1. שם- חסוי תפנו אלי באישי אני אפנה אותכם...
2. מקום מגורים: ביחידת דייור במעלה אדומים
3. מין: זכר
4. גיל: 27 (לפי מה שאמר הרב שלי, אני כמו יין: משתבח עם השנים! 
5. אני מגדיר את עצמי מבחינה דתית: אני בחור דתי לאומי תורני. יש לי שאיפות חזקה אל הקודש, וב"ה מאוד התקדמתי בתחום הזה. אני כמובן מתפלל 3 פעמים ביום במניין, בבקר אני פותח כל יום את התפילה בבית הכנסת, מתפלל בנץ או סמוך לנץ, בעל קורא מידי פעם, בכל שבת אני מנסה להכין דבר תורה קטן של 5 דק' להגיד בבית הכנסת. אני לומד במכון לב, זה מראה אורח חיים של תורה ועבודה.
6. מקום לימודים בתיכון ומעלה: למדתי שלוש שנים בטכניון בשוויץ, וכן למדתי שנה וגם עבדתי במכון מאיר למדתי כמה חודשים באוניברסיטה העברית ופרשתי כי רציתי ללמוד יותר תורה. כעת אני לומד מחשבים במכון לב בשנה ג' ומצטיין בלימודיי ב"ה. מאוד חשוב לי הלימוד הזה בין לימודי תורה ללימודי חול....
7. שרות צבאי: שירות צבאי בחיל הרבנות.
8. תאור חיצוני : גובהי 165 ס"מ. גובהה של אשתי לא חשוב לי. מבנה הגוף שלי רגיל.
. אני גם נדיב ומתנדב. אני גם חושב שאני בעל רצון גבוה (צריכים רצון כדי לקום כל יום ב-5:30 לתפילה גם בחופש וימי ו', וב4:30 בשבתות כדי להתפלל בנץ). אני גם בחור שגור על עצמו, היודע מאיפה הוא בא, ולאן הוא הלך. יש לי משמעת עצמית גבוהה.
10. הערות: שפת האם שלי היא צרפתית אבל אני מאוד מעוניין לפגוש בחורות ישראליות.
שאלות על בת הזוג:
1. טווח גילאים: 20-28
2. מבחינה דתית: מהניסיון שלי החשוב ביותר זה הרצון, לאן רוצים לשאוף. אבל זה ברור שאני מחפש בחורה שומרת נגיע ה(אבל לא מפריע לי שהיא לא תמיד היתה), מישהי צנועה. מישהי שהזהות היהודית היא חלק בלתי נפרד מהלב שלה. אני מחפש בחורה בעלת אמונה חזקה ולא מפריע לי לפגוש חוזרת בתשובה. אני מחפש בחורה דתית לאומית תורנית, ז"א שזה חשוב לי שהיא תהיי תורנית (ז"א שהדת אינה רק סימנים חיצוניים, אלא בוער בכל הפנימיות). לפי דעתי אני מאוד מתאים לבחורה המתחברת לסגנון השקפתי של הרב קוק.
3. תכונות אופי: מישהי רוחנית, שרוצה להתקדם בחיים. בעלת רצון גבוהה, מישהי שתוכל להשפיע עליי לטובה. לב טוב וטהור. בחורה שאפשר לבלות איתה, לטייל בכל הארץ, ללמוד ביחד, לשמוע מוזיקה.. לצחוק... לדבר... וגם לשתוק ביחד (לפעמים לא צריכים לדבר
. אני מאמין שאפשר ללמוד מכל בנאדם , אז אני מאוד רוצה ללמוד מאשתי ושאשתי תלמד ממני. שביחד נוכל לבנות זוג חזק. וחשוב מכל דבר אחר: כח להתמודד. לפי דעתי זאת התכונה החשובה ביותר בבניית הזוג.
4. תאור כללי: קודם כל אני מחפש את האחת שתוכל להיות האור של הבית שלי. אין בית יהודי בלי אישה טובה. מישהי שיודעת שבונים זוג ע"י השקעה, רצון וגם וויתורים.
מבחינה יותר חיצונית, זה לא מפריע לי לצאת עם בחורה יותר גבוהה ממני אבל שהיא לא תהיי בשני ראשיום יותר גבוהה ממני
. אני לא מחפש מלכת היופי, עם זאת אני גם רוצה שהיא תמצא חן בעיניי. אני מעדיף בחורה פחות או יותר רזה - רגילה ונאה. החשוב לי ביותר בחיצוניות זה הפנים 
אני ספרדי ואין לי שום בעיה להיפגש גם עם בחורות מעדות אחרות 
5.הערות: אני מעדיף בחורה שנמצאת באיזור ירושלים, או באיזור ת"א