(בכוונה פתחתי שרשור נפרד ולא הגבתי השרכשור של יזהר)
כל מי שלא חוגג את היום הזה הוא כפוי טובה כלפי הקב"ה על הנסים שהוא עשה לנו.
חזקיהו המלך היה ראוי להיות משיח אך הוא לא זכה לכך רק משום שלא אמר שירה לה' על הנסים. כל מי שלא אומר הלל ביום העצמאות לא יהיה משיח.
אני אמשיך לחגוג גם אם חס ושלום נצא לגלות נוספת בדיוק כשם שאנו ממשיכים לחגוג את חנוכה למרות שביהמ"ק השני נחרב. אנו מחוייבים להודות לה' על ניסי העבר גם אם המציאות הספיקה להשתנות עשרים פעמים מאז.
אנו חוגגים גם את יום שחרור ירושלים המבטא את ההודאה לה' על ניסי מלחמת ששת הימים שעל רוב ההישגים שהיו לנו במלחמה ההיא כבר ויתרנו.
כשהרמב"ם מסביר על חנוכה הוא אומר "וחזרה מלכות לישראל יתר על מאתיים שנה" - על זה אנו חוגגים את חנוכה. להזכירכם, המלכות הזו ברוב שנותיה הייתה מלכות של אנשים רשעים שהיו נגד התורה ובכל זאת אנו חוגגים על עצם העובדה שזו מלכות יהודית ולא מלכות של גויים.
מי שלא רואה את הייתרון של מלכות ישראל שיחזור לאירופה או מרוקו או איפה שסביו גרו. (ועכשיו כל החוכמולוגים יגידו לי "מצוות יישוב הארץ" אז אין בעיה - לכו לירדן תחת שלטון הממלכה האשמית)
אני סמוך ובטוח שהרב כהנא זצ"ל ויבדל"א הרב ליאור שליט"א יהיו מוכנים לחתום על כל מילה שכתבתי וכל מי שחושב שהוא יותר חכם / צדיק מהרבנים הנ"ל שיבושם לו.
ויהי רצון שתקום מלכות ישראל האמיתית הנוהגת לפי משפטי התורה ותתקיים תפילתינו "השיבה שופטינו כבראשונה" במהרה בימינו אמן.

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל