די נמאס לי מבעלי!
הרחפנות והאדישות שלו הם ברמות הכי גבוהות שיש והם גורמות לי לא לאהוב אותו. זה התכונות הכי מתסכלות בעולם. עכשיו הוא לקח את הילד להורים שלו (יפה שסופסוף הוא הסכים, בדרך כלל משאיר את כל הילדים והולך לבד)הילד בן שנתיים וחצי- הוא לא שם לו נעליים,לא החליף לו טיטול בבוקר ולא לקח איתו טיטולים, פשוט הזיה!!!
ואחר כך הןא מתפלא שאני לא יכולה לסמוך עליו, תמיד אני צריכה להיות המובגר האחראי מבנינו שמנהל את הכל, אפילו אחרי לידה הוא לא לוקח אחריות על הבית ולא נותן לי לנוח כמו שצריך,והוא מוכיח לי פעם אחרי פעם שאני לא יכולה לסמוך עליו.
באמת שאני מרגישה שכבר נמאס לי ממנו,אני לא יכולה לחיות עם הרחפנות,האדישות והאיטיות הכרונית הזו כל החיים כי אני בדיוק הפוכה מזה-תקתקנית, מסודרת ומאורגנת וכו'.
קשה לי שאני אף פעם לא יכולה באמת לשחרר שליטה על הבית ולסמוך עליו שיעשה דברים כמו שצריך כי כשאני משחררת בדברים קטנים כמו שיארגן אותו בבוקר לפני שלוקח אותו הוא לא יודע לעשות.בחייאת.
היום אני אמורה לטבול ופשוט לא באלי ברמות הכי גבוהות שיש, אני רחוקה ממנו שנות אור ומרגישה שמגיע לי מישהו יותר טוב,שאוכל להישען עליו ויהיה שותף אמיתי לחיים. יש סיכוי שהזוגיות הזו תצלח כשיש פערים כאלו גדולים?