זעקת שדרות
"ותאמר ציון עזבני ה' וה' שכחני" (מתוך הפטרת השבת)
שקט מוחלט בשדרות. תהדייה. המלחמה הסתיימה וכבר אפשר לנגב חומוס בעזה...
היכן נמצאת שדרות? האם היא נמצאת בסין?! שדרות צריכה להיות בלב של כולנו! חייבים לעורר את דעת הקהל ובראש וראשונה את רבני מחננו! אם אנחנו לא נהיה שם, החמאס יהיה שם.
"התשכח אשה עולה מרחם בן בטנה?! גם אנוכי לא אשכחך". השקט המדומה לא ריפא את הפצעים הנפשיים של נפגעי ההלם והחרדה.
בתחילת חודש אלול ייערך יום כייף לכ- 500 מילדי שדרות. רק להשכיח מהם את הכאב ולו ליום אחד ולהזדהות איתם בכאבם. בהמשך נכונו לנו עוד פעולות שיקום רבות ומגוונות. חייבים להתגייס למערכה ולהציל את מה שניתן מילדי שדרות לפני שנאבד את העיר.
מה אפשר עוד לעשות? פנו כבר עתה לקרוביכם, ידידיכם ומכריכם והרימו קול זעקה – זעקתם של תושבי שדרות; פנו לרבנים השונים בכל אתר ואתר ועוררו את ליבם למצב המיוחד, כדי שיפנו לקהל שומעי לקחם בקריאת קודש לבוא לעזרת ה' בגיבורים; אסור להזניח את שדרות!
היכנסו לאתר שלנו ומילאו את פרטיכם לקבלת פרטים נוספים:
http://www.lapidim.org.il/midnadev.asp

