רציתי רק לומר תודה לכל המגיבים ולכל אלה שדיברו איתי באישי...עד שלא דיברתי וכתבתי פה בפורום על הבעיות לא חשבתי שאי פעם נצליח לפתור את הבעיות..אחרי שקיבלתי כל כך הרבה תמיכה מכולם החלטתי שהגיע הזמן לעשות מעשה.
חשבתי לצאת מהבית להתאוורר קצת וכשסיפרתי לבעלי בטלפון על זה פתאום פתחנו הכל..בכיתי בטלפון וסיפרתי לו על הדיכאון שהיה אחרי הלידה...הוא התקשר 3 פעמים אחכ לשאול לשלומי..ובלילה כשהוא חזר דיברנו ממש מעט אבל היום כמעט כל היום דיברנו.
הוא הלך לעבודה רק ב6 בערב..בבוקר כל כך כעסתי והתעצבנתי..צעקתי עליו שאני רוצה לצאת מהבית ולהתגרש ממנו ..
חשבתי שהוא יגיד לי אוקי בואי אבל במקום זה הוא בא אחרי בשקט לחדר שלנו ודיבר איתי בצורה כל כך יפה ומכובדת
דיברנו על הבעיות..בעיקר שלי...שזאת בעיה גדולה בפני עצמה
אבל בגדול--- אולי יש סיכוי????...אני רואה שהוא לא רוצה שאני יעזוב וגם אני לא כל כך..חוץ מהרגעים שהוא ממש מעצבן אותי!
אז תודה לכל אלו שהאירו את עיניי...ותמכו ועודדו! מקווה באמת שנצליח להתמודד כי הדרך שלפנינו בהחלט לא קלה אבל נראה לי שהיא שווה את המאמץ וההשקעה..
יש נקודה שמפריע לי-- בעלי חושבת שהרבה מהבעיות שלנו בזוגיות נובעות בגלל כל מיני בעיות שיש לי כאדם..לכן הוא חושב- שאם אני יפתור את הבעיות שיש לי כאדם פרטי אז הזוגיות שלנו תראה אחרת לגמרי..אני מסכימה איתו אבל מה זה אומר בעצם??? שהזוגיות שלנו לא קשורה לבעיות שיש לו? שגם אם אני יתקן את מה שצריך והזוגיות תשתפר אז הוא לא יצטרך לתקן כי זה לא משפיע על הזוגיות??
לזה אני לא מסכימה...אמרתי לו שהוא מתעלם מזה שיש לו גם בעיות אבל לדעתו הבעיות האלו..גם אם הן יפתרו זה לא מה שישפיע על הזוגיות אלא רק הבעיות שלי..
צריך עוד לעבוד על זה..בנתיים אני החלטתי ללכת לייעוץ לבד..בעלי ממש לא בקטע..תהליכים פסיכו וכאלה..לא מדבר אליו...
תודה כבר אמרתי???...

תגובה נפלאה