איך נפטרים מפטריות????חמסה עלינו
מאז ההריון נהיו לי פטריות בחלק מהצפורניים ברגליים והן לא עוברות. (במהלך ההריון לא השתמשתי בשום תרופה). אחרי הלידה הורגשה (בעיקר נראתה) הקלה מסויימת אבל הן עדיין שם.
משתדלת להפחית סוכר אבל הוא עדיין חלק מחיי...
 
חוצמזה לתינוקי שלי יש פטריה בפה- ניסינו שטיפות עם אב. סודה לשתיה מהולה  במעט מים. חומץ וכו' בסוף עברנו לקבל טיפול תרופתי לו וכמובן לי.
אני מבינה שכנראה הוא נדבק ממני בגלל הצטברות רטיבות וכו' אבל-האם יש קשר גם בפטריות אלו לתזונה- (סוכר..)  והאם חוץ מחלב עיזים יש עוד מה לעשות?
 
תודה מראש
פטריות .....לילך זוארץ
טוב קודם כל נשמע שזאת קנדידה ואם רוצים לטפל באופן טבעי צריך להפסיק עם סוכר לחלוטין 
כן זה קשה מאוד אבל אם מתמידים בדיאטה הזו כמה שבועות זה מאוד עוזר להפסיק את התפשטות הפטרייה , אם לא מפסיקים סוכר לחלוטין לפטרייה יש מצע להתקיים ולגדול בו ...
 
סוכר זה גם פחמימות - קמח שמרים וסוכרים
גם חלב שיש בו הרבה סוכר
גם פירות קיץ מתוקים מאוד כמו ענבים
 
צריך להקפיד על דיאטה כזו לפחות 3 שבועות לקחת טיפול צמחי נגד הפטרייה ולהתפלל הרבה ....
שהרצון למתוק יעבור (סוכר זה התמכרות ..)
 
הפטרייה שיש לתינוק בדרך כלל עוברת מהאמא אליו כבר בזמן הלידה ... אם מניקים אז גם בהנקה ... מה שיש לך לעשות בשבילו זה אסידופולוס באבקה לנקות את הלשון בסודה לשתייה ולשמור על הדיאטה שלך במידה ואת מניקה .
 
בהצלחה
תודה רבה על התשובה..חמסה עלינו
אני רוצה לראות אם הבנתי נכון- הקנדידה יושבת אצלי בציפורניים?
ובעצם היא עברה לתינוק?
 
אין ספק שיש משו ממכר במתוק
האם בכל מוצרי החלב יש סוכר כמו: לבן, יוגורט, גבינה וכו'?
מה אוכלים במקום לחם? האם הכוונה בקמח- לקמח לבן או לכל סוגי הקמחים?
 
תודה מראש
 
תשובותלילך זוארץאחרונה
הקנדידה יושבת בכל מני מקומות בגוף - בדרך כלל במערכת העיכול ומופיעה חיצונית אצל כל אחד בצורה אחרת  , היא עוברת לתינוק בלידה ובהנקה ולכן רואים פטרייה בפה שלו הטיפול של קופת החולים אם נתת לו דקטרין גל צריך לעזור לסימפטומים אבל הוא לא הורג את הפטרייה היא נשארת בגוף לכן צריך להרעיב אותה ללא שמרים וסוכר .
כן במוצרי חלב יש סוכר שנמצא בתוך חלב פרה , וברוב הלחמים הקנויים יש סוכר ושמרים אפשר לקנות או לאפות לחם מקמח מלא שיפון או כוסמין ללא סוכר או שמרים במחמצת ויש גם בתי טבע שמוכרים כאלו לחמים ... וזה לחם שכן אפשר לאכול ... אבל אפשר גם לאכול דברים אחרים במקום לחם כמו אורז קינואה או דגנים אחרים .
 
בהצלחה
כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

 

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

 

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

 

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך