האם ככל שאתה יותר כהניסט אתה מבזה יותר רבנים?   &nnick

בהתחלה ראיתי פה על הרב סתיו.. אחר כך הרב אבינר. והקש היה - שמישהו פה אתמול העז לומר את שמו של הרב קוק ללא התואר "רב".

ואולי צריך לדון בזה: למה זה ככה? למה זה בא יחד עם אפיקורסות (מבזה ת"ח ע"פ הגדרת התלמוד)

מה  "דתי" פה בכלל. איזה יראת שמיים יש פה ?! זוועה.

ואני חושב שגם הרב כהנא מתהפך בקברו...

זה לא קשור לרב כהנאאלעד
הם לא תלמידיו ואפילו לא תלמידי תלמידיו.
מסתבר שהוא היה יותר ציוני (שלא לומר ממלכתי) מרוב הכותבים בפורום הזה ואחיהם הגבעונים.
יש כאן מעטים מאוד שרואים אותו כרבם.
בגלל זה כתבתי את השורה האחרונהnick

אבל אתה צודק שהמינוח לא מוצדק. רק לא ידעתי איך להגדיר את התכונה שככל שגוברת כן גוברת האפיקורסות. הייתי יכול להשתמש במילה "קיצוני" אבל זה נשמע יותר מדי עיתונאי

כן אבל גם איך שאת מדברת על הרב כהנא זה לא....כל הזמן שמח

נשמע הכי הכי כבוד לרב כהנא מה הקשר לכהניסטים בדרך כלל דווקא הכהנסטים לא מעניין אותם מהרבנים האלו כי יש להם את הרב שלהם ,את הכללת הרבה תלמידים של הרב כהנא והרבה מהם גם רבנים ולא בטוח שזה יותר טוב....

איפה דברתי בחוסר כבוד?nick

זה לא חוסר כבוד לומר "כהניסט" בדיוק כמו שזה לא חוסר כבוד לומר "קוקיסט" (שזה מאוד מקובל).

אני לא שואל עליו בכלל אלא עליכם - למה אתם מתנהגים ככה. אין לי ספק שהרב כהנא כיבד ת"ח. אתם לא.

וואי מישהוא פה נסחף!!!יחי אדונינו..

הרב כהנא היה האחד הצדיקים אבל זה לא אומר שום דבר בקשר לרב קוק או לרבנים אחרים.. ובמיוחד רבנים כאלה גדולים אי אפשר למדוד תגדולה שלהם! 2 היו צדיקים תילים!!!

מו"ר ורבינו הרב כהנא היה צדיק גדול ת"ח ובעל מאנונימי (פותח)

נפש ענק, ואנו שותים את תורתו הזקופה והישרה בצמא. אבל מבחינת רמת ת"ח פוסק הוגה הרב קוק היה בשיעור קומה אחר לגמרי. אם אתם רוצים לראות אפשר לעיין בשו"תים של הרב קוק משפט כהן דעת כהן ועוד ולראות שהוא היה פוסק הלכה שאין כמותו בדורות האחרונים מבחינת עומק ורוחב תורני. גם בענייני הגות ואמונה כנ"ל. בכלל לא באתי למעט בערכו של מורנו ורבינו הי"ד אבל בגדלות של תורה למעשה אין מה להשוות. די ברור שיהודי שלא גדל בתוך הטובות שבישיבות כל חייו והיה עסוק בהרבה פעילות מעשית לא יגיע לרמה של גדול דור. לגבי העובדות אתם מוזמנים לקרוא בספר של ליבי כהנא (אלמנתו של הרב) שתורגם עכשיו לעברית. ברור שהוא היה ענק בדורנו כפי שכבר הזכרתי במסירות נפש למען עם ישראל ובראייתו הישרה. 

נראה לי שהשאלה נובעת מבעיה קטנה בפורום..אלירז

בעיקרון רוב החבר'ה בפורום מעריכים ומוקירים את כל קשת הרבנים!

יש כמה חבר'ה שפשוט יחסית דומיננטים בכתיבה שלהם והם קיצוניים להחריד, ומבזי תלמידי חכמים!

(והם בכלל לא קשורים לרב כהנא)

לעומת זאת יש הרבה חבר'ה עם חתימה של כהנא, ויש לי תחושה שהיה כאן קצת בלבול...

לא כל מי שכהניסט מבזה רבנים ואולי ההיפך!

דווקא הכהניסטים האמיתיים שביננו מכבדים מאוד!

(אוריין אני מחכה להסכמתך..)

[ולא כל מי שיש לו חתימה של כהנא צדק הוא באמת כהניסט! לתשומת ליבך!]

וזה שצריך כאן להעיר לאנשים על כבוד תלמידי חכמים וכבודה של תורה זה משהו בפני עצמו,

נא לא להכליל קבוצות מסויימות!

קצר-צעיר רענן

קצר תגיד כמה ספרים למדת של הרב  מאיר כהנא  הי"ד? כמו שאמרתי לך אז.., אתה בסך  משחרח פורקן יצרים, בלנפץ חלון של ערבי - ולהפוך את זה לתורה משמיים. מצדיק את מעשיך בשם הרב כהנא, פגשת אותו מעולם??? דיבת איתו מעולם??? כמו שאמרת - מי יתגייס לצה"ל,ימח שמם של צה"ל - עם הרב כהנא היה שומע .... אי אי אי ...

זכור את מה שאמרתי לך - האם אתה עושה דברים מתוך אידיאל , או 'סתם' כי חברים עושים,כי זה משעשע, וכו'...

אנשים,תחסכו לעצמכם להגיב על זה.

אם כבר מדברים על ביזוי רבנים:אנונימי (פותח)

אז 'רב שפוסק על רב אחר שיש לו דין 'רודף' בגלל פרסום ספר הלכתי - זנ אינו ביזוי ת"ח?

ו'רב' שגדולי ישראל כהרב שפירא והרב אליהו נ"ע פסקו שאינו יכול להורות - והוא ממרה את פיהם - זה אינו ביזוי ת"ח?

לעניין הרב קוק ז"ל, אכן הוא היה רב גדול וחשוב, ולמעט קבוצות קיצוניות כולם כיבדו אותו, על אף דעותיו המאד שנויות במחלוקת.

אין אני בא להצדיק את ביזויו - אך זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה, ואני בטוח שעשו זאת כאשר ראו מי הם המתיימרים לדבר בשמו של אותו 'צדיק' - שלבטח לא מוסיפים לו כבוד בשמים.

ברור שלא!אנונימי (פותח)

לממלכתים מותר לבזות רבנים. מותר לכתוב נגד התורה. מותר להמציא מצוות חדשות ולהשכיח מצוות ישנות.

הוא אמר שאין לו "דין" רודף-אלא שהוא עלול לגרואבגדה

לעמ"י-ולמרות שלא הייתי מתבטא ככה נגד רב-ואני גם נגד לעצור אותו-אני גם חושב שספר כזה עלול בהחלט לגרום נזק.

*לגרום נזקאבגדה
עזבו אתכם. קצר לא באמת יודע על מה הוא מדבר.דאץ

ויש פה עוד מלא ילדים שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלהרגיש שהם חסידים של הרב כהנא (כן כן.. כי הם יודעים שהוא נולד בניו יורק או משו, חזר בתשובה ועלה לארץ.. יישש..)

האם ככל שאתה ממלכתי יותר אתה הולך יותר נגד התורה? אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
שאלה מפגרת נכון?? יופי גם השאלה שלך מפגרת!!!
(ולמען הסר ספק אני ממלכתית... )
ככל שאתה יותר כהניסט אתה הולך יותר עם האמת ועושה מה שהתורה אומרת. כולל לבזות את מי שצריך..
מתי ביזו את הרב קוק?
ובקשר לאבינר לא זכור לי שהרב ליאור תלמיד של הרב כהנא (??) .... אז כנראה זה לא רק כהניסטים..  

אני כהניסטית ויש המון רבנים שאני לא מסכימה איתם ואני לא מבזה אותם. אבל את מי שיענו הולך בשם התורה ומזייף אותה אני ייצא נגדו. ומי שמחטיא הרבים במזיד אני יצא נגדו.

אז דיי לבלבל בשכל.. תודה

אז את לא ביזית היום את הרב קוקnick

אבל אחד החברים שלך כן. באחד השרשורים האחרונים. ומי יודע איזה רב את תבזי מחר.

ושימי לב שבפסק שהובא למעלה הרב ליאור והרב אליהו קוראים לו ככה:  "הרב שלמה אבינר שליט"א" אבל את החלטת לקרוא לו אבינר. כנראה שהם לא יודעים תורה ואת כן, נכון?

אז בואי נצטט אותך - "אז דיי לבלבל בשכל.. תודה"

אחד החברים שלי? אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
אני לא ראיתי שמישו ביזה את הרב קוק.. מה הוא כתב עליוו?
ומז"א מי יודע איזה רב תבזי מחר? כאילו אני קמה בבוקר והדבר הראשון שאני חושבת עליוו זה:
"איזה רב אני יכולה לבזות היום?? איזה רב?? .... אהה את הרב.... " 
נכוןן???
לא.

ויש כאלו שלא קוראים לו רב :

אתה מוזמן להתקשר לרב ליאור אישית- אנונימי (פותח)

אני שאלתי אותו והוא ענה מה שענה (אני מאמין שאתה יודע). יכול להיות שאם הוא לא מכיר אותך הוא יענה לך תשובה שונה במקצת ממה שהוא ענה לי, אבל נראה לי שאם אתה מסוגל להבין מה רבנים אומרים בין השורות בכ"ז תבין את דעתו.

ואת ביזית ציטוט שלו:אבגדה

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t322801#4019918

בניסיון התחמקות מאהבת חינם

ובקשר לציטוטאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
גם הרב כהנא הי"ד אמר את מה שאמרתי...
מה ביזוי בזה?? מנסה בכח להוציא אותי מבזת רבנים?
אני לא מסכימה עם מה שהוא אמר. ואני מדגימה אתזה.
אז דיי לבלבל בשכל... תודה

אבל ברור שהרב קוק לא התכוון לומר שזהו כישלון!!אבגדה
אהבת חינם זה לא חטא.רכס רמת מגרון

בע"ה

"ואם נחרבנו, ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות, והעולם עמנו יבנה, על ידי אהבת חינם"

אורות הקודש ג שכד.

הרב כהנא לא המציא את המיקרוגל.

בציפיית הישועה.

רבי נחמן כתב שאהבת חינם זה חטאאנונימי (פותח)

ולפניו אף מקור יהודי לא התייחס למושג הזה (שלקוח מנצרות). 0 תוצאות בפרוייקט השו"ת

__

הרב כהנא בסך הכל מנסה להחזיר את היהדות למקורות אחרי שכתות מסוימות לקחו אותה למחוזות של עבודת אלילים.

זה נורא מצחיק nick

כי אחד החמומי מוח האחרים פה דיבר על רבי נחמן בצורה נוראית בפורום הזה פעם.

הנקודה שלי היא שי כאן אנשים שהגישה שלהם בגדול היא: בואו נבזה את כל מי שהוא לא אני (או הרב שלי). וזה שיטה שאם נלך איתה לא נגיע רחוק.

אז אחד פה ביזה את רבי נחמן את את הרב קוק ועוד כמה רב אחר. איזה יופי. בוודאי בדרך הזאת נבנה את בית המקדש אוטוטו. נכון?!

אוח, אוח! זעקת הקוזאק הנגזלאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי רחלקה בתאריך ט' אלול תש"ע 14:32

אתם רוצים שכולם יתיישרו לפי הקו הסוטה (מן היהדות) שלכם, ולשם כך מגייסים למילואים את הזעם הקדוש נגד ביזוי רבנים.

איפה היית כשהמדינה הקדושה שלכם שמה רבנים באזיקים, איפה היית כשהרבנים שלך ביזו ברבים רבנים שאינם ממלכתים? למשל הרב צפניה דרורי שביזה את הרב ישראל אריאל שליט"א והרב דוד סתיו שביזה את הרב יצחק שפירא. נכון, ישבת וצחקת. ואז לא היה אכפת לך מבית המקדש. גם עכשיו לא אכפת לך - בית המקדש הוא פשוט כלי משחק, טיעון מנצח נגד הכופרים במשטר. כך גם אהבת ישראל ויתר הסיסמאות.

האמת היא, שלא אכפת לכם מעקרונות היהדות ומכבוד התורה. רצונכם היחיד הוא להכפיף את היהדות לכפירה, את הקדושה לסיטרא אחרא.

ח"ו-אני נגד ביזוי כל אדם שקיבל מרב תואר רבאבגדה
יפה דיברת..אנונימי (פותח)
לכל האנשים הלא כ"כ חכמים פה (בלשון המעטה)אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
אני מבינה שאם מישו ביזה את הרב קוק (לא ראיתי אתזה אבל שיהיה..ואני ישמח אם מישו יראה לי אתזה..) ומישו אחר ביזה את רבי נחמן זה אומר שכל ה"פאנאטים" חמומי מח  ומבזים רבנים כי כולנו אדם אחד.. נכון?
וזה גם אומר שהרב יעקב יוסף והרב פישר והרב ליאור וכו'.. הם מבזים רב כי הוא לא חושב כמוהם, נכון?

בקשר לאהבת חינם: יש איסור לשנאת חינם? כן. למה? כי זאת שנאה לאדם שאסור לשנוא אותו.
אהבת חינם מותרת?  לא. למה? כי זה שנאה לאדם שאסור לאהוב אותו.

שאלה לי אליכם : למה אנחנו אוהבים יהודים, אוהבים את עמ"י?

אוריין:אבגדה

א)אמרת שאת לא יודעת מי ביזה את הרב קוק-http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t322801#4019907

ב)בסיפור על קמצא ובר קמצא-לכאורה אפשר לומר שלא היתה שנאת חינם-שהרי-בר קמצא היה רשע-שאלולא כן -הוא לא היה מעלה בדעתו להלשין לקיסר ולשקר לו!

ג)פירשת את הר' קוק כאילו הוא נגד אהבת חינם-אז הנה:http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t323035#4025350

ד)אם הרב אבינר היה כ"כ גרוע כמו שמנסים לתאר אותו פה-הוא לא היה מסוגל להמשיך להחזיק במה שהוא מחזיק-כי הרבנים האחרים יו יוצאים נגדו -ולא נותנים לו לפרסם מאמרים וכו'-ואם זה כמו שאתם אומריםשהוא רוצה שנגיע לגיהנום(כמו שאני הבנתי את-http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t323035#4026574)וכדו'-אז למה הוא כותב מאמרים שעוזרים לאנשים לקיים מצוות??

וואט? אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
א)א. הוא דיבר על "מורשת קוק" אם זה נוראי אז גם תפסיקו לדבר על ממשיכי הרב כהנא...
 ב. אין לי מושג מיזה ברהלה אז מה את רוצה ממני או משאר הכהניסטים?

ב) מה הקשר? דיי לעוות תעשי טובה..
הוא בייש את בר קמצא אז בר קמצא הלך להלשין.. 
לובנתי מה ניסית להמציא שם...

ג) אהבת חינם היא מושג שהומצא בדורנו וזה דבר אסור.
תראי לי איפה חז"ל הרמב"ם רש"י מישו שדיבר על אהבת חינם לפני הדור שלנו.
אהבת חינם אסורה כמו שנאת חינם
יש "ואהבת לרעך כמוך "
ויש "משנאיך ה' אשנא"
אהבת אמת ושנאת אמת.
תעני על השאלה שלי: למה אנחנו אוהבים יהודים, עמ"י?

ד) מזה משנה?
אם רבין יכתוב מאמרים שיגרמו לאנשים לחזור בתשובה הוא צדיק? לא. כי הוא פועל נגד עמ"י ונגד התורה.
אבינר אולי כותב מאמרים וספרים, אבל הוא רשע ובוגד בתורה. זה לא יהפוך אותו להיות צדיק.

א)אם שמת לב אני קורא לו הרב כהנא ולא כהנאאבגדה

ב)זה שביישו אותו לא אומר שהוא צריך להשמיד את עמו-מזה שהוא עשה את זה משמע שהוא היה רשע!!

ג)הרב קוק לא מספיק לך?(ואם במקורות קדומים עסקינן-הראי"ה קדם לרב כהנא...)

ד)הבאתי את זה כהוכחה שהוא:א)לא כ"כ מפריע לרבנים כמו כופרים ורשעים גמורים וגדולים-שאז הם לא היו נותנים לא להמשיך עם זה,ב)שכנראה שאין לו כוונות כל-כך רעות אם הוא עוזר להרבה אנשים-ב"מזיד".

ב) הוא נהיה רשע רק אחרי אנונימי (פותח)

שהלך להלשין. ואז באמת כמעט הרגו אותו.
ג) די עם הסילוף של דברי הרב קוק. צריך לדעת איך לקרוא את דברי הרב קוק. יש לו סגנון שירי מליצי ודבריו עניים במקום אחד ועשירים במקום אחר. היוצא מכך שצריך לדעת מה היחס הנכון לביטויים שהוא משתמש בהם ושספריו לא נועדו להכנת פעולות וסמינריונים ולציטוט בפורומים.
בקוקית המושג אהבת חינם כוונתו שצריך להרבות באהבת ישראל. זה אפילו לא חידוש שלו זה כתוב במפורש בתורה. אבל צריך להבין שזה שהוא משתמש במושג כקונטרה לשנאת חינם לא אומר שצריך להקיש שהמילה חינם בשני הביטויים משמעותה זהה. איך אני יודע? כי הרב קוק כתב עוד דברים חוץ מהמשפט הזה. 
יש משפטים של הרב קוק שאם הייתי כותב אותם בשם רבנים כמו הרב איציק, כל הממלכתים היו חוטפים חום.
במפורש הרב קוק כותב שאפילו במקום שצריך להפריד בין האדם למעשיו (והוא גם כותב שלא תמיד צריך) רק מי שהשיג מדרגות עצומות בעבודת ה' יכול לעשות זאת ומי שינסה בטוח יטעה ויאהב במקום שצריך לשנוא.
אולי אתה יודע שבח"נ יש מקורות הפוכים ממה שכתבתי, ואני לא יכול לפרט בפורום כי למכסה עתיק. אבל נראה לי שברור לכולנו שזה מדרגות של גדולי המקובלים שבכל הדורות שהיו עסוקים בתיקון העולם במקורו הפנימי, וספק אם יש מישהו במדרגה הזאת בדורנו.
ד) די עם הטענות האלו. אם אתה באמת רוצה לדעת תשאל רבנים שבדקו את הנושא ולא אמרו "אין סיכוי שזה נכון". אתה כנראה תופתע מהתשובות. אני לא חושב שהוא יהיה מוכן לענות לך, אבל אפילו מי שמכנים אותו "גדול הדור באמונה" כבר לא מקבל אותו בעיניים עצומות. חוץ מזה, אם אתה חושב שהוא אדם גדול אני לא חושב שיש לך זכות לדון אותו ע"פ מעשים כאלו או אחרים. מעשים חיצוניים לא בהכרח מעידים על כלום. 
ב)אדם לא הופך לרשע בבוקר אחד.אבגדה

ג)אני לא למדתי את הספרים שלו-אז אני לא אתווכח איתך על זה.

ד)אני לא אומר-"אין סיכוי שזה נכון"-על זה שהוא עשה מספיק דברים כדי שתישלל ממנו הפסיקה-אבל אני כן אומר שהוא לא עשה מספיק דברים כדי שינדו אותו,יעיפו אותו מכל עלוני השבת,ועוד...(-והראיה-שלא עשו את זה)

ב)השאלה היא מה אתה מגדיראנונימי (פותח)

כרשע. הוא כנראה היה אדם עשיר בעל השפעה רבה (בעל הסעודה שכנראה היה מעשירי ירושלים לא היה שונא אותו כ"כ אם הוא סתם היה שכן שפעם הוא התעצבן עליו, והכבוד האישי שלו לא היה גורם לו להציע סכומי כסף גדולים שכאלה כדי לא להתבזות). כשאדם שכזה מרגיש מושפל ומבוזה בצורה כזו, אם הוא לא צדיק ייתכן מאד שהתוצאות יהיו הרות אסון. 

ברגע שהוא מתוך כעסו שובר גבולות- הוא כבר נהפך לרשע שמותר להרוג (והסיבה שלא הרגו אותו היא סיבה צדדית עיין בגמרא).

ד) אני חוזר על מה שאמרתי- תשאל רבנים. אני לא חושב שאת התשובות שנתנו לי רבנים באופן אישי אני יכול לפרסם ברבים כשהם במפורש רצו שזה יישאר בצנעה. אולי אם הרב כהנא היה חי הוא היה עונה את התשובות באופן ברור ובצורה הנכונה. לצערנו כולנו יתומים ואין אב. 

ב)היה מותר להרוג-רק בגלל פיקוח נפשאבגדה

ואני לא מאמין שבשביל דבר כזה סתם אדם(לא מושחת או רשע)-ישמיד את עמו ואת בית המקדש.

ד)נניח שהם אמרו לך שהוא רשע גמור-זה שאין להם עניין לפרסם את זה-מראה שזה לא גרוע עד כדי *****(אפי' לנאצים אני לא משתמש בחלק מהביטויים שכתבתם עליו) ואפי' לא עד כדי:"רשע,חולק על משה רבינו,כופר,חבל תלייה(אופס..קצת נסחפתי)וכל שאר תארים מחמיאים.

אבגדהאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
הבנו שאתה מתוסבך עם עצמך
אתה יודע למה הורגים נביא שקר? בגלל שהוא זייף את דבריו של הקב"ה.
ככה שתביןן שמי שמזייף את דבריו של הקב"ה כבד עוונו מנשוא.
אבינר מזייף את התורה. הוא ר-ש-ע!!!

לא ענית לי!!אבגדה
לניק: מה כל מי שיותר ממלכתי אז כותב יותר שטויות?ארץ הקודש
לכל הכהנסיטים המטומטמים שבנתיים גם תיכון לא גמרו:דאץ

רבנים כמו הרב אבינר עשו יותר מלצעוק "מוות לערבים"  ולמדו יותר תורה מילדים טיפשים שהתחילו עם יסמניקים.

מצטער, אבל אני לא מחזיק מאנשים מסוגכם כלום.

רבנים כמו הרב אבינר (כןן כןן!! "הרב"!! תתמודדו!!!!) עשו יותר מכם, ולמדו יותר תורה מכם, ורק לאנשים בשיעור קומה כמוהו + (רבנים אחרים לדוג') מותר לצאת נגדו, להוציא פסקים נגדו, והוריד ממנו את התואר רב.

ולאף אדם אסור לקרוא לאדם אחר "רשע" כשהאדם הזה למד יותר ממנו, וחושב אחרת ממנו.

לא הביא מכות ליס"מניקים, הביא מכות לילדים וילדותאנונימי (פותח)

החטיא את הרבים בענוש כרת, הטריד מינית נשים נשואות, קידם את ניסו שחם, תמך באש"ף וכתב מאמרים בהזמנת השב"כ (והתרברב בכך).

אין ספק, מדובר ברב פעלים. אין צורך לשכנע את המשוכנעים.

איזה שטויות.דאץ

החטיא את הרבים: אולי הוא טעה? אולי זאת הפסיקה שלו? גם לרב עובדיה יש פסיקה שהבן שלו סובר שזה גם כרת [לגב פסח].

אולי הוא טעהyosef13

אבל הוא לא חזר בו ולא הגיע לבי"ד כדי לברר מה היה

וזה לא הכל אתה רוצה לברר למה זה ככה תתקשר לרב ליאור ותשאל אותו

אני בטוח שהוא יענה לך

וגם אם זה ככה אסור לטעות בתורה yosef13

ואם טועה צריך לחזור בו

ואם זה הפסיקה שלו אז סתם ככה הרב ליאור לא היה אומר להוציא את הספרים שלו מהבית

תשובה מפורטתאנונימי (פותח)

אולי הוא טועה? - הוא לא טועה, הוא הוזהר עוד ע"י הגר"מ אליהו זצוק"ל, ושלח לו תשובה שיקרית כאילו הוא פוסק לפי הגרי"י פישר זצ"ל. כשאחיו, הגר"ש פישר, הביא בפני הגר"מ אליהו הוכחות שאבינר משקר ואין שום פסיקה של הגרי"י פישר, הוא כתב שקר אחר. ואח"כ עוד שקר ועוד שקר.

.

לפיכך, הוועדה שמינה הגר"מ אליהו זצוק"ל (הרב ליאור והרב יוסף) פסקה שהוא מחטיא את הרבים בזדון. לא בטעות ולא מתוך הבנה שונה. בזדון. ברשעות. מתוך רצון נקי להחטיא את בני ובנות ישראל בענוש כרת.

.

וכן פסקה שאין לו דין תלמיד חכם כלל ועיקר.

לדאץ אוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
יש הרבה פרופסורים שלמדו הרבה תורה.. סוו וואטט?? אין להם יראת שמיים אז הם לא רבנים. 
ילדים טיפשים תקרא לחברים שלך. תאמין לי שהמסירות נפש שיש למי שאתה מגדיר כ"ילדים טפשים" היא זאת שמקרבת את הגאולה ויש בהם פי מיליון יותר אהבת ישראל מלך. כי להם יש אהבת ישראל אמיתית.
וחוצמיזה הרב כהנא כבר אמר שכתוב שהנבואה תינתן לשוטים ולילדים קטנים אז הרב כהנא הסביר שמי ש"ינבא"(מלשון ניב שפתיים) ויגיד את האמת העם יקראו לו שוטה וילד קטן..  אז אתה יכול עד מחר לקרוא לנו טיפשים אנחנו לא בדיוק שמים עליך כפי שאתה שם לב..
אל תחזיק מאנשים מסוגנו, אנחנו גם לא מחזיקים מאנשים מסוגך.
אבינר הוא לא רשע כי הוא חושב אחרת ממני, הוא רשע כי הוא מחטיא במזיד, בוגד בתורה, ומשנה אותה לפי דעתו, מרביץ לנערים ונערות, משקר, מטריד נשים, משת"פ של השב"כ.
בגלל זה הוא רשע, ויש לי חובה לשנוא אותו.

הוא רב עקשן, ואמיץ.דאץ

אין מה להגיד שהוא עקשן עד הסוף, אבל אמיץ.

הוא אדם עם יראת שמיים גדולה.

ילדים טיפשים - אני אקרא טיפש למי שמתנהג בטיפשות, אני מכיר הרבה חבר'ה נערי גבעות, אבל הם עם ראש על הכתפיים.

אוריין-

את חושבת שאת נביאה או משהו? תעדכני אותי לגבי תחזית. למה כי בנתיים חוץ מללמוד כמה ספרים מצומצמים מאוד (ואני מחזיק הרב מהרב כהנא זצ"ל) אתם לא עושים הרבה (אני מדבר במישור של תורה.)

מחטיא במזיד- אני לא חושב שהוא באמת עושה את זה במזיד. זאת הפסיקה שלו, וזכותו.

בוגד בתורה - סליחה, אבל מה זה אומר?..

משנה אותה לפי דעתו- אם היית לומדת גמרא היית רואה אנשים שבאמת היה נראה לך שזה לפי דעתם.

מרביץ - עדות שקרית חסרת בסיס.

מטריד - הדבר הכי דבילי בארץ שאנשים הכי עלובי נפש משתמשים בו בתור מגן למאבקים. הוכח כשקר גמור של שתי נשים רעות לב עם הרבה רצון לנקמה במוח הקטן שלהן.

משת"פ של השב"כ - תוכיחי Oם תוכיחי בנוסף שגם את לא.

למה כולם כאן מרגישים היהודיים האידיאליים? דאץ

זה כ"כ רחוק..

לדאץאוריין

בס"ד! הרב כהנא צדק!
א. נביא זה מלשון ניב שפתיים, מי שמוכיח את עמ"י אוומר את האמת נקרא נביא.
ב. מחטיא במזיד- הוא לא יכול להמציא פסיקה לעצמו. הוא צריך ללכת לפי ההלכה.
בוגד בתורה- זה אומר שהוא "רב" שבוגד בתורה= לא הולך לפי התורה ומעוות אותה לפי דעתו, מזייף אותה וכו'... (וזה גם בעוד נושאים)
בקשר למשנה אותה לפי דעתו- אבינר לא נמצא בגמרא כך שהוא לא יכול להמציא הלכות משלו.

מרביץ- לפי מה אתה קובע שזאת עדות שקרית?
מטריד- על סמך מה אתה אומר אתזה?
משת"פ של השבכ - העלו אתזה לפורום שהוא אמר שהוא כותב בשבילם מאמרים. אפילו לא צריך להוכיח אתזה הוא אומר אתזה בעצמו.

כנס והסבר על פשעי אבינר מפי הרה"ג עידוא אלבאאנונימי (פותח)
נראה שלא קראתם כל מה שכתבתי|נוטש|אבגדה
נראה שאתה לא מפסיק להמציא שטויותאוריין
לשווווווווווון הרע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!דוסית גאה!
נראה לי שאת רק חושבת על מה שאת אומרת.דאץ

ולא מסוגלת לקבל דעות שונות.

את והאהבת ישראל שלך, אני שונא אנשים ואני לא מצהיר על עצמי שומדבר בקשר לאהבת ישראל.

שמענו עליך.

כהנסיטים. חושבים שהם יודעים מי זה היה הרב כהנא וממציאים שטויות בשמו.

חבל.

הוא לא יכול להיות המשיח-הוא כבר מתאבגדה

איך תלמיד אדוק כ"כ-לא יודע שהרב שלו מת???

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך