"באמת ראינו? מתי? איפה?"- במלחמה עם איראן, בחיסול של אוייבים ערבים גדולים, אפילו ב7 לאוקטובר שהיה צריך להיות יותר גרוע(ככה אומרים) ,בעצם החיים שלנו באזור מוקף אוייבים.ועוד.
"אחת הסיבות העיקריות למלחמת גוג ומגוג היא שה' יעשה נקמה בגוים. יד ה' עדיין לא התגלתה בעולם. אלא אם כן את ציוינית שסוברת שמדינת השם ישראל היא יסוד כסא ה' בעולם והיא זו שנוקמת בגוים הרשעים אבל אני בספק שאת חושבת כך."-יד ה' פועל בעולם! אך,בצורה של הסתרה, מי שרוצה לראות רואה. זה לא קשור לציונות אם יש השגחה או לא. המדינה היא בסה"כ שליחה של ה' בין לטוב בין למוטב, כמו שאיראן שליחה של ה' להרע.
"אילולי כן לא הייתה כפירה, ורבנו כבר הזכיר את זה המון שתבוא תקופה נוראית כזאת עם הסתר פנים וכפירה"- את זה רואים בהודעה הפותחת שלך.
"כמה עשרות צעירים שהתחזקו אצל הרב אמנון יצחק זה כלום לעומת מאות מיליונים."- אגב זה לא עשרות.זה הרבה יותר.
"ואני אומר מאות כי באמת חלק ניכר מסין ורוסיה חסרי דת, שלא לדבר על העולם המערבי שנטש תנצרות"- ע"ז זה יותר טוב מאטאיזם? פעם היה ע"ז לאלילים היום האלילים שונים(כסף, האני,מפורסמים), אני לא יודעת להגיד מה פחות גרוע.
"זה ממש לא מיעוטו ככולו. רוב עם ישראל לפחות במדינת ישראל מסורתיים/דתיים."-להיות מסורתי/דתי(ויש פער גדול בין מסורתי לדתי) לא אומר ללכת עם ה' באש ובמים, עם כל הכבוד. אני שומרת מצוות ואני יודעת על עצמי שאני לא קרובה ללהיות באש ובמים עם ה'.ואני מניחה שיש רבים כמוני. לא לסלף.
"לגבי עניין ההשגחה שוב תצתרכי להביא לי מקורות ברורים. צריך משקפיים דתיות כדי לראות השגחה ורואים טביעות אצבע אבל לא רואים התגלות אלוקית, עדיין."-מקורות למה? שה' משגיח? זה חלק מעיקרי האמונה. מה זה התגלות אלוקית? אתה רוצה שיתגלה לך בסנה?
"להגיד נסתרות דרכי השם זו לא תשובה זו התחמקות, זה אולי סותם פיות כן אבל לא מסיפוק אלא מתסכול."-זה תשובה. חבל שאתה לא מבין שאתה עם שכל של בן אדם לא יכול להבין את אלוקים.וברור שיש עוד תשובות, כנראה שיותר נוח להתעלם מהם.