בשבוע שעבר שמעתי מישהי ממליצה לחברה לקחת מרווה מרושתת כדי לטפל בבעיות שיש לה וציינה שצריך 2 כמוסות ביום.בשלב זה החלטתי להתערב והסברתי לחברה שחב' כמוסות עולה 230 ש"ח. זו שקיבלה המלצות ירדה מהרעיון לאור העובדה שעלות הכמוסות 460 ש"ח בחודש. טענתי שאפשר לקנות כמוסות דומות מצמח מאותה משפחה, מחב' סופהרב בחצי המחיר, אך הממליצה טענה שאין כמו המרווה המרושתת (פטנט ישראלי רשום והמחיר בהתאם).
והשבוע, שוב נתקלתי בחברה שדיברה על נפלאות המרווה. היא קנתה לעצמה ולבת שלה. (בת 21) הכמוסות גרמו לפנים חלקות ויפות יותר (אני עדיין לא בטוחה שהזיוף לא עושה את אותה עבודה).
לפני כשנתיים המשפחה קנתה כלב. מאחר שקרוב משפחה שנוטה לבקר מידי פעם אלרגי לפרוות כלב, הם בחרו בכלב מסוג שאינו משיר שיער. והפלא ופלא, 3 חודשים אחרי שנקנה כל הפרווה נשרה והתברר שהוא סובל מבעיה אנדו'.
ואז, הגיעה ההפתעה הגדולה. המשפחה כ"כ מכורה למרווה ומאמינה בה שהאם החליטה לתת משיקוי הקסם לכלב. והפלא ופלא, שיערו צמח שוב.
כששמעתי על המשפחה המאושרת, כולל הכלב, שזוללת מרווה מרושתת, תהיתי למה באמת אני מתקמצנת (בשבוע שעבר קניתי תחליף, ואין לי מושג לאיזה קסם לצפות) ולא משקיעה מאות ש"ח בכדורי הקסם....