זה רק אני או ש..~nhykb~

זה רק אני או שהפיגועים והקסאמים בזמן האחרון ממש מעוררים מחשבה? 

 

אתם קולטים שתוך שבועיים וחצי, היו 2 פיגועים גדולים + עשרות קסאמים וגראדים ועוד כמה דברים שלא טורחים להזכיר בחדשות והעולם ממשיך כרגיל? 

 

אתמול הודיעו לנו על הפיגוע רגע לפני שיצאנו לכיוון ארוע הצדעה למתנדבי 'לאורו נלך', ישר התחילו כל מיני שמועות, כולן היו בהלם, כל אחת מתקשרת לקרובים שלה לראות אם הם בסדר (ב"ה כולם כן), 3 בנות החליטו לא לבוא כי הנהג של האוטובוס שהסיע אותנו הוא ערבי.. 

 

ומה הקריאה העיקרית? לקרוא תהילים! 

 

אז כן, בנות קראו תהילים כמה דקות, ועוד כמה המשיכו להקשיב לרדיו למשך כל הנסיעה.. ואח"כ באירוע (שהתנהל כמו שתוכנן) הזכירו את המצב הבטחוני, אבל לא יותר מזה.. 

 

ולי נראה שיש פה משהו מזוייף... כאילו אנשים מראים אכפתיות כלפי מה שקורה רק כדי להראות ולא באמת כי אכפת 

 

אני חושבת שאם הפתרון של אנשים למצב זה לקרוא תהילים, אז בסדר, שיקראו תהילים. אבל שבאמת באמת יקראו!! שיקראו עכשיו, ועוד שעה, ומחר, וגם עוד שבוע.. ולא רק מתי ששומעים על פיגוע, כי המצב כל הזמן קשה!! ואם הוא לא היה קשה, אז בכלל לא היה קורה הפיגוע שהיה אתמול והפיגוע שהיה באיתמר ושאר הפיגועים והעימותים שהערבים ימח שמם עושים לנו. 

 

ואם האנשים לא מתכוונים באמת לקרוא תהילים כמו שאמרתי למעלה, אז שיחפשו דבר אחר שיכולים לעשות כדי לשנות את המצב, ושבאמת יעשו אותו! שיתפללו שיאספו תרומות להתיישבות, שיבנו בתים חדשים, שיהרגו ערבים מצידי.. אבל שיעשו!! 

 

כי כל אחד מאיתנו היה יכול להיות אתמול בזירת הפיגוע, שהיתה במקום מרכזי בעיר הכי מרכזית בארץ הזאת (אני אישית הייתי אמורה להיות שם ב-4 בערך.. בסוף לא) ואי אפשר לדעת מה יילד יום, ולכל מקום שתלך יכול פתאום להיות בו פיגוע...

 

אז בבקשה, לא להתעלם מהמצב, לא לקרוא תהילים 10 דקות בשביל "להשלים ספר" ולהמשיך בחיים, אלא באמת לעשות משהו משמעותי, שיכול לשנות את המצב!!

 

ודרך אגב, אני רוצה לעשות משהו משמעותי שישנה את המצב, הצעות תתקבלנה בברכה! 

"להכל מתרגלים, גם לחבל התליה"משה

האדם הפשוט ברחוב (להבדיל מתושב יצהר או חוות גלעד) חושב שיש משטרה וצבא וכו', והם גופים כ"כ גדולים ומגושמים ש"יודעים הכל" ולו עצמו אין לו מה לעשות. אולי להגיד תהילים או לתרום שקל לצדקה.

אז הוא מתרגל. כפי שהתרגלו לפיגועים גם לפני עשור יותר או פחות. זה כואב, זה עצוב, עוד מישהו נהרג ואחר יבקר בבתי חולים כל חייו- אבל "זה מה יש", בדיוק כמו שקשה לגמור את החודש.

 

 

אין הרבה אנשים שמבינים שהמערכת באמת לא מתפקדת. שלשר הביטחון אין מושג מה הוא עושה ואנשי המדים כלא היו, ו"חכמי" התקשורת כבלי בינה, ונבונים כבלי השכל.

אם בעבר מג"ד בצבא היה מסוגל לעשות כל מיני דברים, היום הוא נחסם בעיקר ע"י המערכת המשפטית ועוזריה, כמו גם הרצון (הטבעי) שלו להתקדם שמכוון אותו בעיקר נגד יהודים..

 

אלו שמבינים את זה, הם אלו שבעימותים עם המערכת כבר שנים. משם בעצם הגיעה כל היוזמה של "תג מחיר" ופתרונות פרטיים דומים שניתן לראות לאחרונה אחרי פיגועים.

זה סוג מעניין של משהו שנראה כמו פיתרון לבעיה, ובעצם - גם זה - לא ברור עד כמה זה באמת פיתרון לשבור זכוכית או להעלות באש רכב של ערבים, למרות שזה  אכן נסיון של מישהו לקדם משהו ולא רק ליסוג אחורה.

 

אבל רוב העולם לא מוכן סתם ככה לנפץ ולהזיק לרכוש של ערבים או לזרוק עליהם דליי צבע כי זה ברברי בעיניו, ושוב נכנסנו למלכוד התפילה-תהילים-שקל לצדקה.

בנייה והתיישבות זה נחמד, אבל עשרות אלפי שקלים שנאספים בעמל רב נהרסים במכת טרקטור בודדת שלוקחת דקה.

משה!!!! מילים כדורבנות!!! הורשמתי בהחלט.אלירז
אז מה בעצם לדעתך עדיף לעשות?~nhykb~
נקמה זה הפיתרון "לעשות נקמה בגויים"די"מ
איזה מילים!!!די"מ
מאמר דעה בנושא:קוקו

http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/9440

 

 

נראה שבורא עולם החליט להעיר אותנו, הפעם בפיצוץ! "כנראה אם אתם לא מבינים רמזים, אני אבהיר את הנקודה בצורה שלא תוכלו להתעלם".


אתה שומע ורואה את התמונות מהפיגוע בירושלים ומנסה להתעדכן, מה קורה? מי נפצע? איפה המטען? וכבר שחררו הקלטות של שיחות שבוצעו במקום, דקה לפני הפיצוץ, את הפיצוץ עצמו וכמה רגעים אחרי. אבל אז, בעיתון מעריב החליטו לעדכן את כלל אזרחי ישראל (שקוראים מעריב), "הטרור חוזר"!

וואלה? חזר? מאיפה בדיוק? הוא הביא מתנות? תגידו, אתם קוראים לעצמכם עיתון? אולי תספרו לנו מתי הטרור עזב אותנו שעכשיו הוא חזר? מה, לא שמתם לב שלפני שבוע וחצי נרצחו באכזריות 5 בני משפחה בישוב איתמר? לא שמתם לב לכל הנרצחים והנרצחות ביש"ע ואף בתוך הקו הירוק? הקסאמים והפצמ"רים, הסכינים, בקבוקי התבערה והאבנים המופנים דרך קבע, ללא הפסקה לתושבי מדינת ישראל באשר הם?

אז זהו, שלא! הם פשוט לא שמו לב, כי כנראה היה קשה להם להשלים עם העובדה שמר ביבי ושות', אינם מצליחים להוביל את המדינה בעוצמה למול "הלחצים" מבית ומחוץ! היה קשה להם לראות איך "חזון השלום" מתנפץ בכל פעם בו מורמת יד על יהודי, כי הוא יהודי! בכלל, הם אומרים, עדיף להסתיר את "הלכלוך", בכל מיני מילים "מכובסות" – "נבדק חשד", "ביו"ש", "היה צונאמי ביפן, אז לא יכולנו לסקר את האירוע" ועוד כיד הדמיון הטובה.

אז כנראה שבורא עולם החליט להעיר אותנו, הפעם בפיצוץ! "כנראה אם אתם לא מבינים רמזים, אני 
לא נמאס לכם מכל הפוליטיקאים שמספרים לנו "עם ישראל חי", "לא מפחדים מדרך ארוכה", "יכולת עמידה", "כושר ספיגה", מה אנחנו טיטולים? מסע כומתה? ובכלל כל תרבות הגינויים שנחתה עלינו, את מי זה מעניין?
אבהיר את הנקודה בצורה שלא תוכלו להתעלם". הפיגוע היום, גרם לי לחזור לשבוע שעבר, השתתפתי בחתונה בבנייני האומה, חתונה שגם היא סוקרה בתקשורת בהרחבה, אורחים בחתונה הואשמו בתקיפת ערבי שעבד באולם ושוטרים רבים הגיעו למקום בנסיון להגן על אותו ערבי "מסכן". לך תדע, אולי אותו אחד נתן מודיעין למניחי המטען היום? בכל מקרה, אותם השוטרים לא היו היום בבנייני האומה כדי להגן על ההרוגים והפצועים בפיגוע. קודם לחתונה התקיימה צעדה ספונטאנית שהחלה מהכניסה לעיר ועד לכיכר ציון ובצעדה זו השתתפו כמאה – מאה חמישים בני נוער שזעקו לנקמה על הטבח באיתמר.

באותו הזמן שאזרחים יוצאים לרחובות וזועקים לנקמה, בעוד דמנו נשפך כמים ברחובות ירושלים, בעוד נחלתנו נהפכת לזרים (מתחם סרגיי למשל) בתינו לנוכרים (בעזרת כל מיני ארגוני "זכויות אדם") ובמרכז - ביתו של הקב"ה, יתומים היינו... אמותינו כאלמנות, אפשר להמשיך ולכתוב את כל הפרק האחרון במגילת איכה, הכל רלוונטי לזמננו. אך בעוד הכל מתרחש למול עינינו, ראש ממשלתנו, עם רגל בתוך המטוס בדרך להתרפס לפני עוד צורר יהודים, מספר לכולנו שהפיגוע הוא לא פחות "מנסיון לבחון את יכולת העמידה שלנו". אם זה לא היה עצוב, הייתי צוחק!

לא נמאס לכם מכל הפוליטיקאים שמספרים לנו "עם ישראל חי", "לא מפחדים מדרך ארוכה", "יכולת עמידה", "כושר ספיגה", מה אנחנו טיטולים? מסע כומתה? ובכלל כל תרבות הגינויים שנחתה עלינו, את מי זה מעניין? אחת הכותרות היום, את זה אתם חייבים לשמוע – "על האחראים לפיגוע לחדול מיד מכל פעולות טרור" ומי אומר את זה? נחשתם יפה – אובמה שגינה כך את הפיגוע, אז עכשיו "האחראים לפיגוע", בטח מתים מפחד ומיד הם יפסיקו בפעולות הטרור, תודה לאובמה, אחריו מן הסתם, יגנו באו"ם את ישראל על תגובתה לפיגוע (פיצוץ 2 מנהרות, סב ונכדו המסכנים והתמימים שנפצעו בטעות כתוצאה מהפעולה במהלך משחק השח-מט ושתיית תה המנחה), אח"כ איזה רב ממוצא צרפתי יגנה את הבנות ממעלה לבונה שיחסמו כבישים במסגרת "תג מחיר" ואז נתחיל במשחק "גינה לי חביבה", נחש מי גינה יותר!

מתי נבין שעכשיו הזמן ללכת "על כל הקופה", לצאת לרחובות, לכבישים, לעצור את החיים ולהלחם במציאות העגומה! לחשוב אמונה, לאכול אמונה ולא להעביר אותה בעוד איזו תפילה, אלפיים שנה אבותינו ליהגו מילים ריקות מתוכן במהלך התפילה, אלפיים שנה הם התחננו מהגלות "קבץ נדחינו מארבע כנפות הארץ", דורות שלמים צוחקים על עצמם, "השיבה שופטינו" למול שופטי האינקוויזיציה, כמעט אף אחד לא לוקח את גורלו בידו ועושה צעד לקרב את הגאולה בפועל, בסוף למישהו נמאס וזה לא שלא היו רמזים, היו למכביר, בכל דור ודור ובכל מדינה ומדינה העמידו צוררים ופורעניות שהיו אמורות להזכיר ליהודים שיש מטרה, התעלמנו ואנחנו מתעלמים גם עכשיו!

סיפר לי הרב אלבויים שליט"א, שבשנת 67, בעודו ילד כבן 11, הוא שמע ברדיו "הר הבית בידינו", הוא היה משוכנע שעכשיו ממשלת ישראל עושה תוכניות להקמת בית המקדש, זו היתה המציאות, גם כל העולם חיכה לזה, אך נפלנו אז ואנחנו מאז ממשיכים בנפילה.

במציאות הזאת, אם לא נפסיק לשחק ב"גינה לי" ואם ח"ו נמשיך לבדוק את "כושר הספיגה", אני לא רוצה לחשוב מה יהיה הרמז הבא של בורא עולם! אז יהודים, בואו נתעורר.

חזק!!!גלוק17אחרונה
^^^לצערנו הרב-כל מילה מדוייקת פה-ישר כוח adminחשבשבת
אני חושבת שמשה פשוט הסביר את המצב בצורה ברורה~nhykb~

ואת המצב כולנו מכירים.. 


השאלה היא- יש דרך לשנות את המצב?


אתמול באוטובוס באמת הרגשתי שהכל כ"כ לא אמיתי.

אותן בנות שעכשיו מזדעזעות וקוראות תהילים, הן אותן בנות שלא יבואו להפגנות כי יש מחר מבחן, ולא יעזרו להתרים כסף לבניית בית חדש אחרי שהרסו בית של בוגרת האולפנה שכולנו מכירות בגלל שהן לא מסכימות עם הדרך הזאת... 


אז נכון שלא כולם צריכים להסכים עם דרך מסויימת, אבל השאלה היא אם בכלל מחפשים את הדרך או שרק יושבים וקוראים תהילים 10 דקות וממשיכים הלאה עד הפיגוע הבא.. 

גם אני^^^דוסית גאה!
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת








יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

 

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה


יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים


שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך