שלום,
אני נשואה כבר שנה וחצי עם ילד מתוק בן חצי שנה..
אני מאוד אוהבת את בעלי ויש בו תכונות שאני מעריכה מאוד, אבל... אנחנו במצב בעייתי. מצד אחד מאוד אוהבים ומצד שני בכל כמה ימים מתפוצצים (כלומר, הוא מתפוצץ, אני רגילה להבליג) ומגיעים למקומות מאוד (מאוד מאוד) לא נעימים.
כשאנחנו רבים הוא מתנהג אליי בצורה מחרידה, שקשה לי להסתכל אליו אחר כך. אחרי כל ריב שאנחנו משלימים והוא אומר לי שהוא אוהב אותי אני פשוט לא מסוגלת להאמין לו.
מצד אחד רע, כל כך רע, מצד שני טיפול זוגי זה לא אופציה.
אני מציינת שכשאנחנו לא רבים הוא מסוגל לפעמים להתנהג הכי מקסים שיש... אבל אני בכל פעם מוצאת משהו אחר "לפקשש"- עם ההורים שלנו, עם הילד, עם הבית, עם כל דבר אחר בעולם....
ושוב, אני אוהבת ומעריכה אותו, אבל בכל ריב כזה אני שותקת לו על הכל, ואם פעם בכמה זמן אני גם מעיזה לענות לו, זה רק נהיה יותר ויותר גרוע.
אני מרגישה שאנחנו פוגעים בילד שלנו, ובעצמנו.
אני יודעת שממנו כבר שום דבר לא יבוא (הוא מרגיש שעשה את כל המאמצים האפשריים, למדתי להבין שמבחינתו זה באמת הרבה...) ואני מודעת לכך שיש גישה שאומרת שאם אני אשנה דברים בעצמי, הדברים ישתפרו, אבל אני כבר לא יודעת איך. אני פשוט כנראה לא מצליחה להשתנות (כמו שהוא מפציר בי בכל פעם מחדש), אני מודעת לזה שלא קל איתי- אני מפוזרת, ולא מסוגלת להתווכח ולריב, ולא החלטית וכו וכו, אבל אף אחד לא מסוגל לחיות ככה, כשכל שניה הוא לא יוצלח, כשהוא תמיד עושה משהו לא בסדר... איכשהו תמיד אני יוצאת האשמה בכל ריב, למרות שזה פשוט לא נכון, איכשהו אחרי כל מה שהוא עושה הוא עוד הקורבן... אני לא מסוגלת לראות את היחסים שלנו ככה, יחסים לא אמורים להיות מנצח-מפסיד ובעלי פשוט לא מבין את זה... אני מרגישה שאני חייבת לעשות משהו. אם מישהו חווה דבר דומה או יודע איך אפשר לעזור (אבל בבקשה- דברים פרקטיים... אני כבר אובדת עצות), אשמח מאוד. רק- בבקשה לא להגיד לי לדבר איתו, ניסיתי בכל דרך אפשרית וזה לא עובד, ולא מחזיק. אני מחפשת דברים שאני אוכל לעשות לבד כדי לשפר את המצב, ומאמינה שההשלמה תבוא גם ממנו (הוא רוצה בשיפור היחסים בדיוק כמוני, בדרכו שלו...)
תודה.
והנהלה יקרה- נא לא לפרסם שרשור זה בעמוד ראשי...תודה

תגובה נפלאה