שמי אלכס לוין
אני חולה במחלת הסרטן משנת 2003 חולה בסרטן מיאלומה נפוצה. במחלתי עברתי את כל הגלגולים האפשריים .מקבלת טיפול כימו תראפי ועד לטיפולים תרופתיים. עברתי סדרת אשפוזים שבהם כמעט ומתתי עקב רשלנות פושעת של רופא מנתח שכל מה שעניין אותו לעשות על חשבוני עוד כמה אלפי שקלים ועד לרופאים שעשו הכול למעני. הכול שאני אחיה. עברתי את כל הגלגולים מהשתלת מוח עצם ועד להצלת חיים בגלל ניקוב ראה בגלל רשלנות רפואית של רופא רשלן ופזיז. יש רופאים מצוינים במדינת ישראל שעושים ימים כלילות לעזור לחולים אך לצערי יש הרבה רופאים ולמזלנו לא רבים מדי שכול עניינם הוא קידומם האישי על חשבון החולים או עשיית רווחים קלים על חשבון האנשים שקבלו את הקשה במחלות. כיום אני מומחה בכל זכויות החולים. מומחה בכל שיטות הטיפולים.אני עוזר לאנשים להתמודד עם המחלה. עוזר לבני המשפחות להתמודד עם מחלתו של בן הזוג. אני חושב שההתמודדות עם המחלה היא דבר חשוב ביותר.אם יודעים איך להתמודד זה עוזר לחולה וגם לבני משפחתו.התמודדות נכונה עוזרת גם לריפוי החולה. עוזרת ליצירת מצב רוח מתאים לחולה ולבני המשפחה להתמודד עם המחלה. מצב רוח נכון נותן חוזק לבני המשפחה וכן לחולה. בזמן שהחולה זקוק לכל כוחו בכדי להתמודד עם המחלה מצב רוח מדוכדך של בני המשפחה יכולים להרפות את ידי החולה במלחמתו על חייו. על כן יש צורך לדעת איך להתמודד. איך לבחור תהליך נכון להתמודד עם המחלה הקשה הזאת. איך אנו מספרים לבני המשפחה על המחלה. איך אנו מספרים לחולה על מצבו האמיתי. איך מספרים במקום העבודה ועוד.
מכיוון שהצטבר אצלי ניסיון רב ביותר בתחום הזה. כיום אני מוכן לעזור לחולים ולבני המשפחות לאחר שעזרתי למאות חולים שפנו אלי בזמנם הקשה. כמו כן עזרתי למאות בני משפחה להתמודד עם גילוי מחלת יקירם. אני כיום מוכן לעזור לכל אחד להתמודד.להשיג מהרשויות את כל הזכויות. לעזור לחולים ועוד ,הכול למען הניצחון על המחלה הזאת שהורגת כה רבים וטובים.
כתובת המייל שלי alex@levin.name