את זה סתם בשביל להשלות את עצמי. לא מצאתי שם פעם אחת משהו מעניין וכשחזרתי עכשיו אחרי ארבעה חודשים מצאתי אותם פרצופים בהצעות.
לשמחתי יש לי הרבה מקורות להצעות וגם מאנשים שמכירים אותי ברמה סבירה, ועדיין מתמהמה ככה.
עוד נקודה - בגלל שנעתי ונדתי כמה פעמים בשנים האחרונות על הרצף הדתי לכל מיני צדדיו, שמתי לב שעדיין השתמר לי המון זמן ציור של בחורה שתתאים לי, ותמיד בציור הזה קיוויתי לרמה דתית נמוכה או לפחות מתונה. פתאום השבת חשבתי לעצמי שאולי מראש זה לא אזימוט טוב, וששווה לצייר ציור מחודש. עדיין קצת clueless
אבל זה חוזר להתחלה - חייב להשקיע בזה יותר ריכוז. אם אחרי כמה פגישות עם בחורה כשאני נהנה והיא ח"ו תרצה להפסיק - אני אצטרך לבקש הצעה נוספת ולהתחיל מחדש. אני עדיין לא מרגיש לחץ (למרות ש26 זה כבר זקן) אבל כן מרגיש כמיהה הרבה יותר טובה לזוגיות.
-
מחשבות, שיקופים עידודים ורמיסות ייתקבלו בברכה
שבוע טוב ומבורך, צום קל וסבבה