היום הראשון של הסמסטר הגיע ואומנם הלידה הייתה לפני פחות משבועיים אבל החלטתי לנסות ללכת בכל מקרה. בעלי ליווה אותי ואת עדידוש לאוניברסיטה מתוך תקווה שנוכל להעביר שם את היום ביחד..
תוך לא הרבה זמן עדי הביעה את דעתה הנחרצת על האוניברסיטה בכך שהקיאה על רצפת הכיתה בה הנקתי אותה (חמודים האוניברסיטה האלה, שלחו מייל על ביטול שיעור חצי שעה לפני שהשיעור התחיל...). בכל מקרה, אחרי חווית הנקה מעניינת (פעם ראשונה שאני מנסה להניק אותה מתחת לשמיכה ושתינו נרטבנו לא מעט...) התחיל השיעור הבאונכנסנו- אני נרגשת והיא מנומנמת אבל לא ישנה..אחרי כמה דקות היא התחילה ליילל קצת אז יצאנו החוצה להירגע עשר דקות...חזרנו לכיתה ועדידוש כמעט לגמרי שקועב בשינה עמוקה אבל אחרי רבע שעה- היא התחילה ממש לבכות ולא הסכימה לקבל מוצץ או שומדבר..היא לא ישנה טוב תוך כדי השיעור ואפשר להבין אותה- היה די מחניק שם אבל מצד שני קר יחסית באוניברסיטה אז לא רציתי להוריד לה את השמיכה...בפעם השניה שהיא בכתה כבר לקחתי את הדברים והלכתי והתקשרתי לבעלי שיבוא לקחת אותנו..
אבל תכל'ס, מה עושים!?!? יש מכן שכבר באו עם התינוקות לשיעורים וזה עבר בשלום?!?!
גם כשישבתי בשיעור הייתי כ"כ לחוצה שאולי היא תבכה או תיילל שרק חצי הקשבתי ובחצי השני הצצתי עליה ובדקת מה קורה איתה..אני מניחה שהלחץ שלי גם שידר אליה והיא קלטה שזאת לא בדיוק הסביבה שהיא רגילה אליה..