האמת כבר הרבה זמן מרגישה ריחוק מצד בעלי כלפיי.
לא יודעת מה קורה..
ולמרות שאני אומרת לו את זה- אין שינוי ואפילו נראלי שהוא אוהב את זה שאני במקום ה"רודף".
לפני כמה חודשים התחלתי תהליך ירידה במשקל וכחלק מזה- זה אומר שאני לא אוכלת בערב, כשהוא עובד בקרים- אז חוזר ב 18:30 ועד שמרדימים את הילדים- ניחא זה עדיין סבבה לארוחת ערב.
אבל ברוב הזמן הוא עובד ערבים- כך שהוא חוזר ב 23.00 בערך, ואני לא רוצה לאכול בשעה כזו.
אז הוא כחלק מההתחשבות בי- החלטנו שהוא יאכל ארוחת ערב בעבודה ואז כשהוא חוזר לא נאכל. (פעם היינו אוכלים בשעה הזאת כל ערב-לילה.)
אז מה שקורה כתוצאה מזה- זה שהוא פשוט מגיע ונכנס לישון.
מה שמוסיף לזה- הקבלה שהוא קיבל על עצמו בתחילת השנה- לקום כל יום ב 4:00 בבוקר.- שזה קבלה מעולה, זריזות וחריצות. מעולה. אבל זה יוצא שזה 'התירוץ' שלו ללכת לישון מיד כשחוזר הביתה מהעבודה בלילה. שזה נכון, הבנאדם עובד בעבודה פיזית לרוב, וואלה מתעייף.
הוא מתעורר מוקדם במטרה לנקות אם יש מה לנקות בבית, ואם לא אז ללמוד או ספורט. בינתיים ספורט לא יצא לו.
בבוקר אני מבקשת ממנו להעיר אותי מוקדם איתו ביחד שאני אעשה את הדברים שלי.. וכבר כמה פעמים שהוא קם מוקדם ולא מעיר אותי.
אני שואלת למה?! "שכחתי"/ "זה היה מוקדם מידי"/ "מה היה לך לעשות- הבית נקי והכל טוב.. תשני" - אני מרגישה ממנו שהוא פשוט לא רוצה בקרבתי.
כמה פעמים ביקשתי שידבר עם אחותו שתבוא אליי לבייביסיטר שנוכל לצאת יחד- הוא טוען שהיא לא יכולה. סבבה.. זה רק אחיות שלו יכולות לעשות לנו בייביסיטר.. ובדכ הגדולה עובדת והקטנה- ההורים שלה לא מרשים- אלא אם בעלי מפעיל את השכנועים שלו ואז כן. אז זה הנק' שהוא יכול- מרגיש לי שהוא לא רוצה.
כשדיברתי איתו על זה, הוא טוען שאין לו מושג על מה אני מדברת.
אבל בפועל כשאני נותנת דוגמאות הוא מאשים אותי. "את חשדנית" "את לא מעריכה" "את לא עושה" "את לא יוזמת"..
עכשיו אני לא באמת חושבת שזה הסיבה. פשוט הוא טיפוס כזה שאם אין לו טענות להפריך את מה שאני אומרת- הוא בדכ יפנה אליי אצבע מאשימה כשבפועל אין על מה. רק בשביל לצאת צודק. ולכן אני שונאת להתווכח איתו. הוא תמיד יהפוך את הקערה על פיה. בעיקר כשאני צודקת.
כל החופש הגדול- כל יציאה עם הילדים שרציתי- אני צריכה לשכנעעעעע, ממש עובדת בלשכנע אותו להשקיע בילדים ולצאת איתם, לעשות משהו, לצבור חוויות. הוא אומר שאפשר לצבור חוויות גם בבית (עזבו שכשאני מנסה להעסיק את הילדים בבית- הוא מתנגד ללכלוך ובלאגן)..
גם בחגים שהיו... אותו דבר. ובנוסף- מתעצבן עלייי (!!) שאני מתכננת לצאת והוא רוצה לנוח.
חח אבל כשהוא נח בבית- הוא כל הזמן בטלפון. ליד הילדים. וזה מטריף אותי.
אני נורא משתדלת לא להעיר לו.
אבל הוא תופס אותי בנפילות שלי. הנה תראי איך את מעירה לי.. את לא נותנת לי לנוח.
אבל כשהוא מעיר לי ליד הילדים- זה לא נחשב.
אני צריכה להעריך אותו שהוא מסדר/מנקה/נמצא עם הילדים/עובד. אבל סליחה?! מתי פעם אחרונה החמאת לי?!
הוא טוען שאני מסתכלת רק על מה שהוא לא מספיק- אתה יודע שאתה רואה רק את מה שאני לא?!
אני יודעת שזו פנקסנות לא טובה.
לא מזמן היה לנו ויכוח שגלש לויכוח נוראי.
ואמרנו אחד לשני מילים לא יפות. אני התחלתי.
אבל הסברתי לו שכשאני מגיבה מצורה עוקצנית או פוגענית זה לא מגיע מרצון לפגוע בו באמת (לא מצדיקה את עצמי) אלא ממקום של להיות נשמעת. הוא לא רואה אותי ואז אני מרגישה חוסר אונים ואז אוטומטי יוצא ממני מילים פוגעניות. ביקשתי סליחה על המילים הקשות. ולא הצדקתי את עצמי. ביקשנו סליחה והתפייסנו.
אחרי כמה ימים אמרתי לו לגבי הריחוק שאני מרגישה ועל זה שכבר מזמן לא הייתה בינינו שום אינטימיות.. אז הוא אומר לי 'אני עדיין פגוע אין אינטימיות..'
נפגעתי.
כי כשהוא פוגע בי ואז הוא בא להתנצל אני סולחת לו מיד ומחבקת ומבחינתי עברנו הלאה- למרות שקשה לי עדיין בלב.
אני התנצלתי. ועברו כמה ימים ודיברנו. והרגיש לי שהוא 'מנצל' את מה שקרה בשביל השקט שלו.
גם קשה לי נורא שהוא טיפוס שטלתן שאוהב שדברים מתנהלים רק בדרך שלו. ויש לו גם קטע שהו אבנאדם לחוץ שה' ישמור. אם יוצאים לאנשהו- הוא לבחץ כבר לחזור!! הילדים עוד לא הספיקו להשתחרר וכבר הוא רוצה לחזור הביתה.
די אני מאבדת איתו את הצפון!!
קשה לי לאהוב אותו, קשה לי להסתכל עליו במבט משוחרר ורגוע. כל הזמן לחץ.
חוזר הביתה- בטלפון.
מאז שקידמו אותו בעבודה- זה נהיה סיוט.
ב"ה המשכורת גדלה אבל וואלה.. מגזים!
הביא הביתה תוכי.
הוא מזרז את הילדים להיכנס לישון מוקדם בשביל להיות עם התוכי שלו. זה אמיתי??
אין לי כוח. באמת.
כל יום שישי הוא היה עצבני ולחוץ ואני ניסיתי להיות בווייב טוב ומצחיק כדי לשחרר אותו.. והיינו סבבה ואני מתאפקת כל הזמן שהוא עייף ובכל הזדמנות רוצה להיכנס לישון ולא אכפת לו מהילדים..נתתי לו לנוח, נכנס לישון מוקדם בלילה וגם נתתי לו לנוח 2-3 שעות בצהריים.. ועדיין במוצש עצבני.. אז בשבת היה לנו אינטנסיבי עם הילדים ..אז בשבת בצהריים אמרתי לו אני רוצה דייט היום בערב אני ואתה.
חזרנו הביתה מההורים שלי- הוא מזרז את הילדים לישון לישון ומתעצבן עליי כשאני סבלנית לבקשות שלהם.. (זה נורמלי שהילדים אכלו ב 17.00 וחזרנו הביתה ב 20.00 אז הוא אומר לי תרחמי עליי היום- בלי ארוחות עכשיו. טוב.. גם בזה התחשבתי אמרתי לו שרק אתן להם שוקו/תה חם .
אז הילדה שלי הקטנה שהייתה עם חום אתמול רצתה גבינה צהובה- הוא נותן לה חצי בשביל שהיא תסיים מהר ותיכנס לישון. ואז ביקשה עוד ועוד. נתתי לה והוא מתעצבן עליי "ככה את עושה לי?! סבבה.." תגיד אתה רציני שאני אכניס ילדה חולה לישון רעבה??! לפעמים אני מרגישה שהוא אכזרי לילדים!!
בא לי לבכות. אין לי כוח!!
ואז עולות לי המחשבות- מה הי קורה אם הייתי מתחתנת עם ההוא וההוא- אני יודעת שזו מחשבה ילדותית אבל וואלה עצבים !!
הילדים נכנסו לישון.
הוא הכין פיצה.
אבל אני אומרת לו שאני לא רוצה לאכול בערב.. הוא מתחשב בי ומוותר על הפיצה.. אבל יושב בטלפון.
אז אני ושאלת איפה הדייט..?
הוא אומר לי את לא רצית פיצה.
אמרתי לו מה זה חייב להיות עם אוכל??
אז הוא בטלפון.
די כבר אין לי סבלנות וגם לו אין סבלנות.
אז סבבה.. מה אני אעשה.
נכנסנו לישון ככה כועסים.
אין לי כוח!!!!!!
ובלי קשר אני מרגישה שיש עליי עומס והתלבטויות.. שאנחנו לא מדברים בכלל עליהם. לא מגיעים לזה.
יש לי דברים שקורים אצל ההורים שלי בבית שאני לא יכולה לשתף אותו כי אלה דברים אישיים של ההורים שלי והם בטח לא היו רוצים שהוא בתור חתן ידע את זה..
אני רוצה לעבור עבודה- ויש לי פחד ומלא חששות.
הילדה הייתה אמורה להיכנס למסגרת ולא מצאתי כלום באזור שלי.. נכון שזה דבר שאמור להיות בטיפולי אבל לא הרגשתי שאכפת לו מהבירורים שאני עושה ומהחיפושים שלי. אפילו ביום שישי אחד שאנחנו יצאנו לטייל עם הילדים אמרתי לו בוא נקפוץ למעון X נראה אותו.. "לא אין לי כוח. " אבל אני חייבת להכניס אותה (כי המנהל שלי כבר לא מאפשר לי עבודה מהבית) אז עד ששכנעתי אותו.. ואז הגענו לשם והמעון היה סגור ולא היה דרך להיכנס. אני מחפשת דרך להיכנס ואין לו סבלנות.. יאללה בואי נלך.. בסוף נכנסתי , הוא נשאר בחוץ.. ובסוף זה המעון שמצאנו ב"ה.
הוא מסתיר ממני מלא מידע שקשור למשפחה שלו. אני מגלה את זה בדרכים עקיפות. מסתיר ממני את הווצאפ שלו..