ועד מתיישבי השומרון מודיע במנשר מיוחד לתושבים, כי למרות שרשמית חלפה ב"ה סכנת ההקפאה הרשמית, מתבקשים כולם לשמור על ערנות, ולהתריע באם הם מבחינים בכוחות חשודים העלולים לפגוע חלילה באחד מהישובים או המאחזים. 
ועד מתיישבי השומרון מודיע במנשר מיוחד לתושבים, כימעוז אסתר
תופסים הנהגהרמ"ג
אסור שהם יתפסו את ההנהגהארץ הקודש
אבל בפועל, זה מה שקורה.רכס רמת מגרון
בע"ה
לא נוער למען ולא הגרעינים ולא חבורת הגינזבורגערים ולא נוער איתמר וברוך הצליחו או מצליחים להוביל הנהגה.
חלקם לא שואפים לזה, וחלק כן וחלקם משלים את עצמם שהם הצליחו או שיצליחו בעתיד.
מתי כבר יתעוררו האנשים ויבחינו כי הם נותרו לבד?
בציפיית הישועה.
רכס רמת מגרון מה את רוצה??אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
ככה מתחילים להנהיג ואנחנו עושים מה שאנחנו יכולים..
ואנחנו עוד ננהיג בעז"ה.... !
ככה לא מתחילים להנהיג. והמציאות מוכיחה.רחלקה
אה נכון אנחנו צריכים להיות רמאיםאוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
לרמות את הציבור ולהתפשר על הכול כדי להיות מנהיגים.....
אם לא שמת לב מיכאל בן ארי הוא חבר כנסת ויש לו המון תומכים!! למה?? כי הוא פועל ולא מתפשר!!!
אם לא שמת לב גרעין שכם יריחו התחיל לא ממזמן ויש לו הרבה פעילים ...
וכמו שאמר הרב כהנא הי"ד העיקר זה האיכות לא הכמות...
אנחנו מנהיגים ופועלים למען עמ"י א"י ותורת ישראל וכל השאר תלוי כבר בידי שמיים!
גם לרב כהנא היה הרבה מתנגדים בהתחלה ולא הרבה תומכים ולאט לאט כבר רוב העם תמך בו!!
אם יש לכם תלונות אתן מוזמנות לעשות משו...
ממש חיה בסרט.. בחיים הקיצונים לא הנהיגורות014
מקסימום הכחידו שברו הרסו..
תסתכלי על הסקריקים שבגללם חרב בית המקדש.. קבוצה קיצונית מתוכנו..
מבינה את הבעיה בקיצוניות??
ובזה שהם יחשבו שהשלטון הגיע עליהם..
ולפגוע באחיך??
אולי בגלל זה היהודים תמיד סבלו..אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
כי כנראה אנשים שלא והלכים לפי התורה הנהיגו אותם.. ותמיד המהפכות היו דרך הקבוצות ה"קיצוניות" שבזכותם אגב יש לנו מדינה [האצ"ל והלח"י]
ואל תדברי שטויות למה דוד המלך היה "פאנאט" וגם הרבה מהצדיקים תקראי תנ"ך...
רק מאז הגלות כולם נהיו גלותיים.. ולא משנה מה יעשו להם הם לא יודעים להתקומם הם יודעים רק להתחנף ולהאמין באשליות.
וממש לא בגלל הקיצוניים חרב בית המקדש חרטטנית !!!
ודרך אגב בגלל אנשים כמוך הוא גם לא נבנה!!
מאמר של בן ארי שקשור למה שאמרת של הקנאים..אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק !
http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/6795
רק לדבר ברוגע.. כי זה^^^ לא יבנה את ביהמ"ק..
אחת מהשומרון
בס"ד
אוריין צודקת שבסופו של דבר תמיד דווקא הקיצוניים הביאו את החירות. (אני לא רוצה לחשוב מה היו עושים למתיתיהו ובניו היום. מן הסתם מה שעשו לאנשי הלח"י לפני 70 שנה..)
אבל לא בהכרח שהם הצליחו להנהיג. כי כדי להיות קיצוני כ"כ- א"א לקבל דעות של אנשים יותר "רגועים".
לענ"ד ההנהגה של וועד המתיישבים היא המאחדת תחתיה את ה70 פנים לתורה. ולכן הם גם מצליחים (יחסית) להוביל את הציבור.
הם לא שוללים את דרך הקיצוניים מהם (ואפילו עוזרים..) ומצד שני הם גם נותנים מקום לאנשים שרוצים לפעול בדרכים "חוקיות ונורמטיביות".
ממש לא!אוריין
בס"ד! הרב כהנא צדק!
הם יכולים לקבל אנשים "רגועים" רק שהבעיה שאנשים לא הולכים עם דעות קיצוניות כי הם פוחדים הם מעדיפים להיות אדישים ולחיות את החיים כרגיל... עד שזה מגיע אליהם...
[כמו שאינטיפאדה שהיה פיגוע איפושהו ואז ניסו להרוג את המחבל הלכו לזרוק אבנים על ערבים אנשים רגילים!! זקנים ובעלי עסקים וכל מיני...
זה תלוי עד כמה זה נוגע לך! !
בנאדם נורמלי כשנוגעים לו ברכוש, ובמשפחה לא שותק!
וועד המתיישבים פועל אם מועצת ישע ובזמן אמת יש הרבה סיבות לא לסמוך עליהם שהם יאבקו... !!
וועד המתיישבים פועל גם עם מועצת יש"ע.אחת מהשומרון
בס"ד
זה מה שאני אומרת:
הם מוכנים לקבל אליהם גם את מועצת יש"ע- אם הם מסכימים איתם על אותה נק'. (הם לא מתפשרים על דעותיהם ח"ו. רק מכילים דעות אחרות.)
ובאותו זמן הם גם תורמים כסף למאחזים של תנועת נחלה, ומצטרפים לכניסות לשכם.
ככה צריכה להיות הנהגה.
אם אנחנו באמת רוצים לנצח- צריך לתת לכולם להאבק. כל אחד בדרכו שלו.
ברוך ד' שיש אנשים שמוכנים למסור נפשם לגמרי על ארץ ישראל,
ויש גם כאלה שפחות- צריך לתת גם להם מה לעשות, כי אחרת הם באמת לא יעשו כלום.
(זה בערך הדבר היחיד שמשיגים בהפגנות: חיזוק הקשר למאבק אצל אנשים שפוחדים ומעדיפים לחיות את החיים כרגיל.. אם נפעל רק בדרך הקיצונית נאבד אותם.
)
מספר שאלותקטיף שנית
א.מאיפה המידע שהם תורמים כסף למאחזים של נחלה?
ב.כל מתן לגיטימציה מצד ההתיישבות למועצת יש"ע-מחזק את שליטת הממשלה בהתיישבות[בבחינת אוחז אותו בב*צ*ם]-וזו עובדה.
-------אחת מהשומרון
בס"ד
א. הם עוזרים. (לפחות וועד מתיישבי השומרון..) בכל מקרה- "אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין"..
ב. אתה צודק. אבל אני חושבת שאם אתה רוצה להנהיג את כל הציבור שמטרתו היא שמירה על ארץ ישראל שלנו, אתה חייב להקשיב ולתת מקום גם לדעות השונות.
ח"ו לא לתת למועצת יש"ע להנהיג! אבל בשביל אחדות צריך לשמוע גם אותם.
(זה אכן יוצר בעיות לפעמים, כמו שהעלת. צריך פשוט לבדוק מה מידת הפגיעה ולפי זה לבחון את סדרי העדיפויות..)
הוועדים רצו! מאד לתרוםרמ"ג
אם התרומה שלהם התקבלה, זה כבר קשור למאחז ספציפית שלא רצה לקבל.
ברמת מגרון רצו לתרום אוהל/ מבנה ובמעוז כנ"ל ובבית של אפרסמון 40,000 ש'ח
אבל כפי הידוע לי תכלס לא קיבלנו כלום
חחחחחחחחחחחחחאוהלי
חמודה, בית המקדש נחרב בגלל אנשים מתונים והגונים, שרצו לדאוג לטלויזיה ולספה, ואם היה צורך בשביל עצמם- הם הסתדרו יופי עם הגויים מסביב, שינו פה ושם הלכות ועוד. אנשים הגונים ועשירים כמו קמצא ובר קמצא (שמעת עליהם?) הסיקריקים הגיעו כבר בשלב מאוחר מידי, כשהגזירה נגזרה,ולא היה הרבה מה לעשות. הסיקריקים נלחמו בחירוף נפש.הם ניסו לחקות את המכבים ולהרוג מתיוונים (גם מתתיהו היה קיצוני, החריב מלא פסלים, רצח יהודים!!!פילג ושיסע-והציל את כולנו. אל תהי צבועה. אל תחגגי חנוכה.) הבעיה היתה שהיו יותר מידי מתרומאים.
(חוץ מהעובדה הפשוטה שהסיקריקים ממש לא היו בשלטון.אם הם היו בשלטון,הם לא היו נותנים לכל השחיתויות שקרו בסוף בית שני לקרות.בקיצור אל תשלפי מהשרוול סתם דברים שאין להם קשר למציאות)
ולעניין- אנחנו יכולים להנהיג, ומן הסתם זה גם יקרה. בנתיים אנחנו בונים הנהגה רצינית. ובכל אופן, לא תמיד צריך להיות האלה שמארגנים את הפגנת המליון. לפעמים אפשר פשוט ל"סחוב" את כולם קצת יותר לכיוון התורה.וזה עובד כבר עכשיו.
^^התגובה בעיקר לרות014אוהלי
סתם לידע הכללי....talr123
מי שנמנה עם אותם מתונים היו הרבה מאוד מחכמי המשנה/הגמרא....
ועוד נקודה- אתם יודעים שחוץ מהתורה וא"י (ואני בכלל בכלל לא מזלזלת!) יש גם את הקטע של עם ישראל.. "לא תשנא את אחיך בלבבך" ושות'.
אפשר לא להסכים עם דר מסוית, אבל תמיד צריך לזכור שהם חלק מהעם שלנו ושהם אחים שלנו ושאסור לשנוא אותם. (כן! גם שמאלנים!)
בתקווה לעמ"י מאוחד, ארץ ישראל השלמה ע"פ וברוח התורה!
לעולם לעולם הקנאים לא הנהיגורמ"ג
כי רק ההנהגה המתונה הצליוחה ותצליח לצרף אליה כמות כמות של אנשים, שתכלס תכלס זה מה שמשנה (לא שכל פעולות החבלה למינהם לא הועילו הם פשוט לא יורידו שלטון)
מה שכן הם עושים, הם מציבים רף תגובה אקטיבית לציבור (נראלי שביטאתי את עצמי נכון) זאת אומרת אם ההגנה יכולה לתפוס מנהיגות בגלל שהיא מתונה והציבור רוצה לראות הנהגה שמגיבה לעוול שנעשה. באופן אוטומטי זה יושווה לקיצונים שמקובלים על הציבור (למשל הלח"י בהתחלה כונה "סטרן גנג" [כנופית שטרן] אבל אח"כ הוא קיבל יותר לגיטימציה. ואני טוענת שראייה שלי, תנועת המרי לא הייתה יוצרת כ"כ הרבה אם ההגנה לא התה מנסה להראות שהיא עושה ביחס ללח"י מה שלפי דעתי כן היה גורם משמעותי בדרך להחלטה של האנגלים לסגת.
עם כל הכבוד ללח"י לא הוא זה שהקים תמדינה
הגיוני שאני סתם לא באמת יודעת ואני מחרטטת לכם כאן אבל ממה שאני כן יודעת זה מה שנראה לי
כל הפיצולי הפנימיים הינם חסרי משמעות.אנונימי (פותח)
איזה הבדל יש בין ברטלר, וולפא, פייגלין, דניאלה, בן ארי, קצובר ושדמי?
הבדלם מועטים ולא רציניים.
לולם אותם מטרתויעדים, פחותאו יות, וכולם - כולל מועצת יש"ע, שהיא באמת מייצגת קו אחר, לא הצליחו לארגן אירוע משמעותי (כמובן שלא כל השפעה נמדדת דוקא בקריטריונים אלו, אך על כך מדובר כרגע) מאז הפגנת ה-80 אלף איש לאחר אירועי עמונה.
לכן לענ"ד יש לאחד כוחות במאבק משותף למען העם והארץ, ולא להתפצל לכל מיני פיצולים מטופשים ונעדרי היגיון סביר.
רק ביחד נוכל לנצח.
וודאי שהפיצולים הפנימיים חסרי משמעות...dovi2אחרונה
בסופו של דבר במחנה ההשמדה שורפים את כל היהודים.
אבל פה אנחנו בדרך לגאולה, ובדרך לגאולה יש רק אמת אחת- אמנם אמת נעדרת- אבל רק אמת אחת.
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?
(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר

קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א
בשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל
אשמח לעזרה
מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...