היי
היום בעבודה הגיע אדם בסביבות גיל ה40 לפגישה עם הבוס שלי, בינתיים עד שהבוס שלי התפנה אליו הוא המתין בפינת ישיבה, הצעתי לו משהו לשתות וכשהגשתי לו את המים ראיתי על המבט והחיוך שלו שהוא נדלק עלי בקטע מפחיד.
שאל אותי איך קוראים לי והתחיל לומר איזה שם יפה זה (והשם שלי הכי קלאס בעולם, כמו שרה/ רבקה/ רחל/ לאה...
מפה לשם המשיך לשאול אותי שאלות בחיוך דלוק עד שאמר לי "את אחת הנשים הכי יפות שראיתי בחיים שלי, קחי את זה כמחמאה"
ולמה אני מספרת לכם את זה? לא בתור סיפור לפני שינה אלא התייעצות אמיתית, מה אני יכולה לענות לאנשים כאלו, אני בן אדם מאד מנומס ואדיב, אין סיכוי שאצעק על מישהו וכשבאים אלי בטוב זה פחות נעים לי להגיד לו "עוד מילה אחת ואני מתלוננת עליך" או כל איום אחר ובסוף גם לא רוצה שיווצר מצב לא נעים לבוס שלי.
וזה כבר נהיה יומיומי, אתמול אחד האנשים שעובדים עם הבוס שלי בא אלי ואמר לי שהוא רוצה לבוא אלי ללילה (כשהרעיון הכללי לתכנית הלילית הובן ממנו) ועוד בלי סוף סיפורים, לא עובר כמה ימים בלי שמישהו מטריד אותי ברחוב/ בעבודה.
בקיצור אשמח לשמוע תובנות מחכימות עצות וכל דבר שיוכל לעזור לי להתמודד עם הטרדות במקום עבודה🙏
(בנים בבקשה לא לכתוב לי בפרטי🙏)