תקראו אולי תבינו למה ההורים שלי מוציאים אותי מדעתי..
אני עדין לא הגעתי לגיל מופלג וההורים שלי רוצים שאני התחתן, מובן ניראלי שלכל הורה יש רצון שהילד שלו התחתן אבל תלוי כמה ההורים נדחפים לכל העסק הזה של הדייטים ושידוכים..ההורים שלי לא יורדים מהורידים!!!הם מוציאים אותי מדעתי..
אני אספר לכם מספר דוגמאות שאולי תבינו..
1.אמא שלי עובדת במדרשה של בנות ויש הורים (גם משוגעים לפי דעתי) שמתקשרים לאותה מדרשה ומציעים את הבנים שלהם ואמא שלי במקום להציע להם את הבנות של הבית מדרש נזכרת לפתע שיש לה בת והיא מציע אותי בלי לשאול אותי אם אני רוצה..
2. אמא שלי הכירה משהיא בחוג ניהיו חברות ואותה חברה ספרה לאמא שלי על הבן שלה וכמובן אמא שלי שידכה אותי בלי לשאול אותי, היא הביאה לו את המספר לי ורק אח"כ היא נזכרה לספר לי. אני הייתי צריכה לדבר איתו ולהסביר לו שאמא שלי קצת משוגעת ושהיא בכלל לא שאלה אותי אם אני רוצה וכו...ב"ה שהוא היה ממש נחמד ואמר לי אוי תתקשרי לדבר עם חבר שלי ותחליטי מה שנוח לך...
ויש עוד ועוד סיפורים..אני ממש מבינה את רצונה של אימי אבל אני כבר לא יכולה לסבול את זה!!!!!!!!!!זה ממש גורם לי לכעוס עליה ולהתעצבן ואני מממממש לא רוצה להגיע למצב הזה אבל היא כל פעם מביאה אותי למקומות האלו...
היא גם לא מבינה שיש לי צורך לברר על אותו אדם היא ממש בטוחה שיוצאים ורואים מי עומד מולך וכך אני אחליט אם כן או לא מתאים לי, היא לא מבינה שזה לא הולך ככה!!!:0
ולא שלא ניסיתי להסביר לה ולהבהיר לה שזו לא הדרך לחתן אותי... והיא פשוט לא מפסיקה!!!
אוף!!מה אני יעשה??
![]()
)