(מכאן באנונימי, מקווה שלא יזהו.)
יש לי התייעצות/פריקה/סתם שיתוף. יודעת שהתשובה הנכונה היא שזה דורש טיפול ובכל זאת אשמח לשמוע את דעותיכן.
אנחנו נשואים כמה שנים עם שלושה בנים מתוקים אם זה משנה לתגובות..
אז ככה, בעלי עובד בעבודה שיש בה כל הזמן עבודה
משותפת עם נשים (בסגנון פיזיותרפיסט, רופא, אח וכאלה משהו שלא ניתן לשינוי)
יש לו מישהי אחת שעובדת איתו די הרבה זמן ויש להם קשר חברי, גם היא נשואה עם ילדים. לי זה מאוד מפריע וכבר שנה שיש לנו די הרבה מריבות על זה. הוא תמיד אומר לי שאני ממש מגזימה והוא מקפיד על ההלכה ושאני סתם פרנואידית, בקיצור, נותן לי להרגיש רע עם זה שזה מפריע לי.
אבל באמת שהם יכולים להתכתב ימים שלמים, ובגלל שאני מעירה לו על זה הרבה הוא כמעט ולא משאיר את הפלאפון לידי. ביום שישי בדקתי משהו בפלאפון שלו וקפצה לי הודעה ממנה אבל היינו באמצע משהו ולא ממש ראיתי. אח"כ הפלאפון היה לידי ונכנסתי להתכתבות איתה וההודעה נעלמה. שאלתי אותו על זה והוא כמובן התחיל לתקוף כזה של על מה את מדברת, איזה הודעה, מה את רוצה ממני ואחרי בערך דקה שאמרתי שלא דמיינתי אבל אולי זה היה בקבוצה משותפת או משהו הוא אמר לי: טוב, נכון שיקרתי לך. הייתה ההודעה שמחקתי וזה ממש היה שום דבר היא רק שאלה אותי עד מתי אני בעבודה או משהו. אני כמובן הייתי בשוק והוא אמר לי שזה לא יפה שאני עושה מזה דרמה כי מה הייתי מעדיפה? שהוא ימשיך לשקר? ושזה ממש לא היה שום דבר סתם התכתבות וזה הלחיץ אותו שאני אעשה מזה שוב דרמה וכל השבת תהרס.
יש לציין 1 שאנחנו בתקופה לא טובה (אחרי לידה, התקן שגורם למלא דימומים, פרימולט נור כדי להמנע מהם וכו'..)
2 שבלי קשר לסיפור קשה לי לתת אמון באנשים וזה גורם לי הרבה "לבחון" אותם.
אני כמובן מאז די בהלם מהאירוע והוא כל הזמן מנסה להקטין. הוא אמר לי שאם זה חשוב לי הוא ביום ראשון יגיד לה שהקשר ביניהם מפריע לי והם ינתקו אותו. אני מכירה את מקום העבודה הזה ואת האנשים והאמת שלא בא לי שיצא לי שם שם של אישה מעצבנת. לא יודעת מה לעשות.
אמרתי לו שכרגע אני פשוט מפסיקה להכנס להתכתבות ביניהם לגמרי ואני גם לא רוצה שיספר לי עליה שום סיפור

איזו חוויה לא נעימה
יש יותר מדי פרטים ודברים שצריך לשים לב אליהם, שאין לי כוח…