אממ.. מנסה לחשוב מאיפה להתחיל
פשוט כותבת בצורה אסוציאטיבית המקווה שיהיה מובן
נשואים ב"ה כמה שנים עם כמה ילדים, כרגע בחודש שמיני.
סה"כ זוגיות מאוד טובה, אנחנו בטיפול זוגי כמה שנים שעושה מאוד מאוד טוב לקשר ולתקשורת
יש עניין שאני מרגישה שהמטפלת לא מתייחסת אליו לעומק גם כשאנחנו מעלים את זה בפניה וזה עניין של החשק שלו. זה בא בתקופות. יש תקופות שהוא ממש עם חשק ולהוט ויש תקופות שאין כלום בכלל.
אצלו גם אין מגע שהוא לא מיני. זה נושא כואב אצלינו המדברים על זה המון ומודעים לבעייתיות שבו.
גם לי כמובן כמו כל בן אדם נורמאלי יש תקופות עם יותר חשק התקופות שפחות, אבל אצלו זה מרגיש מאוד קיצוני וגם שהוא לא מנסה לעשות עם זה משהו
נגיד אני יכולה להגיד לו שחסר לי או שאני מתגעגעת אליו והוא יגיד וואי חבל.. סליחה שאני לא יכול להעניק לך
וזה מתסכל אותי שהוא לא עושה עם זה כלום, מרגיש לי סתם מילים ריקות אם הוא לא מנסה לעשות עם זה משהו
לענייננו, בהריון הזה הוא בקושי נוגע בי. אולי פעמיים בחודש וגם זה לא בצורה שמספקת אותי (מאוד מהר או בזמן שפחות מתאים לי אבל עד שזה קורה אני לא רוצה להגיד לא..)
הצפתי את זה כמה פעמים. אני לא מכירה אותו ככה ואני מרגישה מאוד בודדה, לא אהובה ולא מושכת. פשוט עצובה כל כך
חשוב לי לציין שלדעתי אני נראית טוב ומטופחת. וגם שטוב בקשר הזןגי.
ההריונות הקודמים אני לא זוכרת המנעות כזאת קיצונית. דווקא בהריון הזה אני מרגישה עם הרבה יותר כוחות למצב רוח
אתמול שוב פתחתי את הנושא והיה כואב מאוד. לא יכולה להסביר עד כמה זה רגיש אצלי.
ובכללי, מרגישה מקבצת נדבות כשפותחת את הנושא, כאילו אני צריכה להתחנן לאהבה.
הוא אמר שהוא פחות נמשך אליי בהריון. ממש ברר את המילים.
אני מפחדת שלא חשף הכל
אבל עצם זה שבר אותי
בכיתי מלא
לא מספיק כל מה שאני עוברת בהריונות עכשיו אני גם לא נשית ולא מושכת אותו?
שאלתי אותו איך זה קרה רק בהריון הזה והוא אמר שגם בהריונות הקודמים
ואני מרגישה שחייתי בשקר
לא יודעת, משהו לא מסתדר לי
הוא היה ממש מחמיא לי שאני יפה ויש לי הריונות יפים והיה מתקרב אליי בהריונות קודמים, לא מבינה מאיפה הוא אמר שגם בהריונות קודמים פחות נמשך?
כל הבטחון שלי ירד לרצפה ואני מדוכדכת ממש... פגשתי חברות ששאלו אותי מה קורה ולא יכולתי לשתף אותן למרות שכל כך צריכה תמיכה
ומפחיד אותי לחשוב שבעלי נמשך אליי רק על פי מראה, כי עם השנים ועם הלידות אני כנראה לא אראה יותר טוב, ומה יהיה אז?
חשוב לי להגיד שהיו לו תקופות בלי חשק גם בלי הריון אבל זה היה לזמן הרבה יותר קצר.
לפני כמה שנים כשיהיה אדיש לגמרי בערב מקווה וגם תקופה אחרי הלך לעשות בדיקת דם להורמונים ויצא תקין.
והוא לא בן אדם קר, יש לו תקופות שהוא מלאאא בחשק (משום מה תמיד בתחילת הריונות.. סיוט שזה לא מסונכרן)
הוא גם הוסיף שזה לא שלא נמשך בכלל, ושבשבת לדוגמא פתאום הוא כן ממש רצה את הקרבה אבל לא יכל כי הילדים ישנו איתנו (התארחנו)
וגם בשבוע שעבר התקרבנו קצת יותר ובטעות הוא גמר בחוץ (בחיים לא קורה לו) ואני נשארתי לא מסופקת (הכלתי אותו ולא הראתי, אח''כ כשדיברנו על זה אמרתי לו בעדינות)
אז לדעתו כן היו דברים
לדעתי לא
לא יצא לנו לפתוח את זה מאתמול בלילה ואני מרגישה זוועה
לא יודעת איך הוא יוכל לתקן את מה שאמר, מרגישה כל כך דחויה.. ויודעת שאני ראויה לאהבה ולחום. ופשוט כואב לי כל כך
תודה למי שקראה עד לכאן, אשמח ממש לשמוע אתכן❤️