יש לי בעיה של עייפות כרוניתאנונימי (פותח)

עשיתי כבר 9 טיפולים בדיקור סיני {משולב עם דיקור יפני}, וזה לא עוזר לי כלום!

אני לא יכולה להמשיך ככה, כי זה פוגע לי בחיים, בלימודים {יש ימים שלמים שפשוט אני לא מגיעה מרוב עייפות}!

יש לכם רעיונות למשהו שיכול לעזור???

תודה רבה!

עשית בדיקות?michaelgor

הרבה פעמים זה נובע ממחסור בוויטאמינים או מינרלים בגוף.

הבלוג שלי

כן, עשיתי,אנונימי (פותח)
סליחה, קפץ...אנונימי (פותח)

עשיתי בדיקות דם, והרופא אמר  שזה "תסמונת עייפות כרונית", לרפואה הרגילה אין מה לעשות עם זה, והוא ממליץ שאלך לעשות דיקור סיני. הלכתי למי שהרופא הציע, וזה לא עוזר! מה עושים???

ממליצה לך לנסות מטפל אחרלילך זוארץ

בדיקור יש כמה גישות של טיפול , וכל סוג של דיקור עובד אחרת אם הטיפול הוא דיקור יפני הוא עובד עלהסימפטומים בעיקר לא על איזון מקור הבעיה , ממליצה לך לחפש מטפל שלמד 5 האלמנטים ( את יכולה לפנות אלי באישי ואני יפנה אותך )

מניסיון כדאי גם לשלב תזונה נכונה וצמחי מרפא .

רפואה שלמה

ממליצה לךיעל -ND

לפנות להומאופתיה ולתוספים מסוימים. במקרה כמושלך זה עדיף על דיקור.

אבל תתחילי כבר אחרי הפסח, כי זה לא כשר לפסח.

את מוזמנת להתקשר.

יש לי פיתרון פשוט ובריארויטלוי5

צרי קשר במייל ml6254@gmail.com

למה אנחנו עייפים?michaelgor

יותר ויותר אנשים מתלוננים על עייפות כרונית. מחלה אופיינית לכל העמים ומדינות ולא קשורה לגיל או מין. מיוחד, שתלונות יכולות להגיע גם אחרי שינה טובה או בזמן חופשה.

עייפות יכולה להיות כתוצאה ממספר סיבות:
  • מחלה כלשהי
  • נטילת תרופות מסוימות
  • פעילות גופנית לא מאוזנת
  • מחסור במרכיבים חיוניים בתפריט הימי (וויטמינים, מינרלים ועוד)
  • עייפות מנטלית

עייפות הנגרמת ממחלה, תרופות או תזונה לקויה ניתנת לריפוי די בקלות. שמשלימים לגוף מרכיבים חיוניים הוא מתרפא. עייפות כתוצא מפעילות גופנית לא מאוזנת גם לא מהווה בעיה רצינית - פשוט מתחילים פעילות גופנית מאוזנת. לא תמיד זה קל, אבל אפשרי.

טיפול בעייפות מנטלית אחר לחלוטין. לפי אבחונים רפואיים, עייפות כרונית אמתית קיימת רק אצל 20% מהפונים. כל שאר המתלוננים סובלים מ-"חוסר שינה אלקטרוני".

בחיי יום יום, אנחנו דבוקים למחשב שלנו. ועוד יותר, שטלפונים חכמים נכנסו לחיינו, אנחנו מתכתבים בפייסבוק או שולחים מאייל בקולנוע, במשחק כדור רגל וכדומה. דבר ראשון שעושה אדם מודרני שמתעורר - לבדוק אימייל ולשלוח הודעה בפייסבוק.

עודף מידע וקצב התחלפותו גורם לפעילות לא מאוזנת של המערכת העצבים המרכזית. ריבוי גירויים אלקטרוניים מעמיס על המערכת העצבים המרכזית שמתבטא בסימפטומים חיצוניים כמו עייפות, נדודי שינה, חוסר ריכוז ועוד. חדשות ומתח מוסיפים את הצד שלהם, וכתוצאה המערכת העצבים המרכזית מתחילה להשתגע. במילים פשוטות - המוח שלנו לא עומד בעומס.

הטיפול הנכון - להיות רגוע, ללכת לישון בשעות נורמליות ולא אחרי חצות ולהקטין שימוש במכשירים אלקטרוניים. אבל הטיפול הזה לא מציאותי בחיים המודרניים. לכן לא אמליץ אותו לאף אחד.

מה כן אפשר לעשות כדי להקטין נזקים?

נתחיל מפעילות גופנית. לא חשוב מה תבחרו, העיקר שכתוצאה מהפעילות תזיעו חזק. עוד לא פגשתי אדם שלא יכלו להקדיש לפעילות גופנית כ-20 דקות ביום. זה המינימום. מומלץ לעשות פעילות גופנית בערב, אבל לא חובה.

טיפ נוסף - עיסוי. מתי פעם אחרונה עשיתם עיסוי טוב? עיסוי מומלץ לעשות, מינימום שבמינימום, פעמיים בחודש. ועל תגידו שזה יקר. זה הרבה יותר זול מלרפא אחר כך מחלות שונות ולהפסיד ימי עבודה בגלל בריאות חלשה.

תפריט יומי. על תזונה נכונה נכתבו הרבה מאמרים ולא אחזור עליהם. תחליטו אתם מה לקיים ומה לא, רק תנסו לא לאכול אחרי 7 בערב. מבטיח לכם, ששבועיים הראשונים יהיו קשים מאוד. אבל אחר כך תרגישו הרבה יותר טוב.

יפה זה נכון. החכמתי.אבא!
פיתרון אפקטיבי -100% הצלחהאנונימי (פותח)

לפרטים-0545-994678

יכול להיות מהרבה סיבות,,צריך לבדוק.אנונימי (פותח)

1.מזון אלרגני.

2.חסר כרוני של ויט' ומינרלים.

3.חסר של חומצת קיבה.

4.מתח פנימי-נפשי לא נורמלי.

5.עובדת הפוך{ישנה ביום ועובדת בלילה}

6.עודף של מזון מבושל.

7.יותר מידי מזון חומצי בתפריט.

זהו,,פחות או יותר.

את קוראת לעצמך שוקולדית כי את אוהבת שוקולד?אנונימי (פותח)

אכילה רבה של מתוקים - במיוחד משוקלדים למיניהן - גורמת לעייפות ןלתחושת נימנום.

סיבה שניה - מתח נפשי מוגזזם

סיבה נוספת תזונה לא מסודרת

סיבה נוספת - בעיה רפואית חלילה. ואם נעשו בדיקות, בידקי את האפשרויות האחרות.

רפואה שלימה!

תסמונת עייפות כרוניתאנונימי (פותח)

כשהרופא אומר "תסמונת עייפות כרונית" הוא מתכוון לכאבי שרירים ועייפות רבה שלא נובעים ממחלה כמו: מחלת הנשיקה שגורמת לסימנים הנ"ל. ובעצם "אין" לה סיבה ניראית לעין.

רפואה סינית ויפאנית אכן יכולים לעזור בדבר - ע"י דיקור, צמחים ותזונה נכונה.

אם הדיקור לא עזר והיית לפחות ב-5 טיפולים - זה סימן ברור לחסר בויטאמין D. אני ממליצה לקחת ויטאמין D למציצה 1000 יחב"ל פעמיים ביום.

בנוסף אם יש בעיות בעיכול כמו: כבדות, גאזים וכו', סימן שאת סובלת מקנדידה, קחי שמן זרעי אשכוליות (לפי המינון המומלץ) - מגעיל אבל עוזר מאוד!!

תמשיכי בטיפולי הדיקור. הם יתנו לך מרגוע ויאזנו את גופך.

רפואה שלימה!

ציפי - אקופנקטורה zipzip76@gmail.com

כמו שאמרת - חסרלי וויטמין D,אנונימי (פותח)

אבל אני לוקחת עוד מלפני שהתחלתי את הדיקור!!

בעז"ה אני מתחילה ללכת לנטרופיה.

נקווה שזה באמת יעזור

תודה לכולם על העצות המחכימות!!!

מה המינון שאת נוטלת?אנונימי (פותח)
מה זה נטרופיה ? חחת-ה-י-ל-ה
עייפותgal2095

קודם כל טוב שגילית ממה זה נובע.. אני מקווה שיהיה שיפור ככל שתמשיכי לקחת את הויטמין D כי ציינת שכבר התחלת לקחת עוד לפני הדיקור הסיני..

יש כל מיני גורמים לעייפות וטיפולים שיכולים לעזור.. הנה מאמר שקראתי בנושא, כי גם אני סובלת מעייפות וגם מחוסר שינה בלילה.. מקווה שגם יעזור..

תסמונת העייפות הכרוניתאנונימי (פותח)

תסמונת זאת הינה לאחר הידבקות במחלת הנשיקה כאשר יש בדם נוגדנים ל CMV ול EBV.

זאת אבחנה מאוד מדוייקת למה שממנו את סובלת.

כל הסיפורים שרושמים לך הינם חסרי שחר וחבל סתם להטעות אותך.

בבירכת  בריאות: ד"ר  אדטו

איך ידעת ממה בדיוק אני סובלת כבר כמה שנים?אנונימי (פותח)

מנצל"שת: 

כבר כמה שנים שאני עייפה מאד מאד. ניסיתי ויטמינים, דיקור, מים קולודייאליים, קומפלקס של סולגר לניקוי הכבד, חוסן פלוס.

השנה- כורכום, ניקוי הגוף.

לא מזמן היה לי שוב CMV והערכים עדיין גבוהים והכדוריות עדיין נלחמות במה שהיה ואני עייפה מאד. התחלתי לקחת אכינצאה ועוד לחיזוק מערכת החיסון ומסות של ברזל, כי גם זה חסר לי. אני לוקחת חילבה, כי הכל השתבש אצלי, כולל הסוכר הגבוה. קוז'ק (כמוסות) להפחתת הצורך בפחמימות וסוכרים.

כבר שבועיים ושום דבר לא עוזר. הצילו!

איך ידעת שאני סובלת מעייפות כרונית בעקבות CMV?אנונימי (פותח)

מנצל"שת:

כבר כמה שנים שאני סובלת מעייפות כרונית בעקבות CMV.

לקחתי: ויטמינים, מים קולודיאליים, שיטקי ומייטקי, קומפלקס לניקוי הכבד של סולגאר, מלא ויטמין C בחודשיים הראשונים, דיקור, שמן אורגנו, תמצית מיוחדת כביכול למונו שלא עזרה, חוסן,  זריקות B12 ועוד. אבל שנתיים שהוא היה חי וקיים!

לפני כחודש כנראה שחזר שוב (הרגשתי גלי חום שבועיים) ולפני שבוע עשיתי בדיקה ורמת הכדוריות הלבנות היתה גבוהה מאד, והתוצאות של ב. דם הראו שהוא כבר לא פעיל, אבל היו רמות גבוהות שלו עדיין.

התחלתי לקחת לפני שבועיים: חוסן של נטע (אכינצאה, סמבוק וקצח), מסות של ברזל (כי הברזל נמוך), קוז'ק (להפחתת השתוקקות לסוכר ופחמימות), חילבה (רמת הסוכר פתאום גבוהה יחסית), טירוזין (לבלוטת התריס שהיתה 4.6). אבל אני עדיין עייפה מאד.

יש לך עצות שעדיין לא נוסו?

תשובהאנונימי (פותח)

אני קצת לא מבין  זאת לא את שפתחת את  ההודעה הראשונה בשם "שוקולדית".?

בכול מקרה מה שאת לוקחת זה עירבוב אחד גדול . מה שכן זה המינון והריכוז הפעיל של כל חומר וחומר.

מה שיש לך זה כניראה מוגדר כ- עומס נגיפי. בכול מקרה הטיפול צריך להיות יותר רציני ולא תלוש .

לא.אנונימי (פותח)

אני שוקולודית, ולא, לא כתבתי באנונימי...

אני לוקחת כבר חודשים ויטמין D  במינון של 400 IU. (אין לי מושג מה זה אומר...)

הלכתי לפני חודש לנטרופתית, והיא נתנה לי תפריט (הרבה ירקות, בעיקר כתומים, לחם מקמח מלא וכו'),

אומגה 3 ו - קו אנזים 10.

חוץ מזה, בלי קשר, אני לוקחת גם חמוציות עם ויטמין C.

הבהרתי את עצמי?

תודה לכולכם!!!

תשובהאנונימי (פותח)

לא ממש טיפול לפוסט מונונוקלאוזיס (תסמונת העייפות הכרונית).

D כניראה יש חוסר

מה המינונים של כל הדברים ושם החברות חשוב מאוד ואז תהיה לי קצת יותר אינפורמציה .

בברכה: ד"ר אדטו

בנוסף אפשר לקחת וירוטון במינון של 2 טבליות * 2-3 פעמים ביום

אז ככה:אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי שוקולדית בתאריך י"ד סיון תשע"ב 17:53

אומגה 3 - 1 ביום, כל אחד:

אומגה 3..........950 מ"ג

EPA............504

DHA.................378

חמוציות בתוספת ויטמין C אחד ביום:

ויטמין C 600מ"ג 

חמוציות 100 מ"ג

קו אנזים 10, 1 ביום:

60 מ"ג

ויטמין D:

400 IU

תשובהאנונימי (פותח)

חשוב לציין שההמלצה כללית ואני לא מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך או תרופות שאת לוקחת , אבל באופן כללי  כך מומלץ לקחת.

האומגה אני משער שמדובר על המוצר של SOLGAR  עם את לא לוקחת טיפולים או תרופות קבועות (כימיות כגון אספרין או פלאביקס) את יכולה להעלות את האומגה למינון פעיל יותר המדובר על 3 ליום.

בקשר לחמווציות נראה לי מוצר מוזר C600 וחמוציות רק 100 ??? בכול מקרה השאלה איזה חמוציות אבקה RAW או אקסטראקט או תמצית סטנדרטית ? חמוציות בעיקר משמשות למניעה של דלקות זיהומיות חוזרו ונשנות במערכת השתן.

קו אינזים קיו 10 : חומר מדהים מצויין במצבים של תסמונת העייפות הכרונית אבל לא במינון מצחיק של 60 מ'ג

רוב המומחים ממליצים היום על מינונים של 800-1200 מ'ג ליום . חשוב גם מה הגיל שלך כדי לקבוע את המינון הנכון.

D 400 זה מינון בסיסי נמוך עם אין לך חוסר בבדיקות דם בויטמין אז אני ממליץ ללכת לכיוון של 800 ליום .

חוץ מהקיו 10 שממש אינדקציה לנתינה בתיסמונת המדוברת  האומגה נחמד גם ה-D בסדר. חמוציות לא קשור .

הטיפול בככלי נחמד אבל ממש לא זה

בעלי משתמש בVM כמה שנים ומאד עייף. וחסר לו ברזל!אנונימי (פותח)
יש אפשרויות נוספותדוד גרושקו

שלום שוקולדית

כמו כל דבר בחיים, לא תמיד מצליחים בפעם הראשונה וחשוב להמשיך להתאמץ ולחפש פיתרון.

אני לא יודע מה הבעיה ומה יעזור לך לצאת מזה, פשוט תמשיכי לחפש.

אני הומאופת וגם לי אין 100% הצלחה, אבל אני מצליח לעזור להרבה אנשים ולחלק לו.

אלה שלא הצלחתי לעזור להם - הם יגידו - כבר ניסיתי הומאופתיה וזה לא עוזר.

לפעמים צריך להחליף מטפל, מישהו אחר רואה את הדברים בצורה שונה ואולי יזכה לעזור לך.

בהצלחה

סרטאנונימי (פותח)

סליחה מכול החברים והמומחים.

אבל לאישה יש CMV בבדיקה , מה כל הבילבול הזה ההבחנה מאוד ברורה.

באמת במיוחד לכול המטפלים !!!!!!

התסמונת ידוע וברורה בהתאם לבדיקות הדם שלה CMV

בברכה: ד"ר גל אדטו

תנסי אולי את שיטת קינגסטוןעדיאלאחרונה
כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך