אנחנו נשואים שנה וחצי כמעט + תינוקת מתוקה.
בד"כ אנחנו בסדר, אפילו יותר מבסדר, אוהבים ושמחים ב"ה.
בעלי למרות המגרעות הקטנות הוא בעל נהדר, ואני אוהבת אותו מאוד, אני בטוחה שזה הדדי.
אני אישה עצבנית וקריזיונרית ברגעים מסויימים. אני יכולה ממש "לצאת" עליו לפעמים.
זה גם משהו רפואי גנטי, וגם, ככה אני. בד"כ זה לא מוקצן, לא יותר גרוע מהרבה בתים אחרים.
מפריע לי שהוא לא לוקח אחריות על דברים "גבריים", שהוא אומר הכל "אבא שלי יעשה"
ואבא שלו לא עושה, ובסוף זה נשאר ככה. ההורים שלו קנו לנו אחרי החתונה שידה דפוקה.
הוא שבר לפני שנה את המגירה, שנה שלימה אני מתחננת אליו שיתקן, והוא מתחמק.
לפני חודש בערך חטפתי ממש קריזה, והוא קרה לאבא שלו, אבא שלו שיחק עם זה קצת ואמר שהוא לא יכול לתקן.
בעלי היה בטוח שהכל בסדר והוא תיקן. לא הזיז לו בכלל והוא לא הקשיב לו שזה לא תקין.
היום ממש התעצבנתי, צעקתי עליו שהוא לא לוקח אחריות על מה שקשור בתיקונים.
ניסיתי בהתחלה להסביר לו יפה שכמו שאני מבשלת, מנקה ומסדרת את הבית בצורה נאותה מאד,
ככה הוא צריך לעשות את מה שמוטל עליו (חוץ מהתיקונים הוא עושה הכל).
והוא נעלב, לקח אותי למגירה השבורה בהחלט, אמר "זה בסדר". אמרתי "זה לא בסדר"
הוא אמר שהוא יקנה שידה חדשה. תשובות מפגרות. במקום להודות טעיתי ולהגיד "אני אתקן".
הוא מדבר שטויות בלי קשר.
אני באה מבית שבחיים לא הזמינו טכנאי או איש מקצוע, אבא שלי עשה הכל. אני לא מצפה שהוא יהיה ככה
לא התחתנתי עם אבא שלי. אבל ביקשתי ממנו שיקרה לX השכן, שהוא מעולה בנגרות, שישלם לו 50 שקל ויפתור את העניין. הוא המשיך ב"הכל בסדר זה לא שבור" ואחרי זה ב"אני קונה שידה חדשה". לא בכבוד שלו לבקש עזרה מאיש מקצוע.
בכיתי, צעקתי, ביישתי אותו כשהוא דיבר עם חבר בטלפון והתעצבנתי. כי דיי, שנה שלימה.
הוא תלה מתלה על מסמר עקום, זה נפל ונשבר . אמרתי לו "למה?" הוא אמר "זה המסמר שהיה" אמרתי "למה לא קנית אחר, כשנגמר הבשר במקפיא אני קונה בשר חדש, לא אומרת היום אין בשר" אז הוא אמר "זה היה מתלה מכוער".
וזה מה שמפריע, במקום להודות בטעות, ולשנות, הוא עונה תשובות מעצבנות ומפגרות , מתחמק.
חוץ מהדברים האלה אני מאושרת איתו, אני מרגישה שזכיתי בבעל נהדר וממש במענה לתפילות
יש לו לב זהב והוא אבא מקסים, הבעיה זה שהוא לא לוקח אחריות על מה שהוא צריך לקחת בתיקונים בבית.
וקשה לי כבר לכעוס עליו, הוא כל כך נעלב, וכואב לי להעליב אותו, אבל אם אני לא כועסת לא זז כלום.
כבר שבועיים אני אומרת לו להחליף בטריות במובייל של הילדה. והוא לא עושה את זה.
ואני מאחלת לכם שתמשיכו להנות אחד עם השניה ביחד ולהעצים כל אחד את מעלותיו של האחר, ונשמע שלא חסר...