כבר כמה שבועות שאני רוצה לכתוב..תמיד קראתי מהצד עכשיו תורי..
אני נשואה שנה וחצי עם תינוק בן 5 חודשים. אני חווה את הקושי בנישאוים יומיום..שעה שעה..אין יום שאני לא בוכה
אני כל הזמן בסערת רגשות וכל כך קשה לי כי אף אחד לא יודע על המצב ביני לבין בעלי. אנחנו תמיד מראים שהכל בסדר בחוץ אבל בפנים הכל רקוב ועכשיו אני כבר יודעת שאין מה להציל אין מה לשנות, לא היינו צריכים להתחתן!!!..
הבעיות התחילו קצת לפני החתונה ואז הלכנו לייעוץ זוגי והחלטנו שמתחתנים אבל-- אנחנו עושים את זה עם ייעוץ והדרכה , רצינו להתחתן באמת! והייתה אהבה גדולה אבל אחרי החתונה לאט לאט זה פחת..
נתחיל מזה שלבעלי יש עסק פרטי אז אחרי ה7 ברכות הוא לא קם בבוקר לתפילה וקם בצהריים ולא הבנתי למה..ניסיתי לדבר איתו להסביר לו שזה חשוב אי אפשר לישון עד הצהריים וללכת אחרי צהריים לעבודה ולחזור מאוחר בלילה!!! רציתי בעל שהוא יצא בבוקר ויחזור בערב..שנשב לאכול ארוחת ערב מוקדם ולא ב1 בלילה שאני כבר עייפה..הוא המשיך עם המנהג הזה ואז זה קרה גם בשבת בבוקר..ואמרתי לו לפחות בשבת תלך אם אתה לא הולך לביתכנסת כל השבוע!!! " מה את רוצה ממני?"..."תעזבי אותי". לי הפריע שאין דבר תורה בשולחן ואמרתי לו לפחות תגיד משהו קטן...שנה וחצי נשואים ועדיין לא אמר דבר תודה בשולחן שבת!!!1 ..לא השתנה כלום פשוט כלום...הייתי מתוסכלת כי הרגשתי שאין עם מי לדבר...הוא ישן כל היום ובערב בעבודה ואני מה???...הצעתי לו ייעוץ זוגי חודשיים בערך אחרי החתונה אבל הוא אמר שאין שום בעיות.
הוא עיוור!!! יש לנו כל כך הרבה בעיות והוא פשוט מתעלם מהם! הוא אלוף בזה!..תמיד כשרציתי שיעשה משהו לבית זה לקח מלא זמן! לעבודה הוא היה מתקתק תוך שניה. וככה הזמן עבר ונכנסתי להריון - עד חודש 4 הוא התעלם מההריון..והיה לי הריון קשה!!!!...הוא לא רצה ללמוד קצת על ההריון והרגשתי כל כך לבד..
(... ואז ילדתי ברוך ה' אבל שוב לא קיבלתי ממנו תמיכה...מעולם לא דיברתי איתו על הטראומה שעברתי בלידה ( קיסרי חירום..)..הוא היה מאוד מתחשב ובא לבקר כל הזמן אבל לא דיברנו באמת!! מהחתונה לא דיברנו על רגשות על דברים שהם לא חוליים..ויש לי כל כך הרבה מה להגיד! אחרי הלידה נסעתי לחודש להורים שלי הוא בקושי היה מתקשר לשאול לשלומי שלא לדבר על הבן שלו..בשבתות היה מגיע להורים שלי וישן כל השבת ואפילו לא קם לתפילה בבוקר בשבת!!! הרגשתי כל כך מושפלת..וכל המשפחה שלי היתה המומה מזה שבעלי לא קם לתפילה..הם לא יודעים שהוא בכלל לא הולך לבית הכנסת בבוקר...אין לבעלי בעיה עם הדת בכלל!! אנחנו דוסים חרדים רוצים בית של תורה והכל אבל בתכלס הוא לא עושה כלום!...חזרתי לבית והבנתי שאני מטפלת בתינוק שלנו לגמרי לבד!!! נכנסתי לדיכאון קשה רציתי לפגוע בעצמי ויותר מזה רציצי פשוט להעלים את התינוק ולברוח רחוק ..פחדתי להישאר עם התינוק לבד ובעלי בכלל לא שם לב שאני בדיכאון! הוא מתעלם לחלוטין...ברוך ה' התאפסתי על עצמי והבנתי שאני הולכת לטפל בתינוק לבד ..בעלי לפעמים יוצא מהבית ב-7 בבוקר וחוזר ב-1 בלילה או שיש עובדים אז הוא מרשה לעצמו לישון כל הבוקר וללכת בצהריים..אבל גם אני צריכה לנוח! גם אני צריכה חופש! כמה אני יכולה להיות עם התינוק 24\7 בלי הפסקה!!! הוא עדיין לא הפנים שהוא אבא..יש לו בעיה עם מחוייבות הוא לא מוכן להחליף לו טיטול! בשבת כשאני מבקשת ממנו שישמור עליו קצת כדי שאני יוכל לנוח הוא כל הזמן אןמר לתינוק אמא לא רוצה לשמור עליך..או-- הנה אמא תכף בא להיות איתך...הוא לא מסגול להיות איתו יותר מרבע שעה!!! אני פשוט לא נחה! והוא-- ישן לו בסבבה כאילו אין תפילה ואין קידוש..למה אני צריכה לעשות קידוש ב4 אחר הצהריים?????...אחרי החתונה החלטנו לעשות אינטרנט רימן בבית ואז כשהוא היה חוזר מההעבודה הוא היה יושב כל הלילה ורואה סרטים..כעסתי כל כך אמרתי לו אם אתה לא עייף אז תעשה דברים בשביל הבית..תלמד קצת תורה..למה סרטים???!...התעצבנתי כל כך לזה לא פייר אני מטפלת בתינוק כל היום! ואם הוא ער בלילה ורואה את השטויות שלו במחשב אז לפחות שיהיה איתו..לא! גם זה לא..לפני שבוע ניתקתי את האינטרנט החלטתי שזהו!!! אבל זה לא עוזר הבעיה לא במחשב הבעיה היא הרבה יותר חמורה...ואני כל הזמן מנסה לשכנע אותו שנלך ליעעוץ זוגי ותמיד אותה התשובה- תלכי..למה הוא לא מוכן להכיר בבעיות שלנו?? קשה לי כל כך נחסמתי ריגשית בגללו כי אין לי את מי לשתף והוא לא רוצה לדבר על רגשות ועל...רק על עבודה..זה הנושא שאנחנו מדברים עליו..מיותר לציין שהוא לא מחשבי אותי כשותפה שלו- זה העסק שלו זה הבית שלו..אין כרטיס אשראי בכלל!!! אם אני צריכה כסף אני מבקשת והוא נותן..( הוא לא אלים..שלא תחשבו) . כבר שנה שלא שמעתי " אני אוהב אותך"...בכלל לא הייתי במקווה אחרי הלידה וזה לא מפריע לו...הוא חוזר כל כך מאוחר הביתה..מה כבר יש לו לעשות בעבודה??? אז יוצא שאנחנו בכלל לא מדברים וגם אם כן..טוב כבר הבנתם על מה..הוא רוצה שהבית יהיה מתוקתק ושיהיה כל יום אוכל מוכן אבל איך?????? אני מטפלת בבן שלו כל היום אני לא מטפלת בעצמי בכלל.....כמה אני יכולה כבר?? נמאס לי לבכות..נמאס לי לשתוק.. נמאס לי שכולם חושבים שהכל בסדר כשכלום לא בסדר..די לא יכולה יותר!!!...אני לא רואה שום פיתרון הצעתי לו ייעוץ זוגי הוא לא רוצה!! אי אפשר לנהל איתו שיחה כי תמיד כשאני מתחילה לדבר איתו אז הוא אומר לי " אהה.. ואת בסדר גמור! נכון?"...הוא לא מוכן לקבל ביקורת ...אני לא יודעת מה אני מרגישה כלפי ה"איש" הזה..אני לא רואה את עצמי שוב יולדת אם זה התפקוד שלו בתור אבא ...אני לא רואה כלום יותר..פשוט מנסה להעביר יום ועוד יום...עצוב לי כל כך..