אני רוצה להבין אחת ולתמידפלפלתי

מה הולך כאן עם ההערות.

אם מישהו חושב שכ"כ קל ונחמד לתת הערות שיעשה את זה כמה פעמים ורק אח"כ נשמע את חווות דעתו.

אם אנשים לא רוצים לקבל הערות ורק לקבל תשבחות- כדאי  שיודיעו את זה ונתייחס בהתאם,

אבל אני רוצה להבין אחת ולתמיד עם מי יש לנו עסק ומה מטרותיכם יוצרים יקרים.

מה אתם רוצים לשמוע? שכוייח כל הזמן,לעלות יצרות ולמצוא להן רק במה לחשיפה? או מקום לשיפור והתקדמות.

אולי נעשה פשוט רשימה של אנשים שרוצים לקבל ביקורות ורק להם נגיב..

זה פשוט כבר נמאס לי.

ועכשיו אני רוצה לשמוע אתכם.

אם לא תענו נסיק מסקנות לבד.

בכבוד. 

שכוייח פלפתי!שירה חדשה
בס"ד.

לפני שאני אומרת את דעתי אני רוצה להוסיף משהו.
רמת הדיבור באתר התדרדרה בזמן האחרון.
זה פשוט מגעיל.
אנחנו צריכים להתייחס במינימום-כבוד אחד לשני.

בלי קשר לרוצים הערות/לא רוצים הערות.
אני דורשת מכולנו (כן, גם מעצמי)
להתחיל לדבר בצורה מכובדת אחד לשני.
תראו לאן הגענו!

לא צריך להכליל. לדעתי...אנונימי (פותח)
רוב היוצרים באתר מוכנים ואפילו חשוב להם מאד לקרוא את ההערות החיוביות והפחות חיוביות על יצירותיהם.

נראה לי שבמקרה זה חשב היוצר שההערות של ידידיה אולי קטנוניות קצת ולא לעניין, וזו זכותו (ואני לא עוסק ברגע בשאלה מי צודק כאן).

בכל אופן, בוודאי שמי שמעלה יצירות ולא מוכן לקרוא ביקורת או עוד זווית ראייה - מחמיץ את העניין המרכזי באתר הזה. במקום להתנגח אחד עם השני פשוט כדאי להגיב בכלים המקובלים ולא להפוך את זה לעניין אישי... אני בטוח שגם העורכים רק רוצים בטובת היוצר ובאיכות היצירה, וגם לי לא קל לקרוא ביקורת על יצירותיי אך זה חלק מהמשחק ההוגן באתר, ואין צורך לכעוס על כך...

יישר כח לכל העוסקים במלאכה!

אין פה עניין של רוב...שירה חדשה
בס"ד.

האתר הזה מורכב מפרטים.
ויש פה מספיק אנשים שחושבים שכל דבר פה הוא נגדם.

וגם אדם אחד יכול להרוס את האוירה שאנחנו רוצים ליצור פה ביחד!
נכון, וכל מי שציפה שהאתר יהווה עבורו במה למחמאות..אנונימי (פותח)
אז זוהי קצת נאיביות. כשרואים אותך כ"כ הרבה אנשים עליך לצפות שתהיה ביקורת בונה, כמו שעושה יפה יערות לוריין, לדוגמה...
בת מלךיקרה, עשי רשמה בבקשה של כל העורכים והעורכותester317
כי מחלפים חוץ משירה חדשה
שעושה עבודת קודשזמן רב
לא שאני לא מעריכה את עבודתך
אתעורכת חדשה שיהיה לך בהצלחה
הנה פניתי אלייך כעורכת
בבקשה אם לא קשה לך תודה,
אסתר הודיה יקרתי,בת מלך
עבר עריכה על ידי יהודה ו. בתאריך ב' אייר תשס"ז 15:23

בעזרתו יתברך

ישנה רשימת עורכים בכל פורום ופורום.
ובכל זאת, הנה כמה כינויי עורכים:

שובל אור
יהודה ו.
יערות לוריין
שירה חדשה
בת מלך
(עורכי מלל לרוב)

yedidya
אריקל

המופרע

אני בטוחה ששחכתי כמה, במחילה.
את מוזמנת להכנס לרשמית עורכים ולראות.

ממני הקטנה(:
מוארת ולבנה.
גם בשבילך.

(במיחלה, ערכתי קצת. יהודה.)

די. תפסיקו להציף את האתר והפורום.פלפלתי
תודה על ההתחשבות.
נגב רק כשיש משו מסוים מאוד. לא רק שכוייח וכאלה.
זה לא מסרים.
הסכמנו?
זה כבר נהרס, אם כבר מדברים.פלפלתי
צריך להבין שאנחנו אתר קטן, אבל פעם היינו אתר עוד יותר קטן.
באתר כזה - כמ בישוב, יכולים להיות יתרונות וחסרונות.
יכולה להיות אוירה של חברות, קרבה ותמיכה והתקדמות הדדית-
ויכולים להיות גם אוירה מדעילה. כי אין כאן הרבה יוצרים וכשחלק קמים וצועקים "למה אתם לא מגיבים לי" או "למה אתם כל הזמן רק יודעים לבקר?" זה לא נותן חשק להשקיע בבנאדם ובאמת ראות מה הוא עשה.
כי לראות איפה צריך לתקן או מה הבעיות - זה לוקח זמן ומאמץ.

אולי כאן להפסיק להתאמץ, בטח נגיע ככה נורא רחוק.

אבל לוגו לתולעת- יהיה.
כל עוד הנר דולק אפשר לתקן...שירה חדשה
בס"ד.

שבעז"ה נצליח...
(ואני מצפה לשיתוף פעולה מכולם)
את זה:פלפלתי
את הביקורת על זה שאנחנו כל הזמן מעירים כבר שמעתי מתחילת התולעת כבר בכמה תקופות שונות.
אני יכולה להביא לכם אפילו ציטוט של מישי שכבר לא נמצאת כאן שההטחה שלה פשוט משקפת את המציאות בצורה הכי חדה שיכולה להיות.
ועל זה אני מדברת.
זה חוזר כל תקופה מחדש.
אז ככה..צחקן
ב"ה
המספרים משקפים מאוד חיובי, ולא יודע מה איתכם - אני לא הרגשתי ירידה ברמת הדיבור, וגם לא ברמת היצירות, אלא דווקא עליה...

יש אחד שלא מקבל ביקורת ? צריך לבדוק באישי, אבל לא ראיתי שזה משקף משהו כללי.
יצחק.
שמח שיתקנו אותו. מאוד.
[ולא מתעלם מהבעיות!!]
יצחק, מספרים זה לא הכל.יהודה ו.
דווקא בקטנוניות יש עניין להעיר...צחקן
ב"ה
כי ככה בוחנים פרסומאי טוב.

ואגב, לא ראיתי ירידה ברמת הדיבור

יצחק.
לא דיברתי על קטנוניות.שירה חדשה
בס"ד.

אנשים מדברים פה כאילו מישהו חייב להם משהו.
תרגעו.
כולנו ספינה אחת, לבד זה לא ילך.

וכל העניין של ההערות.
זה ביקורת בונה נטו.
לאף אחד אין כוונה לפגוע פה במישהו.
תלמדו משירה/נערה חכמה,שעונה כמו שהתורה מצווה ,ester317
שלומיה עם כל הכבוד יש ;שמחרימים יצירות לבקר לתתester317
חוות דעת, למה? רכילויות?סמויות!יודעת מה הסיבה,סתם לא לתת חוות דיעה,אני שסבלתי מחוסר ביקורת,שאני משתדלת לתת ביקורת,אני לא מסתכלת למי אני נותנת,הביקורת,הולכת אחד אחרי השני, ומגיבה לדעתי,ולי יש עוד יצירות,שלא הגיבו,בכלל,ואת זה שמרתי לעצמי,שיש איפה, ואיפה,היתה התארגנות מאחורי גבי,ידעתי מזמן,רק ה" יודיע את האמת שבי,ומי שהאיר כמה מהיוצרים,זאת פילפלתי שהיא ישרה ורק הוגנת,פילפלתי התנהגה בהגינות, אני מגיבה,לכל יוצר, למה לא מגיבים לי?פחות רכילויות,יותר יצירות,אני בסרט הזה לא משתתפת,יש לי הערה אני ,מעירה אישית, לכל אחד שאני צריכה,במסר אישי, ובזה סימתי,את מה שהיה על ליבי לאמר, כך צריך לנהוג!וזה נשאר ביני לבין האדם ,או לבין האישה,כך צריך להתנהג,בלי לפגוע באף איש , לענין,רכיליות שעשיתם לי לינץ מהתחלה,התנהגתי במשחק כמו מטומטמת,(שכוייח),אמרתי את שלחץ לי על ליבי,ומעכשיו.אני ממשיכה להתנהג כרגיל,מי שירצה יגיב, ומי שלא לא, סך ההפסד שלו אסתר,
אני לא מחרים אף אחד...אנונימי (פותח)
אני כנראה לא מספיק זמן כאן באתר כדי להתחיל להיכנס לפוליטיקה פנימית. אם את מרגישה שמחרימים או שהחרימו אותך - אז כנראה שיש לך על מה להתבסס, אע"פ שקשה לי להאמין שיש כאלה שעושים כך. בכל מקרה אם יש דבר כזה זה אכן חמור ולא לעניין.
אין פה החרמות...צחקן
ב"ה
כולם חברים. ח"ו!!

יצחק.
לברדלס שירים שלי בחממה עברו אותם,והמשיכו להגיב ,ester317
עוברים אותי כמואחת עם צרעת,ולא מעירים
היה אירגון כזה,למה ה" יודיע כחודש בערך,וכדי לא להכפיד
על אף אחד,שלחתי את שירי האחרון לעת עתה,מחכה שתשוב,וכתבתי הערה ראשונה שאף אחד לא נותן חוות דעת, בזמן האחרון, הערה או הארה אחת התורה מצווה אותנו הוכיח תוכיח את עמיתך, ואל תשא עליו חטא,כשאני בחממה אני משתדלת לתת הערות,או הארות,לכל יוצר, אם אני לא בחממה,איני יודעת מה נמצא,אך משתדלת מאד,לעודד יוצרים,סביר שאקבל אותו יחס,שבוע טוב ומבורך ברדלס,
זכות היוצרים להגיב למה שבא להם.פלפלתי
גם חוסר תגובה - היא תגובה.
אין מה לעשות.
ויכול להיות שהמצב הזה נגרם כי אנשים הרגישו שאין טעם ותועלת למה שהם אומרים?
אולי??
את צודקת כשמדובר בכמה,אך כשאת רואה שירים שום תגובהester317
לא חייבים את,ואז מה נעשה סלקציות,למי להגיב,אני לא יודעת לעשות
סלקציות כשאני מתחילה להגיב,כל הנקרא בעיני אני מגיבה,
אני כל תגובה מקבלת לטוב ולרע,זכותי להתיחס וגם לא ?ester317
לא להשמיץ. אין כאן החרמות. לא צריך להגזים.פלפלתי
אני מעוניין מאוד לקבל ביקורתצחקן
ב"ה
אני אישית חושב שגם מי שכתב את זה לא נפגע, אלא הוא מעוניין לקבל במה ופחות שיפורים....

[אגב, יכול להיות שאם הוא מעלה רק כדי לפרסם הוא מבטל תורה!, כי אם הוא משתפר יש לו תועלת ואם לא לא].

יצחק.
בעניין התגובותalyanni
אני שמח שבזכות תגובתי עלה פה דיון אם כי כמובן לא התכוונתי לכך.
אם שואלים אותי אני לא מצפה למחמאות כמו שאני לא מצפה לביקורות. אני לא מפחד מביקורת, קיבלתי מספיק בלימודיי ובאמת בזכותן השתפרתי וכל יוצר או אומן יודע שהוא חייב לקבל ביקורת כדי להשתפר. העניין כאן הוא מי המבקר ומהי הביקורת.
אני מרגיש לפעמים שהמבקר "דופק" כזאת ביקורת שבואו נגיד, לא מצדיקה את מי שכתב אותה (בהתייחס ליצירותיו שלו...). לפעמים מעבירים פה ביקורת כאילו המבקר סיים בצלאל ושנקר גם יחד. ולא מפילה אותי מהכסא העובדה שהיא או הוא עורכים כאן. זה לא הופך אותם לגדולי האומנים בדור. אז איך אומרים קצת צניעות לא הרגה עוד אף אחד.
דבר שני- לא תמיד כל יצירה שעולה כאן עולה כדי שכולם יחוו את דעתם המקצועית והמלומדת. יש פעמים והרצון הוא לשתף ולא לחכות לביקורת "בונה" (כידוע לכל מי שקצת למד- אין דבר כזה "ביקורת בונה...")
לגבי ה"ביטול תורה", אני לא חושב שכדאי לרדת ברמה ולהתייחס לטענה הזו.
עד כאן להיום
כל טוב.
אני עדיין מעדיף את בצלאלאנונימי (פותח)
אומנם אני לא סיימתי את כל אלו.. אבל הניסיון שלי בא ממקומות אחרים. אומנם אתה לא כל כך מחבב את הביקורת שלי. ומה אני יומר לך, זה התפקיד שלי. אני לא ריצית לפגוע בך, זאת רק הייתה ביקורת ואתה מוזמן גם לבקר את יצירותי שלי, זה לא סותר את העיניין שביקורת עוזרת. אני אישית לא משתמש באתר הזה כאן בשביל לקבל בו ביקורת. אני אישית מעלה את היצירות שלי כאן בשביל לראות מה הרמה של האתר. ליצירות שלי אני הולך למקום שיטחנו אותי עד היסוד. יצאו את כל הטעויות שלי ואז אני יוכל להשתפר כך. אישית אני לא כל כך יודע מה רע בביקורת שלי (ותודה שאתה מחשיב את זה ברמה של בצלאל מה שאני מאוד לא מתקרב אל עדיין אבל יש לי את כל החיים לפני)
אני אישית יפסיק להביא לך ביקורת. ניראה לי שאני פשוט יגיב כמו כמאת כל אחד באתר הזה ב- "איזה נהדר!! מדהים!!!" או שאני פשוט לא יגיב בכלל..

אבל עכשיו בלי שום קשר לכל הבלגן הזה שנוצר.
שמעתי שאתה גם עוסק בתלת האם תוכל להעלות כמה מהיצירות שלך לאתר? והאם פעם אחת תוכל להעביר קצת מהידע שלך באיזו סדנה בויזואלי זה יהיה נחמד..

בהצלחה..

ידידיה
ובכן...alyanni
אני חייב לומר שאני ממש לא נפגע מביקורת. בטח לא שלך. וגם לא של אף אחד. גם כשהמורה שלי בלימודי אדריכלות, לדוגמא, היה קוטל אותנו, לא נפגעתי. אך ישנו הבדל עצום אם מורה בעל ידע וניסיון גדולים מאוד, מבקר (כן יהודה. ברור שביקורת בעיצוב גרפי למשל, אמורה לבוא ממישהו שמבין ולא מכל אחד שמתחיל להתלמד בפוטושופ, לצורך העניין, אחרת היא פשוט לא נשמעת) או אחד שמתוך יצירותיו אתה קולט שהוא לא מעצב בעל רמה כזאת שאתייחס לביקורתו. הבעיה שלי עם הביקורת שלך, ידידיה, ובאמת בלי כל כוונה לפגוע, היא, איך לומר, שהביקורת לא ראויה למי שאמרה. נראה לפעמים שאתה מבקר גבוהה גבוהה וכאשר אני מסתכל על היצירות שלך אני תוהה- איפה היה המבקר שבך כשיצרת אותן?! יצירת המופת "הפגסוסים" היתה כ"כ עמוקה עד שאף אחד מהמגיבים לא הצליח להבין מה, בשם הא-ל, היא אמורה להביע. עד שתגובתך גאלה אותנו מן התסכולים שאחזו בנו למראה היצירה.
אני חייב לומר שגם מהתגובות החיוביות קלטתי שהרבה מן המגיבים ממש לא מבינים בעיצוב. ואדבר רק על יצירותיי, בסדר? ישנן עבודות שהעלתי שכתבו עליהן תשבחות מכאן עד להודעה חדשה. לו הייתי מעז להעלות אותן לפורום ב"פרש" למשל- היו מבצעים בעבודותיי ארבע מיתות בית דין, כאשר האחרונה היתה שריפה ולאחר מכן היו זורים את האפר לים... כך שאין צורך שתתן לעבודותי תגובות חיוביות. ואם תשאל אותי מה עדיף- האם להגיב באופן חיובי כדי לעשות למישהו טוב על הלב או לא להגיב כלל, הייתי מעדיף שלא תגיב כלל. משום "דובר שקרים לא יכון לנגד עיניי".
ואכן למדתי תלת. אך בניגוד לאחרים שאצים רצים להיות עורכים בלי ידע מספיק במה שהם עומדים לנהל, אני לא מרגיש שאני ברמה כזו שיכול לייעץ ולבקר כל עבודה שאך עולה לאתר.
לענ"ד מנהל או עורך של פורום חייב להיות מבין ומנוסה מספיק כדי שיהא ראוי לבקר, ליעץ, ולתרום מנסיונו לאלה שמעלים יצירותיהם. מה שקורה בכל פורום עיצוב נורמלי שנכנסתי אליו. וד"ל.
וברדלס, המכונה יצחק- כשכותבים משפט אומלל כמו "אם הוא מעלה רק כדי לפרסם הוא מבטל תורה!" זו ירידה ברמה. מבחינתי בכל אופן. אם כן כל מעשיך בפורום הינם ביטול תורה אחד גדול ושב ואל תעשה-עדיף. אך אני מבין שמבחינתך זו עליה. טוב.. כל אחד והתקדמותו שלו...
שבת שלום
ויצחק המכונה ברדלס התכוונת..פלפלתי
אני לא מסכימה איתך כ"כ.
יש אנשים שיש להם את הידע, אבל לא מצליחים בפועל להוציא אותו לפועל במאה אחוז - אז לא תשמע את דעתם?

וחברים יקרים- דרכנו כאן על יבלת, אני מבינה - אבל תרגעו ודברו יפה ובנועם. גם הסברים יכולים לקטול ולפגוע לא פחות מביקורת.
אני מבקש שלא להגרר לוויכוחים אישיים.יהודה ו.
באופן אישי, גם אם הדברים לא כוונו אליי בדווקא, מאד נפגעתי מההערה על "רצים להיות עורכים".
להיות עורך זה לא הכיף הכי גדול בעולם, גם אם זה לא סיוט.
זה בסך הכל עוד קצת עבודה.

אתה יודע מה?! נכון. אני לא ממש מבין בעיצוב. ליתר דיוק - אני ממש לא מבין בעיצוב, בגרוש.
אבל אני בהחלט חושב שיש ערך לאמירות חיוביות. אם אתה באופן אישי מעדיף שלא לקבל תגובות חיוביות - זוהי זכותך, כמובן, אבל רוב היוצרים שמחים לקבל גם תגובות כאלו.

נכון, אתה צודק,
הרמה של האתר לא בדיוק בשמים.
אז אולי תעזור לנו, וביחד ננסה להרים אותה?
"הצדיקים הטהורים..."

ודבר אחרון, שהוא בעצם הראשון:
נסה להמנע מפגיעות. זה לא נעים לאף אחד מאתנו.
אוף!! לא הובנתי נכונה....צחקן
ב"ה
ולגבי ידידיה - אני חושב שקצת התעמקות בתלת מימד של עולם הפגססים היתה מבהירה את העניין..

ואם לא ידעת - הוריו מעצבים, אז הם יודעים קצת יותר מקוטל קנים כמוני, ואל תשכח ש'ומתלמידי יותר מכולם' - כלומר - מי שקטן ממך יודע ללמד אות לא פחות מהגדול.

לגבי המשפט האומלל (
התכוונתי לומר שיש בהחלט דעות כאלה...

המשפט לא כזה אומלל, הוא מסר לי שהוא שמח דווקא ומוסר שבת שלום!
[וכאן אצטרף אליו]
אווו סוף כל סוף אחד שמבין על מה מדבריםאנונימי (פותח)
אתה צודק.. אני לא המעצב הכי טוב שבעולם.. אח גם לא הכי גרוע.. את יצירות שיש לי בחממה שלי הם משנה יותר.. פשוט כמו שאמרתי לך אין לי כל סיבה להעלות לאתר הזה כל דבר שהכנתי במיוחד מתי שהרמה של האתר לא תצליח לעקל את זה. ולא יבינו מה זה.. למשל יצירה בתלת לא מבינים כל כך באתר הזה.. ואני מחפש יותר ביקורת מאשר תשבחות (לרוב נותנים לי כאן ביקורת שלא מבינים) ואני מבין אותך.. גם אני לא אוהב שמבקרים אותי מתי שהרמה שלהם לא כל כך טובה.. אבל כשאני מקבל ביקורת מבן אדם לא מנוסה אז זאת ביקורת משעממת שאני לא מבין למה תרחו לעשות כמות. (לא עוזרת בגרוש אם זה מה שאתה מתכוון) למשל לשירשור שלי בפרוייק של מכת ברד.. שאני עוד עובד עליו. אף אחד לא ביקר כמו שצריך. אלא באתר אחר נתנו ביקורת בונה. אבל אני לא מבין מה כל כך לא מנוסה בביקורת שאני נותן לך?. האם לא תפסתי טעויות חשובות? או שבאותו הזמן לא..
אבל בנודע לפרש.. זה פורום לא אתר מקצועי. יש הבדל. ואומנם אני לא העורך הכי טוב שיש. אבל האתר הזה הוא גם לא הכי נודע שיש בתחום העיצוב. ואם אתה חושב שאני ממש חסר ניסיון אז זאת זכותך לחשוב נכון שאני לא הלכתי לשום אוניברסיטה או מכללה ללמוד בה. אבל יש ניסיון שצברתי. ואם אתה חושב שאתה לא רוצה לעזור אם הניסיון שלך זו בעיה שלך. אבל לומר לי שאני חסר כל ניסיון לא מצדיק שום דבר. אני יקח כל ביקורת לא משנה מה הרמה של האיש כל עוד הביקורת עוזרת. ולפעמים אדם רגיל הוא כל הדרוש בלעזור לי לזהות במבט ראשון את התחושה שמעבירה התמונה או כל דבר שמפריע לו ושלא ניראה אמיתי.

*נקודה למחשבה*
ואתה בן אדם מבוגר.. כפי שזה ניראה.. אין טעם לריב על ביטול תורה אלה להסביר ולפייס. לא לתקוף ולהשמיד.

ושוב אני חושב שיש לך הרבה נסיון לשתף אותנו בו. אז אולי תשתף אותנו ותראה לנו חלק מיצירותך הגדולים מאוד.
אולי בזה שתסביר לנו את רמתך ואת עיסוקיך זה יכול לעזור לבלגן ולאי הבנות האלה.

ידידיה

נ.ב
יש לי ניסיון שצברתי לפני שהייתי עורך. אני לא סתם קופץ על המסך עולם הפגססים היה משהו לבדוק את העין של האתר (עין לא הכי טובה לפי התוצאות) וזה לקח לי רק כ- 10 דקות להכין את זה.
עד כאן.שירה חדשה
בס"ד.

כל עוד הויכוח לא יורד לפסים אישיים זה בסדר.
אל תתחיל לרדת פה על אנשים. וסליחה מראש על הבוטות.

שום עורך פה לא מתיימר להיות מקצועי.
כולם פה היו יוצרים ואח"כ נהפכו להיות עורכים.
וזה גם לא בגלל שהם יותר טובים מאחרים.

אנחנו מנסים לבנות פה אתר איכותי ביחד.
וזה היופי שפה.
לא מנחיתים לך איזה עורך שהגיע לא יודעת מאיפה.
כולנו פה שווים.
ל שירה חדשה /את צודקת ויום טוב,שיהיה לך, ומבורך !ester317
אני לגמרי לא מסכים.יהודה ו.
אני מעדיף שלא להכנס עמוק מדי לעניין המעויין - נכון, זה לא אומר יותר מדי, ומבחינתי ביקורת איננה נמדדת לפי מי שאמרה, כשם שכך גם יצירה לא נמדדת לפי זה.

רק מה?
אני חושב, שגם למי שלא סיים בצלאל או שנקר - וגם לא רימון או אקדמיה למוזיקה, ואפילו לא מגמת אמנות בתיכון, יכול ורצוי שייתן ביקורת.
ועוד יותר רצוי שיתייחסו אליה.
אני חושב שבאי קבלת ביקורת (כן, בונה. או הארות בשבילך; מחינתי זה עניין סמנטי בלבד) על רקע שנות לימודים או גיל יש אלמנט חזק של גאווה, ושלביקורת - כמו ליצירות - יש להתייחס עניינית בלבד.

יהודה.
ברדלס אני לא ;פו בשבילester317
פירסום,אני לא זקוקה לפירסום
השירה שלי באתר
שנבנתה הרוב באתר
בבית יש לי שירים
שאני לא יכולה לספור
זה לא שלי,זה של הקב"ה
שנתן לי מילים להתבטא
התבטאות בונה נגד הגירוש
שירים עם מסר,חגים וכו
שבת שלום ומבורך ברדלס
תקשיב יצחק , שירי רק ;שירי קודש,כך שלא מחפסת במה ?ester317
נראה לך שאני מחפסת במה?יש לי הרבה מקומות,לבמה,זו שליחות
השרים שלי,ושל כל יוצר,שיר עם מסר חיובי,השאלה כמה הוא מובן?לי אין בעיה לקבל הערות,איןלי סלקציות לגבי הערות,וגם אם לא,יגיבו שיהיו בריאים,רק כשמעירים לי, אני אמרת פעם בכמה את כאבי,שמופנם,שהרי כמו שה" רוצה מאיתנו,אנו צריכים לקים תפסוק,"ואהבת לרעיך כמוך",יצחק אתה יודיע למה שמתי תשיר באתר,ליום הזיכרון כי בחממה לא שלחואת השיר מההנהלה אז שמתי באתר תראו הנה השיר ושאלתילמה השיר ללא באתר ליום הזיכרון,אם תשאל למה?שלחתי לחממה,וזה לא יצא שלחתי עוד פעם ע"האתר ולא ראיתי את השיר,לספר להשתתף זו דאגתי האחרונה, אני יודעת לדאוג לעצמי,אניבענינים של הוצאת ספר אין לי בעיה,ויש לי קשרים טהורים שאימכירה מרדיו חב"ד מזמן התענינתי בהוצאת ספר לבד,לה לא הוצאת י,היו סיבות רבות,שאני האחרונה שרוצה במה,וכן,זאת שליחותי מהרבי דרך איגרות קודש, התשובה שאמשיך כאן,להיות להגיס לעמוד ראשי, להגיב כיהודיה גאה ,ובפורום,מה עם השיר של יום הזיכרון, יצחק מדוע הוא לא בחממה,שלחתי אותו,האם לוקיח זמןרב ?ולמה מתעכב? תודה, אסתר,
ברדס /אתה מעונין לקבל ביקורת,אך להעניק לא,לכל אחד!ester317
כמונילמשל,אני מגיבה ליצירותיך, ואתה ?
לא,יחס גורר יחס,יכול להיות שמחר
לא אגיב ליצירותיך,
ויכול להיות שאתעלה מעל עצמי,
ואמשיך כרגיל כי אנו לא גנון?
חומר למחשבה,ואני לא מחפסת מחמאות
אלא מה שנראה לך,אם יש לך הערה,בבקשה
או הארה,יום טוב ובשורות טובות
לכל עם ישראל,
אוו אני כל כך מוקסם!!אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי בת מלך בתאריך ב' אייר תשס"ז 14:09
(באנגלית זה נשמע הרבה יותר נחמד )
השרשור הזה נפתח לכבודי?..
טוב בואו נאמר את זה כך. אני רק ניסיתי להעלות כאן את הרמה של האתר ולא ניסיתי לפגוע באנשים. האנשים שיותר נפגעים הם האנשים שחיים בתוך בועה שהם מאוד טובים ואז כשמפוצצים להם אותה הם לא יודעים איך להתמודד עם זה. קשה אבל מה לעשות. לכן אני משאיר את עצמי תלוי באמצע ולא כל הדרך במקום אחד. צניעות לא הזיקה לאף אחד, זה נכון בהחלט, אבל ביקורת צנועה היא ביקורת לא בונה (ואם אפשר בבקשה לתת דוגמא לביקורת צנועה.)

הרעיון של הרשימה נשמע חביב. אבל לי זה יותר נשמע כמו שהם צריכים לרשום את זה על כל יצירה שלהם, שהם מחפשים תשבחות ולא ביקורת.

ידידיה
ידידיה/אני לא זקוקה לתשבוחות,פשוט הערה הארה ;ester317
תקרא לזה אייך שתרצה, וכשאתה רואה במופגן שאנשים לא נותנים תגובה ,אתה חושב למה?עשיתי איזה חטא?זה היה בהפגנתיות!מאיזה מקום זה בא לא משנה?זה בא אז כאילו תירוץ למה לא נותנים לי תגובה לדעת למה ?מחרימים אותי כך ראיתי במופגן?
חטאתי טעיתי שאדע,כי זה היה בהפגנתיות,נתנו לכולם תגובה ודלגו דלגו עלי,ושוב,יש סיבה,אך אם כל זה עלה לדיון,יפטור אפליות,של כל אחד,ואחת,ולא התגובה,שעושה לי אגו,אני לא,כופה על אף יוצר תגובות,אלא מההלב,כמו שלכל אחד,ואחת נותנים תגובה,אם בא ליוצר יוצרת לתת תגובה שיתן,מתוך הערכה לי כיוצרת כמו כולם,ולא מתוך טובה,כמוני בתגובותי ליוצרים,
וכל זה קשור בצורה מסויימת להודעה שלי?.אנונימי (פותח)
הממ מעניין..

אישית אני מבין את רוב מה שאמרת (למרות שאני לא כל כך מבין איך זה קשור כל כך להערה שלי למעלה) אבל לא משנה.. לרוב מתי שמגיבים בתגובות רצוי שגם תוסיפו איזה הערה נחמדה על התמונה. זה מוסיף על הרמה שלכם ועל הרמה של היוצר.

ידידיה
ישר כוח באמת, פלפלתי.אבינעם 7
זהו ה-זמן לעסוק בכבוד הדדי! (ימי ספירה וכו'..)

כנראה שאני לא כ"כ בענינים.

אך תמיד טוב שאנשים יגידו מה הם מצפים (וזה חשוב אפי' כלפי עצמם).

אני הקטן אשמח שאנשים יתנו לי ביקורת - גם אם התגובות לפני כן מלאות התפעלות (וצריך אומץ בשביל זה!).
לשם כך אני מעלה יצירות, אעפ"י שיש לי חברים שעוסקים בתחום שלי ויכלתי להסתפק בחוות דעתם המקצועית. (חוץ מזה שכמובן שתגובות חיוביות זה כיף וטוב ומחזק).

לכן - תמיד חשוב לזכור שאעפ"י שהיצירה היא משהו אישי וכו, הביקורת היא כלפי היצירה ולא כלפי היוצר! כך צריכה להיות השפה והכיוון. גם היוצר וגם המגיב צריכים לזכור את זה.

אז צריך להתחיל ללמודפלפלתי
להבדיל בין ביקורת בונה להורסת, ואני חושבת שכמעט כל הביקורות כאן הן ביקורות בונות. אף אחד כאן לא נהנה לכסח אנשים.
לא מקבלים מזה תמלוגים. אל תדאגו.
וגם אם מישו אומר משהו שלא נראה אפשר לדון על זה- אבל עניינית.
אם יוצאים מנקודת מנחה שאומרים דברים כדי ללטש יצירות שיבריקו באמת ולא ישארו כמו שהן- גם אם מישו ויביא ביקורת קטלנית- נקבל אותה באהבה.
נראה לי.
חולקים?
בקשר לללל היו הערות לא בצורה עדינה , פשוט ירידהester317
ולכל חדש מקבל מקלחת ירידות,
אני במסר אישי הערתי למי שצרייך
כך שהשתיקה שווה זהב,לעיטים קרובות
אני אין לי בעיה לקבל הערות
והארות, לכל שיר בשמחה,ותודה לך
פילפלתי, על הסדר שאת עושה באתר
תבורכי מפי עליון !
אני חושב שיש עניין לכתוב דווקא בתגובה,צחקן
ב"ה
כדי שכל מי שטעה היכן שהוא ידע, ולא יעשה שגיאה כמו היוצר ההוא.

לא חושב שיש עניין להעלב בכלל.

יצחק.
חברים,חמסית
אין מה ליהיות כ"כ רגישים!!
כשמישו קורה ביקורות על יצירות של אנשים אחרים הוא לומד גם לעצמו.. זה ברור.. ויאללה חאלס להיתנהג כמו בגן, אי אפשר לקבל קצת ביקורת? אנשים רוצים רק את טובתכם האישית, ואת ההצלחה שלכם. אז מישו העיר לכם שהיצירה שלכם לא מושלמת? אז מה?! זה לא פוגע או מעליב, להפך זה מחזק ובונה.. לכל יוצר, גם להכי מוכשר תמיד יש מה לשפר. וזה מחמיא שאנשים חושבים על היצירה שלך במספיק רצינות כדי להעיר הערות..
לדעתי מי שלא מבין את זה- שלא יעלה יצירות בכלל.[
וסליחה, אבל עצם זה שיש שירשור שלם על נושא כ"כ ברור מאליו ניראה לי טיפשי.
אני ממש לא מסכים אתכם.יהודה ו.
לדעתי, ברגע שאתם מקבלים ביקורת, אתם (וגם אני, וכל חאד) אמורים להסתכל על הביקורת, ולא על מי שכתב אותה.
אם היא מוצדקת, מצידי שיכתוב אותה ילד בן שלוש,ואם היאלא מוצדקת, מצדי שיבוא מנהל פורום פרש,הביקורתלא מוצדקת.

היהודי.
צודק.פלפלתי
ודווקא אם כבר מדברים על עיצוב -
אחד מהכללים הבסיסיים הוא להראות את העבודה לכמה אנשים, ולאו דווקא "אנשי מקצוע" ולשמוע מה הם אומרים, מה הם מקבלים מזה, מה עובר באמת - ואם יש להם ביקורת על זה.
גם בלי להיות מעצב על.

כן, מכולם אפשר ללמוד.
וגם לקבל ביקורת.

ואני חושבת שכאן בדיוק מקומו של המעצב. לדעת ולהבין מה אומרים - ולבדוק אם יש אמת בדברים וצריך לשנות- או לא.
לפילפלתי את צודקת לא חולקת עלייךester317
ישר ;כוח לפלפל !ester317
ישר כח.צל99
הנושא לכשעצמו חשוב מאוד לדיון.

אני חושב שכל מי שמעלה יצירה לאתר בעצם חותם על הסכם לא כתוב שהוא פתוח לבקורת. אין זה אומר ראוי ונכון לפגוע או להשפיל אבל בהחלט לתת בקורת עניינית ללא חשש "שמא השני יפגע".

זה נכון שיצירות רבות אני נמנע מלבקר כי אני לא חושב שהבקורת שלי תתקבל , או שהיא לא תהיה ממוקדת. וממילא היכולת ללמוד ממנה לא משמעותי.

שבת שלום.
צל 99 לי היתה בעיה הפוכה ,למה לא מעירם או מאירים,ester317
לכל הכותבים בפורום ובכלל...אנונימי (פותח)
יש כאן יותר מידי טעויות כתיב (ואולי שגיאות מקלדת) למשתמשים מסויימים... נראה לי שכדאי קצת יותר להקפיד על עברית נכונה. זה מאד צורם לקרוא הודעות שיש בהם טעויות מאד בסיסיות. תבורכו!
כמוני למשל נשתדל.פלפלתי
תודה, פלפלתי.יהודה ו.
כבר כמה ימים אני רוצה לכתוב את זה.
בעז"ה אני עוד אעבור על השרשור הזה ואגיב לרובו, אבל אני רוצה לומר דבר אחד בסיסי:
אתם רוצים לקבל ביקורת?
זה יפה מאד, ובאמת ראוי להערכה.
גם אחרים רוצים לקבל ביקור, 'תם יודעים? תגיבו גם להם. ומגיעה להם (כלל היוצריםן באתר) קצת יותר מ"אויש, זה ממש ריגש אותי.". כלומר, זה בסדר גמור לכתוב את זה.
אבל כשכל האתר מלא בתגובות כאלו, כשתשעים אחוז מהתגובות הן כאלו, משהו פה מסריח.

אני רוצה להזכיר, שרק לפני - כמה זמן? חודש? - היו כמה וכמה יוצרים שעמדו ואמרו שהם רוצים לעזור.
איפה אתם? איפה אתם בתגובות? איפה אתם בסדנה של בת מלך?
"תפתח סדנת משקל.". באמת שבשמחה.
אבל מה, לפתוח סדנה בשביל שלושה יוצרים שישתתפו זה חבל - עדיף במסרים, זה יותר מהיר.

בקיצור, בואו נפריח את האתר הזה.
כי אצלנו, הירקות צריכים להיותטובים.

היהודי.
(והמבין יבין.)
לא יודעת מה איתכם,חמסית
אבל שאני קוראת ביקורת אני שמחה בה.. סופסוף מישהו מגיב בצורה יעילה!
כל הכבוד לפלפלתי על הפתיחה של הדיוןאנונימי (פותח)
בס"ד

לפי עניות דעתי -כל אדם שנכנס לאינטרנט ומפרסם כל דבר בעצם יודע שזה מגיע (בד"כ) לקהל מאוד מגוון ורוב הסיכויי'ם שלא כולם יאהבו וישבחו את היצירה שלו.

לכן כל מי שמחליט לפרסם את יצירותיו ובפרט אם יש מקום לתגובות, צריך לדעת שיש הרבה מאוד אחוזים שהוא יקבל ביקורות (-בתקווה שיהיו רק בונות) יחד עם-הערות, הארות,''שכויי'ח'' וה"ישר כוח".

אבל יחד עם זה מי שכותב את הביקורות צריך לדעת איך לכתוב אותם, זאת לא חכמה להגיד -''אני לא מבין למה הכנסת כזאת יצירה הרמה שלה ממש נמוכה''-כי זאת ביקורת הורסת, אפשר להגיד את אותו הדבר באמצעות ביקורת בונה-לדוג':''אני לא יודע אם היי'תי מכניס את היצירה הזאת לאתר-יש מקום לשפר אותה"/"אני היי'תי מנסה לשפר קצת את היצירה"-

שימו לב שבבקורת ההורסת בד"כ 'מאשימים' את בעל היצירה ובבקורת הבונה מעמידים את עצמנו במקומו.

כל זה לע"ד בלבד!

ואשמח לקבל עלי'ה הארות/הערות וביקורות בונות !
אין בעיה לקבל ביקורת.תכלת דומה לים
אבל שימי לב איך הביקורת נאמרת <נכתבת יותר נכון> בצורה פוגעת! ומזלזלת לפעמים.
צודק מאה אחוז.דוד.ג.
טוב.. דעתי..תכלת דומה לים
אם מישהו מעיר, שיעשה את זה בצורה לא פוגעת!! מה כ"כ קשה?!
קשה, קשה,פלפלתי
עובדה שהגענו אל זה השירשור..
חוצמזה בשביל לצאת ידי חובת תגובה אבל לא ביקורת אנשים כותבים "מקסים" "מדהיםםם" וכל מיני כאלה כשזה בעצם תגובה חלולה שלא עוזרת לאתר להתקדם.
זה הופך להיות בעיה.

וצריך לשפר את זה. כן, כולנו.
נכון. אז מה הוחלט?תכלת דומה לים
תכלת, אני חושביהודה ו.אחרונה
שלפני הכל, מותר גם להבליג, מותר לא להפגע. לא יקרה שום אסון, גם אם הוא באמת עשה דבר לא יפה.
נשמע שהיה שווה פה פעםאני הנני כאינני

עם המפגשים בארגון @פסיפס 

מי יכול לספר?

מי יקום ויעלה את הדברים באוב?

אולי אנחנו דור אחר?

CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

אולי יעניין אותך