מה דעתכם?עמית-טליה

על מה שהיה היום בהפגנה נגד המצעד?!

יותר מזה

מה הדרך שצריך לפעול במצעד?

למנוע בגופנו?רק הפגנה?תפילה ענקית?

והדיון לא רק לאנשי בני עקיבא..

ואם אפשר שמרו על לשון נקיה,תודה!

בברכת חברים לתורה ועבודה!

אסור להראות התרפסות אך יש לנהוג בהגיון!אביעד

ז"א ללכת להפגנות להפגין אך לא להגיע לח"ו לידי אלימות ואף לידי רצח!

כי אם באמת זה מה שיהיה אז התקשורת "תחגוג" על זה!

זה מה שמענין- אם התקשורת תחגוגאנונימי (פותח)
בושה. זה מה שמזיז . אם יחגגו בתקשורת. ומה בשמים? חוגגים? אכפת לכם בכלל מה הולך שמה? צבור עלוב ומיופיף מחפש סוקרת מקצועית לדעת קהל. פיכסה על הפרצוף שלך אביעד
אם היית טיפה יותרעמית-טליה

עמוק ומשכיל להבין

שיש משהו גדוללללללללללל יותר מאחורי "מה שהתקשורת תגיד" לא היית מדבר ככה

וגם כשאתה מגיב למישהו שחושב שונה ממך תגיב נורמלי...

ילד שתדע שהתקשורת תמיד תנסה להראות את הצד הרע שבנ!אביעד

ולכן לפעמים צריך להמנע מכך (כמו במקרה הזה להמנע ממקרי רצח לבד מן העובדה שזה רצח וזה אסור מן התורה וזה פשיטא שאסור לרצוח)

אחרי זה כל החילונים שרואים את זה הם מתחילים לשוב שהדתיים הם...

וזה בדיוק מה שנקרא חילו ה'!

אלו הצדדים ההלכתיים שבדבר

אני היתי סמוך ובטוח שאנשים יבינו זאת לבד אבל כנראה יש אנשים כמוך שצריך להסביר להם את זה!!!!!!

איפה אתה אמיתיעמית-טליה

עם עצמך?!

כשאתה מכה יהודי?!?!

כשאכפת לך מאדמה (שחשובה מאוד) יותר מאח שלך?!?!

זה ממש לא מה שהתורה אומרת!

ואין דבר כזה "בעניין הזה לא להקשיב לרבנים" או שאתה מקשיב עד הסוף או כלום!

אבל אתה לא יכול לעשות מה שנוח לך,והרבנים בצדק אומרים שצריך לשים לב ולהזהר יותר כי מחפשים את הדתיים,ולהזהר יותר זה להזהר בתורה ולא להזהר בדרך ההפוכה!

ואם תכה יהודי,גם על גירוש גם על מצעד וגם על אונס זה חילול ה' כי לא עשית את מה שה' אומר!אלא ההפך..זה שבאונס יותר יבינו אותך לא נותן לך את הזכות לעשות דבר כזה,ובנ"א שהולך עם תורתו ירחיק את האנס ממי שזה לא יהיה (גם בדרך האלימה אבל זה רק כדי להרחיק) ויקרא למשטרה שתתטפל בו..ובאנסים הם לא מתחשבים..

ככה גם בגירוש אם יכו אנחנו נגן (גם בדרך אלימה רק לצורך להגן) אבל אנחנו לא נתחיל עם המכות!!!וגם במצעד אם יכו אנחנו נגן אבל לא יותר מזהה!!!
והרי מהו חילול ה'?!?!לא התייפיופות של מה יגידו עלינו (למרות שגם מזה צריך להמנע כי זה הורס רק לנו) אבל חילול ה' זה שאתה עושה משהו מנוגד לדבר ה'!

ואלימות זה אחד הדברים הגדולים שיכולים לחלל את שם ה',בכל צורה שהיא!

אתה לא מבין את הפואנטהאביעד

אלימות אסורה מצד ההלכה!!!!

אבל כאשר יחסתי את זה לתדמית אני התכוונתי שזה יוצר חילול ה'!

אז בבקשה אל תביא סיטואציות לא קשורות!

תראו מה הרבנים אומריםאנונימי (פותח)

http://rotter.net/forum/scoops1/8444.shtml

ועוד הערב: במסגרת המהדורה המרכזית הועלו הערב לשידור ברדיו "קול חי" על ידי המנחה, מרדכי לביא, רבה של רחובות, הרב שימחה הכהן קוק, והרב אליקים לבנון. הרב קוק נשאל כיצד הוא מתייחס לאפשרות של שפיכות דמים במהלך המצעד, ואמר כי "יש דברים שרבנים לא יכולים לומר, אבל הציבור צריך להבין לבד". הרב לבנון אמר ש"ברמה ההלכתית המצעד זה חילול השם. אני לא יכול לומר במפורש איך לנהוג במצב של חילול השם, אבל מספיק להסתכל במקורות ולראות שבמקרים של חילול השם זה נגמר לפעמים בנפשות".

הרב סטבסקי אמר "מחבק אותם בנשמה ולדקור אותם בגוף". יפה . כנראה שהרבנים לוקחים את זה ברצינות. הם לא שוללים אלימות בכלל. ומי אנחנו שנערער עליהם? גם הרב שלי אמר לי ככה ובמילים יותר חריפות

הפגנות ורק הפגנות!!איתן6

לא צריך להגיע למצב של אלימות

מה שהחרדים עושים עכשיו זה אחלה דבר וצריך ללמוד מהם קצת !! כנראה שלהם זה מציק יותר מאשר לנו.

לגבי תפילות, גם רעיון טוב! אבל בטח שלא ביום המצעד מול חולה הנפש המסכנים האלו

איתן!!!עמית-טליה

שהחרדים מכים זה אחלה דבר?!?!

מה אחלה דבר בזה?!?!

ואיפה כל החרדיות שהם חרדים לדבר ה'?!

איפה ה' אומר להם להכות את אחים שלהם גם על חילול א"י?!?!

לא, דברי לא הובנו כהלכה!איתן6

אמרתי כן להפגנה רק בלי החלק ה"קטן" של האלימות

אה אחלה!עמית-טליה
ברור שזה לא האידיאל..האריאלניקהנאמן
אבל כשאין ברירה צריך לפעול גם בדרכים כאלו (מכות) לא מתוך שנאה ח"ו אלא מתוך אהבת התורה והארץ
ומה עם אהבת העם?עמית-טליה

את התורה אתה לא תשכח לדקה..וזה מעולה

כנ"ל את הארץ..

ומה עם העם?

אמרתי-- אני לא שונא את העםהאריאלניקהנאמן

אך כשיש אנשים המרימים ידם בתורה במזיד אני חייב לפעול נגדם בכל דרך אפשרית (זה עדיין לא אומר שאני שונא אותם ח"ו)

ועובדה היא!: בגלל שהחרדים יצ"ו פעלו שנה שעברה כמו שצריך אז השנה המשטרע חושבת פעמיים לפני מתן האישור

השאלהעמית-טליה

אם הארץ שלנו שווה יותר מהעם שלנו

לפי דעתי לא..

אנחנו צריכים לפעול הכי הרבה שנוכל,אבל המטרה לא יכולה לקדש את האמצעים כי גם האמצעים צריכים להיות  מוסכמים לפי התורה!

ואנחנו נפעל השאר זה כבר בידי שמיים..

מה הקשר?האריאלניקהנאמן
אנו לא פועלים באלימות לשם האלימות אלא אנו נפעל באלימות כדי שדבר זה לא יחזור על עצמו.. זו הדרך היחידה (אם היינו פועלים בגוש בדרך הזו הגוש לא היה נופל ע"י מלכות הרשעה=ממשלת ישראל)
צודק..עמית-טליה

הגוש לא היה נופל..

הכל היה נופל,היינו נגלים מארצינו

לא חושבת שיש דבר חמור יותר ממלחמת אחים

ואלימות היא מלחמת אחים..

שטויות ....האריאלניקהנאמן

לא הגוש ולא כלום לא היה נופל

מלחמת אחים זו מלחמה בין יהודים שרוצים כל אחד לעשות את רצון השם על חשבון השני ומוכנים להרוג על כך -- זו מלחמת אחים

אותם הסוטים- החיילים שגרשו(לפחות בחלקם) והיס"מניקים הם לא אחי!!!!

אני אגלה לך סודעמית-טליה

לא אתה קובע מי אח שלך ומי לא!

כל יהודי הוא אחיך!
אולי ברגש אתה לא אוהב אותו אבל הוא אחיך!

גם הרוצח וגם האנס וגם המגרש!

אני לא אומרת שצריך לחבק אותם!אבל גם לא צריך להכות!

כי זה היה מפיל לנו הרבה יותר מגוש קטיף,ואין שום מקום בארץ ששוה שפיכות דמים בין אחים!

גם לא ירושלים!

ואל תחשוב עכשיו שהארץ פחות חשובה לי,בגלל שהיא חשובה לי ובגלל שהתורה והעם חשובים לי אני לא אכה!

אגב-איפה רשום לך שמותר להכות במקרים כאלה?

כל מה שאת חוששת זה מפני חילול ;השםהאריאלניקהנאמן

תני לי לחדש לך משהו חילול השם זה גם אם מישהו(דתי) לא רוצה להתפלל כשכולם מתפללים

תחשבי מה יותר חמור שרואים אותנו נלחמים על התורה מפני שכואב לנו באמת ואז אולי יהיה חילול השם (גם החילוניים נגד הדבר הנורא הזה) או שאולי נסתפק בהפנינג בארגון מועצת פשע או בהפגנות ובתפילה ונסמוך על הנס (אסור)

בדיוקעמית-טליה

ומהו חילול ה'?!

זה כל דבר שאתה עושה והוא לא לפי דבר ה'

אלימות..זה חילול ה'!!!

בצורה הכי ברורה שיכולה להיות..ומוזר לי שזה לא ברור לך!

אתה תלחם אבל בדרכים שמתאימות לרוח ההלכה!

חסימת כבישים,שריפת צמיגים,וכל הדברים האלה!

ואתה ממש לא סומך על הנס כשאתה עושה את המאבק שלך אתה מתפלל לה' שיעשה את "המאבק" שלו..

כמו שאם מישהו חולה אז הוא ילך לרופא אבל גם יתפללו לרפואתו..

וזה לא לסמוך על הנס!

קראת את המאמר?האריאלניקהנאמן

לא..עמית-טליה

אני חייבת?

חח הוא ממש ארוך..

והוא ממש נכוןהאריאלניקהנאמן
גם הם אוהביםצביקוש
למה אתת לא אוהבת חברה לך כמו שאחת מהמעד אוהבת את חברה שלה?
זאת הקפצה חמורההההההההה אבל ממש!!מיטל
שמעת על המושג לא להקפיץ??

אם לא אז ככה:

אסור להגיב על נושא שהתגובה האחרונה שלו היתה לפני יותר משבועיים...

הבנת?? זה ממש הורס כשמקפיצים!!
מחללי שבת בפורום?אנונימי (פותח)
ראיתי כאן הודעות שכתב ג'וני ווקר הרבה אחרי כניסת שבת (בערך 6). כנראה שמנהל הפורום מחק אותם כי אני לא רואה שום הודעה. למישהו יש הסבר?
כן....לא ראיתי אותן אבל אולי הם לא התאימו לפורום.. (ל"תצרי
אולי הוא[:HoDi
גר בחו"ל...
ותראו מה בסוף עבדאנונימי (פותח)

/News/News.aspx/156032

תראו לבד מה בסוף הולך לבטל כאן את המצעד. הדבקתי כאן קטע מחדשות ערוץ 7 מהיום, אבל תהיו פעם אחת באמת פיירים ותודו שאלימות ואיום "לפגוע בחיי אדם"(=רצח) זה מה שמבטל לנו את המצעד. ולא הפגנות של חננות מבני עקיבא עם דגלים ושלטים. ולא שהחרדים רק איימו אלא הם התחילו ממש להתפרע באלימות אתמול רציני בירושלים, וורק ככה המשטרה קלטה שהם רציניים באמת ולא רק מדברים.    ותגידיו שאני לא מדבר עכשיו יפה ולענין..... 

'חיי אדם עדיפים על חופש ביטוי'

ניצב בדימוס ח"כ יצחק אהרונוביץ' טוען כי "יש לשקול את העתקתו של המצעד לעיר אחרת ולקיימו שם".

ניצב בדימוס ח"כ יצחק אהרונוביץ' טוען כי מנסיונו בסוגיות דומות בעבר, יש לשקול בכובד ראש את העתקתו של המצעד מירושלים לעיר אחרת.

"כאשר עומדים זה כנגד זה חופש הביטוי אל מול חיי אדם, חיי אדם עדיפים. על כן, יש לשקול את העתקתו של המצעד לעיר אחרת ולקיימו שם", אומר ח"כ אהרונוביץ'.

היועץ המשפטי לממשלה, מני מזוז, נפגשים בשעה זו עם בכירים במשטרה כדי לדון בחוקיותה של ההחלטה, למנוע את קיום מצעד התועבה. בכירים במשטרה צפויים לומר ליועץ המשפטי ולבכירים בפרקליטות, כי עם מצבת כוח האדם הנוכחי אי אפשר יהיה לקיים את המצעד.

קצין בכיר במחוז ירושלים, שביקש להישאר בעילום שם, אמר לערוץ 7 , כי יש חשש גדול נוכח האלימות הצפויה אם יתקיים המצעד ביום שישי. "נכון שזו החלטה של בג"ץ ועלינו לכבד אותה, אך בירושלים המצב נפיץ מאוד וראינו בשבוע האחרון את מחאת החרדים, המצעד הזה ברחובות ירושלים מיותר, ירושלים זה סמל העם היהודי ומקום קדוש לשלוש הדתות, אני לא מצליח להבין מה המטרה של הארגונים לעשות מצעד דווקא בבירה ולדעתי מדובר כאן ברצון להרגיז ובפרובוקציה מיותרת", אמר.
אתמול נאלצה המשטרה להתמודד עם הפרות סדר בשכונות רבות בירושלים, גבעת שאול, הר נוף, שמואל הנביא, בית וגן ועוד. גם ברחובות בני ברק נערכו הפגנות, שם מאות מפגינים הבעירו צמיגים.

והנה עוד קטעי עיתונותאנונימי (פותח)
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/500/251.html
על הכוונת של החרדים: מפקד מחוז י-ם
חרדים שהפגינו הלילה בבירה נגד מצעד הגאווה תכננו לפגוע במפקד המחוז, אך האבן פגעה בקצין שעמד בסמוך ונפגע קל- בינוני. עוד 6 שוטרים נפצעו קל. המשטרה עצרה 35 מתפרעים
לכתבה הקודמתדפדף בחדשותלכתבה הבאה
טל ימין-וולבוביץ
עדכון אחרון : 3/11/2006 1:02
אלפי חרדים לא מוכנים לוותר, וגם הלילה נמשכות בירושלים ההפגנות נגד מצעד הגאווה. הפעם, כך נודע ממידע מודיעיני שהגיע לידי המשטרה, על הכוונת היה מפקד מחוז משטרת ירושלים, ניצב אילן פרנקו. המתפרעים תכננו להשליך לעברו אבן כבדה, אך פגעו בקצין שעמד בסמוך ופצעו אותו קל-בינוני. עוד שישה שוטרים וצלם עיתונות נפצעו קל, רובם מיידוי אבנים לעברם, אחד מחומר כימי שצרב בפניו ושוטר נוסף מקופסת סולר שהושלכה לעברו. לפחות 35 מפגינים עוכבו לחקירה.

חלק מהמפגינים יידו אבנים על מכוניות במרכז העיר. ממידע שהגיע למשטרת ירושלים בימים האחרונים, עולה כי החרדים הפיצו הודעה לנסות ולפגוע בראשו של
מטען חבלה נגד המצעד
בתחנת המשטרה של היישוב עלי שבשומרון התגלה מטען חבלה עליו נכתב ''סדומאים החוצה''. הוא פוצץ באופן מבוקר. רבנים ואנשי ה''בית הפתוח'' נפגשו וקראו: די לאלימות
לכתבה המלאה 
  מפקד מחוז ירושלים, ניצב אילן פרנקו, באמצעות אבן כבדה. היום בערב נשלחה לעברו אבן שפגעה בקצין משטרה שעמד קרוב אליו, הוא נפצע קל-בינוני ונזקק לטיפול רפואי בבית החולים, כמו גם הצלם שנפגע מאבן. בנוסף, ברחוב עלי הכהן נפצעו באורח קל 4 שוטרים ביידוי אבנים וטופלו על-ידי חובשים משטרתיים.

רק הערב
נערכה פגישה נדירה בין רבנים לנציגי הקהילה ההומו-לסבית, ממנה יצא המסר: "די לאלימות", אך לאחר הפגישה החלו אלפי חרדים לצעוד ברחובות המובילים לכיכר השבת במרכז ירושלים. גם ברחוב זופניק ושטראוס שבמרכז העיר צעדו מאות חרדים, קיללו וקראו קריאות גנאי לעבר השוטרים. כמה מפגינים אף צעקו לעבר השוטרים: "נאצים". חלק מהמפגינים אף זרקו לעבר השוטרים צינורות ברזל, ביצים, חזיזים ורימוני גז מדמיע.
והנה עוד קטע חזקאנונימי (פותח)

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/500/519.html

"המשטרה צפויה לדרוש לבטל את המצעד"
גורם בכיר במשטרת י-ם אומר כי המשטרה צפויה לדרוש מבג"ץ לבטל את מצעד הגאווה. לדברי הגורם, יש חשש כי קיצונים ינסו להרוג אזרחים.

נו, אז מה מבטל באמת את המצעד? התנהגות חנונית או אלימה?

חאלאסאנונימי (פותח)
למה מה כבר עשיתם אז? זה רק הדוסים האלה השתוללו כמו אנלודע מה והם ביטלו את הכל, לא גברת עמית ולא איתן 12.
דעתי - אין שום סיבה שנעשה משהו לטובת א"יneriag
....ולא לטובת מצעד הגאווהneriagאחרונה
וזה כולל חסימת כבישים חטיפת מכות מיס"מניקים וכדו'
לפי דעתכם:שמיניסט באמ"ש
האם צריך להקים תנועת נוער בגרעין שנכנס לתוחמת הצפונית ב"רצועת עזה"?
הנחשון יוצא לטיולים עם כל הסניף?אנונימי (פותח)
תלוירעות שרהאחרונה

בנטיעות וכזה נראה לי שכן

במחנה יש משהו נפרד

אני צריכה פעולה פיגוזית על תפילהאחי אהוביה

יש למישו אולי?

קצת יותר פרטים, גברת תותחיתימח שם עראפת

לאיזה גיל, איזה חלק שקשור לתפילה?

אשמח גם..אנונימי (2)

כיתה ד..

על החשיבות של להתפלל מנחה בסניף..

אצלנו אחרי המפקד כל שבט מתפלל לבד והרבה חניכות לא ככ שותפות במקרה הטוב יושבות בשקט במקרה הרע גם מדברות ואז יוצא שמי שמתפללת כביכול מפסידה כי היא לא בענינים.

רוצה פעולה מפוצצת כזאתי על תפילה ולמה חשוב שיגרה אותם להתפלל..

לכיתה ואחי אהוביה

חלק ממערך בת מצוה

באמת להעביר להם את ההרגשה שתפילה זה לא עול, זה לא עוד משימה מעיקה שצריך לסמן עליה וי.. 

צ'אט ג'יפיטיזיויק

להלן מערך שיעור של חצי שעה בנושא תפילה, המיועד לנוער דתי בכיתה ו' ומחולק לשלושה חלקים של 10 דקות כל אחד. המערך מותאם לגיל ולרקע הדתי של התלמידים, תוך שימוש בשפה פשוטה ופעילויות קצרות וממוקדות:

חלק ראשון: פתיחה והיכרות עם הנושא (10 דקות)

מטרה: לעורר עניין ולחבר את התלמידים לנושא התפילה.  

דקה 1-2: שאלה פותחת  

שאל את התלמידים: "מה אתם מרגישים כשאתם מתפללים? משהו מיוחד או אולי משהו שקשה לכם בזה?"  

תן ל-2-3 תלמידים לשתף בקצרה (30 שניות לכל אחד).

דקה 3-5: סיפור קצר  

ספר סיפור קצר על חנה מהתנ"ך (שמואל א', פרק א'): "חנה התפללה בלב שלם לבקש בן, והתפילה שלה הייתה כל כך חזקה שהיא ממש דיברה עם ה' כמו עם חבר."  

שאל: "מה אתם חושבים שהפך את התפילה שלה למיוחדת?"

דקה 6-10: דיון קצר  

שאל: "למה לדעתכם חשוב להתפלל? מה זה נותן לנו?"  

עודד תשובות כמו: קשר עם ה', שקט בלב, תחושת תמיכה.

חלק שני: הבנת התפילה דרך פעילות (10 דקות)

מטרה: להמחיש את המשמעות של התפילה בצורה חווייתית.  

דקה 1-2: הסבר קצר  

אמור בצורה פשוטה: "תפילה היא כמו שיחה עם ה'. לפעמים אנחנו מבקשים, לפעמים מודים, ולפעמים סתם רוצים להרגיש קרובים."

דקה 3-8: פעילות קבוצתית  

חלק את הכיתה ל-3 קבוצות קטנות.  

תן לכל קבוצה משימה:  

קבוצה 1: כתבו 3 דברים שהייתם מבקשים בתפילה.  

קבוצה 2: כתבו 3 דברים שהייתם מודים עליהם.  

קבוצה 3: כתבו 3 דברים שמרגישים לכם קרובים ללב בתפילה (למשל: שיר, מילה או רגע).

כל קבוצה מקבלת דף ועט, ויש להם 5 דקות לעבוד יחד.

דקה 9-10: שיתוף מהיר  

נציג מכל קבוצה משתף בקצרה (30 שניות לקבוצה).

חלק שלישי: סיכום וחיבור אישי (10 דקות)

מטרה: לעזור לתלמידים לקחת את הנושא איתם ליום-יום.  

דקה 1-3: דבר תורה קצר  

אמור: "בתפילה אנחנו לא רק מדברים, אלא גם מקשיבים. כמו שכתוב בתהילים 'קרבת אלוקים לי טוב' – כשאנחנו מתפללים, אנחנו מתקרבים לה'."

דקה 4-7: פעילות אישית  

תן לכל תלמיד דף קטן וכתוב עליו: "כתבו משפט אחד שהייתם רוצים להגיד לה' בתפילה שלכם היום."  

תן להם 2-3 דקות לכתוב בשקט.

דקה 8-10: סיום מעודד  

אמור: "כל תפילה חשובה, גם אם היא קצרה או פשוטה. נסו השבוע להתפלל משהו קטן מהלב שלכם."  

סיים בשאלה: "מי רוצה לשתף את המשפט שלו?" (רשות, לא חובה).

הערות למנחה:

שמור על אווירה קלילה ומכבדת.  

התאם את הקצב לפי התגובות של התלמידים – אם חלק אחד מתארך, קצר את הבא.  

הבא דף ועטים לפעילויות.

אם זה בשבת קודש תעביר בעל פה.

בהצלחה!

חמוד אבלאנונימי (2)

מחפשת יותר פעולה עם משחקים שבסוף מתקשרים לענין התפילה פחות דיונים ושאלות

צריך משו עם נשמה 😉אחי אהוביה
כן ברור אבלאנונימי (2)

מנסיון כל הדיונים וכו לא ככ פועל הם צריכות לזוז חח

לאלא התגובה שכתבתי היתה לזו של @זיויקאחי אהוביה

אני ממש מסכימה איתך..

אה הבנתייאנונימי (2)
טוב אז אם את מוצאת משו אני אשמח שתעדכניאחי אהוביה
סגורראנונימי (2)
מה את מחפשת?אנונימי (2)

לאיזה כיתה?

לגמריזיויק
יש לי כמה חומריםאנוני-מי?
אז אני אשמחאחי אהוביהאחרונה
מכירים סניף בנע בירושלים שמחפש מדריכת חוץ?תורת חיים בעiז

חברה שלי מחפשת וכדאי גם סניף שהוא נורמלי ולא עכשיו ממש חילוני (סניף מעורב זה ממש אחלה)

מדשיותאנונימי (פותח)

טוב נושא קשוח אז ככה..

בתחילת ההדרכה היה לי ולמדשית שלי(נקרא לה א )בעיה עם עוד מדשית שלנו(נקרא לה ב) (אנחנו רביעיה). היה קשוח ממש. מלא אנשים התערבו בזה (הקומונרית, מהנוער ובכללי כל הצוות וכו)אומרת דוגרי הרבה מזה זה אני ומדשית א הגזמנו וחיפשנו אותה מלא ממש וכל דבר שעשתה הערנו לה ודווקא מדשית ב היתה בהקשבה וכיבדה ממש וממש השתדלה לשנות(מה שאני משה לב בדיעבד עכישו אז סתם הייתי חמה עליה ברמות לאיודעת להסביר למה). 

אחרי התערבות ודיבור הבעיה נפתרה(לפחות ככה אני ראיתי אתזה.) ביקשתי סליחה ושמנו את הדברים מאחורה.

עכשיו שמתי לב שמדשית א כל הזמן מעירה/ מחפשת את מדשית ב כאילו על סתם דברים היא איחרה טיפה כי אבא שלה במילואים ועזרה קצת בבית והיא עשתה פרצוף ואמרה לי אחכ שזה לא ניראה לה ובכללי על כל דבר היא מעירה מעקמת אף וכו.

עכשיו יש לי התלבטות אם להעיר לה ולהגיד לה כאילו היה מריבה את צודקת אבל שמנו תדברים מאחורינו תני לה קצת להוכיח את עצמה לא כל הזמן להסתכל בזכוכית מגדלת על מה שהיא עושה. או להתעלם ולראות מה יקרה ואולי להגיד לקומונרית

קיצור מקווה שיצא מובן מה אומרים?

תשחרר. לא בידיים שלךמשה
בכלל. אנרגיה של אנשים אחרים לא בשליטה שלך,סשום צורה. רק התגובות שלך.
כן אבלאנונימי (פותח)אחרונה

בסוף עכשיו לא כ"כ מרגישים את זה אבל אם זה ימשך זה יגיע למצב שהיה לפני כן שלא דיברנו המדריכות מלבד מי מכינה את הפעולה. מצב שבטוח לא רוצות להגיע אליו. אף אחת.

סיפור אהבה בסניף | עלילתי קצרElad Mukades

מצרף סרט קצר שעשינו, מסוקרן לשמוע תגובות ומחשבות שלכם עליו

במשפט - יוני המדריך, חותך את הקשר עם סיגל מבני עקיבא, בשם התחזקותו הרוחנית, אך מגלה שההתמודדות רק מתחילה. 

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש ארגון? לגבי צביעת קירות

צובעים על בדיםadvfb
אנחנו צבענו פעם על דיקטים, אפשר גם אולי במקלטהחנוניתאחרונה
קלסר הדרכה ונחשוןאוריהש

רעיונות לקטעים/משפטים לקלסר הדרכה?

וכמובן רעיונות למה להכניס לבפנים (חוץ מהכנת פעולה, רעיונות לערבים וכו)

ואשמח גם לקטעים ולמה להכניס לקלסר של נחשון (קטעים על עשיה וכו)

תודה רבה!

אולי יעניין אותך