אולמרט הוא פושע שאין כדוגמתואליסף ט

כאשר הנבלה הזאת מנהל מו"מ עם הסורים ימ"ש ומבטיח ירידה מהגולן,ובמקביל מפשיר דירות בביתר עילית כדי שהשסניקים חסרי עמוד השדרה או ערכים כלשהם מלבד כסף ישארו איתו בממשלה, וכל זה הוא עושה כאשר מתנהלת נגדו חקירה וברור לכל העם שהמושחת הזה הוא פושע שפל ביותר,מאפיונר שמנהל את המדינה ומזכיר את סיציליה.

כמובן חלקים מסוימים מהציבור שלנו,הדתי לאומי, ימשיכו לכבד אותו,לקרוא לו "כבוד ראש הממשלה" ולדבר שטויות על כל שמעצם היותו ראש ממשלת ישראל הוא במדרגה גבוהה או שאר בלבולי שכל ואחרים. אין אדם שפוי בארץ שיכבד את הפושע הנתעב הזה,אבל בציבור שלנו ימשיכו לכבד אותו...לא יאומן.

מי שמכבד את אולמרט,הוא שותף לגירושים וההריסות שהתקיימו,מתקיימים וח"ו יתקיימו,שותף למו"מ עם הסורים ועם הפלשתינאים,שותף לשחיתות ולירידה בערכים המוסריים והלאומיים במדינה.

יש להפריד בין התפקיד לאדם.אוסנת
אולי האדם מושחת (אין עדיין פסק דין, אז אי אפשר לדעת. אם זה היה איש ציבור דתי-היינו תוקפים את התקשורת על "גזר הדין" שהיא נותנת. זה בדיוק מה שקורה כרגע לאולמרט...)-אבל התפקיד שלו עדיין מצריך כבוד מצידנו.

וכבוד זה ממש לא אומר להיות שותף למהלכיו... ואין צורך להזכיר את ריצתו של אליהו לפני מרכבתו של אחאב.
ואחאב היה יותר גרוע...
ופה אף אחד לא משרת את אולמרט עד כדי כך.
אוסנת- זה שאין עדיין פסק דין לא אומר כלוםאלעד
הוא פושע. פושע מסוכן.
פושע מסוכן שנמלט מזרועות החוק רק משום שהוא יושב על כסא רם ונשא, וגם זה (בע"ה) רק עניין של זמן.
ועוד משהו אוסנתאלעד
אם כבר הזכרת את ריצתו של אליהו לפני מרכבתו של אחאב, שם מדובר כשחזר בתשובה מייד אחרי הכרזת כל העם "ה' הוא האלוקים" על הר הכרמל. כזכור לך בוודאי, במשך שלוש שנים תמימות נמנע אליהו להפגש עם אחאב- בגלל שאז היה בהשפעתה הישירה של איזבל.
גם תלמידו המובהק של אליהו, שודאי קיבל את הדרכתו והשקפתו יותר מכל אחד אחר, חיסל 3 משלחות ששיגר אליו אחאב. מה שלא נבע מאהבה יתירה..
תגובתי:אוסנת
זה בדיוק העניין.
אולמרט עדיין בחזקת זכאי, ולכן יש לרוץ לפני מרכבתו...

אל תקחו קשה, אני רק מנסה להראות לכם את הצד השני.
אני לא יכולה לדעת מי פה צודק. אולי רק רוצים להפיל את אולמרט מכסאו? (לא נראה לי, אבל בכל זאת.)
הרי אם, לחילופין, המואשם היה ח"כ מהמחנה הדתי (מי שאתה רוצה. איתם, אורלב, אלדד...)- והתקשורת היתה עושה מזה צימעס, אנחנו היינו נחלצים להגנתו, ובטוחים בחפותו.
אז אולי במקרה הזה אין צורך בכך, אך עדיין צריך לדון לכף זכות...
התפקיד מכובד כאשר הוא משרת את העם כראויאליסף ט
אולמרט משחית את התפקיד.
אחאב היה מלך רשע אך דורו לא הפסיד כי היה מאוחד (לא זוכר איפה זה כתוב,אבל זה כתוב),אחאב הצליח לאחד את הדור. אולמרט מפורר ומשמיד כל חלקה טובה,ואותם אלו שקוראים לו "כבוד ראש הממשלה" עוזרים לו.
ואולי אתה לא צודק?מ.מ.י.ר
אין פה הרבה מה להתווכח, בטח שלא בפורום.
אסנת כתבה דברים נכונים. אתה יכול לקרוא את הפרק שעוסק בזה, בספר סולו המסילה (עם שיחות של הרב טאו).

אתה לא חייב להסכים, אבל אל תזלזל. יש תלמידי חכמים יותר גדולים ממך שחושבים אחרת, ובוודאי שזה ע"פ דעת תורה.
ואולי אני כןאליסף ט
אתה חכם גדול,הרי בדיוק על הסגנון הזה המתפשר של הציבור אני מדבר.מזל שלא אמרת לי לקרוא מכתביו של הרב אבינר (שנשאל האם מותר לקרוא לאולמרט רשע וענה שלא,ושהוא מקריב את נפשו למען עמ"י.נו באמת.)
ואם נדבר על תלמידי חכמים,וודאי יותר תלמידי חכמים גדולים עומדים בצד הלא ממלכתי של המפה.
אולי לך זה נראה ככה,אוסנת
אבל לאחרים זה נראה אחרת.

מצטערת לבשר לך, ולהרוס את האופוריה, אבל רוב העם די תומך בדרכו של אולמרט. (אני מדברת על הדרך, לא עם האדם)
ולכן לדעתו אולמרט לא משחית את הדרך, ובוודאי לא כל עוד לא כל ההוכחות ברורות.

אם אתה לא תומך בעקירה מהגולן, זה ממש לא אומר שכל מי שתומך בזה הוא סתם טיפש... יש לו פשוט בעיה שנקראת "מחסור באמונה" (הרחבה בהזדמנות).
צר לי אסנת. הרוב טועה, והרוב יסבול.אלעד
דרך העולם שהמון העם לא חושב יותר מידי אלא מעדיף ללכת בעינים עצומות אחר מנהיגיו הכריזמתיים. כך ש"דעתו" כביוכל של רוב העם לא מעלה או מורידה את צדקת טענות הנשמעות כאן. ולכן העובדה שהבאת לא מפתיעה או מצערת את אליסף ט.
-חוצמזה לא ענית על השאלות.
זאת בעיה.מ.מ.י.ר
לכן יש את המבצע המבורך של "פנים מול פנים". בכל אופן, כלל ישראל הוא זה המחליט (משפט כהן קמ"ד).
קשר רשעים אינו מן המנייןואלאד
אין בעיה כללכ"ך
אם רוב הציבור חילוני ופועל נגד התורה הוא בטל כעפרא דארעא.
חז"ל אמרו ביומא לח: "מנא הא מילתא דאמור רבנן שם רשעים ירקב אמר ליה דה כתיב ושם רשעים ירקב מדאורייתא מנא לן דכתיב ויאהל עד סדם וכתיב ואנשי סדם רעים וחטאים לה' מאוד".
מכאן ואילך נא לציין שר"י כחלק בלתי נפרד משמו של אולמרט שר"י.
הרוב טועה לדעתך, שוב.אוסנת
אולמרט הוא כריזמטי? ולמה אנחנו לא יכולים להיות כמותו? וזה מוביל לעניין של "פנים אל פנים".
תראה, המטרה שלי פה זה לא להתווכח. רק להראות את הצד השני...
אני לא אוהבת שאנשים חושבים שרק מה שהם חושבים הוא נכון-ושכל השאר הם "עדר".

ותשובות אליכם כבר כתב מ.מ.י.ר.
כלל ישראל אינו בטל כעפרא דארעא.מ.מ.י.ר
וזה לא שייך לקשר של רשעים.

מקור הסמכות של הממשלה בכלל, הוא מהסכמת העם לקבל על עצמו שלטון מסוים (עי' משפט כהן קמ"ד, עמוד הימיני סי' ז' למרן הגר"ש ישראלי זצ"ל, ותשובת הישכיל עבדי ח"ו סי' כ"ח שיש דד"מ במדינת ישראל).
הממשלה נבחרה ע"י העם וזו עובדה ולכן לא שייך בזה "בטל כעפרא דארעא".
לכן, כשהיה נסיון לעשות ממשלת מיעוט, הרב צבי יהודה זצ"ל יצא נגד זה בכל כוחו ואמר דברים חריפים נגד הממשלה, כיוון שהממשלה לא נבחרה ע"י העם.
חלילה חלילה אינני מזלזל בעםאלעד
לא זאת היתה כוונתי.
"קשר רשעים" ודאי אינו מתייחס לכל עם ה'
וזה לא סותר שהעם מוטעה וטועה. ושצריך לזעוק ולומר את זה מעל כל במה
לא ירדת לסוף דעתיכ"ך
דברים יז, ט: "שום תשים עליך מלך אשר יבחר ה' אלוקיך בו"
לעם ישנן לא מעט מגבלות בשימת מלך. אם העם ממנה עליו אדם שפועל בלהט
נגד מצוות התורה, אני רואה בו כבטל בקשר למינוי השלטון.
לא התכווונתי שהציבור החילוני יוצא חלילה מעם ישראל.
אכן.מ.מ.י.ר
וזה נפסק מפורש ברמב"ם, וגם אם אותו אדם לא פועל בלהט כנגד התורה, כלומר כל ראשי הממשלות עד עתה. אבל שוב, עיין בשו"ת עמוד הימיני (למרן הגר"ש ישראלי זצ"ל) סימן ז' שם הוא הוכיח שיש לממשלה סמכותשניתנת ע"י העם. תשובה קצת ארוכה, אבל חשובה.

העם נגד הממשלה הזאת.אליסף ט
אם כך...כ"ך
בחזרתי לישיבה אבדוק בלנ"ד אם יש לנו אותו.
על כל פנים דעת הרב ישראלי זצ"ל יחידאית אלא אם כן תוכל לביא עוד מקורות.
(כמובן לא מהרב אבינר, שאיני מחזיק ממנו)
כלל ישראלאליסף ט
נחשב הכלל ששומר תורה ומצוות,אי אפשר להחליט החלטות ע"פ כלל ישראל שלא שומר תורה ומצוות. הרי אם כך יום אחד כלל ישראל יחליט שיורדים מהארץ ועוברים לאוגנדה וכולנו נסכים לכך? הם נחשבים חלק מעמ"י אך לא כלל ישראל בנושא של החלטות העם. אגב- גם מכלל ישראל אפשר לצאת,למרות שהציבור שלנו כבר התאהב בחוטאים כי זה נותן לו המון תמיכה לאגו,שאנחנו לא מתרחקים מהם למרות שהם חוטאים,אבל גם את סגולת ישראל אפשר לאבד,ארגונים כמו "בצלם" "שלום עכשיו" ושאר חבריהם שונאי ישראל קרובים לזה מאוד אם לא עברו את זה.
סתם הערונת-אוסנת
אם אפשר לאבד את "סגולת ישראל" או "הניצוץ היהודי"-אז זה אומר שאין דבר כזה...
כי העיקרון של המושגים האלה, זה שבכל אדם מסתתר משהו טוב. ואין גבול לאיפה שהאדם הזה נמצא... עדיין שערי תשובה לא ננעלים.
ואי אפשר לקבוע גבול-איפה כבר אין "סגולת ישראל".
הרב קוקאליסף ט
שהסביר לנו מהי סגולת ישראל,הוא גם הסביר איך מאבדים אותה. זה קשה,מאוד קשה,אך אפשרי.
כלל לא נכוןאליסף ט
רוב הציבור תומך בנסיגה מהגולן? הבלים. רוב הציבור תומך בנסיגה כוללת מיו"ש? לא מאמין,וגם אם כן,זהו רוב קטן מאוד,שגם הוא יסכים לכך רק במצב שהוא יראה הסכם אמיתי מול הפנים שלו כולל פירוק ארגוני הטרור מנשקם מה שבוודאי לא קורה,הרי אפילו חכי"ם מהשמאל קראו לחסל את מנהיגי החמאס לאחר הגראד שנפל בקניון באשקלון.
זה ממש עקרוני-איפה אתה גר?אוסנת
כי זה נראה שאתה חי בבועה.
העם לא איתנו, ולא משנה כמה שהתקשורת "שלנו" תאמר זאת.
זה לא נכון.
ירושליםאליסף ט
איזה שטויות,את מאמינה שרוב הציבור בעד נסיגה מהגולן? אז את חיה בסרטים. התקשורת השמאלנית מאכילה אותך.

דבר אחד יצא לי מכל הוויכוח הזה-עוד הוכחה לכך שהממלכתים חיים במין גישה טיפשית שבנו לעצמם,ובה המוני ציטוטים מגדולי ישראל זצ"ל ללא הבנה שבמשך הדורות צריך להבין איך הם משתלבים בימינו (כמו מאמר הדור וכדו').
אז זהו, שאתה צורך יותר מדי-אוסנת
תקשורת ימנית.

ירושלים זה לא דוגמא למקום שבו עמ"י בכללי נמצא, מכיון שהאופי הירושלמי, הוא מטבעו-ימני.

ואני רק הולכת ברחוב, למכולת, לחניה, לקחת את אח שלי מהגן-ואני שומעת על כמה טוב יהיה כשיהיה שלום עם הסורים.
וזה בגלל שאני לא בבועה.
ובנוסף,אוסנת
אם העם באמת היה נגד-הוא לא היה נותן לזה (לגירוש) לקרות.
בגירוש הוא היה בעדאליסף ט
עכשיו הוא נגד.
אם את גרה במקום כמו רמת אביב זו לא אשמתי,הציבור נגד. כולל שמאלנים (יש גם כאלה שחיים במציאות), יש מעט מאוד בעד.
אני גרה בעיר ממוצעת.אוסנת
ואני לא חיה באשליות.

ואיך הגעת למסקנה שהם נגד, כשעבר רק יום מאז הפרסום?
מתי הספקת לשמוע את הקול של העם?

ומה שונה מגוש קטיף לגולן?
ואם העם רוצה את הגולן בגלל שזה אחלה מקום לנפוש, זאת בעיה חמורה מאוד.
ואנחנו צריכים להשפיע על זה...
אי אפשר לנהל דיון עם השמצות.אוסנת
אני יוצאת מהוויכוח הזה, עם מסקנה, שאם אין לי מה לומר-אני אשמיץ, וזה בטוח יעזור.
נמאס לי שכל הודעה פה נגועה בכל כך הרבה לשון הרע, כמו- "הממלכתים חיים במין גישה טיפשית". בעצם-זה גם הרבה זלזול בכבוד ת"ח.

"הנוער הנפלא שלנו" חושב שהוא יכול לומר על כל רב שהוא "מנותק מהמציאות", "גישה טיפשית" ושאר פנינים ברוח זאת. נוער נפלא, כבר אמרתי?
גדולי תלמידי החכמיםאליסף ט
אינם ממלכתים.
גדולי תלמידי החכמים שלך (עם הדגשה על "שלך")אוסנת
ושוב, מי החליט, מי קבע?
ויש פה בעיה נוספת, שגדולי תלמידי החכמים בדורנו, נקבעים עפ"י הלך הרוח של מי שנשמע הכי הרבה בתקשורת...
הרב כך וכך פסק שמותר לסרב פקודה? הופ, הוא הפך לגדול הדור אוטומט.
הרב כך וכך "סרח"=פסק שאסור לתת מכות ליהודי, הוא בעצם מאז ומעולם לא היה רב...

ואשתמש כאן בסימון חדש- <צ>
נו באמתאליסף ט
נתחיל ברב אברום שפסק לסירוב פקודה,או שהוא בשבילך לא גדול הדור? נמשיך במרן הרב דב ליאור שליט"א שפוסק לסירוב פקודה וודאי לא ממלכתי,הוכתר כגדול דור רק לאחר שפסק ככך? שטויות,הוא כבר שנים נחשב לאחד מגדולי הדור ופוסק עצום. הרב זלמן מלמד שישיבתו מככבת כאחת מהישיבות הטובות ביותר כבר שנים. מרן הרב אליהו שליט"א אני מקווה שאני לא צריך להוסיף לך מילים.
ואני לא מתחמק,אני לא מתבייש בכך שאני יוצא נגד הממלכתים בגלוי,תוכחה היא מצווה דאורייתא.
אגבאליסף ט
התבטאויות הרבה יותר חריפות ממה שכתבתי פה שמעתי מתלמידי חכמים עצומים בישיבות הסדר וגבוהות.
לדוגמא?אוסנת
זאת אומרת, אני מוותרת על הדוגמא. סתם לה"ר.

זה שהם אולי לא בסדר, זה אומר שלי מותר גם?

ומה שכתבת בהודעה, התפרש אצלי כסתם התחמקות מהמחאה החריפה שלי.
הוי קל לראש הממשלה ונוח לתשקורתכ"ך
התשקורת החילונית השמאלנית מנסה לעשות שטיפת מוח לציבור הישראלי,
והיא מצליחה לא רע אם אנשים מהציבור שלנו הולכים שבי אחריה.
לאחר הפינוי מגוש קטיף שהובילה להשתלטות הכוחות ה"קיצוניים" קרי חמאס (למרות שאין הבדל במטרות החמאס והפת"ח =חיסול המדינה) ותחילת הקסאמים באשקלון ובקרבת נתיבות הציבור התפכח. אבל מה? התשקורת מנסה להעביר את המסר שרוב הצבור תומך בנסיגה כדי שלא תהיה התנגדות לתהליך מצד העם. זה מה שקורה כאשר מאתרגים את שמאלמרט שר"י.
ומנגד, התקשורת הימנית מנסה לשכנע אותנו-אוסנת
שאנחנו הרוב, שאנחנו הכי טובים בכל, שהצבא מעריץ אותנו, והעם עוד יותר.
התשקורת הדתית הימנית מנסה לעשות שטיפת מוח לציבור הדתי-ישראלי,
והיא מצליחה לא רע אם אנשים מהציבור שלנו הולכים שבי אחריה.
לאחר הפינוי מגוש קטיף שהובילה להשתלטות הכוחות ה"קיצוניים" קרי חמאס (למרות שאין הבדל במטרות החמאס והפת"ח =חיסול המדינה) ותחילת הקסאמים באשקלון ובקרבת נתיבות הציבור עוד לא התפכח. אבל מה? התשקורת מנסה להעביר את המסר שרוב הצבור תומך בנו כדי שלא תהיה התנגדות לקיצוניות מצד העם.

במילים אחרות-אתה לא יותר טוב ממה ש-כביכול-אני.
ואני, ולא אתה, שומעת באוזני שלי-את מה שהעם הפשוט והקטן חושב.
והעם באזורי לא ממש מושפע מהתקשורת, כי זה ידוע שאיפה שאני גרה זה מקום מנותק.

טעותכ"ך
התקשורת הימנית מביאה את העובדות כמו שהן, מהדוגמאות שפירטת לעיל נתקלתי רק באחת: הצבא באמת מעריך את הציבור הדתי לאומי עקב ההתגייסות המאסיבית ליחידות קרביות דרך מכינות או ישיבות הסדר. אוכל להעיד שהשנה פנו מחיל הים ומעוד מספר יחידות למדור בייניש במטרה לגייס אליהם הסדרניקים ומוכנים לשנות את התנאים על מנת שיתאימו לחייל הדתי.
כלומר: עובדות בלבד! לא הסתה לימניות או שום דבר אחר. בניגוד לתשקורת השמאלנית שכולה הסתה ושטיפת מוח.
צודק חלקיתאליסף ט
הצבא מעריך אותנו אבל זה לא אומר שהוא לא מנסה לנצל אותנו (ע"ע ביטול הש"ל בבתי ספר. נסיון להאריך את תקופת השירות וכדו'). נכון מאוד שמחיל הים מתחננים לביינישים שיתגייסו אליהם,מג"ב ג"כ פנו, אפילו לנהגי משאיות רוצים את הביינישים (תפקיד שעד כה הלכו אליו חבר'ה ברמה נמוכה למדי ומכיוון שהיום הם פשוט לא מתגייסים,חסר נהגים בצבא). אני לא יודע אם אין נטיה מסוימת בעובדות אבל וודאי שהן הרבה יותר אמיתיות מהתקשורת השמאלנית השקרנית והאנטישמית,אנשים ירא"ש מנהלים את בשבע.
אין שום נטייה, צדק צדק תרדוף.כ"ך
ברור שהעיתונים הימניים ידברו על נושאים שקשורים אלינו אבל הם לא מסלפים כלום.
לא שיברתי על סילוף.אוסנת
דיברתי על נטיה.
וזה לגיטימי.
רק צריך להזהר לא להאמין לכל דבר.
*דיברתיאוסנת
התקשורת הדתית לאומיתאליסף ט
אינה מעבירה כל הזמן מסר על כך שכל הציבור בעדנו. היא הרבה פעמים מביאה את דבריהם של חבורת הטיפשים מהשמאל. ידוע שרוב הציבור לא בעדנו אבל אנחנו לא מדברים על בעדנו או לא בעדנו פה,הגולן זה לא אנחנו,הגולן זה העם והמדינה כולה,ולא-לא רק בגלל שזה מקום נופש. אנשים מבינים מהי החשיבות הבטחונית והכלכלית שיש לגולן למדינה. אם את מצפה שהם יתחילו להעריך את הגולן רק בגלל שהוא אדמת קודש של א"י אז את בסרט,כי הם לא פשוט יתחילו להבין את זה.
אז אני מצפה שיעריכו את הגולן בגלל התורה.אוסנת
אבל אני לא חיה בסרט.
אני מנסה לעשות משהו בשביל זה.
ושוב זה מגיע לנק' של "פנים מול פנים". זה הפתרון. זה המטרה. העם לא יהיה איתנו עד שהוא לא יבין את חשיבות א"י.
וה"שלום"-הוא בדיוק בטחון. הכלכלה? תראה איך הכלכלה בפריחה, מאז ההודעה על הנסיונות להגיע להסכם... ואם היא קצת תסתבך-לא נורא, ראינו כבר גדולות מאלה... הכלכלה תשרוד.

אין כזה דבר "תקשורת אובייקטיבית". לכל תקשורת יש את הפן שלה, ואת הנטיה שלה-שבה היא מביאה את הדברים, איך היא מסדרת אותם, ובאיזה צבע.
זה שאתה אומר שהתקשורת הימנית מביאה רק עובדות-זה כבר מראה שאתה פשוט נסחף אחריה.
אה,כן.אליסף ט
גם אני שכנעתי מצביעי ליכוד להצביע נגד ההתנתקות ובכ"ז היא היתה. את לא מחזירה בתשובה בפנים אל פנים. את מנסה להיות נחמדה לשמאלנים כדי שלא ישנאו אותך,מה שאולי לא שלילי אבל וודאי לא הועיל כלום.
מילים פורחות.כ"ך
ראינו, או יותר נכון - חווינו, את תוצאת פנים אל פנים.
לעומת זאת לאחר מאבק עיקש דוגמת עמונה מעניין לראת שמספר חודשים לאחר ההתקלות לא הרימו יד על אף מאחז. כח- כך ורק כך ננצח.
לא הרימו יד על אף מאחז?אוסנת
זה מזכיר לי שתוך כדי שאמרו לי את זה בחודשים אחרי, היה כמה התנכלויות.
רק שטרחו להסתיר אותם.

אנחנו בנינו יותר מדי על המשאל.
המשאל הזה מלכתחילה לא היה מחייב אף אחד.
וגם לא הראה את דעת העם.
ולא אמרתי ששרון לא היה מושחת...

בכח אולי ננצח במאבק על א"י, אבל נשאר לנו בודדים בלי עמ"י, ובלי עמ"י שמחובר לתורה.
וגם אז לא נצליח לשמור על א"י, כי לצערי עלי לבשר לך-שהצבא יותר חזק מקבוצת נערים.
אז אולי עלינו להעיר את העם? להראות להם את הכיוון? להסביר את דרכנו-להראות את האמת, לא לתת להם להאמין למה שהתקשורת מפיצה עלינו?
תהוכ"ך
אם ננצח במאבק הצבא מן הסתם ישאר במקום אלא אם המדינה תהיה עד כדי כך מושחתת להשאיר אזרחים לא מוגנים מאחור.
ועדיף עכשיו להלחם על א"י מאשר לנקוט בגישה ממלכתית לא מועילה שבסופה תגרום לא רק לאובדן תורני אלא גם לאובדן פיזי, שואה נוספת ח"ו לעם ישראל.
העם לא מתעורר מהחיבוקים שלך ושל חברייךאליסף ט
הוא מקס' מתעורר לחשוב איזה פראיירים המוזרים האלו,שלמרות שמרביצים להם פעם אחר פעם הם ממשיכים להיות הפראיירים של המדינה.
אגב הצבא לא מרביץ בפינויים,מי שעושים זאת הם בעיקר יסמניקים ומגבניקים,הצבא בד"כ לא משתתף או משתתף כאבטחה מבחוץ,(לדוגמא-בהר ברכה באו להרוס יסודות של קראוונים ובקשו עזרה ממ"פ המוצב שביישוב להשתמש בג'יפים שלהם,הוא אמר שאם יקחו לו אפילו ג'יפ אחד הוא יורד יחד עם החיילים שלו מהמוצב.)אם נצליח לעורר את הסירוב פקודה נגד פקודות רשע כאלו גם זה יפסיק.
למשטרה יש כח להתמודד בשל העידוד שאתם נותנים לה ע"י זה שאתם נגד אלו שמתנגדים לה. המשטרה לא רוצה להצטייר גרוע ולכן כבר פחות אלימה ממה שהיה בעמונה,עכשיו השיטה היא הרבה יותר מהירה ללא הודעות מראש,ההתרעות הן בהקדם של כמה שעות עד יום,ולכן כך גם אנחנו צריכים לעבוד ולהתיישב במהירות ובזריזות בכל מקום אפשרי.
"אחוז בזה וגם מזה אל תנח ידך"אלעד
למה לא גם וגם? גם ארץ ישראל וגם עם ישראל
ושוב אתם מושפעים מהתקשורת.אוסנת
ושוב אני תוהה עד כמה אתם פוגשים את העם בשביל לומר את מה שאתם אומרים.
אתה לא מבין איזה שנאה היה ברחוב אחרי עמונה.
הסתכלו עלינו כאל חיות טרף, ורצו לתת לנו מכות בחזרה.

להפך. העם מעריך את האמונה והאהבה שלנו. אני, אישית, ישבתי אחרי הגירוש וראיתי עם שכנה חילונית הקלטה שלה, והיא בכתה לי. אישית. ואמרה כמה שאנחנו גיבורים וחזקים. ואיזה אמונה.

זה לא הויכוח.
העניין הוא, שכמו שאמר אלעד, הוא השילוב בין שניהם-עם וארץ.
לא להזניח את העם, ולא להשמיץ אנשים שפועלים בקרב עמ"י.
שתי ציפורים במכה אחת?כ"ך
במקום להתביית על שתי מטרות עם חשש לצאת קרחים מכאן ומכאן
עדיף למקד את כל הכוח על מטרה אחת.
סכנת נפשות דוחה כל מצוות שבתורה (למרות שאני לא מאמין שמבצע פנים אל פנים גורם לחזרה בתשובה). אם ח"ו יהודה ושומרון יעברו לידי המחבלים כל מישור החוף יימצא בטווח הרקטות.
באמת עדיף לנסות את שניהםאליסף ט
הבעיה שאתם מפקירים את הארץ,ולא מצליחים בעבודה עם העם.
כ"ך- לא מסכים אתךאלעד
הרי בכ"מ יש אנשים שקשורים בנפשם לנושא הזה ויש שדווקא לנושא ההוא.
אז מה שבאתי לומר זה שבמקום להתנגד אחד לשני ננסה להתנהג כמו שני חיילות הצבא- חיל רגלים למשל וחיל שריון. הם לא הורסים ומבקרים אחד את השני אלא מבינים שכל צד נועד לפעול בשטח וסגנון אחר.
אני אישית פועל בשתי החזיתות, אבל אלו שייכים לכאן יפעלו כאן ואלו שלשם יפעלו שם ובבא לציון גואל.
אני מסכימה מאוד מאוד,אוסנת
כל עוד שפעילות של אחד לא מזיקה לשניה.
והפעילות באלימות-מאוד מאוד מזיקה.
ובתור מה אתם אומרים את זה?אוסנת
בתור אנשים שבאמת בדקו מה מתחולל בערים?
בתור אנשים שביקרו פעם בגרעין תורני?
בתור אנשים ששמעו ממקור ראשון כמה חוזרים בתשובה יש? וכמה אנשים בדרך?
אתם אומרים את זה בתור נוער, שכמו נוער- רואה שחור או לבן. שמאל או ימין. חילוני או דתי. בעד או נגד. אין שילוב, אין באמצע.
מה שאתם ראיתם-זה האמת הצרופה, אין צד שני.
ולכן המסקנות שלכם פשוט לא נכונות. אתם לא באמת יודעים מה קורה מחוץ ל-ד' אמותיכם.

וחוץ מזה, יש את המשולש הנצחי, לא? אתה מציע שנתביית על מטרה אחת.
קדימה, תבחר. מה אתה רוצה-עם, ארץ או תורה.
החלטת ארץ? סבבה. אז למה להשקיע בקיום מצוות?! אנחנו הרי נצא קרחים מכאן ומכאן...
<צ>
עם ישראל בא"י עפ"י תורת ישראלכ"ך
קיום המצוות וארץ ישראל וודאי שהולכים יחד אין שום חיץ ביניהם, ואיתם אמור גם להיות עם ישראל.
לצערנו פשה נגע החילוניות והשמאלניות בעם וכעת הוא יוצא נגד הארץ ונגד התורה. חובה להתרכז בדבר מסויים וכפי שהזכרתי לעיל עדיף א"י והתורה, כשנצליח בתחום הזה נעבור לבא - החזרה בתשובה.
מי החליט מה עדיף????אוסנת
הלוא זה "המשולש הנצחי"!?!?!

אולי אפשר לומר, שלצערנו א"י זה כבר לא ממש פשוט, ולכן עדיף להתמקד על התורה והעם-ואח"כ לעבור לא"י???
(זה בדיוק מה שאמרת... רק עם שינויים עקרוניים קלים)
בקשר מה שנכתב פה.מ.מ.י.ר
לאליסף ט. - אני מצטט את מה שכתבת:"דבר אחד יצא לי מכל הוויכוח הזה-עוד הוכחה לכך שהממלכתים חיים במין גישה טיפשית שבנו לעצמם,ובה המוני ציטוטים מגדולי ישראל זצ"ל ללא הבנה שבמשך הדורות צריך להבין איך הם משתלבים בימינו (כמו מאמר הדור וכדו')."

זאת חוצפה. הגר"ש ישראלי זצ"ל והגר"ש גורן זצ"ל והרב צבי יהודה וכו' , דעת תורה שלהם היא טיפשית?
"המוני ציטוטים מגדולי ישראל" - איך אפשר להעיז להגיד דבר כזה? כאילו הרב טאו, הרב מרדכי שטרנברג, הרב בלייכר ועוד לא יודעים תורה.
זה מה שמכעיס בויכוחים, כשמוציאים שם רע ומבזים ת"ח, ומנסים לכאורה לבוא בשם התורה תוך כדי שעוברים על דבריה.

אפשר לקיים דיון לפי התורה. לשמור שלא לנבל את הפה ולכבד, זה הכל.
כמה נחמד שאתה מגייס את דעתם של מו"ר זצ"ל אלייךאליסף ט
כאשר גדולי תלמידיהם נגדך. זו חוצפה שאין כדוגמתה,הרי רב אברום זצ"ל היה הממשיך הישיר של אותם גדולים ואתם המריתם את פיו, ועוד בחוצפתך אתה מצטט לי את הרב טאו והרב אבינר,כאשר רב אברום כבר אמר את דעתו על מורדי הר המור (עיין מורשה,הראיון עם רב אברום על הר המור בו הוא יוצא נגדם,מציין את ההלכה שבה אסור לתלמיד לפתוח ישיבה באותה עיר שרבו מלמד ללא רשות וכו'), וודאי יצא בחריפות נגד הרב אבינר ונגד שאר ממלאי הפקודות.
לכן הזכרתי מקודםכ"ך
ברגע שנוותר על יו"ש, כל "ישראל הקטנה" שעליה את רוצה להשפיע תהיה בסכנה תחת איום רקטי! כמובן שהשמאלנים לא רואים זאת הם חיים באופוריית השלום שלהם. פיקוח הנפש הזה מחייב אותנו להלחם לפני שיהיה מאוחר מדי.
צודקתSpEcIaLl
דבר ראשון-התורה..ואז השאר..
ובטח ובטח שלא להזניח את התורה בשביל א"י..זה מה שחסר לנו-אחרת באמת לא יהיה לנו כלום.
ארץ ישראל ותורת ישראל אינן נפרדות זו מזואליסף ט
זו טעות עמוקה במחשבה. מלחמה על א"י אינה פוגעת בתורת ישראל אלא להפך. כאשר נכנעים לרשע שמפקיר את א"י זוהי פגיעה בתורת ישראל.
סליחה?!!?SpEcIaLl
התורה קודמת לא"י לכל הדעות.
תני לי רב אחד שיאמר שא"י קודמת לתורה או משתווה לתורה(חלילה)
א"י היא חלק מהותי מהתורהאליסף ט
אין קודם לתורה. אך א"י היא ערך חשוב בתורת ישראל שבלעדיו העם והתורה אינם שלמים. התורה כאשר היא בחו"ל היא מוקטנת לפרטי הלכות כאשר בא"י מתקיימת "תורת א"י" של הרעיונות הגדולים והאידיאלים שיש בתורה.
אסנת, פגשנו יותר מידי אנשים מבחוץ..בת-אליי
בפנים מול פנים..עשינו יותר מידי פני מול פנים.
ורק מי שתמך בנו הקשיב לנו..מי שלא פשוט לא פתח לנו ת'דלת וקילל אותנו ואמרו לנו שלא רוצים אותנו במדינה שנעוף מפה וכ'ו...
אז הפנים מול פנים לא כ"כ שינה דברים כי רק מי שרצה הקשיב וזה מי שתמך בנו.
ולגבי מה שאמרו עלינו אחרי עמונה..עלינו אמרו שאנחנו חיות?! היס"מניקים ימ"ח הם החיות!!!
אם לא הגישה הזאת של הממלכתיים כחמו מועצת פשע אז אולי יכולנו למנוע גם את הכניסה של צבא הגירוש לישוב שלי בזמן הגירוש..
כולם נוער חוץ ממך?! בת כמה את?!אליסף ט
את חוזרת על כך שאנחנו נוער ונוער ונוער,ואנחנו הסגורים שלא ראו עולם וחיים בבועה ואת המשכילה הגדולה,אז אנחנו כבר לא שישיסטים,לידיעתך,חברי גר בת"א אז אל תבלבלי את המח על בועה אם החלטת שירושלים זו בועה,ואת לא היחידה שמכירה חילונים.זה דבר ראשון.

דבר שני כן בקרתי כמה וכמה פעמים בגרעינים תורניים, בפועל ההשפעה היא קטנה ,זוגות צעירים מגיעים לשם ללמוד בכוילל ולרוב המשפחות מתחלפות דיי מהר,להוציא את הגרעין של ישיבת רמת גן שאכן מצליח (לא יודע אם הוא מחזיר בתשובה כ"כ הרבה,אבל לפחות הוא התבסס),הרוב לא להיט גדול.

דבר שלישי גם אני הייתי פעיל במעייני הישועה,אין המוני חוזרים בתשובה וגם אם יש זה לא בזכות המבצע פנים אל פנים שלך.
אנחנו לא נוער ואת מבוגרת וחכמה,זה שטויות. ראיתי עולם לא פחות ממך ושוחחתי עם אנשים מקצוות הקשת הלאומית,את חושבת עצמך לחכמה גדולה שראתה הכל וכל השאר בורים וסגורים.
צודק!!בת-אליי
אם כבר מי שחי בבועה זה כל אלה מתל אביב שאיכפת להם רק מעצמם.. אני לא אומרת שכל תל אביב ככה אבל ממש רובם..
לאליסף ט.מ.מ.י.ר
ציטוט דבריך:
"כאשר גדולי תלמידיהם נגדך. זו חוצפה שאין כדוגמתה,הרי רב אברום זצ"ל היה הממשיך הישיר של אותם גדולים ואתם המריתם את פיו, ועוד בחוצפתך אתה מצטט לי את הרב טאו והרב אבינר,כאשר רב אברום כבר אמר את דעתו על מורדי הר המור (עיין מורשה,הראיון עם רב אברום על הר המור בו הוא יוצא נגדם,מציין את ההלכה שבה אסור לתלמיד לפתוח ישיבה באותה עיר שרבו מלמד ללא רשות וכו'), וודאי יצא בחריפות נגד הרב אבינר ונגד שאר ממלאי הפקודות."

א'. הרב טאו שליט"א הוא תמיד מובהק למרן הרב צבי יהודה זצ"ל, ואחד מגדולי תלמידיו. הרב נודע כתלמיד חכם גדול והרב צבי יהודה היה במקרים רבים מפנה שואלים לרב טאו. וכן הגר"מ שטרנברג שליט"א, מראשי ישיבת הר המור, כבר בגיל 25 מונה ע"י הרב צבי יהודה זצ"ל ללמד גמרא במרכז הרב (ואגב, הגר"מ שליט"א היה במשך שנה וחצי, בגיל 21 בערך, חברותא של הגר"א משקובסקי זצ"ל, מגדולי התורה פה בארץ וראש ישיבת כפר חסידים) והגר"ע שטרנברג שליט"א, ראש הישיבה השני בהר המור, מונה ע"י הרב צבי יהודה זצ"ל ללמד גמרא במרכז הרב בגיל 23.

ב'. הגר"א שפירא זצ"ל הוא לא תלמיד מובהק לרב צבי יהודה עד כמה שידוע לי.

ג'. הפרישה של גדולי התורה הנ"ל, לא נעשתה שלא ע"פ דעת תורה. ראה בחוברת "דרך הקודש".

ד'. מרן הגר"ש ישראלי זצ"ל ומרן הגר"ש גורן זצ"ל, דעתם ברורה, ודעת הרב צבי יהודה זצ"ל כן היא.

ה'. צריך לשמור על כבוד ת"ח, הלכה פסוקה בשו"ע יו"ד.
בקשר לטענה.מ.מ.י.ר
הרב יגאל קמינצקי שליט"א באחד השיעורים סיפר על ההצלחה גדולה של הפנים מול פנים.
אם הייתי מסכם את השיעור, הייתי מעלה אותו לכאן.
בכל אופן, מבצע הפנים מול פנים הוא מצליח ללא ספק.

ל- SpEcIaLl , עייני פה -
http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?id=7144
כרגע אתה בעצם מתכחש לכך שגדול הדור היה רב אברוםאליסף ט
זצ"ל.

חוצפה שאין כדוגמתה,אבל למה ציפינו מקבוצה שמעיזה פניה כנגדו.
רב אברום בראיון לעיתון,(לא זוכר איזה,הובא ב"מורשה") דיבר על ישיבת הר המור,הכל מובא שם בבהירות,מכאן ואילך כל אחד שמתנגד בעצם קורא לגדול הדור שקרן,ועם אדם כזה אין דיון כלל.
נ.ב.אליסף ט
רב אברום זצ"ל לא היה תלמיד הרצי"ה אבל בהחלט ממשיך דרכו כגדול הדור וכמנהיגו של הציבור הדתי לאומי,כך גם חלק עצום מהרבנים בציבור הדתי לאומי שבאותה תקופה היו בחורים בישיבת מרכז ולאחר פטירת הרצי"ה ועד היום ראו עצמם כתלמידי רב אברום.
על פי מה שזכור לי מרן הרב צבי יהודה זצ"ל מינה את  הכהניסט הנודד
מרן רב אברום זצ"ל לראשות הישיבה אחריו, ולא את שאר הרבנים שהוזכרו, ואם הרצי"ה זצ"ל מינה גם גדולי תלמידיו מחוייבים למינוי.
תגובה:מ.מ.י.ר
א'. אני לא כתבתי ח"ו שרב אברום לא היה גדול הדור.
ב'. מדבריך רואים שלא קראת את "דרך הקודש", ואם כן אתה כמעט ולא יודע איזה סערה הייתה אז במרכז הרב.
ג'. לאחר פטירת הרב צבי יהודה זצ"ל, דרשו רוב הר"מים למנות את הרב טאו לראש ישיבת מרכז הרב לצים של הגר"ש ישראלי זצ"ל והגר"א שפירא זצ"ל, אך העניין לא יצא לפועל. חלק מהר"מים, הייתה בכוונתם לשבות תקופה מסויימת - אך הרב טאו לחץ עליהם שלא יעשו כך.
ד'. רק ביקשתי להגיד שאתה רוצה "למחות" בממלכתים, אז שים לב שבהר המור יש גדולי תורה עצומים ואי אפשר לקבל את זה שאברך "ימחה" בהם.
ה'. רק עוד הערה:הגר"א שפירא זצ"ל סבר שיש לומר הלל בלי ברכה ביום העצמאות, והגר"ד ליאור שליט"א וכמעט כל ראשי הישיבות הגבוהות אומרים בישיבתם הלל עם ברכה.
מתי הגר"א שפירא אמר לא להגיד הלל?אליסף ט
יכול להיות שזה נכון,אך אני מעוניין לראות את הפסק. אגב-גם אם הוא אמר שלא,איפה זה סותר משהו מדברי? תלמידי הרצי"ה וודאי ימשיכו להגיד הלל.

אגב כמובן לשום דבר שאמרת לא היתה משמעות אמיתית נגד מה שאמרתי,אני אמחה בממלכתים מכיוון ששוב,רוב הגדולים נגדכם. ומכיוון שאתה תחזור על הטענה שהרב טאו הוא גדול הדור אין עניין להמשיך.
ובגלל שאתה תחזור על הטענה,אוסנת
שגדולי הדור נגדנו-אז באמת שאין טעם להמשיך.
א. אז מה אם גדולי הדור נגדנו? הרבנים שלנו, שחלקם הם גם גדולי הדור ורבנים חשובים- אומרים אחרת, וזה לגיטימי.
ב. אתה מחשיב בתוך "גדולי הדור" רק את אלה שאתה מסכים עם דעתם. את הרב טאו אתה לא מזכיר, את הרב אבינר גם לא, ועוד רבנים נוספים.
הרב טאו הוא אכן ת"ח חשובאליסף ט
אך מה לעשות שגדול דור זה לא רק ת"ח אלא גם מנהיג ציבורי שמדריך את הדור,דבר כזה לא יכול לבוא מישיבות הקו מעצם היותם מתנגדות לאקדמיה,ובתכל'ס הן טובות רק בדיבורים על כמה שאסור לסרב פקודה אבל כישיבות גבוהות אחוז המתגייסים נמוך מאוד (או שמתגייסים בגיל מבוגר לתקופה קצרה).
הרב אבינר לא גדול הדור,הוא מותקף ע"י כל גדולי הדור בשל פסיקתו בענייני נידה ואיסור והיתר. גדולי הדור חתמו שלא להקשיב לפסקיו.
"אוי לדור ששופט את שופטיו...ואוי לדור ששופטיואש מאנשים קרים.
צריכים להשפט..."
אני לא מסכים.מ.מ.י.ראחרונה
שוב, הערות:

א'. הרב אליעזר מלמד שליט"א כותב את זה בפניני הלכה ליום העצמאות, ואם אינני טועה גם במרכז הרב לא אומרים הלל עם ברכה.
ב'. אכן. רוב ראשי הישיבות הגבוהות וההסדר הם תלמידי הרב צבי יהודה, ולכן הם אומרים הלל עם ברכה, כדעת רבם. הגר"א שפירא זצ"ל הוא לא תלמיד מובהק של הרב צבי יהודה, ולכן יכול לחלוק עליו.
ג'. זה מה שלא הבנתי. אתה אומר:"אני אמחה בממלכתים מכיוון ששוב,רוב הגדולים נגדכם. ומכיוון שאתה תחזור על הטענה שהרב טאו הוא גדול הדור אין עניין להמשיך.
קודם כל - מי אתה שתמחה בראשי ישיבת הר המור?? הכיצד אברך מעז להגיד דברים כאלו? אין לך מעט ענווה, מעט בושה, מעט התבטלות כלפי גדולי תורה? כשתהיה ראש ישיבת מרכז הרב, עשה כדעת התורה שתפסוק. עד אז, מי אתה שתמחה בגדולי תורה?
ודבר שני - אני לא אמרתי שהרב טאו הוא גדול הדור. אמרתי שהרב טאו הוא מגדולי תלמידיו של הרב צבי יהודה זצ"ל, והוא בהחלט מנהיג ציבור.
ד'. כתבת שרוב גדולי הדור נגדנו.
ראה - הר המור הולכת בדרכו של הרב צבי יהודה ומרן הרב זצ"ל. האם מרן הרב זצ"ל נגד הר המור? האם הרב צבי יהודה נגד הר המור? האם הגר"ש גורן נגד הר המור? האם הגר"ש ישראלי נגד הר המור?
ושוב, בהר המור יש גדולי תורה אדירים, ודעתם היא דעת תורה לכל דבר.
ה'. ההתנגדות לאקדמיה היא עוד של הרב צבי יהודה זצ"ל. ושוב, הכל מבורר באר היטב בחוברת "לדרך הקודש", ומובא שם דעתם של מרן הרב זצ"ל ומרן הגרי"מ חרל"פ זצ"ל.
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך