נמאס לי שכול הבנות הדתיות חייבות לעשות הכול אותו דבר!!!
תעודת בגרות, פסיכו, מכללה משהו שקשור לחינוך(גם חינוך בלתי פורמלי זה חינוך!!!)
זה כ"כ מתסכל כי אני מכירה לא אחת שבו נגיד שהיה עדיף שלא תהיה מורה! למה בנות לא עושות מה שטוב להם?? למה אנחנו לא עושות את מה שיעשה לנו שמח שנגיע הביתה ותכלס שמח לנו בלב?? איך אני אמורה לחזור עצובה ואומללה כי המקצוע הזה הוא קל להתקבל והוא בשעות גמישות??
כן יש את הבנות האילו שהולכת מאידיאל אני לא אומרת.. גם יש בנות שאני אומרת וואלה היא בטוח מורה!! אני גם לא מזלזלת במקצוע ח"ו אני חושבת שזה מקצוע חשוב באמת!!! אבל הוא גם מקצוע קשה!! לא כולן יכולות להיות באמת מורות....(או משהו שקשור לחינוך!!!)
גם מה שהכי מעצבן שיש בנות שעושות סוף סוף משהו אחר אז תמיד יש את הקטע הזה "אז זה מה שאת רוצה להיות?? " או "מה תעשי עם זה??" ואני לא מדברת על הבנות האילו שהולכות ללמוד איזה משהו הזוי (נגיד צמחי בך...)
מה שבעצם אני מנסה לומר זה שאין לי מושג למה אבל אני מרגישה שכל הבנות עוברת את אותו מסלול וזה נראה לי מוזר... למה שבחורה דתייה לא תלמד מחשבים?? כמה בנות לומדות מחשבים?? כמה בנות לומדות כלכלה?? משום מה נראה לי שכולם עושות את אותו הדבר ואין אפשרות בכלל לעשות משהו אחר... האם החברה שלנו נהייתה עדר??
אני לא רוצה להיות מורה אני רוצה לעשות מה שיהיה לי טוב שישמח אותי שאני יחזור לבית עם חיוך שעשיתי היום משהו שאני אוהבת!
זהו פרקתי!!
וכך מרבית החברות שלי...