צריכה עזרה...אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי פועה בתאריך כ"ז אייר תשס"ז 08:26

אז ככה רוצה ללמוד "רייקי/הילניג , או/ו ארדיולגיה במקום דתי .. ידועת שקיימות כמה מכללות שמלמדות זאת  "מכללת שלם"  "גבעת ושנגטון" ובטח יש עוד.. אם אפשר לקבל המלצות וכמה זמן יש ללמוד כל נושא שציינתי..

והכי חשוב לי לדעת.. אם זה מחירים בשמים.. ועדיף לי משהו באזור הדרום כי שם אני גרה כעת.

תודה לכולם על ההקשבה

איפה לומדים ?אנונימי (פותח)
שלום גם לך , קודם המחיר... כן. המחירים לא זולים. אבל אני בטוח שלא על זה תפול ההחלטה. דבר שני. עם כל הכבוד. מה הקשר "מקום דתי"? ועכשיו לענין.אם ללמוד אז במקום שיש עליו המלצות. דבר שני חשוב שתדעי שכולם [אבל כולם!!! ] רוצים את כספך וישתדלו לתת את המינימום האפשרי . חוצמזה עדיף ללמוד בהתחלה רפלקסולוגיה שתתן לך בסיס נרחב להמשך [ כ6000 שח לקורס ] רק שנה אחת!!! דבר חשוב . אולי הכי חשוב שאף אחד לא יספר לך ש"אנחנו היחידים שמוכרים" או ש"התעודה שלנו מוכרת" שום תעודה לא מוכרת וכל התחום הזה פרוץ לגמרי ואין שום חוק שמסדיר אותו אה כן,יש עוד סיפור שמספרים לנו ש "או טו טו יהיה חוק בכנסת,,,, " לא חוק ולא שטויות.
אם את שואלת אותי אז אני חושב שכדאי לעשות תואר ראשון לפחות במה שאת רוצה ולקחת במקביל איזה קורס שבא לך בתחום הזה בכל מקרה זה לימודים של פעם בשבוע הכי חשוב זה לא ללמוד ברידמן הם ממש מסוכנים מספרים סיפורים בלי כיסוי ומוצצים את לשד עצמותיו של מי שנופל ברישתם מכל מה שכתבתי את יכולה להבין שאני מצוי היטב בתחום [ אני מטפל רב תחומי ואפילו די טוב ] אם תרצי לשאול אשמח לענות בטלפון 0528980383 כל טוב !
צריכה עזרה מישהי נחמדהאנונימי (פותח)
צריכה עזרהאנונימי (פותח)
את צודקת , בנושאים אילו נדרשת זהירות . להווי ידוע לך שאין אפשרות ע"פ ההלכה ללמוד רייקי (ע"פ פסק הרב עובדיה יוסף, הר ווזנר והרב זילברשטיין) שכן הוא מעוגן בעבודה זרה נטו . לגבי הילינג וכן אירידולוגיה חיוני שהמרצה יהיה ירא שמיים . משך הלימודים בשני התחומים הללו מחויב בשנת לימודים המחירים הם בהחלט לא בשמיים בהתייחס למצוי בשוק. בהצלחה
נכתב ע"י מירי נהופמן מנהלת מכללת שלם.
אכן יש לשקולאנונימי (פותח)
ולשקול היטב לאן לפנות. לא לרידמן. יקרים בטרוף. שחף צודק.
ב) למיטב זכרוני לגבי 'רייקי' יש מחלוקת. אבל יש חלופה כשרה בשם 'אור הבינה'.
ג) עתידו של החוק לא ברור אך משרד הבריאות כבר הקים ארגון גג למיסוד נושאי הרפואה המשלימה וכבר חברים בו מס' אגודות רשומות כגון: אגודת העיסוי, רפואה סינית,אגודת הסו-ג'וק ובתהליכי הצטרפות עוד כמה. זה זז אבל לאט.
ד) יש מכללה נחמדה בשם 'מדיטבע' באשדוד.
בהצלחה.
תודה לכל המגיבים..אנונימי (פותח)
ופשוט חשוב לי בראמת שזה יהי ברוח היהודת ולא חלילה עבודה זרה.
למדתי מזכירות רפואית ויש לי רקע של אנטומיה ופזיולוגיה. לכן זה מאוד מושך אותי דווקא כן לקחת קורס של "רייקי" או "הילינג" או "ארדיולוגיה" אלו התחומים שבנתיים מענינים אותי..
לכן לא רוצה להשקיע סכום אסטרונומי על קורס של שנה לערך..
אשמח לקלב פרטים על הקורס של "מכללת שלם".
תודה על הכל.
אז תגידי שאת רוצה ללמוד ב"שלם"אנונימי (פותח)
ושדעתם של אנשים מקצועיים באמת (שאין להם מה להרוויח מזה שהם עונים לך..) לא מענינת אותך. ושהתשובות המסוגננות של קריימר נשמעות לך באמת אמינות... ותחסכי לכולנו זמן!!
שיהיה בהצלחה!!
מצחיקה..אנונימי (פותח)
אני רוצה ללמוד דווקא באוזר מגורי.. ב"גבעת וושנגטון", כי זה יותר קרוב לי.. פשוט רציתי לדעת יותר על המקצועות האלה..
לא חושב ת אם ירוייחו או לא.. פשוט חשוב לי לברר לפני שאני נכנסת לתחום הזה..
ובזמנך הפנוי.. לא לכעוס אין על מה! באמת!
אויש, מתעניינת.. אין עניין לתקוף כל אחד וכל דברדובלה
עדכון...אנונימי (פותח)
אז ככה.. קבלת דפי מידע מהגבעה.. ומקווה בעז"ה ללכת ללמוד שם
תודה לכל מי שניסה לעזור ובכלל..
שיהיה חג שבועות שמח ומלבלב מלשון לב אל לב.
בהצלחה..!!דובלה
מתעניינת- מהיום ואילך הודעותייך מצונזרות.שובל אוראחרונה
את מעכירה את האווירה בפורום ומוציאה רוח מהמפרשים של אנשים כאן, וע"כ הוחלט מגבוה לצנזר את הודעותייך שישמעו בעלות רוח כזו.

עימך הסליחה.
יש בירושליים מקום..אנונימי (פותח)
לכל באי הפורום שלום וברכה!אני קצת חדשה אז תעזרו לי..
לי קוראים ענבל ואני לומדת רפלקסולוגיה במכללה בשם "מעיינות"(משלבת גם סו-גוק ופרחי באך)
לאחר חיפושים רבי ומתישים אחרי המושג של רפואה אלטרנטיבית במקום דתי כמובן,ומקום מרכזי מצאתי את "מעיינו"המכללה בי-ם בגבעת שאול.כמובן,אנחנו לומדים שם ברוח היהדות והמקום רק לבנות (כרגע).מקום קטן,אינטימי חם ואהוב.צווץ מסור ונאמן שבאמת איכפת לו.(המכללה די קטנה ככה שפחות או יותר הצוות מכיר את כולם) מעבר למעיימות יש את שלם בי-ם,אילמה,האור הגנוז,ועכשיו פותחים מקום באדם/תל אביב של הרב אשרוב זה מה אני יודעת עליו שאלה מקומות טובים.בכל אופן,בהצלחה בחיפוש ומקווה לראותך במעיינות..
כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

 

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

 

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

 

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך