קורס הסמכת מדריכיםאנונימי (פותח)

שלום לקהילת הקינסיולוגים,

 

ברצוננו ליידע אתכם ששרון פרומיסלו מחברת הספר יצירת שילובים בין המוח והגוף מגיעה לארץ. שרון תעביר קורס הכשרת מדריכים ביצירת שילובים בין המוח והגוף שיוסמכו ללמד את השיטה ולהעניק תעודות מטעמה הקורס מומלץ ביותר ומהווה קידום מקצועי לאלה מאיתנו הרוצים להדריך, שרון מעבירה אותו בדרך מרתקת מלהיבה ומעניינת. להלן פירוט על הקורס:

 

קורס להסמכת מאמנים ומדריכים

ליצירת שילובים בין המוח והגוף

בהדרכת הגב' שרון פרומיסלו

מפתחת השיטה ומחברת הספר: יצירת שילובים בין המוח והגוף

קינסיולוגית בינלאומית, מנהלת המרכז להגברת הלמידה שבקנדה

 

הקורס יתקיים בתל אביב, בתאריכים  8 ביולי 2007 – 13 ביולי 2007

ימים א-ה 10.00 – 17.30  יום ו' 09.30 – 13.30

 

 

הקורס מכשיר ומסמיך מאמנים ומדריכים מטעם המרכז הבינלאומי להגברת הלמידה שבקנדה ומקנה לבוגריו כלים לאימון והוראת שיטת יצירת שילובים בין המוח והגוף בסדנאות וקורסים.

 

יצירת שילובים בין המוח והגוף היא שיטת אימון מבוססת-תנועה אשר פותחה על ידי שרון פרומיסלו. השיטה מציעה לכל אדם לרכוש ארגז כלים מגוון לפיתוח הפוטנציאל הטמון בו, מאפשרת זיהוי חסימות המעוררות מתח ושחרורן בעזרת פעילויות המאחדות את המוח השלם, מקדמות ומפתחות את האינטליגנציות המרובות בהן ניחנו.

 

בקורס יושם דגש על נושא: עשרת הצעדים להטמעת השינוי, על היות המאמן סוכן אמיתי להובלת השינוי.

 

שרון כקינסיולוגית בכירה אשר מאמינה בשילוב, רואה בעבודתה מסגרת פתוחה שבה כל מאמן/מנחה מוזמן ויכול לשלב כלים מתוך שיטות נוספות ופיתוחים אישיים. "כמדריכים/מאמנים אני מזמינה אתכם להביא לסדנאות שלכם את חוש ההרפתקנות שלכם, את הפתיחות ואת אהבת המשחק" (שרון פרומיסלו). 

 

שרון תעשיר אותנו בכלים חדשים אשר משלבים את תחום האימון האישי (coaching) ואת יצירת שילובים בין המוח והגוף, שילוב אשר יוצר עוצמות ויכולות התפתחות גבוהות הן בתחום האישי והן בתחום המקצועי.

 

ü תנאים מוקדמים להשתתפות בקורס:

 

תעודת סיום באחד מהמסלולים הבאים:

1. קורס קינסיולוגיה יצירתית - יצירת שילובים בין המוח והגוף (112 ש"ל)

2. קורסים מתחום הקינסיולוגיה החינוכית – תרגילי מוח, מעגלי התבוננות

3.כלי העבודה,מוח אחד בסיסי ומתקדם, שיפור יכולות הלמידה –  מותנה בהשתתפות ביום עיון בנושא תהליכי עבודה בשיטת יצירת שילובים בין המוח והגוף

 

ü תעודות:  

לבוגרים תינתן תעודת הסמכה כמאמן וכמדריך מטעם המרכז הבינלאומי להגברת  הלמידה שבקנדה

 

ü עלות הקורס: 2700 ₪

תנאי תשלום:  450.00 ₪    בכרטיס אשראי בזמן ההרשמה (דמי הרשמה והבטחת מקום)

1350.00 ₪  במוזמן ביום פתיחת הקורס   (לא יתקבלו המחאות)

900.00 ₪     בשלושה תשלומים שווים (ללא ריבית) בכרטיס אשראי ביום פתיחת הקורס

 

ü הרשמה:

ההרשמה לקורס תיסגר בתאריך 1 ביוני 2007

הקורס יפתח עם הרשמתם של 25 משתתפים

מספר המקומות מוגבל ל- 40 משתתפים

דמי ההרשמה יוחזרו במקרה של ביטול הקורס מסיבות בלתי צפויות על ידי שילובים

דמי ההרשמה לא יוחזרו במקרה של ביטול ע"י המשתתף

 

נשמח לראותכם,

עדנה שפירא ושרה דהן

טלפונים להתקשרות

מרכז שילובים – 04-8768404

עדנה שפירא – 0526-340028

שרה דהן – 054-4245030

 

 

על שרון פרומיסלו

 

שרון הינה קינסיולוגית יישומית שהתמחתה והוסמכה להדרכה בענפי הקינסיולוגיה השונים: מגע בריאות,  תרגילי מוח, מעגלי ראיה, מוח אחד, הצלחה מעבר למתח (ווין טופינג) ולמידה תואמת מוח (אריק ג'נסן).

 

שרון משלבת בשיטתה מגוון של כלים וטכניקות עבודה מתחומי הקינסיולוגיה היישומית, הקינסיולוגיה החינוכית, ניהול מצבי מתח, חקר המוח העדכני, אסטרטגיות וסגנונות למידה, ניתוב לשוני פיזיולוגי (NLP), עבודת גוף וכירופרקטיקה ויוצרת שיטת עבודה פשוטה ובעלת עוצמה.

 

שרון מעבירה סדנאות וקורסים ליצירת שילובים  ברחבי קנדה, ארה"ב, גרמניה, אנגליה ושוויץ. בשנים האחרונות העבירה שרון קורסי מנחים ומאמנים  בוונקובר – קנדה, פלורידה – ארה"ב, ישראל, אנגליה ושוויץ.

 

ספרים ועזרי לימוד שנכתבו על ידי שרון:

·        יצירת שילובים בין המוח והגוף - ספר שתורגם לשבע שפות והפך לאחד מספרי הקינסיולוגיה המבוקשים ביותר ( יצא לאור בהוצאת נורד).

·        לכבות את אש הפחד – ספר שנכתב לאחר אסון התאומים ב- 2001 , (הספר ייצא לאור ענבר מילים בתנועה)

·        ערכות שקפים להצגת תהליכי עבודה בתרגילי מוח– משמשים ככלי עזר עיקרי בקורסים וסדנאות של  פול דניסון ומדריכיו.

 

 

מתוך ספריה של שרון:

 

"כל מה שצריך ללמוד לעשות, לומדים תוך כדי עשייה" (אריסטו)

 

 

 

 

 

כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

 

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

 

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

 

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך