עקב המצב המדרדר....שומרוני
עבר עריכה על ידי שומרוני בתאריך כ"ח כסלו תשס"ז 22:27

אני חוזר לשרשורי השירים...

אז אני רוצה לראות כאן - עכשיו! - שירים ל"זאת חנוכה" ולפרשת מקץ.

שמעתם? מקץ חצי שעה יש כאן ארבעה שירים לפחות.
ולא - אני אשא את ראשכם מעליכם כמו לשר האופים.

בברכת יצירה,
עוזיה. מחלקת מיל"ה.

נו.ארגמן
גם עם שירים לחנוכה לא שתפו פעולה.

ומה הרשת"ב של מיל"ה?
אולי-פלפלתי
מארגן יצירות ללא השגחה
סתם..
מקץ חצי שעה -פלפלתי
ויגש להעלות את השיר - ויחי!! הוא עשה זאת!!

חצופון... עקב המצב המדרדר בפרישות התכוונת.. כשאתה הקטר..
מדרדר?צחקן
צודק. צ"ל מתרסק.שומרוני
לך בכלל אין זכות לדבר... הכל בגללך!! <צ>שירה חדשה
בס"ד.

אני עדיין מחכה ליצירות שלך...
עשית עוול לאתר!

----------------------------------
לא לקחת אותי ברצינות.
כמו ששמתם לב השעה מאוחרת.
יתכן ועשיתי עוול,שומרוני
אבל נמאס לי להיות מפוצל"ש. אז הפסקתי להעלות יצירות, וזהו.
עוזיה???????פלפלתי
מה הולך כאן??
אתה משתוקק למכות???
מה עובר?

רוצים מכות - תביאו.שומרוני
מעולם לא אמרתי מה אני חושב - כי לא שאלו אותי. הגיע הזמן שאנשים ידעו באמת מה אני חושב ולאן אני שייך.
לא שאלו אותי.. בטח...פלפלתי
אם אתה טוען שאתה מפוצלש צריכה להיות לך גם יכולת התפצלשות..
ואתה כזה! כי מי יותר ממך יודע לרקוד על כל החתונות??
אז יאללה..

וד"א- ההודעות שלך מגיעות גם הם מפוצלשות רציני..
הפלאפון שלך דפוק!שומרוני
זו לא אשמתי! העיקר שיש גם לך הודעות חינם ואין לי מצפון שאני מבזבז לך כסף כשאני שולח מהאייסי.

נמאס לי לרקוד על כל החתונות! אני עוזב את האולם, והולך לחולל בכרמים.
כלומר - כבר עשיתי את זה.
זה אשמת האייסי שלך!!פלפלתי
בשביל מה אתה חושב פילוני קיים אם לא בשביל לומר לי שיש לי חינם?? זה רק בזכותו..

אתה לא עוזב אולם, אתה רק עובד על עצמך, כיזה שזור לך בכל תחומי החיים.. זה שאה של גמישות בחיים - ויש לך את זה.
זה לא אומר שאם אתה עובר לכרם הכל מסתדר.. זו בריחה!!
פלפלתי ועוזיהיערות לוריין
off topic

ועוזיה- להתחמק אתה אכן יודע...
להתחמק ממה?שומרוני
אתה זה שנעלמת לי...

פלפלתי - אני לא עובד על אף אחד ולא בורח. אני ממשיך ליצור ולכתוב בכמויות - במקומות שבהם אני מרגיש בבית. ועם כלח הכבוד לכל האנשים החמודים פה - כאן זה לא הבית שלי. לא!
תאמין לי שאני כברפלפלתי
לא מבינה את הראש שלך בכלל. פשוט לא.
ויש כאן גם קצת פחדנות - כי במקום לעמוד ולשנות אתה בורח מכאן לגמרי "וחוזר הביתה"...

יש כ"כ הרבה דברים בחיים שלך שאתה מתגמש איתם פי אלף ממני שאני עוד נקראת "גמישה" - וכאן אתה עומד חזק כאילו אין מצב להתגמש ועל זה עומד העולם..

לא מבינה! לא!!
אין לי סיבה לרצות לשנות.שומרוני
טוב לי איפה שאני, למה לי ללכת לשנות מקומות אחרים?
הם רוצים - שילכו באיזו דרך שהם רוצים. אני אלך לדרכי שלי בלי להפריע להם.

זה לא שבאתי במטרה למצוא בית חדש. היה לי בית, ויצר הנדודים משך אותי הנה. אבל זהו! הגיע הזמן לומר שלום.
החלטה שלך.פלפלתי
למרות שאותה כבר החלטת מזמן, רק אין לי שמץ מה עבר עליך שהקצנת אותה..
אני לא רואה בזה שום תועלת, אבל איך שאתה רוצה.

ויער- ההבדל בינכם הוא שפשוט שניכם רצתם לשני כיוונים שונים לחלוטין..
החלטתי מזמן, זה נכון.שומרוני
רק שעד לאחרונה לא כיבדתי את ההחלטה. ועכשיו אני כן עושה זאת. ובתור ג'סטת פיוס אני אעלה שיר בימים הקרובים לאתר.

ואין לי מושג מה היער אומר - אני רצתי ישר לסדנה, ואז כשיצאתי אחרי שלוש שעות פרצופו של היער לא נראה בקצה המערה.. (מה הקשר מערה? העם עייף, רבותי..)
מערה?יערות לוריין
כבר אמרתי וארחיב,
בעשרה לאחת כבר הייתי בדרך לחיפה להעביר שיעור
תנ"ך

באיזו סדנה היית,
לא שירה?

יש לך משהו נגד לגעת?
אין שום צורך לעשותפלפלתי
ג'סטת פיוס אם זה בכח, תאמין לי שאף אחד כאן לא מכריח.
גם אף אחד לא רב האמת... (נראה לך שיש לי כח לריב איתך עכשיו?? אם היה לי כח היית מקבל טלפון אתמול..)
מנצל את העובדה שאני כמעט מתה כאן.. חצופון..
וד"א- זה אומר ששמת עלינו פס או שרוחך תרחף כאן מעל החממות?
רוחי תרחף אולי בפורום...שומרוני
אולי מידי פעם אני אגיב. אני לא נכנס לאתר על פי רוב, אני רק מתקן שגיאות ביצירות שעוד לא אושרו, כדי לחסוך עבודה לעורכים היקרים שלנו...

ואם לא רוצים - באמת שלא צריך...
מה זה??פלפלתי
ואם לא רוצים - באמת שלא צריך...

רגשי נחיתות נחתו עליך פתאום??
אנחנו מאוד רוצים שהיא תמשיך לרחף, מומלץ עם גוף.צחקן
אני נשארתי באולם הרבה זמןיערות לוריין
פתאום לא היית,
השאר קשור בשתי שיעורי נח"ת..
צ"ל ;עולה. תסתכל כמה יצירות עלו היום!!;צחקן
היום..פלפלתי
בסה"כ - הוא צודק.
מאוד.
דוקא לפי דעתיעוגיפלצת
אני רואה רקיותר עליה במספר היצירות ובמספר המשתתפים.
רק מה שקצת מעצבן זה שלפעמים אין אף עורך כאן, ואז שמשמגיע מישהו הוא מאשר הרבה יצירות ואז אנשים לא מגיבים עליהם כי הם לא רואים אותם.. באסה!
זה בעז"ה הולך להשתנות.שירה חדשה
מה הולך להשתנות? שעורכים יותר יתחברו??????עוגיפלצת
אבל ממש יפה!!!! שירה, שכוייח- רק נכנסת ומתחילה להריץ ענינים...
היא נכנסה כי היא התחילה להריץ עניינים ;צחקן
ב"ה
אכן. שכוייח.
שומרון שומרוןצחקן
ב"ה
אני עדיין לא הבנתי, אם אתה ביכורסיט (וזו לא מילה גסה!.. די!), אז למה אתה פה מנהל?

כלומר - תחליט כבר. ונראה לענ"ד שאין בעיה כמו שעושים פה אנשים אחרים לפרסם גם בצורה, גם בביכורים וגם פה.

OK. אתה לא מסכים עם הדרך שלי (לגיטמי, אגב) (בהנחה שהיא כל כך גרועה...), זו לא סיבה לעזוב!.

יצור צחקני (שהאמת - מבין אותך!)
צחקן!פלפלתי
אתה מפוצלש רציני!!
מה עובר?

(שהאמת - מבין אותך!)-
אם מבין למה שואל ואם שואל למה סותר?
תהיתי לעצמי..

יש תשובה?
יצור צעיר שלא מבין דקויות.. שומרוני
א. אני ביכוריסט.
ב. אני לא מסכים עם הגישה שלך חלק מהדברים.
ג. לא זה מה שגרם לי לפרוש.
ד. אני לא מרגיש כאן בבית.
ה. אני כבר חודשיים לא אישרתי יצירות. אני רק מתקן שגיאות ומחלק לפסקאות, כדי להקל את עבודה על העורכים.
ו. שכחתי מה זה ו'.
ז. אני מנהל כי אכפת לי. אם אתה לא רוצה, אני יכול לעזוב.
ח. אני לא מסכים. אני שונא את הפצל"שים האלה. לא הפריע לי לפרסם פה כל עוד היה ממש צורך בזה כאן, וכל עוד חשתי כאן בנוח. כיום, אני לא מרגיש שנחמד לי כאן, אז הלכתי, ומידי פעם אני פותח שרשורים בפורום. זה הכל.
אבל אף אחד לא מביןיערות לוריין
מה השתנה, האם זה בגלל היוצרים?
>>>צחקן
ב"ה

א. אין בעיה.
ב. אפשר להתווכח על זה.
ג. אלא מה?
ד. למה? פה יותר קטן...
ה. אני יודע. תודה על התיקונים
ו. אני לא. ..
ז. אני מאוד רוצה שתמשיך!!!
ח. פצל"ש?? | "לא הפריע לי לפרסם פה כל עוד היה ממש צורך בזה כאן" - כלומר- כשיש צורך אתה לא עוזר?

שכוייח על פתיחת השרשור.
צחקן
על זה נאמריונה
חבל על דאבדין ולא משתכחין"

חבר,אתה חסר !!!!
טוב נו, 'גזרה ;על המת שמשתכח'צחקן
הגזמת לחלוטין..!פלפלתי
חחח צחקן
עברו כמה ימים |מוציא לשון|יערות לוריין
עבר עריכה על ידי יערות לוריין בתאריך ב' טבת תשס"ז 20:09
בס"ד
הנה
לפני שהשרשור הזה מדרדר מטה..שומרוני
רק רציתי לסכם את הנאמר בו, למרות שזו סטייה עצבנית מהנושא.

אני עזבתי את האתר. כן, מה ששצעתם, עזבתי. אני עוד משוטט פה בגלל הפורומים של ערוץ 7, ואני נכנס מפעם לפעם לפורום.

למה עדיין יש לי סמכויות ניהול? לא יודע, אתם יכולים לשאול את יצחק. כל עוד יש לי כאלה, אני משתדל לנצל אותם לטובת האתר ברגע שיש לי זמן או כוח.

למה הפסקתי להעלות יצירות? אין תשובה ברורה. כלומר, יש - מוטל עליה צו צנזורה. באופן כללי - אני לא אוהב לפרסם בשני אתרים בו זמנית (הפסקתי גם לפרסם ב'צורה'), והעדפתי להשאר באתר בו אני מרגיש יותר בבית, ועם אנשים יותר קרובים אלי מבחינה מנטלית.

שכחתי משו?
שאלות, טענות, מענות, בעיות, קושיות, חקירות, חפירות, קדיחות, הטרדות, תביעות, תשובות, הצקות - הכל לכתוב כאן. לא למסר"ש לי...

עוזיה.
מחלקת מיל"ה(כבר שכחתי מה הראשי תיבות האלה אומרם, אבל מילא..)
השאלה שעולה מאליהיערות לוריין
למה עזבת את האתר?,
למה אתה עדיין מעודד ולו חלקיצת לעוב את האתר?
שתי תשובות בדבר:שומרוני
א. למה עזבתי? הסברתי חזור והסבר: איני חש כאן בנח, ואני לא מרגיש כי כאן מקומי.

ב. שקר! מעולם - מעולם! - לא אמרתי למישהו או יעצתי למישהו לעזוב את האתר.

עוד תלונות?
מממ... לגבי ביערות לוריין
חזור להודעותיך הקודמות,
תראה שאין זה ממדוייק לחלוטין
ושוב אינך מבין דקויות.שומרוני
מעולם לא תמכתי בעזיבת האתר. אם תראה לי משפט שלי המשתמע ממנו כך - אוריד בפניך את הכיפה.
שומרון צחקן
ב"ה

נזכור לך את המשפט הזה!
??יערות לוריין
Forum/lmf_read.aspx/16384#226404
ועכשיו תצטט לישומרוני
את המשפט בו אמרתי שאני שמח על עזיבת האתר. או המשפט ממנו זה משתמע לך.
לא קשה למצואיערות לוריין
אני רוצה שתביא אותו הנה.שומרוני
ואז אני אוכיח קבל עם ועדה שאלו שטויות בלבן.
"אני מברך אותך על הצעד האמיץ והנכון"יערות לוריין
כמה אפשר לפרשן את זה?
לא קראת את כל מה שהיא כתבה?שומרוני
היא לא כתבת שהיא עוזהת את האתר, היא כתבה שהיא פורשת מהעריכה כדי למעט ב"שעות אינטרנט".

"החלטתי שאני צריכה להשיג לי עוד חיים חוץ מהאינטרנט. בעקבות שיחה באולפנה הגעתי למסקנה שאני בהחלט מכורה קשה.
זה יכול להיות הגורם לכל הדכאון שלי, לכל הבעיות שלי."

ועל זה כתבתי תגובה.

בנת?

את זה הבנתייערות לוריין
אבל בכל זאת הפרשנות שלי תישאר למרות זאת
אתה רשאי לחשוב מה שאתה רוצה.שומרוני
הכיפה שלי בינתיים תשאר על הראש, והחממה שלי תשאר מובטלת.
אני שם לב..., אבל לפחות הערב פרסמת יצירהיערות לוריין
אגב דבר אחד כן נותר לי..
מה נשתנה בין יום כניסתך לעזיבתך?
לא, זו סתם תהיהצחקן
ב"ה
נכון לעכשיו אני עובד על זה.

טוב, ניתן לומר שאתה לא מבין בעיצוב (גדעון, שם, שם).

אנשים? אחל'ה. תהנה (אגב, מה שלא צריך להפריע, להבדיל, שיהיו חברים ב'במה חדשה' שר"י)

זה בסדר, גם אותי לא (בעז גם חסם לי את הכינוי בכיפה, או שינה שם משהו לאחר שהנ"ל נפרץ. אבטחה מצוינת!).

אגב, אם כבר מדברים - צורה הכי מקצועי (ולא מעורבב ברפש פוליטי). אם הקהילה שם היתה אחרת - יכול מאוד להיות שהיתי הולך לשם.
(אגב, קהילה מצוינת. לא לאופי הצעיר שלי...)

אגב- מה כ"כ מפריע בלהציג את התגובה הזו (אתה מוזמן למחוק אותה). אני לא מפריע (ואין לי גם סמכות ניהול בפורום. מצד שני, גם לא זכות ניבול).
אני קצת בהלם..פלפלתי
ילדודס, מה קורה לכם??
מזה הכסח הזה? השתגעתם? עד כדי כך??
הייתם לוקחים כדור הרגעה תוך כדי.. אפשר היה את קלמן רבין..מתאים לכם משני הצדדים..

אתם פשוט לא נורמלים.
בהצלחה לכולכם, כולנו, כולם.
מצוין! הרימו לי להנחתה!שומרוני
א. רוב תודות למי שמחק את כל השרשור שהיה כאן. זה רק הוריד לי מהלב עוד ספקות שאולי אני כן אשאר פה.

ב. לתגובתך, יצחק.
קודם כל, צא מהסרט שלך שצורה מקצועי. הוא כבר מזמן הפך להיות משהו המוני ומעצבן. חוצמזה, האווירה שם קודרת כאילו אני יושב בספריה.
לא הבנתי את המשפט על במה חדשה, אבל בטוח שלא הייתי מכנה אותה שר"י. זה מעצבן אותי.

ויצחק, אם אתה חושב שאני הולך לבחור אתר לפי רמת האבטחה שלו, אתה בעצם אומר ש"אני (כלומר אתה) פריק של מחשבים ולא פריק של יצירה". לא שיש לי בעיה עם זה, אבל אני מעדיף להיות באתר שבו המנהלים והאנשים יותר בראש שלי.

ואם כבר מדברים על רפש פוליטי - ללא תולעים לא שונה כהוא שזה מביכורים. פשוט הלך החשיבה הוא אחר, זה הכל.
מה קרה?צחקן
ב"ה
לא גלשתי שם לאחרונה בצורה מעמיקה.

למה לא? אתה יודע מה יש שם? (יש לאו כזה. משה, שם, שם).

לא. אני חושב שאם אתה לא רוצה שיגנבו לך את היצירות, או ישתמשו בשמך (מה שעשו לי).

אגב, אם אתה מנהל פה, אז אתה לא מסכים עם הראש?
לא הבנתי, עוזיה.
הסבר:שומרוני
אין לי מושג מה הלך שם, אני רק יודע שזה זוועה וחבר שלי נמלט משם לביכורים - שבזמן האחרון עלה עוד רמה במקצועיות(אם זה מה שמטריד אותך, אז מאז שאני הגעתי לכאן ועד עכשיו ללא תולעים עלה שבע רמות).

אני יודע מה הולך שם, ואני בכל זאת לא אוהב שמדביקים את ראשי התבות האלה לכל מי שלא מוצא חן בעיניך.

נראלי שאני אסתדר גם עם רמת האבטחה הנמוכה שם...
כאילו שפה א"א לגנוב לי יצירות.

תלוי עם מה. עם הלך הרוח באתר אני לא מסכים, ואני מעדיף את הרוח הנושבת בכרמי ביכורים. למה אני מנהל? כבר הסברתי, שזה רק בגלל שלא קיצצו לי את הסמכויות. לא אכפת לי שיקצצו אותן, אבל כל עוד יש לי אותן, אני נהנה לעזור לחברים שלי או לעודד אותם.

אם התכוונת להלך הרוח של ה"רפש הפוליטי" - אתה הרי יודע שלא מפריע לי להיות במקום שחושב אחרת ממני.
אוי,באמת,עוזיה,הגזמת לגמרי......תסלח לי !יונה
דמקרטיה או לא?צחקן
אני חוזרת על דברי :יונה
חבל,חבל,חבל וכו'

חבר ,אתה חסר.

באמת !
לך זה חבל, בשבילי זה אבל.שומרוני
ועכשיו בלי חרוזים.
לך חבל שאני עוזב, לי חבל להשאר.

טופ...ענת=)
כנראה שלוקח לי זמן עד נופל האסימון.. ואולי יקח לי עוד זמן עד שאכן אקלוט, שלא אמצא פה עוד מ-ה- יצירות שלך.

אך, בקשה אחת ויחידה לי אליך. בזמן שיוצא לי להתיישב מול מתכם המחשב. והדבר לא בא בתדירות גבוהה. האחוזים שאני נכנסת לאתר הם קטנים אך הצורך בהם הוא לדברים משמעותיים! וכן אני פונה בבקשתי, בה אם תוכל לתסכיים להגניב בשבילי ולו כמה יצירות מפני שבאמת אין לי זמן לקרוד על שתי חתונות;) אך אם זהו לא דבר שאתה שלם עימו מהפן האישי, ארחיק לכת בבקשתי שתשלח לי למסר"ש.

עוזיה- שהייה לך את כל הב"הצלחה בהמשך הכתיבה והיצירה! אשרי שזכיתי להכיר ולהוכיר את פרוייך.

בברכת שבוע טוב- ענת.
ילדים!!!!ארגמן
[סליחה, יונה], די לריב!!!

עימותים כאלה לא מובילים לשום-דבר, ודעות כמו אם 'צורה מקצועי או לא' נדמה-לי שלא הולכות להשתנות.

אני מבינה שהיה פה משהו שנמחק וזה רק מעצבן אותי עוד יותר.

עוד דבר- אל תשתמשו בעזיבה שלי לדיונים שלכם, זה משהו שונה לחלוטין.

ושלישי- יצחק- לא נראה לי שאם תצעק [?] על עוזיה זה יעזור. הוא החליט.
גם אני הבנתי שמשהו כאן נמחק-פלפלתי
וגם לי זה העלה את הפיוזים, ויצחק צעק? אזמה גם עוזיה צעק - שיצעקו. הוא רצה להבין משהו, הוא הסביר - סבבה.
מה שכן - נראה לי עוזיה, שמן הראוי יהיה אם תראה משהו שאפשר לתקן אותו ולהשתפר והוא הפריע לך - אתה חייב לומר אותו.
(ואני לא מתכוונת לכל המסביב.. אתה יודע בעצמך.) נקודתי.
במחשבה שניה, אני אשמח אם שני תשאר בעריכה.שומרוני
זה בהחלט עשוי להועיל לאתר. חיפשתי את מי שסגור את הדיון.

בכל מקרה - יצחק לא צעק, יצחק התווכח. אולי יעקב צעק, אבל הוא מחק את זה לצערי.

פלפלתי - כל המסביב זה עוד מילא. זה לא הסיבה העיקרית.
בפעם האלף - הסיבה העיקרית והראשונה שבגללה אני עוז זו תחושה. לא נוח לי פה. זהו! זה לא היה עמוק מידי, ואנילא חושב שצריך לנסות להלחלם עלי. זה לא כ-ז-ו מכה לאתר (ואל תאמרו לי שכן כי אני אתרגז), והדיונים שהולכים פה רק מעכירים את האווירה בשביל שאר היוצרים.
ס-ג-ר-נ-ו!! די! נמאס לי!!פלפלתי
נכוןשוברת גלים
בעע..
כל אחד איפה שנוח לו..
לי למשל *מאוד* לא נח בביכורים.
הם קבוצה די מלוכדת,קשה להכנס לשם,
ובכלל,
יש לי עוד *הרבה* טענות כלפיהם.
אבל זה לא מה שמשנה כרגע.

פה הכי כיף לי

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

עבודה מהבית קלילה נוראאנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

אולי יעניין אותך