היי חברות, אשמח לשמוע דעות ומחשבות בעניין שקצת קשה לי, חושבת שזה יכול לעזור לי לשנות גישה בעניין...
מאוד מאתגר אותי ללכת למקווה, גם ההכנות וגם החוויה בפועל לא קלות לי, קשה לי גם להתחבר לקיום יחסים אחכ שתמיד מיד אחרי המקווה מרגיש לי מתוכנן ולא ספונטני וזורם.
כל פעם אני משתפת את בעלי בקושי וממש מבקשת שישים לב לתת לי יחס מיוחד בשבוע שלפני ועד המקווה, יותר תשומת לב, רגישות, פינוקים וכו... פעם אחר פעם הוא שוכח ולא ככ על זה, כשאני מזכירה בנקרה הטוב הוא זוכר לכמה שעות ובמקרה הרע אנחנו רבים על זה. מאוד מתוסכלת מזה! זה גרם לי כמה פעמים לא ללכת.. מרגישה שהוא לא רואה את המאמץ הרב שזה דורש ממני לא משנה כמה אני מסבירה... הוא ממשיך כרגיל... (והוא ברגיל מאוד מתחשב, עוזר ואיכפתי!) אבל שום דבר מעבר...
לי באופן אישי אין את המניע הדתי ללכת למקווה ולשמור על זה.. התחתנו די דוסים ואני מאוד רחוקה מהמקום הזה עכשיו, חיים באהבה גדולה למרות הפער ואני ממש מוכנה ללכת בשמחה כי זה חשוב לו אבל ממש קשה לי שאני לא מרגישה גם את המאמץ שלו.. ממש אשמח לשמוע מה אתן חושבות על זה.. אולי יש רעיונות על איך כדאי להסתכל על זה ואיך להתמודד...