למי אין עדיין את "תורת המלך"?כלבו רפיק
הזמנתי לפני יומיים אביה7
הזמנתי עכשיו..-משה ר-
יש שם באמת קטע מ"הברית החדשה"??????????????????אוריין
מהההה? מאיפה הבאת את זה???אביה7
וזכה להסכמה נדירה של אחד מגדולי הדור.צחינא מיא

לא כל תגובה לדברי רבותיך הם עלובים בהכרח.

ואפרופו הרב הזה מרמת גן ותורת המלךאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי רחלקה בתאריך ז' תשרי תשע"ב 23:06

הנה מכתב של רב (בתפוצה פרטית אבל אני הופך את זה לפומבי מעכשיו) שחושף על קצה המזלג את הצביעות שלו:

[עריכת הנהלה: המכתב הפרטי צונזר]

אתה באמת מפרסם מכתב פרטי שמוציא שם רעקחו עמכם דברים

על רב ומנהיג בישראל (בלי קשר לדעתי האישית עליו) בערב יום כיפור?

רק רציתי להיות בטוחה שאני באמת רואה נכון.

כןאנונימי (פותח)

כל מילה רלוונטית לנידון דידן כפי שיווכח לכל קורא .

אם יש לך בעיה עם זה - הים של עזה עדיין פתוח לרחצה בעונה זו.

אחריך.קחו עמכם דברים

לא סתם המכתב הזה פרטי.

מתארת לעצמי שאם היה בו מין האמת (ולא,לא קראתי אותו) הוא היה מפורסם בתפוצה ארצית רחבה ולא רק בקרב מספר מצומצם של אנ"ש

חשוב להפיץ דברים כאלו...גלוק17

לק"י

כדי שנדע מול איזה רבנים אנחנו עומדים..

את באה לים של עזה? 

כשזה היה גוש קטיף זה היה יפה.. מעניין מה עכשיו..

קצת מגוחך שבצורה כזאת רוצים לקלקל את הרושםצחינא מיא

של רבנים בקנה המידה הזה. פאתטי.

אבל למה להרוס את ההצגה, עבור אלה שזה כל עניינם?

מוזר שאף אחד לא מגיב לענייןאנונימי (פותח)

ולא מסביר מדוע הרבנים (בעיקר מהצד הנאו רפורמי של צה"ד) עוסקים בהעלמה שיטתית של האמת ובסילוף התורה. ממה יש לכם לפחד? 

תגובה לעניין:צחינא מיא

אין שום סיבה שבעולם שאאמין לפוסט שמשוטט בפורום, שמוציא לעז ומחרף

ומגדף תלמיד חכם שמוחזק כאחד מגדולי הרבנים שלנו.

חוץ מסיבה אחת בלבד: הדעות שלו ממש אינן כוס הקפה שלי.

ואת זה אתה מנצל.

אתה מצחיקאנונימי (פותח)

אין כאן עניין של אמון, לא נכתב פה משהו שמצריך בירור עובדתי.

אבל אם אתה חושב שלאחד שבמקרה עומד בראש התנועה הנאו רפורמית בשם רבני צהר מגיע התואר המפוצץ "גדול הדור", ולכן גם אם הוא מסלף את התורה באופן מחריד (באופן שגם מסכן חיי יהודים וגם מביא את הרבים לידי איסור כרת) אסור לצייץ על כך - אני מקבל שזו דעתך ולא מתכוון להתווכח עליה. 

ברור שלאצחינא מיא

כאילו הפוסט הזה לא מלא בלוח זמנים של "עובדות", אחת אחרי השניה...

דמגוגיה לא מצריכה בירור עובדתי. היא מצריכה התעלמות.

בהצלחה.

וואלה. ואין דבר שמעיד על התעלמות מוחלטתאנונימי (פותח)

יותר ממי שמגיב ומגיב ומגיב ומגיב בנושא ממנו הוא מתעלם. צוחק

דמגוגיה ראויה להתעלמותצחינא מיא

מלץ שמבזה גדולים ברבים אסור להתעלם ואסור לשתוק.

למה?!די"מ

דמגוגיה זה אחד הדברים הטובים

היא לא עזרה לאף אחד, לעולם.האדמו"ר מצנעא
תלמידיצורית ג(ל)זר

רבנו אינם תנוקות שנשבו כלל וכלל אלא מקיימים את מצוות רבם (רבנו)

נ נח נחמ נחמן מאומןדוס

אנא, באישי.האדמו"ר מצנעא

בש"א/במסר"ש.

אהה, עכשיו הכל ברוראנונימי (פותח)

גם ראוי להתעלמות מוחלטת כי זה דמגוגיה וגם אסור להתעלם כי זה ליצנות.

כבר אמרו לך פעם שאתה אשף ההגיון הצרוף?

הבנת הנקרא - הפוסט דמגוגי ואתה לץצחינא מיא

ואידך זיל גמור.

ריח מגת, בפניי אין מבזים ת"ח!האדמו"ר מצנעא

אילו הייתי נוכח בשעת כתיבת ביזוי תה"ח הזה הייתי סוטר לך, כפי שמרן הרב זצ"ל עשה.

אוייב ואורב לכלל-ישראל, זה מה שאתה. ירושלים נחרבה מפני שביזו בה ת"ח, ואתה מבזה ת"ח. כל דור שלא נבנה בו בית מקדשנו כאילו נחרב בו. הרי לך, עויין לכנסת ישראל כולה, שאתה מחריב את בית מקדשנו ברגע זה. 

דא עקא, יש רשעים בישראל, יש רשעים. וכמאמר מרן הרצי"ה זצ"ל, צבור ר"ת צדיקים בינוניים ורשעים, והסדר הזה, כשצדיקים בראש, בינוניים באמצע ורשעים בסוף - הוא הסדר הבריא; אחרת - זהו צבור חולה שמכלה עצמו. ע"כ אנו (כנסת ישראל) תפילה לבורא עולם שהרשעים מבזי תה"ח לעולם לא יהיו בראש ואף לא באמצע, אלא רק בסוף. ותו אנו מתפללים, שגם הרשעים מבזי תה"ח ישובו אל ד' א-לוקיהם, בבחינת יתמו חטאים ולא חוטאים.

בכבוד תביא סטירהדי"מ

רק תצפה לאחת בחזרה

או יותר מאחת

רק איש אלים ישיב לי סטירה.האדמו"ר מצנעא

מכיוון שאני לא מכה אנשים אף פעם. רק מבזי ת"ח. מי שלא מבין שהסטירה היא קבילה על אחת מהעבירות הגרועות ביותר, בכך שהוא משיב לי סטירה, או אף סטירה אחת אפיים - הוא סתם אדם אלים.

אותו רשע, מבזה ת"ח, שמרן הרב זצ"ל סטר לו, הבין מה עשה וברח מושפל מהר מאוד מהמקום. כך ייעשה למבזי ת"ח.

אם מרן הרב היה נותן לי סטירה יש על מה לדברדי"מ

אבל מי שמגזים בתארים צריך להבין שבסוף יזלזלו

כמי שמטריד נשים או נערים נקרא רב זה הרבה יותר זלזול בכל התלמידי חכמים

מאשר להגיד על רב שהוא חנפן/שקרן או משהו בסגנון

כי אז אתה מזלזל בכל הת"ח בזה שאתה קורא להם ככה

גם אחר ידע הרבה תורה ולא קראו לו רב אלא "אחר" זה שמישהו יודע הרבה תורה לא אומר כלום

לזה אני כבר מאמיןאנונימי (פותח)

היינו לזה שאתה לא נותן מכות אף פעם. אתה מריח לי כמו אחד שקיבל מכות החל מגן חובה ועדיין לא הפסיק לקבל.

^^^^^^^^די"מ
אתה מאובחן בשגעון גדלות וגם בתסמונת ילדון רשתאנונימי (פותח)

א. אתה משווה את עצמך ל"מרן הרב זצ"ל". פסדר, מזל שלא לנפוליאון בונפרטה. 

ב. אתה מאיים במכות על אנשים שאתה לא מכיר כלל ע"ג האינטרנט - מה שלא היית מעז לעשות פנים מול פנים (ואם כן, לא היו נשארות לך אצבעות לא שבורות שעמן תוכל להתחבר לפורום).

ומעניין שבכלל לא אכפת לך מביזוי ת"ח של "קחו עמכם דברים" שאמרה על מכתב של רב "פוסט פאתטי". או שאתה לא מרביץ לנשים כי זה לא צנוע?

^^^^^^^^די"מ
קרא את ההודעת ההבהרה שלי,בבקשה.קחו עמכם דברים

לא ביזיתי אף ת"ח. עידוא אלבה הוא בגדר תלמיד חכם בכלל?

אודה ואתוודה שאין לי מושג מי הוא.

או שזה שקר או שיש לך בעיה בקריאהאנונימי (פותח)

כי בשורה הראשונה היה כתוב "מכתב שכתב רב". אשפוט אותך לכף זכות ואניח שזו בעיה בקריאה.

מה שאומר, אגב, שניהלת ויכוח די ארוך וסוער על מכתב שאפילו את השורה הראשונה שלו לא הבנת. חיוך גדול

אלירז!!! אולי תפסיקי את מצעד ההוללות הזה לפני יום-משה ר-

הכיפורים אני מניח שאם היה נכנס לפה מאן דהו והיה כותב משהו הרבה פחות חמור על הרב כהנא זצ"ל היה פה מלחמת עולם..

תפסיקו לתת במה לכל מיני ארחי פרחי שמרשים לעצמם לבזות ת"ח קבל עם ועולם..

או שפשוט לא שמתי לב לזה שכתוב שם "רב"קחו עמכם דברים

וראיתי רק את הסיפא של המכתב,בו כתוב "עידוא אלבה" בלי שם תואר.

מעבר לכך שאו שאתה משקר או שיש ל-ך בעיה בקריאה,כי בהודעתי השניה כתבתי שלא קראתי בכלל את המכתב.

ולכן,אני בכלל לא דנה על תוכןהמכתב,אלא על ביזוי ת"ח שהולך כאן בפורום.

תנסה לדון עניינית,אתה לא מוסיף כבוד לעצמך.

זה בכלל מצוייןאנונימי (פותח)

א. לא קראת את הפוסט (סליחה, קראת רק את הסיפא - כי זה מה שאנשים נורמליים עושים. קוראים רק את שתי המילים האחרונות)

ב. למרות שלא קראת אותו חוץ מהשם בסוף (להודאתך), כתבת עליו: "פוסט פתאטי שכזה".

וואו. פשוט וואו. לעומת התירוץ הזה "הכלב אכל לי תשיעורי בית" נשמע כמו מסמך תיאורטי בפיסיקת קוונטים.

ההודעה שלך (ראה ערך פוסט) הייתה צורהקחו עמכם דברים

פתאטית בעייני להגיע לאמת. לא מה שהרב עידוא אלבה כתב. עם טענות כאלה שאין להן גיבוי מבתי דין אני אפילו לא מתעסקת.

עזוב,הדיון הזה לא מכבד אף אחד. לא משנה כמה חזק תנסה לצאת צודק,לא נתת לי טיעון אחד להתמודד איתו. והאמת-גם אין לי עניין לצאת הצודקת,כל מגמתי הייתה לצאת נגד ביזוי ת"ח קבל עם ועולם,ואת זה עשיתי.

אם קרה ומאיזשהי סיבה אתה רוצה להתדיין בצורה קונקרטית-אתה מוזמן לאישי.

באמת יש עניין להחמיר בעשי"תאנונימי (פותח)

ראה שו"ע גבי פת נכרי. 

יש להחמיר ויש דברים שהם איסורדי"מ

והם טוענים שזה איסור

זה איסור גמור, זה אפיקורסות ערב יומנו הק'.האדמו"ר מצנעא
ואתה מאובחן כ... בעל לשה"ר?האדמו"ר מצנעא

א. היאך ילדון רשת? אתה יודע כמה זמן לא נגעתי בעכבר?

ב. לא השוויתי עצמי למרן הרב. כל אחד שחרד לביזוי ת"ח, ולא לעסקי פופיק (כהגדרת מרן הגר"ד ליאור שליט"א) יזדעזע כשיראה עין בעין ביזוי ת"ח ע"י אנשים המגדירים עצמם ליראי שמיים. וכן, אחת מהתגובות היא סטירה, מעין תגובתו הק' של מרן הרב זצ"ל.

ג. הסטירה סמלית בלבד. אני מתבייש שאפילו הייתי צריך לבאר את עצמי בפני מבזי ת"ח.

לא ראיתי את התגובה שלה, ולא, אני גם לא מעוניין. אין שום היתר לקרוא ביזוי ת"ח.

ורבנים שמעניין אותם הפופיק שלהם?די"מ

זה בסדר?!

יש דרכים אחרות,נקיות יותר וקדושות יותרקחו עמכם דברים

להגיע לאמיתתה של תורה.

אף אחת מהן לא מערבת פוסט פתאטי שכזה.

והאמת תורה דרכה.

מכתב של רב זה פוסט פאתטי?אנונימי (פותח)

את יודעת שמי שמבזה ת"ח נידון בגיהנם בצואה רותחת, נכון? 

רק רציתי להיות בטוח שאת יודעת.

קשוט עצמך...-משה ר-
תמהתי, לאיזה ריח הכוונה. עכשו אני יודעת.אנונימי (פותח)

דעתי העניה אומרת, שביזוי תלמיד חכם בגלל היותו כזה, דן את המבזה לגיהינום. אבל, אם ה"תלמיד חכם" הוא מלשין, מוסר ורודף, כזה שהרבה מאד רבבים על בגדו, אין שום סיבה שקרבנותיו לא יאמרו את האמת! אני יודעת על תלמידי-חכמים, גאוני גמרא, והם כופרים בעיקר, אז מה הדין? מי שעושה את מעשי "אחר", נדון ל.....

במחילה מכבוד תורתה...האדמו"ר מצנעא

אמנם מיהי כבוד תורתה, הרבנית המהוללה חנהא שתליט"א, הרבנית אשר שום רז לא אניס לה, הרבנית המפולפלת שמברוריה אשת ר' מאיר זיע"א לא נשמעה כמותה, שתקבע את מי מותר לבזות ואת מי לא?

אם מישהו מחלק תארים ונותן כאלה הסכמות בלי לקרואדי"מ

את הספר בכלל

זה בהחלט צע"ג

מאיפה אתה יודע מה הוא קרא ומה לא?האדמו"ר מצנעא

ועכשיו תענה - שמעתי שהוא בעצמו אמר ש...

איך היה אומר תדיר מרן הרצי"ה זצ"ל? אל תאמינו לשום דבר ממה שאומרים בשמי, מה שאני אומר וחושב זה רק מה שאתם שומעים וקוראים ממני! 

אני שמעתי את זה מאיש אמיןדי"מ

אתה לא רקוצה להאמין אין בעיה תעצום עניים ותטמון את הראש בחול אני לא הולך לעשות את זה

אמין ככל שיהיה - הוא לא הרב אריאל הי"ו.האדמו"ר מצנעא

הרב אריאל בכלל לא אמיןדי"מ

ותבוא לאישי אני יגיד לך מי זה

אתה באמת חושב שאני אבוא כדי לשמוע ביזוי ת"ח?האדמו"ר מצנעא

אני מתבייש בי שיש אפילו הווא אמינא כזאת, שאבוא לשמוע ביזוי ת"ח.

אז איך אתה מסביר את זה?אנונימי (פותח)

"...לפני למעלה מחמש עשרה שנה עמדתי למשפט בגין חיבור תורני שיוחס לי בענין הלכות הריגת גוי. כידוע בדרך כלל רבנים חששו וחוששים להתבטא בנושא זה בצורה גלויה. בגלות לא העזו לכתוב עליו במפורש מטעמים מובנים, וגם היום רבים אינם מעיזים לגלות את האמת. כאשר מישהו כבר יושב לעיין בנושא הוא אינו יכול להעלות את מחשבותיו על הכתב כי אם יגיע למסקנה מסויימת הוא יהיה נתון מיד לאיומי מאסר.

כתגובה לחיבור התורני הנ"ל פירסם הרב אריאל מאמר שבו כתב:
"המחריד הוא שצורבים שלא פסקו מעולם בדיני עגונות והפלות פסקו בהבל פיהם בדיני נפשות".
(גליון קשוט, אדר תשנו עמוד 16).
לא הפריע לרב אריאל העובדה שעל החיבור הזה נכתב במפורש שהוא אינו פסיקה למעשה, וכל הדיון באותה חוברת היה תיאורטי בלבד.
לפני כשנה פורסם ספר שעוסק בזה הנקרא "תורת המלך". גם מחבריו הוזמנו לחקירה משטרתית.
עתה פורסם ספר חדש בנושא זה, ספר "דרך המלך" של אריאל פינקלשטיין. בו מנסה המחבר לפסוק הלכה למעשה בענינים אלו בקו שונה ממה שפורסם בספר "תורת המלך". משום מה לא הפריע לרב אריאל שאותו מחבר הוא בסך הכל בחור שלמד כמה שנים בישיבת הסדר, והרב אריאל נתן לו הסכמה נלהבת.
סיבת ההתלהבות היא שהספר מתאים לדרכו של הרב אריאל, הדרך של העלמת האמת."

אולי אתה מאמין לאיש האמין כי נוח לך להאמין שהוא-משה ר-

אמין?

לא ממש לאדי"מ

אתה מוזמן לברר באישי מי זה

כל זה נכון לגמריאנונימי (פותח)

אבל מה הקשר אלי? הגב' קחו עמכם דברים ביזתה את הרב עידו אלבא שליט"א (שכתב את המכתב) ולא את אותו האיש.

אתה מנסה בכח להתעלם ממה שכתבתי?קחו עמכם דברים

אמרת שהדרך בה אתה מנסה להצדיק את עצמך היא פתאטית. אפילו לא דיברתי עלייך באופן אישי,רק על איך אתה מציג את הדברים.

אין לי מושג מי זה הרב עידוא אלבה,ואני אפילו לא נכנסת לדיונים לגביו-הוא לא האישיו כאן.

רק כדי להבהיר>>>>קחו עמכם דברים

לא הבעתי דעה על הרב הזה.אני לא מכירה אותו.וגם אם כן הייתה לי סיבה לבזות אותו-עד שהוא לא יצא אשם בבית דין ממני הוא ימשיך לקבל כבוד.

הדרך בה אתה מנסה להגיע להצדיק את דעתך (כמובן בשם התורה... <צ>) היא עצובה.מאוד מאוד.

מרשה לעצמך לבזות ת"ח (שוב,בלי קשר לדעתי האישית עליו) על סמך איזשהו מכתב שכתב רב מסוים.

מתיר לעצמך איסורים חמורים,קבל עם ועדה.

ובנוסף,גם מטיף לאחרים בנושא ביזוי ת"ח.

אז כמו ששדרותי אמר-קשוט עצמך,ויפה שעה אחת קודם.

בסך הכל הצבתי בפנייך מראהאנונימי (פותח)

עכשיו את יודעת איך אנשים מרגישים כשהם נאלצים להתמודד עם שיטת טיעונים צבועה של עוטי ארשת פנים צדקנית.

לא שזה ישנה במשהו את האופי המאוס שלך. אבל אולי איזה סדק קטן.

עדיף להיות צדקן מאשר נבל ברשות התורה.קחו עמכם דברים
ואגב-לרדת לפסים אישים (בלי שאנחנו מכירים) זה הכיקחו עמכם דברים

טוב שאתה יכול?

ועוד לפני כיפור?

כן,נמוך בהחלט. מי שמדבר על טיעונים צבועים.

עכשיו אני בטוחה לגמרי שנגמרו לך הנימוקים ההגיונים.

ערב שמח.

מנהלות למחוק בבקשה^^^-משה ר-
שלח ישירות לאדמין, אם מחובר אז בשיחה אישיתצחינא מיא
למה אתה מבזה ת"ח?אנונימי (פותח)

רב חשוב כתב את המכתב. לא אני. כדאי שתקרא ותבין את עומק התהום אליה הדרדר הפלג הממלכתי בציונות הדתית בכל מה שקשור לסילוף התורה בכתב ובמעשה. 

למה אתה מבזה את עצמךצחינא מיא

ולא מוצא איזה עניין לענות בו. לעסוק ביישובו של עולם.

די לצנזורים כנסודי"מ
עבר עריכה על ידי דוב מורל בתאריך ח' תשרי תשע"ב 18:13

הנה המכתב:

הרב יעקב אריאל - רב ומנהיג בישראל?

לאחרונה (בבטאון רבני צהר) פורסם מאמר של הרב יעקב אריאל שמסביר מדוע לא חתם על מכתב הרבנים הקורא להמנע מהשכרת ומכירת בתים לערבים.
במאמר מסביר הרב אריאל שהוראה בענינים כאלו היא הוראה בעניני נפשות הדורשת זהירות רבה, מצד אחד הוראה כזו יכולה לגרום לסכנת נפשות כי היא יכולה לגרום ליחס עויין של הגויים ליהודים, ומצד שני לפעמים המדינה צריכה להציל את עצמה כדי שלא תאבד את נכסיה.
אני רואה בדברים האלו המשך שיטתי של דרכו בפסיקה הציבורית, להעלים את האמת כדי למצוא חן.
כל אחד יודע שמכתב הרבנים נכתב בגלל תופעה של השתלטות ערבים על מקומות ישוב יהודיים. הרב אריאל עצמו כותב שכשיש תופעה כזו ודאי צריך להורות על האיסור, אך הוא מדבר כאילו מכתב הרבנים יצא ללא כל קשר למציאות. את המציאות עצמה הוא אינו ממש מתאר, ומסתפק בהגדרה כוללנית שלפעמים המדינה צריכה להציל את עצמה, ובכך הוא ממלט את עצמו מלקבוע את העמדה ההלכתית המתבקשת כפי שעשו הרבנים. הוא מספק לתקשורת את הכותרת "אני לא מצטרף למכתב הרבנים", ולא מפריע לו האסון שיכול להתרחש על ידי השתלטות זו שהוא כמנהיג רבני מהימין הנותן לה כתף יותר מכולם.
בדרך דומה של העלמת האמת הוא נוקט בנושאים רבים.
לפני למעלה מחמש עשרה שנה עמדתי למשפט בגין חיבור תורני שיוחס לי בענין הלכות הריגת גוי. כידוע בדרך כלל רבנים חששו וחוששים להתבטא בנושא זה בצורה גלויה. בגלות לא העזו לכתוב עליו במפורש מטעמים מובנים, וגם היום רבים אינם מעיזים לגלות את האמת. כאשר מישהו כבר יושב לעיין בנושא הוא אינו יכול להעלות את מחשבותיו על הכתב כי אם יגיע למסקנה מסויימת הוא יהיה נתון מיד לאיומי מאסר.
כתגובה לחיבור התורני הנ"ל פירסם הרב אריאל מאמר שבו כתב:
"המחריד הוא שצורבים שלא פסקו מעולם בדיני עגונות והפלות פסקו בהבל פיהם בדיני נפשות".
(גליון קשוט, אדר תשנו עמוד 16).
לא הפריע לרב אריאל העובדה שעל החיבור הזה נכתב במפורש שהוא אינו פסיקה למעשה, וכל הדיון באותה חוברת היה תיאורטי בלבד.
לפני כשנה פורסם ספר שעוסק בזה הנקרא "תורת המלך". גם מחבריו הוזמנו לחקירה משטרתית.
עתה פורסם ספר חדש בנושא זה, ספר "דרך המלך" של אריאל פינקלשטיין. בו מנסה המחבר לפסוק הלכה למעשה בענינים אלו בקו שונה ממה שפורסם בספר "תורת המלך". משום מה לא הפריע לרב אריאל שאותו מחבר הוא בסך הכל בחור שלמד כמה שנים בישיבת הסדר, והרב אריאל נתן לו הסכמה נלהבת.
סיבת ההתלהבות היא שהספר מתאים לדרכו של הרב אריאל, הדרך של העלמת האמת.
לדוגמא, כידוע חז"ל התיחסו לדיני נפשות כלפי הגויים בקיצור במימרה המפורסמת "הגויים לא מורידין ולא מעלין". בספר דרך המלך מנסה המחבר לטעון שהגויים המדוברים במאמר זה אינם הגויים בימינו. משם מה הוא מתעלם מכך שחוץ מהמאירי, הראשונים והפוסקים והשו"ע הביאו דין זה להלכה על הגויים בימיהם, ומה השתנה מימי השו"ע לימינו.
הרב יעקב אריאל בהקדמה שכתב לספר מגדיל לעשות כשהוא קובע שמימרה זו נאמרה רק כלפי גויים שיש לנו עמם מצב מלחמה!!! מה יעשה שכל הראשונים והפוסקים מביאים דין זה במצב "שאין ביננו ובינם מלחמה" (לשון השו"ע יו"ד סימן רנח)? 
כנראה שכדי למצוא חן אפשר לשנות ולהעלים את האמת. בשביל מטרה קדושה זו אין אצל הרב אריאל שו"ע, אין ראשונים ואין פוסקים.

לפני כשמונה שנים התפרסמו טענות נגד הרב שלמה אבינר. בכתבה בעיתון מעריב פורטו מספר עובדות המצביעות על כך שההתנהגות שלו עם נשים אינה הולמת רב. בתגובה פורסם בשם הרב אריאל גינוי חמור לבני הבליעל המעיזים לדבר על צדיק עתק. לאחר מכן הגשתי תביעה נגד הרב אבינר שנדונה מספר שנים, ולאחרונה (תשרי תשע"א) קבע בית דין הגדול שכל העובדות עליהם סופר בכתבה נכונות (אף שבכל זאת זיכו אותו, מיד אחר כך קיבל בית הדין את בקשתי לדון בדבר בעיון מחדש. הזיכוי פורסם בציבור, אך פתיחת הענין מחדש לא התפרסמה). בדיון נוסף קבע בית הדין האיזורי שאסור לרב אבינר לפסוק בכל עניני נשים, וכל בקשותיו של הרב אבינר מבית דין הגדול לעכב את הביצוע לא התקבלו עד היום. 
בעקבות הפסק דרשתי מהרב אריאל להתנצל על מה שפירסם, כיון שעל כל פנים בית דין כבר קבע שכל העובדות היו נכונות, ואף אסר עליו לפסוק בעניני נשים.
כשזכיתי להתעלמות, הגשתי תביעה נגד הרב יעקב אריאל לבית הדין ירושלים (התביעה היא גם נגד הרב צבי טאו והרב חיים דרוקמן). נכון להיום הוא מסרב לבוא לבית דין, ומתעלם גם מבית הדין. לא מפריע לרב אריאל שיש איסור חמור לסרב לבוא לבית דין, והמסרב אף חייב נידוי. ההלכה לא מחייבת אותו.

הרב אריאל עומד בראש פורום "תקנה". הפורום הזה הוקם כדי לתת מענה לפגיעות מיניות על ידי רבנים שלפעמים אי אפשר לטפל בהם במסגרת בית דין או בית משפט.
לאחרונה במסגרת הפניה שלי לבית דין הגדול לעיון מחדש בתיק התביעה, כתב הרב אבינר תגובה רשמית שכל מהותה היא פגיעה מינית גסה. הוא משתמש בשפת רחוב זולה כדי לפגוע באשה, השפה שהוא משתמש בה מתאימה לאדם העוסק בזנות ולא לרב.
הגשתי תלונה לפורום תקנה. תגובת הרב אריאל היא שהדברים כבר ידועים. ידועים למי? לשם מה הוקם הפורום הזה?
האם זו דרכו של רב ומנהיג בישראל?

החותם בצער על עלבונה של תורה
עידוא אלבה

תסתכל בתחומין ד' מאמר של הרב יעקב אריאלדי"מ

שהוא מביא שני מקרים באחד מותר לסרב פקודה באחד אסור הנה המקרים:

1. להעניש ענישה קולקטיבית ערבים ביו"ש

2. לפנות ישוב של יהודים

התשובות (פחות או יותר אתה מוזמן להסתכל בפנים(

1. מותר כי בג"ץ כבר קבע שבמקרה כזה צריך לסרב פקודה

2. ברור שאסור לסרב פקודה

והרב יעקב אריאל אמר שהוא לא קרא לא אף אחד מהספרים (תורת המלך ודרך המלך)

אם זכרוני אינו מטעה אותי, זה לא מה שכתוב במאמר.אדם כל שהוא

כמובן!אנונימי (פותח)

תורת המלך מלא וגדוש בקטעים של הברית החדשה, אוונגליון, הקוראן, הסורות, ספר המורמון, וכמובן קונפוציוס ולאו טזה.

<צ>

די....די.....דייצחק'ל

מי שלא רואה את הרב אריאל כרב יש לו בעיה חמורה מאוד.......אז או שישתוק כי כל הרבים אומרים שהוא רב ואם לא שלא יפרסם לשון הרע.

בספר "תורת המלך" אין שום ציטוטים מהברית החדשה....בדוק.

מחילה אבל הסכמה של הרב יעקב אריאל מוגזמתדי"מ

הוא כנראה באמת לא קרא את שני הספרים 

וזה לימוד זכות עליו כי אם הוא כתב את הסכמה לאחר שקרא את שני הספרים אז לא יותר משקרן

כי הספר דרך המלך ממש אבל ממש לא "מפריך מהמסד ועד הטפחות" את תורת המלך כדבריו בהסכמה

לא להגזים. אפשר גם בלעדי הספר.יש ספרים חשובים יותרפועה
לא הבנתי מה אמרת בכללדי"מ
כנראה זה לא תגובה להודעה שלך, אלא להודעה הראשונהאדם כל שהוא

בשרשור.

לא יאומן...האדמו"ר מצנעא

אני שב לי מהישיבה, מקום בו לומדים תורה וגדלים בה, ורואה לתדהמתי ביזוי ת"ח ל"ע ר"ל. ועוד איזה ת"ח? אחד מגדולי וגאוני דורנו, מו"ר הגר"י אריאל שליט"א! 

במחילה ערב יומנו הק', השרשור הזה דורש נעילה ומחיקה לאלתר ובמיידית. 

יש שני הגר"י אריאלדי"מ

על איזה אתה מדבר?

ונראה לי כבר אמרתי לך יותר מפעם נמאס כבר מהתארים

הנה תסתכל:

מגדולי וגאוני דורנו, מו"ר הגר"י אריאל שליט"א! 

אין לי שום בעיה עם תארים, כל עוד הם נכונים.האדמו"ר מצנעא

ואצלי הם נכונים, לדידי.

יופי אז אל תצפה שנתייחס אלייךדי"מ

כי אם כל אחד הוא גדול הדור עט"ר אז אני לפחות סתם "רב" פשוט

ואם אני רב מותר לי לחולק על רבנים

לא כל אחד הוא גדול הדור...האדמו"ר מצנעא

מי שבאמת גדול הדור - ודאי שאקרא לו גדול הדור. והגר"י אריאל הוא באמת אחד מהגדולים שלנו.

ואני מדבר על ר' יעקב.

נו בכבוד תכתוב פה מי גדול הדור ומי לא שאני ידעדי"מ
יש איסור לבזות רק את גדולי הדור?האדמו"ר מצנעא

מאי נפקא מינה אם תדע מיהם גדולי הדור ומי לא? אלא המטרה בבקשה המוזרה הנ"ל היא פשוט לראות שאני לא כותב את הרב גינזבורג הי"ו שלכם, העיוורים שלא רואים את תקומת ישראל בארצו, נכון? אז כן, הוא לא גדול הדור, ולא, הוא לא הנושא כאן. מה לעשות שהמבזה כאן הוא לא אני, אלא אתה, ומסתמא אתה לא תבזה את מרן הרב גינזבורג שליט"א, לא כן? מאידך אתה כן תבזה את הגר"י אריאל שליט"א...

לא ממש זה לא המטרהדי"מ

המטרה זה לדעת כמה גדולי דור נראה לך שיש

ומי הם

כי שעמתי כמה אנשים שאומרים ש"הרב" אבניר הוא גדול הדור (כן אני יודע שאתה לא חושב ככה)

ומאי נפקא מינה בכמה מספרם?האדמו"ר מצנעא

אנא כוון אותי לתגובה המסויימת הבעייתית.אלירז
לא הייתי כאן ביומיים האחרונים לפרק זמן מעל 5 דקות, כך שלא קראתי את השרשור לעומקו.
מהסתכלות על הכותרות לא נראה בעייתי מדי.
ישנו דין צ"ע על כל התגובות של ריח מגת.האדמו"ר מצנעא

הוא בסך הכל אומר את האמתדי"מ

זה שאתם מפחדים מהאמת זה בעיה שלכם

תסדרו איתה

כן,כי זאת הבעיה שלנו עם הנושא <צ>קחו עמכם דברים

מעניין איך היית מגיב אם הרב אריאל היה בדעותייך הפוליטיות והמדיניות.

תסתדר אתה עם האמת-כל מי שלא בדעה שלך אתה פוסל. לפחות ככה זה מצטייר מההודעות שלך. והלוואי ואני טועה.

לא כל מי שאני לא מסכים איתידי"מ

רק חלק

ואין לי בעיה אם מי שחושב לא כמוני (חוץ מזה שהוא טועה) אבל יש לי בעיה אם מי שכותב הסכמות מופרזות

ומביא פסיקה של בג"ץ בתשובה הלכתית ולפי זה מכריע

השלכה קלאסיתאנונימי (פותח)

מי שמעוניין לפסול, למחוק ולצנזר דעות זה לא אנחנו. זה מי שמפחד מהאמת.

תלוי. אם "הרב" אבינר היה בדעותיי הפוליטיות לא היה>יהודי מרמ"גאחרונה

שוני ביחסי אליו.

אם "הרב" אריאל היה צבוע אם כי בדעותי הפוליטיות הייתי ג"כ מתייחס אליו אותו דבר.

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה