משה הר מלך: זאת עסקה מטורפת ! ! !מעוז אסתר

משה הר מלך: זאת עסקה מטורפת

בפיגוע בקו 37 נרצחה גם טל קרמן בת ה-17 וחצי. אביה רון קרמן טוען שמדובר בעסקה מסוכנת לישראל: "אני אומנם שמח בשמחת משפחת שליט אבל חושש לחיי אזרחי מדינת ישראל. אני לא קונה את ההבטחות של הפוליטיקאים, והראיה העצובה והניצחת לכך היא שלי אין בת. אני חרד שאנשים נוספים יצטרפו למעגל שלי כתוצאה מעסקת שליט, שלא לדבר על הרוח הגבית וזריקת המורל שממשלת ישראל, בראשות בנימין נתניהו, נתנה לארגוני הטרור". 

תגובות שמחה בעזה להשלמת עסקת האסירים

משה הר מלך, שבנו שולי נרצח בפיגוע ירי לפני שמונה שנים, הרבה יותר נחרץ מקרמן. "זאת עסקה מטורפת", הוא פוסק. "אין לי טענה להוריו של גלעד שליט אלא רק נגד המערכת הפוליטית. אנחנו קצרי רואי ולא מבינים מה מחכה לנו מעבר לאופק. זה ניצחון לחמאס. המהלך לא יביא שלום אלא את בדיוק את ההיפך הגמור. בזמנו,

כשעשו את עסקת ג'יבריל, עוד קיוו שייצא מזה משהו טוב. היום אנחנו כבר מפוכחים אבל עדיין ממשיכים לעשות את אותן טעויות וללכת אל התהום".

"מעניין כמה מתוך חמשת המחבלים שרצחו את בני ישתחררו בעסקה זו. אני זועק את זעקתם של אלו שעדיין לא יודעים שהם הולכים להיות הורים שכולים. בהלכה היהודית, כשמדברים על ערך פדיון שבויים, מדובר אך ורק על פדיון בכסף, לא על משהו שעתיד לעלות בחיי אדם נוספים. מה אני אומר לנכדיי, שחושבים שמי שרצח את אביהם נמצא בבית הסוהר? איך אסביר להם שמדינת ישראל שחררה את מי שהייתה צריכה לגזור עליו דין מיתה? אין במעשה הזה ערך יהודי גבוה אלא אובדן דרך כללי והמשך של הידרדרות מוסרית".

יש לתבוע לדין תורה את אנשי ש"ס ואת הרשקוביץ.ימין ה'

ובמקרה הצורך - גם את הרב עובדיה יוסף.

כבר נצטווינו 'לא תכירו פנים במשפט' -  ויהיה מי שיהיה - לאיש אין היתר לסכן חיי יהודים.

החרפה הכי גדולה היא שאנשים חובשי כיפות ויודעי תורה - הרימו ידיהם לדבר כ"כ אנטי יהודי ואנטי מוסרי.

ואחד מהם עוד התבטא 'לא הייתי צריך רב', כתבתי בעצמי פסק הלכה להתיר זאת'.

אם 'אין פודים את השבויים יתר על כדי דמיהן', אז לשחרר אלף רוצחים - כאשר ע"פ הניסיון 40 אחוז מהם (היל"ת) שבים אח"כ לפעילות רצחנית (180 יהודים נרצחו עד היום ע"י מרצחים שממשלת ישראל שחררה) - ובנוסף לכך לתת חיזוק אדיר, מאסיבי ובלתי מתקבל על הדעת לטרור -  ע"י הפיכתו למשתלם - דבר שיגרור ח"ו חטיפת של עוד עשרה חיילים - זה מותר?

כל אדם שלמד מעט הלכה אמור לדעת שמדובר בפשע.

ואם עדיין ולמרות זאת הוא תומך בעסקת דמים שכזו - חובה עלינו לדאוג להעמידו לדין תורה, וייתן את הדין על כך.

כך מדבר רב בישראל, ה' יצילנו:ימין ה'

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/227233

(הרב יעקב אריאל: 'שליט שווה גם 2,000 מחבלים).

מעניין שערוץ 7 שוב סגרו את התגובות לכתבהאנונימי (פותח)

מעשה פחדני שמתאים מאוד לערוץ הזה.

למה אתה יורק לתוך הבור ממנו אתה משמיץ?...האדמו"ר מצנעא
הרב הרשקוביץ בשבילך...אנונימי (פותח)
מי ישמע, גדול הדור...האדמו"ר מצנעא

כולה רעבעלעך...

אין בעיה, מר גדול הדור...האדמו"ר מצנעא

וכבר אמר ר' אברום זצ"ל מה שאמר על אותם רעבעלעכים עם חלב על השפתיים שפוסקים בהלכות ציבור, ק"ו שעל חבר'ה שעוד לא רבנים אפילו...

בוא לא נסחף...אנונימי (פותח)

בס"ד

יש המון הבדל בין לומר שאינך מסכים עם רב זה או אחר בגלל דעותיו, לבין לזלזל.

אצלנו בבית אמרו פעם איזה משהו על הרב ליאור או הרב אליהו (לא זוכרת), ומיד נזעקנו לתקן את אמירתנו, כי אע"פ ששניהם אינם הרבנים שלנו ואנחנו ממש ממש ממש לא מסכימים איתם ולא הולכים לפיהם בשום עניין, הם רבנים גדולים שיש בציבור אנשים שמחשיבים אותם, ולכן אין לזלזל.

הרב פרופ' השר דניאל הרשקוביץ הוא ראש מפלגה ואדם מרשים ביותר, וע"כ - גם אם אינך מסכים עם דעתו אין לך שום זכות בעולם לזלזל בו. הוא וודאי גדול ממך...

ומה שר' אברום שפירא אמר - אתה מתיימר להשתוות לו? יש דברים שלרבנים גדולים מותר לומר ולנו אסור.

אנא שים לב לדבריך, וזכור לכבד את אלו שמייצגים את התורה ודבקים ללכת בה גם אם השקפתם אינה כשלך. אין לך שום זכות בעולם לזלזל!!!

חצוף!אחיהוא

זה שאתה יודע קצת גמרא זה לא אומר שמותר לך לתבוע את הרב עובדיה לדין תורה. אם לא תהיה לנו אמונת חכמים, מה יהיה עלינו? סמוך עלי שהרב עובדיה יודע את הקטע שציטטת הרבה יותר טוב ממך ואת כלהנפקמינות שלו. מותר לך להגיד שאתה מעדיף את הדעה החולקת, אבל מכאן ועד להגיד ש"חובה עלינו לדאוג להעמידו לדין תורה, וייתן את הדין על כך."???!!!

תתביש לך!

הרב עובדיה גם מוקף מטומטמים, שמספרים לו הבלים!אלירז
לפסוק הלכות לפוליטיקה במצב כזה, זה בהחלט טעות!!
^^^^וואי כמה שזה נכון..66אחרונה

ש"ס משקרים על הרב עובדיה זה ידוע. (נראה לי שגם באוסלו זה היה ככה)

אלמגור: "רובם המכריע של המחבלים ששוחררו חזרו לעסוק11223344

אלמגור: "רובם המכריע של המחבלים ששוחררו חזרו לעסוק בטרור"

אלחנן גרונר | י״ג בתשרי ה׳תשע״ב (11/10/2011)

בזמן שממשלת ישראל מכונסת בישיבה דחופה וצפויה להכריע על קבלת עיסקה לשחרורו של גלעד שליט, בדקנו מה היו התוצאות של עסקאות שכאלו בעבר.

מנתוני הארגון למען נפגעי הטרור (אלמגו"ר), עולה כי למעלה משמונים אחוז מהמחבלים ששוחרו בעסקאות חילופי שבויים, שבו לעסוק בפעולות טרור כנגד יהודים. משנת 2000, נרצחו לפחות מאה ושמונים יהודים בידי מחבלים ששוחררו בעסקאות שונות.

בארגון אלמגור ערכו תחקיר מקיף, שבדק כמה מהמחבלים המשוחררים חזרו לפעילות טרור ושבו לרצוח יהודים. מספר דוגמאות מהתחקיר ממחישות את המחיר הכבד אותו משלמים יהודים רבים עבור עסקאות שכאלו.

נאסר אבו-חמייד היה עצור מספר פעמים,ובסך הכל בילה בכלא הישראלי שלוש עשרה שנים.  בשנת 1990 הוא הורשע ונידון למספר מאסרי עולם בגין רצח חמישה משת"פים. אולם במסגרת הסכמי אוסלו הוא שוחרר שוב לביתו.

מספר שנים לאחר שחרורו, במהלך הלינץ' ברמאללה, תועד אבו-חמייד בזמן שהוא מתעלל קשות בגופות חיילי המילואים רב"ט ואדים נורזיץ ורס"ל יוסי אברהמי הי"ד.

לאחר מספר חודשים, ב21 דצמבר 2000 , רצח נאסר את אלי (אליקו) כהן בפיגוע ירי סמוך גבעת זאב. ב31 דצמבר 2000  רצח את הרב בנימין וטליה כהנא בפיגוע ירי סמוך לעפרה, ב27 פברואר 2002 פיקד על רצח גדי רג'ואן באזור תעשיה עטרות סמוך לירושלים, ב25 בפברואר 2002 יזם פיגוע בנווה יעקב בו נרצחה השוטרת גלית ארביב ו-10 אזרחים נפצעו, וב5 מרץ 2002 היה אחראי לפיגוע התופת בסי פוד מרקט בו נרצחו 3 אזרחים ישראלים: אליהו דהן, יוסי הבי, השוטר סלים ברכאת, ועוד 31 נפצעו.

מחבל נוסף, שמותם של יהודים רבים היה נמנע אילו לא שוחרר הוא כרים ראתב יונס עוויס.

ב1991 הורשע עוויס בגרימת מוות בכוונה של משת"פ, נשפט למאסר עולם, אך שוחרר במסגרת מחוות לפלסטינאים. ב27 בנובמבר 2001 שלח עוויס 2 מחבלים אשר ירו באזרחים בתחנה המרכזית בעפולה ורצחו את מיכל מור ונעם גוזובסקי ז"ל, ופצעו 84 נוספים. ב21 במרץ 2002  שלח מחבלת מתאבדת לרח' קינג ג'ורג' שרצחה שלושה ישראלים (יצחק כהן ובני הזוג גדי וציפורה שמש ז"ל) ופצעה עוד 81 אזרחים.

ראמז סלי אבו סלים – שבעה חודשים בלבד אחרי שהשתחרר, ב-9 בספטמבר 2003, התפוצץ בקפה הילל וכך רצח את דוד שמעון אביזדריס, ד"ר דוד יעקב אפלבוים, נאוה אפלבוים, יחיאל אמיל טובול, שפיק כרם, אלון מזרחי וגילה משה ז"ל ופצע עוד רבים אחרים.

180 קורבנות של עסקאות שחרור מחבלים משנת 2000 (אלמגור)

ברשימת הפיגועים שבוצעו בידי מחבלים ששוחררו מבתי הכלא בישראל, בולטים הטבח במלון פארק, רצח חמישה תלמידי המכינה בעצמונה, פיגוע ההתאבדות בקפה הלל, רצח הרב בנימין וטליה כהנא הי"ד, פיגועי התאבדות בקניון השרון בנתניה, פיגועי התאבדות באוטובוסים בירושלים ועוד פיגועים רבים, בהם נרצחו כאמור כמאה ושמונים יהודים.

'גורם בטחוני'? צריך להיות 'גורם בטחוני' כדי לפסוק?ימין ה'

מהו תפקידו של רב אם לא לומר את דעתו כאשר פיקוח נפש איום ונורא עומד על הפרק?

כל ילד מבין שהעסקה מסוכנת והרת אסון - לא צריך להיות רב בשביל זה, בטח לא 'גורם בטחוני' כזה או אחר,.

כבר שבענו מ'גורמים בטחוניים' הקוראים לרצח מכוון 'תאונה', מפרסמים בעולם קריאות לחיזוק הרשות הפלשתינאצית, ובדרכם להרס עוצרים את המתיישבים בטענה של 'תרגיל בטחוני'.

אותם גורמים ראו וחלקם רואים עדיין באסונות היסטוריים כמו אוסלו וההתנתקות 'נכס אסטרטגי' וכו' וכו'.

אוי לנו ואבוי לנו אם נסמוך על מוצא פיהם, ונפקיר חלילה אלפי יהודים בגלל הבליהם והאינטרסים שלהם.

חובה לדעת מה קורה בשטח בפסיקה.האדמו"ר מצנעא
כן, השאלה היא האם לחייל צה"ל קיים דין של אשתו...האדמו"ר מצנעא

ניתן להגיד שמה שאמר הגר"י שליט"א שהיפותטית - שליט שווה גם 213456789876543567865456765456765678 מחבלים... אבל הוא לא פסק!

בינימין וטליה הי"דצעיר רענן

בינימין מהצד הכי שמאלי שלוש למעלה

טליה מהצד הכי שמאלי שבע שמאלה..

מוות לערבים

המדינה הציונית ממשיכה לרצוח יהודים בשתי ידיה!66

כמו שהיא אוהבת לעשות. מוות לבוגדים!

לא רק זה. הם גם רוצים להרוס את בתי הנרצחים.ימין ה'

ראה הכתבה הראשית באתר כעת.

הלואי והערבים כבר יטפלו בהם, כמו שרק ערבים יודעים לעשות.

העסקה תתפוצץ לנו בפנים-משה ר-

נתניהו שקרן-משה ר-

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך