עשיתי כבר 9 טיפולים בדיקור סיני {משולב עם דיקור יפני}, וזה לא עוזר לי כלום!
אני לא יכולה להמשיך ככה, כי זה פוגע לי בחיים, בלימודים {יש ימים שלמים שפשוט אני לא מגיעה מרוב עייפות}!
יש לכם רעיונות למשהו שיכול לעזור???
תודה רבה!
בדיקור יש כמה גישות של טיפול , וכל סוג של דיקור עובד אחרת אם הטיפול הוא דיקור יפני הוא עובד עלהסימפטומים בעיקר לא על איזון מקור הבעיה , ממליצה לך לחפש מטפל שלמד 5 האלמנטים ( את יכולה לפנות אלי באישי ואני יפנה אותך )
מניסיון כדאי גם לשלב תזונה נכונה וצמחי מרפא .
רפואה שלמה
לפנות להומאופתיה ולתוספים מסוימים. במקרה כמושלך זה עדיף על דיקור.
אבל תתחילי כבר אחרי הפסח, כי זה לא כשר לפסח.
את מוזמנת להתקשר.
צרי קשר במייל ml6254@gmail.com
כשהרופא אומר "תסמונת עייפות כרונית" הוא מתכוון לכאבי שרירים ועייפות רבה שלא נובעים ממחלה כמו: מחלת הנשיקה שגורמת לסימנים הנ"ל. ובעצם "אין" לה סיבה ניראית לעין.
רפואה סינית ויפאנית אכן יכולים לעזור בדבר - ע"י דיקור, צמחים ותזונה נכונה.
אם הדיקור לא עזר והיית לפחות ב-5 טיפולים - זה סימן ברור לחסר בויטאמין D. אני ממליצה לקחת ויטאמין D למציצה 1000 יחב"ל פעמיים ביום.
בנוסף אם יש בעיות בעיכול כמו: כבדות, גאזים וכו', סימן שאת סובלת מקנדידה, קחי שמן זרעי אשכוליות (לפי המינון המומלץ) - מגעיל אבל עוזר מאוד!!
תמשיכי בטיפולי הדיקור. הם יתנו לך מרגוע ויאזנו את גופך.
רפואה שלימה!
ציפי - אקופנקטורה zipzip76@gmail.com
מנצל"שת:
כבר כמה שנים שאני עייפה מאד מאד. ניסיתי ויטמינים, דיקור, מים קולודייאליים, קומפלקס של סולגר לניקוי הכבד, חוסן פלוס.
השנה- כורכום, ניקוי הגוף.
לא מזמן היה לי שוב CMV והערכים עדיין גבוהים והכדוריות עדיין נלחמות במה שהיה ואני עייפה מאד. התחלתי לקחת אכינצאה ועוד לחיזוק מערכת החיסון ומסות של ברזל, כי גם זה חסר לי. אני לוקחת חילבה, כי הכל השתבש אצלי, כולל הסוכר הגבוה. קוז'ק (כמוסות) להפחתת הצורך בפחמימות וסוכרים.
כבר שבועיים ושום דבר לא עוזר. הצילו!
מנצל"שת:
כבר כמה שנים שאני סובלת מעייפות כרונית בעקבות CMV.
לקחתי: ויטמינים, מים קולודיאליים, שיטקי ומייטקי, קומפלקס לניקוי הכבד של סולגאר, מלא ויטמין C בחודשיים הראשונים, דיקור, שמן אורגנו, תמצית מיוחדת כביכול למונו שלא עזרה, חוסן, זריקות B12 ועוד. אבל שנתיים שהוא היה חי וקיים!
לפני כחודש כנראה שחזר שוב (הרגשתי גלי חום שבועיים) ולפני שבוע עשיתי בדיקה ורמת הכדוריות הלבנות היתה גבוהה מאד, והתוצאות של ב. דם הראו שהוא כבר לא פעיל, אבל היו רמות גבוהות שלו עדיין.
התחלתי לקחת לפני שבועיים: חוסן של נטע (אכינצאה, סמבוק וקצח), מסות של ברזל (כי הברזל נמוך), קוז'ק (להפחתת השתוקקות לסוכר ופחמימות), חילבה (רמת הסוכר פתאום גבוהה יחסית), טירוזין (לבלוטת התריס שהיתה 4.6). אבל אני עדיין עייפה מאד.
יש לך עצות שעדיין לא נוסו?
אני שוקולודית, ולא, לא כתבתי באנונימי...
אני לוקחת כבר חודשים ויטמין D במינון של 400 IU. (אין לי מושג מה זה אומר...)
הלכתי לפני חודש לנטרופתית, והיא נתנה לי תפריט (הרבה ירקות, בעיקר כתומים, לחם מקמח מלא וכו'),
אומגה 3 ו - קו אנזים 10.
חוץ מזה, בלי קשר, אני לוקחת גם חמוציות עם ויטמין C.
הבהרתי את עצמי?
תודה לכולכם!!!
חשוב לציין שההמלצה כללית ואני לא מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך או תרופות שאת לוקחת , אבל באופן כללי כך מומלץ לקחת.
האומגה אני משער שמדובר על המוצר של SOLGAR עם את לא לוקחת טיפולים או תרופות קבועות (כימיות כגון אספרין או פלאביקס) את יכולה להעלות את האומגה למינון פעיל יותר המדובר על 3 ליום.
בקשר לחמווציות נראה לי מוצר מוזר C600 וחמוציות רק 100 ??? בכול מקרה השאלה איזה חמוציות אבקה RAW או אקסטראקט או תמצית סטנדרטית ? חמוציות בעיקר משמשות למניעה של דלקות זיהומיות חוזרו ונשנות במערכת השתן.
קו אינזים קיו 10 : חומר מדהים מצויין במצבים של תסמונת העייפות הכרונית אבל לא במינון מצחיק של 60 מ'ג
רוב המומחים ממליצים היום על מינונים של 800-1200 מ'ג ליום . חשוב גם מה הגיל שלך כדי לקבוע את המינון הנכון.
D 400 זה מינון בסיסי נמוך עם אין לך חוסר בבדיקות דם בויטמין אז אני ממליץ ללכת לכיוון של 800 ליום .
חוץ מהקיו 10 שממש אינדקציה לנתינה בתיסמונת המדוברת האומגה נחמד גם ה-D בסדר. חמוציות לא קשור .
הטיפול בככלי נחמד אבל ממש לא זה
שלום שוקולדית
כמו כל דבר בחיים, לא תמיד מצליחים בפעם הראשונה וחשוב להמשיך להתאמץ ולחפש פיתרון.
אני לא יודע מה הבעיה ומה יעזור לך לצאת מזה, פשוט תמשיכי לחפש.
אני הומאופת וגם לי אין 100% הצלחה, אבל אני מצליח לעזור להרבה אנשים ולחלק לו.
אלה שלא הצלחתי לעזור להם - הם יגידו - כבר ניסיתי הומאופתיה וזה לא עוזר.
לפעמים צריך להחליף מטפל, מישהו אחר רואה את הדברים בצורה שונה ואולי יזכה לעזור לך.
בהצלחה
אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.
אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.
כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.
"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."
לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:
1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.
2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.
3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.
4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.
5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.
6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.
7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.
הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...
העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.
חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:
עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.