קשר של רבנים/מנהיגי ציבור-  עם השב"כ...מתנחלוס

(למי שרוצה השלמה, אפשר להיזכר בשרשור הזה- /Forum/Forum.aspx/t29465#389284

על שיתוף פעולה של איש ציבור אחר עם השב"כ)

הקשר של הרבנים/מנהיגי ציבור לשב"כ במקרה הטוב מסרס אותם, ובמקרה הגרוע גורם להם לשיתוף פעולה מלא עם מגמות הרוע של השב"כ!

התפרסם השבת בעיתון בשבע- וידוי וחזרה בתשובה של נער ששיתף פעולה עם השב"כ, וכחלק מהתיקון שלו הוא מפרסם את הסיפור על מנת שאנשים ילמדו לא ליפול במה שהוא נפל, וקורא לציבור לא לדבר עם השב"כ מטוב ועד רע.

למרבה ההפתעה התפרסם בכתבה תגובה של רב איש ציבור שמצנן את הקריאה הקריטית והחשובה של אותו נער, תגובה מבולבלת ובלתי אחראית בעליל! 

תשובותיו המבולבלות והמעומעמות לאורך הראיון עם הרב, מעלות תמיהות רבות.

עוד יותר מעורר תמיהה, הקביעה כי יש מקום לשתף פעולה עם השב"כ דווקא אצל רבנים או אנשי ציבור, הרי דבר זה אבסורד! אם אצל אדם פרטי שאין לו הרבה מה להפסיד וגם היכולת שלו לפגוע מצומצמת לסביבה הקרובה אליו- מנהיג ציבור או רב שיש להם הרבה יותר מה להפסיד והם הרבה יותר פגיעים (תקציבים, הטבות לקהילה, שמם הטוב...) והיכולת שלהם לפגוע גדולה הרבה יותר, ככל שיש להם השפעה גדולה יותר על הציבור הסכנה גדולה יותר...  (עיין ערך גוש קטיף ורבני הווסט...), על אחת כמה וכמה שיש להם להתרחק כרחוק מזרח ממערב מכל צל של נידנוד של קשר כלשהו עם השב"כ!

ושוב צריך לקרוא לציבור לא לשתף פעולה עם השב"כ מטוב ועד רע!

אל תחשבו את עצמכם גיבורים שאתם יכולים להתמודד איתם, כבר נאמר במסכת אבות "על תאמין בעצמך עד יום מותך"! 

פשוט לא לדבר איתם מילה, והיה והם פנו אליכם, פרסמו את זה ככל שאתם יכולים- הכח של השב"כ הוא בחשאיות, כשאתם מפרסמים, אתם מעקרים אותו והוא לא ירצה להתעסק איתכם.

תארו לעצמכם מקרה בו מישהו (שחושב עצמו חכם) נפגש כמה פעמים ומתווכח איתם ולא מוסר שום מידע חשוב, כעבור כמה פגישות כשרוצה להפסיק את הדיבור איתם, הם מאיימים עליו שיגלו לחביריו שהוא מדבר איתם, אז הוא ממשיך...

זה רק אחד מהדרכים הערמומיות שלהם, לכן אסור לדבר איתם מילה, ואם פנו אליכם פרסמו על ההתחלה!

בבקשה לא לפרסם כאן את שמו של הרב!מתנחלוס
אין בכוונתי לדון ח"ו לגופו של הרב...
אני מבקש אם אפשר התייחסות עניינית לנושא, ולא להפוך את זה לעוד שרשור על כבוד רבנים...
כן,חמסית
מצד אחד יש לו יותר השפעה, מצד שני הוא גם יותר מחוסן צפני הפסיכולוגיות שלהם. השיטה של השב"כ זה לתקוף אותך אישית, לגעת לך בנקודות הרגישות בחייך בפרטיים. מכיוון שאתה מגיע אליהם עם נקודת מבט פרטית (אני הסתבכתי איתם, הם עוזרים לי לצאת מהצרות וכו'), יותר כך לבלבל אותך. כשאתה בא בתור מנהיג, בתור מוביל של משהו, פסיכולוגיות כאלה לא רלוונטיות.
יותר מזה, כשמוסד משתף עם השב"כ פעולה, הם לא באים אחד אחד, אלא מן הסתם באים כמה אנשים- וממה שהבנתי בכתבה עיקר כוחם הוא כשהאדם מבודד נפשית ופיזית.
אני לא שב"כניקית (טוב, נראה לי לפחות.), אז אני לא באמת מבינה בשיטות שלהם, אבל אני מניחה שלגופים חזקים ומבוססים יש היכולת לעזור לשב"כ, שעושה הרבה מאוד דברים חיובים בסה"כ, ושבלעדיו אין הרבה סיכוי שמדינת ישראל הייתה קיימת היום.

ובקשר לשם של הרב. ביקשת בצורה מפורשת, אז נמנעתי. אבל אין כאן שמץ לשון הרע. הרב פירסם את דעתו בעיתון ועמד מאחוריהם, כך שאין בעיה שנדון בכך.
לצערי, הרב עשה טעות בתגובתושאולי
אין ספק שהרב שהגיב בכתבה הוא תלמיד חכם ויש לו המון זכויות, אך לצערי הוא עשה טעות, הוא התייחס למצבים שבהם צריך לדווח על מעשים של אנשים והוא ציין שזה רק במקרה של פגיעה בנפש, {פגיעה בנפש זה גם יכול להיות מעשה נקמה במשפחתו של המחבל שביצע את הפיגוע במרכז הרב, וכמו כן מעשה כמו של ד"ר ברוך גולדשטיין הי"ד הקדוש שלדעתי היה חיוני ביותר} הרב אמר שצריך להודיע לחברי כנסת רבנים ואישי ציבור, ברור לכולם שברגע שמישהו יפנה לגורמים אלו השב"כ כבר ידע על הפנייה, מה גם שכל חברי הכנסת ידווחו לשב"כ אם יוודע להם דבר כזה, מי שלא מסכים עם דרך שכזאת של לקיחת החוק לידיים או ליתר דיוק- "איש הישר בעיניו יעשה" שלא יעשה כן, אך שגם לא יפריע, צר לי מאוד על תגובתו של הרב שהוא תלמיד חכם בעל זכויות במאבק על שלמות ארצנו
הראיון עם הרב אכן יצר רושם של בלבולואלאד
ההרגשה שלי היא שהרב אמנם רצה להעביר מסר לצעירים שאסור להם להיות בקשר עם השב"כ, אבל מכיון שהוא עצמו בעל קשר עם השב"כ, היה לו קצת קשה להסביר את הסתירה הפנימית. לכן הוא נזקק להסברים מדוע לאיש פרטי אסור ולאיש ציבור מותר וכו'.

לזכותו יאמר שהוא לא רצה להיות צבוע גם אם זה היה נראה טוב יותר על גבי הדפוס. אם כי היה עדיף שלא יתראיין מעיקרא.
מניין לך שיש לאותו רב קשר כיום עם השב"כ?שאולי
הדבר ידועואלאד
אבל אם אתה רוצה קישור רשמי, הנה לך:

News/News.aspx/115116

הרב המדובר מקיים כל שבועיים פגישה עם אנשי שב"כאנונימי (פותח)אחרונה
בכלל רבני אזור גב ההר מקיימים בטופן קבוע פגישות עם השב"כ. כולל גם רבנים הנחשבים "קיצונים"
אני חושב שאנו צריכים להוקיע את התופעה הזאת!מתנחלוס
אסור לדבר עם השב"כ מטוב ועד רע, ואם אתה מנהיג ציבור/רב על אחת כמה וכמה שאתה צריך להתרחק מהם כרחוק מזרח ממערב!
שלא נמצא את עצמנו שוב מול מלא רבנים עם ווסטים כתומים במאבק הבא...
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה