וואו איזה כאביםאנונימי (פותח)

מי יודע אבל באמת על ריפוי לאולקוס (כיב קיבה)?

שלום אצל מישהי אצלנו היה והיא שתתה מיץ כרוב ...נעמה ושירה
יש הרבה דרכים טובות לטפל באולקוסיעל -ND

1.שיטות עממיות - מאד יעילות במקרה זה. למשל, מיץ כרוב, מיץ תפוחי אדמה, מיץ אלוורה.

2.הומאופתיה

3. דיקור

ממליצה לך להתחיל משיטות עממיות. אם תרצי, את מוזמנת לצור קשר. אשתדל לעזור לך.

רפואה שלמה,

יעל

מה המינון של מיץ כרוב? ו..אנונימי (פותח)

איך מכינים פשוט סוחטים כרוב?

כן,יעל -ND

פשוט סוחטים כרוב (או תפוח אדמה חי, מקולף) במסחטה, כמו זו, שעשית בה מיץ גזר לתינוק. שותים 1/2 שעכה לפני האוכל בבוקר. מתחילים מכף. אם את מגיבה היטב, בעדינות מעלים את המינון עד לחצי כוס. יש כאלה, ששותים כוס. אבל תתחילי מכף לראות שאת מסתדרת עם הטעם והגוף שלך מסתדר עם המיץ. אם יש בעיות כלשהן - תפני ליעוץ, אל תסתכני.

תודה!אנונימי (פותח)
שיטה למניעה והחלמה מטולקוסאנונימי (פותח)אחרונה

שימוש באינזימים למניעה ריפוי והחלמה  ע"י שימוש בכרוב הכבישה

לפרטים

 

הכרוב הכבוש אנזימי עיכול ובחיידקים ידידותיים
 
 

כרוב הכבישה (פרמנטציה)לבריאות האדם

 

"הכרוב הכבוש הוא קרוב לוודאי אחד המזונות הבריאים ביותר" כך כתב הכומר סבסטיאן קְנַייפ, מומחה לצמחי מרפא ולתזונה, ומאבות הרפואה הנטורופאתית (1821-1897).

 

 מדוע ירקות כבושים- חיוניים לתזונה בריאה?

 התזונאים המובילים, הבכירים, המכירים בחשיבות התזונה הנכונה כיסוד עיקרי בבריאות, מעודדים את צריכת הירקות הכבושים על בסיס יומי.

 

צריכת הירקות הכבושים, המיוצרים בשיטות המסורתיות המוכחות, מעניקה לאדם בן התרבות המודרנית (כולל ילדים), תזונה טבעית, טעימה ובעלת ערך בריאותי עצום.

 

לירקות הכבושים "חיי מדף" ארוכים, טעמם חמצמץ מעודן, והם עשירים בויטמינים, במינרלים, באנזימי עיכול ובחיידקים ידידותיים, החיוניים לבריאות.

 

תודות להתססה זו ניתן להאריך מאד את חיי המדף של הירק, את תכולת הויטמינים, המינרלים, האנזימים, הפיט וכימיקלים הזמינים, את טעמו של הירק שנכבש, ולקבל מוצר שהוא לעיתים בבחינת חומת מגן מפני המחלות השכיחות בחברת המתועשת, זו הצורכת מזון שאינו תואם בריאות אדם.

 

מדוע כדאי להכין ירקות כבושים לבד?

 

שיטת שימור זו של הכרוב (וכלל הירקות) היא היחידה המשמרת את הרכיבים הטבעיים

הקיימים בירק הנכבש ויוצרת זמינות של חיידקים טובים.

ההתססה הלאקטית משמרת את הירק ובו בזמן משפרת את איכותו, את טעמו, מקלה על תהליך העיכול במעי, מעודדת אִכְלוס מחדש של המעי בחיידקים ידידותיים, מחזקת את המערכת החיסונית במעי ובגוף, שהם נדבך חשוב ביותר בשמירת הבריאות. 

 

מדוע כדאי לכבוש ירקותבכלי חרס

 

כבישת ירקות בכלי החרס היא הכבישה הטובה ביותר, ממש כמו זו שנעשתה לפני מאות שנים בסין ובאירופה. המבנה הייחודי של כלי החרס יוצר את התנאים האידיאליים לתסיסה, ללא מגע עם חמצן, תוך הפעלת לחץ על הירקות התוססים.

 כלי החרס הייחודי בנויה מחֵמַר ייחודי, עשיר בצורן.

בעקבות חימום החמר לטמפרטורה של 1200 מעלות צלזיוס כלי החרס הופכת לכלי בקשיות אבן.

כלי החרס מצופה בזגוגית (ללא עופרת) המונעת בריחת מים בתהליך התססת ירקות.

למעוניינים בהזמנת הכלי הדרכה ולימוד והכוונה

לפנות לדליה ודוד המרכז לבריאות וריפוי טבעי עצמי

09-846105/6  

 

כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

 

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

 

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

 

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך