בקשר לכינים....נפלא! ילד שמעולם לא היו לו כינים....אז או שמעולם לא יצא מן הבית לאף מקום או שהוא מסכן...קרח.
אגב, כינים ותולעים זה סט מושלם...תשאלי את כל האמהות! מהיכן את חושבת מגיעות הכינים לראשי הילדים?
מחברים וחברות שלהם בגן, בבית הספר, וחוזר חלילה...
בכל אופן, איך מחזקים את הבטחון העצמי - יש לבטח המון שיעורים על זה ביוטיוב. נסי אתר "הידברות פנימית" של ד"ר יחיאל הררי
ולבטח יש עוד ועוד ועוד.
מה שבטוח, את בחברה טובה. מאמינה שכל אחד ואחת מרגישים חסרי בטחון, במינון זה או אחר; זה קשור לעצם היתנו בני אדם, אני מניחה.
באיזה מקום, אנו מרגישים את הקטנות שלנו כבני האדם, הנולדים, חיים והולכים לעולמם. מול הקב"ה אנחנו כלום. ואת זה מרגישים.
זה בקטן. אבל העבודה זה לחזק את עצמנו; השם ברא אותנו, סימן שהוא מאמין בנו:...רבה אמונתך". אף אחד לא יותר מאיתנו וגם לא פחות
מאיתנו. כולם באותה סירה: בני אדם ויהודים. אולי תרשמי לעצמך דברים שאת אוהבת בעצמך ותעברי על זה כל יום?
אגב, מבטיחה לך שאת לא האמא היחידה שבתה הסתובבה עם כינים. כ ל, כן, אין ספק, שכ ל האמהות נמצאות בסיטואציה הזו,
הרבה, מדי פעם, אחת ל.... אי אפשר להמנע ממכת מצרים הזו. באמת, זה כנראה משמים, המכה הספציפית הזו.
ולכולן (זוכרת שגם לי) הגננת מעירה מדי פעם ..... תודה שהזכרת לי, גננת, אני אבדוק ואשתדל.
זהו.