לק"י
כפי שידוע רוצים לשחרר בעסקת שליט 1,000 מחבלים!!
היום- יוצאים להפגין!
לא לשחרור מחבלים!!!
21:30 מול משרד ראש הממשלה!
כולם באים!!!
לק"י
כפי שידוע רוצים לשחרר בעסקת שליט 1,000 מחבלים!!
היום- יוצאים להפגין!
לא לשחרור מחבלים!!!
21:30 מול משרד ראש הממשלה!
כולם באים!!!
עת לקרוא תהילים, ועת למחות ולעשות מעשים!
כל מי שיכול להגיע, 21:30 מול משרד רוה"מ...
(ולו רק זה שלא קוראים תהילים בלילה).
והשעה היא שעת סכנה..
כל הכבוד לאלה שהולכים למחות, אמנם בדרך למחייה יש לקרוא תהלים למנוע הגזירה!
מי שקורא על הדרך, סבבה.
אבל לא לחשוב שרק התהילים יושיעו אותנו, אחרת כאשר נעלה לבורא עולם הוא ישאל אותנו "איפה אתה השתדלת לעשות?", ומה נגיד לו, רק התפללתי אבל לא עשיתי דבר?
וכבר ידוע לכולם המשל על הרשל'ה שהתפלל לזכות בלוטו, אבל לא קנה כרטיס, ומה אלוהים ענה לו על כך.
אבל גם תפילות יש להתפלל...
מה זה יעזוור?
ה' ישמור לאן עוד אפשר להתדרדר?????
דיי אבא דשלח לנו את משיח בן דוד!!נמאס מכל משיחי השקר!!!!!!!
ציטוט מהכתבה בערוץ:
"לאישור העסקה צפוים להתנגד כמה משרי הממשלה, אולם גם אם תאושר העסקה בממשלה צפויות עתירות לבג"ץ נגדה, זאת עקב המחיר הכבד הצפוי."
התנגדות פרלמנטרית>
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/342727
התנגדות חוץ-פרלמנטרית>
http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/342722
אם זה תלוי בבג"צ אז מעכשיו אני אומר לך זה אבוד..
של ה'!
נקודה למחשבה, מה דעתך?
וסתם ככה, גם אם הוא ישוחרר בעד מחבלים יש לזה צדדים חיוביים, בהתחלה גמאני חשבתי כמוכם, אבל שחושבים על זה שוב מגלים שיש בזה גם צדדים חיוביים, המחיר גרוע, אבל ככה ה' החליט.
תחשבו על זה ששומדבר שביבי בג"ץ או מי שזה לא יהיה לא הם מחליטים, יש הקב"ה למעלה שהוא באמת קובע
וסתם הערת אגב, יש לי הרגשה שאת הנושא הזה קצת צריך להפנים יותר בפורום הזה, בלי לפגוע אנשים כאן אתם קצת יותר מדי מסתכלים על דברים כאילו האנשים עשו אותם, וזה נראה לפעמים כאילו קצת שכחתם, באלי לפעמים להעיר אותכם בעדינות, ולומר לכם, חבר'ה צדיקים יהודים, זה הקב"ה עושה את הכל, להרגע, דיי ללחץ, דיי לעצבים, דיי לשנאת חינם זה לא יתן כלום
אךך אבל אתם צדיקים
באהבת ישראל אמיתית
ואולי אפילו, הוא מעניש אותנו על ידיהם על הטיפשות והכפירה שלהם?
"תן דעתך שלא תחריב ותקלקל את עולמי!!"
נקודה למחשבה.
עץ על מיםגם דברים שה' מעניש על ידי, או בגלל... זה מה' מלכתחילה, הכל מה', זה לא משו שאנחנו מבינים...
גם בחירה חופשית בסופו של דבר ה' יודע מה יהיה...
ומה יתן עכשיו ללכת ולהתעצבן על ביבי ולאיודעת מי עוד??? סתם שנאת חינם? לא חבל...
לאדם אפשרות להחריב את העולם.
אבל אם יהיו אנשים אחרים שינסו לבנות את העולם ויאבקו במחריביו, אז אולי יהיה איזון...
ה' יודע מה תעשה בסופו של דבר, מה תהיה הבחירה שלך, מסובך להבין אנחנו לא מבינים
זה שהוא יודע זו בעיה שלו, ונראה לי שהוא מסתדר איתה לבד...
מה שבטוח זה, שהוא ציווה עלינו לפעול ככל יכולתינו באופן עצמאי (דהיינו-בלא עזרתו), לעשות את מה שנראה בעיננו כרצונו, ואת השאר יעשה הוא...
הוא כבר מסודר, בעצם, הוא מנהל ת'עולם.. 
ושוב שכחנו!? אייש נורא ואיום
גם הפעלתנות שלנו "באופן עצמאי" זה ר-ק בעזרתו, בעצם זה ה-כ-ל מאיתו.
כל הזזת אצבע מאיתו
אחרת יהודי מוצא ת'צמו מרותק למיטה בבי"ח ולא ממש מעניין אותו פוליטיקה באותם רגעים...
את הכל הקב"ה עושה, אנחנו אלה שחושבים שאנחנו עושים משהו.
לא התכוונתי לפגוע חלילה, מקווה שהובנתי
אוך מה את רוצה לומר בזה.ברור שה' לא צריך אותנו...
אבל העבודה שלנו כאן זה כן קצת אם הרגשה כזאת שה' צריך שנעשה ככה וככה....כל המצוות ולימוד תורה...ככה זה ישמח אותו
וגם כאן ה' צריך אותנו שלא נשחרר מחבלים ונתאבד!!
הכל זה בשבילנו..
כל מעשה שלנו הוא מה שיקרב או ירחיק אותנו מהמטרה
ומה שהבש"א אמרה זה בהחלט נכון
עיין בהלכות תשובה לרמב"ם אאל"ט
ד' יודע מה נבחר אבל זה לא סותר שיש לנו יכולת בחירה..
אני יודעת שאתה אוהב צבע ירוק ולא צהוב אבל זה לא סותר את יכולת בחירתך בצהוב..
זה מסובך ממש....
זה פשוט פיקוח נפש של ממש.
אני מקווה שאחרי פיגוע שח"ו נרצחו בו כמה יהודים וגם המחבל נהרג,את לא מתחילה לרקוד כי זה מה' וזה מה שה' רוצה,או שבט' באב פתאום תשמעי מוזיקה כי ה' רוצה ולכל ירידה יש לה צורך בשביל עליה.
ברור שלא...בדיוק כאן זה ככה,קוראה כאן משהו קשה קשה קשה תביני את זה טוב מאוד,וכל מי שעושה את זה הרגש שלו גובר על השכל ואנחנו נענש על זה בסוף,באמת זה משהו קשה,עזבי אותי לא אני אומר את זה כ"א שקצת מבין איפה אנחנו עומדים ח"כ כל הגורמים בצבא ראש השב"כ,את י עוד את רוצה,אז ברגע הזה את לא רואה את הפיגוע..אבל ח"ו ח"ו.........ח"ו!
באמת זה פשוט אסון ולכן אני לא ירקוד!
ואם תשאלי אותי מה השנא הזאת תוסיף לי?
אני יענה לך משהו זה מהלב הכואב שלי אחרי שנכנסתי לנוער וגיל התבגרות(כניראה עדין לא מספיק בוגרים שם..)ואולי אני קצת יכתוב בחריפות אבל תאמיני לי כי זה ממש כואב לי!
1.זה יוסיף לי שאני לא יכתוב שצריך לשמוח ביום של אבל,ה' נותן לנו כאן סימן שאנחנו צרכים לחזור בתשובה,ואם אני לא יכעס ויכאב על הסכם כזה כואב אני יהיה בגישה של נוג"ה שזה בסדר ואולי אפילו טוב,חברה הגזמתם יש כאן נקודה קטנה שאח שלי חזר אבל את יודעת כמה רע זה יכול לגרום וכבר גרם.(כל הריקודים האלה של הפלסטנים...)
2.זה יוסיף לי להבין שכל מה שעומד מהאחורי העסקה הזאת זה רק פוליטקה מסריחה,ולשנות את הפוליטקה ולהבין שרק מי שהולך אם תורה עד הסוף(לא כמו ד"ר הרשקוביץ שהתביש לו)והולך אחרי גדולי ישראל רק משם יכול לצאת אמת וטוב,ולא ביבי יציל אותנו ולא אף אחד שאין לו תורה.(ביבי יודע שזה טעות אבל הוא חלש כי העם חלש,לא שאני מצדיק אותו ח"ו זה אמור ליהות הפוך הוא צריך ליהות חזק ולחזק ולא כמו שאול אם שמואל...)
ויש עוד המון המון מה להוסיף אם את רוצה אני ישמח להוסיף בחג בלי נדר!!!
אני ממש לא חושבת כמו שאתם הבנתם אותי, ממש ממש ממש לא!!
כתבתי כאן תגובה והחלטתי למחוק אותה, מסיבות שלי,
אבל באמת שלא הבנתם אותי נכון.... ממש ממש לא!!
חג שמח....
בעולם הזה-עולם העשיה,אין לנו שום חשבון כזה.
דהיינו אם חטאת את צריכה לדעת שעשעית נגד הרצון של ה',ותשאלי איך וכו'...אין תשובות בעולם הזה בפועל כן באמת חטאת וזה היה פגם,וזה היה נגד רצון המקום.
רק שאת יכולה לעשות חשבנות נוספים ולהבין שבאמת זה היה רצון ה' אבל בפועל בעולם הזה זה רק נשאר בגדר מחשבה רק רקק רק רק במחשבה!!!
ר' צדוק והרב קוק!!!
אני לא רוצה לפסול ח"ו,אבל היום יש הרבה יותר מידי שלקחו את אהבה בלי פורפרציות.....
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?

קפיץאחרונהבשם ה' נעשה ונצליח
מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.
להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.
שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com
חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה
החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל
בונים. מיישבים. גואלים.
אשמח לעזרה
יש שם ישיבה 24/7..
עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת...
איזו ברכה ב"ה. מרגש לראות את זה.
"לא עוצרים בסוף השמיטה – מעמיקים את החיבור לארץ ישראל" | ערוץ 7