צריכה ממש עזרה ועצות (נזלת כרונית אצל בת 3)משתדלת

שלום.

המתוקה שלי בת 3 סובלת מנזלת כבר בערך שנה וחצי.

היא דולפת כמו ברז בלי הפסקה, ומדובר בנזלת ירוקה ובריח מוגלתי.

בעבר זה היה רק כהייתה הולכת למעון, ואם היה חופש והייתה נשארת בבית למשך שבוע

זה היה עובר, אח"כ כשהייתה חוזרת למעון בתוך יום וחצי הייתה חוזרת הנזלת.

חשבתי ממש שזה קשור לתזונה במעון.

אבל בחודשיים האחרונים היא הייתה בבית הרבה והנזלת לא עברה לה.

אני עדיין חושבת שזה קשור לאוכל, אבל לא יודעת מה.

ניסיתי מוצרי חלב, ואני לא חושבת שזה זה.

כל הרופאים שהייתי אצלם נתנו לי מרשם לאנטיביוטיקה, והאחרון הגדיל לעשות ורשם אנטיביוטיקה ל3 שבועות,

ואמר שאם לא יעזור צריך יהיה התערבות כירורגית.

אני מאווווווד לא רוצה לתת לה אנטיביוטיקה,

השאלה אם יש דרך אחרת?!

אשמח לשמוע אם למשהי יש ניסיון ומה עזר,

אני כבר מתוסכלת, ומתחילה לפזול לעבר המרשם של האנטיביוטיקה.

תודה רבה!

דיקור באוזן (סיוט, אבל עובד)אנונימי (פותח)

לפתוח את האף עם שמנים אתריים

יש הרבה שיטות טיפולmichaelgor

אבל קודם חייבים לאבחן ולהבין מה גורם לנזלת. זה יכול להיות חיידק, מזון שגורם לאלרגיה, התקוררות מתמדת בליליות (ילדים קטנים סובלים מזה הרבה) ועוד. אחרי האבחון ניתן להתאים את הטיפול.

את יכולה לקרוא כאן עוד חומר על הנזלת (ללחוץ כאן)

הבלוג שלי

http://tevaemet.blogspot.com

אשמח לשמוע עוד מנסיון אישי ומידעמשתדלת

הבלוג לא סיפק לי מספיק מידע.

אפשר לדעת איפה אני יכולה לאבחן מדוע יש נזלת??

תשובה ברורהאנונימי (פותח)

נזלת עם צבע ירוק משמע שיש זיהום חיידקי .

הגורם חיידק ולכן הרופא נתן אנטיביוטיקה.

אבל....

יכול להיות שהילדה סובלת מפוליפים או אדנואידים מוגדלים או אלרגיה , או גם וגם. בעיות אלו יגרמו

לעליה בשכיחות של זיהומים בקטריאליים(חיידקיים) כתוצאה מפינוי לא תקין של המוקוזה (ריר-נזלת),ולכן צריך בדיקה של מערות האף אצל רופא אאג .

אפשר ברגע שתהיה אבחנה לתת אנטי אלרגיים טבעיים עם מעוררי חיסון ועים צמחים אנטי בקטרילליים.

בברכה : ד"ר אדטו גל

ד"ר אדטו, תודה על התשובה. ושאלה-משתדלת

הייתי אצל ד"ר א,א,ג

והוא אמר שיש לה פוליפים מוגדלים

רשם אנטיביוטיקה ל3 שבועות.

איך אני יכולה להתקדם הלאה ללא אנטיביוטיקה?

תודה רבה על התשובה.

אולי תוכלי לומר מה היא אוכלת?אנונימי (פותח)

בוקר ,צהריים וערב.

אולי אבין ממה זה נגרם.

יש הרבה דברים שגורמים לעודיף ליחה בגוף.

או מזונות שלא מתאימים,,מעט מידע תזונתי עליה יכול להועיל מאוד.

אנסה לפרט, אך קצת קשה..משתדלת

בבוקר כריך עם חומוס, סלט ועוד משו (חביתה, טונה, גבנ"צ)

צהריים פחמימה+ ירקות+ שניצל תירס/פשטידה

אחה"צ- פירות שונים: מלון/תפוז/תפוח וכו'...

ערב- בדר"כ טוסט עם זיתים, קטשופ ולפעמים גבנ,צ.

-אני מרחיקה אותה כמעט לגמרי ממוצרי חלב, ואם בכל זאת יוצא לה זה בכמות מאוד קטנה.

זה בגדול, כמובן שבין לבין יש קצת ממתקים, אבל יחסית לא הרבה.

כמה הצעות,,אנונימי (פותח)

קודם לכל שתדעי,,כמה שפחות מרכיבים בארוחה, יותר בריא, ופחות "מבלבל" את הגוף מבחינה עיכולית,אלא אם יודעים לצרף נכון את המזונות שלא יפריעו זה לזה בתהליך העיכול.

בבוקר תני לה לאכול רק פירות,או אם את רוצה אפשר גם חלב שקדים.

עד הצהריים שתאכל רק פירות חיים,ילדים אוהבים פירות.זה לא דורש אנרגיה לעיכול ומרענן ומנקה את המע'.

צהריים:הפחמימה צריכה להיות פחמימה מורכבת ולא מזוקקת, לדוגמא,,אורז מלא עם ירקות מבושלים.

או לחם מקמח מלא עם ירקות.

או דג/מנת בשר קטנה עם ירקות ללא פחמימות.

אבל עדיף להמנע מחלבונים מהחי עד לניקוז הליחה מהגוף.

אחה"צ:פירות או ירקות חתוכים כחטיף.

כחצי שעה אחרי,אם רעבה אפשר פחמימה מורכבת.או סתם כריך מדגן מלא בלבד.לא פירכיות אורז.

ממתקים:רק פעם ביום בשעה קבועה.

תמר או תאנה או צימוקים או דבש ולהקפיד שלא יהיו עם גופרית,זה חשוב.

ערב,,תבחרי משהו מהתפריט,,,ובשום פנים ואופן לא לתת מזון שומני.

בקשר למעון,זו בעייה,כי במעונות נותנים את האוכל הכי מזיק שיש עקב הרצון לחסוך, או פשוט מחוסר מודעות תזונתית מספיקה.

לא כל כך פשוט שילד במעון עם הרבה ילדים יהיה יוצא דופן,תבדקי עם עוד אימהות ואם זה קיים גם אצלן, ויש מודעות אפשר להפעיל לחץ על הגננת לעבור לתפריט בריא ומאוזן.

מקסימום אפשר לחפש מעון בעל מודעות לתפריט בריא.

להוריד לה מזון מטוגן מהתפריט לגמרי,זה חשוב לעיניין עודף ליחה.

כל השניצלים המוכנים עוברים טיגון בשמן עמוק אלא אם נאמר אחרת על האריזה.

ואם בתהליך המעבר היא עושה לך קצת בעיות,היי חזקה,זה יעבור.

כמה טיפות של מים שיורדות מהעיניים וקצת בכי לא צריכים לשנות אסטרטגיה תזונתית נכונה.

בהצלחה.

ותזכרי תמיד "שהרופאים" לא מרפאים,הם רק מעלימים תסמינים,ויוצרים תשתית לכל מיני מחלות "חדשות",ואז כמובן אפשר למכור עוד "תרופות" שלא מרפאות,,וכן הלאה וכן הלאה,,בלי סוף,,

זהו זה,,פחות או יותר,,רפואה שלימה לביתך.

אפשרות נוספתדוד גרושקואחרונה

שינוי בתזונה הוא רעיון טוב ועובד אם מצליחים להתמיד ולמצוא מה לתת ומה לא מתאים לילד.

נזלת זה לא בעיה ולא מחלה, אם הנזלת מעבר לעניין האסטטי מפריעה לו בחיי היומיום אז כדי לעזור לו.

אני רוצה להציע לך לחשוב על טיפול הומאופתי שמאוד יכול לעזור.

טיפול הומאופתי מחזק את הילד ואת מערכת החיסון ויוצר שינוי מבפנים. מהניסיון שלי ראיתי איך הגוף

מתחזק והילדים נהיים יותר ויותר בריאים.

את מוזמנת להתקשר אם יש לך שאלות. 052-3780939

מאמרים ומידע ברשתmarinarina

אם חיפשתם אתר מאמרים בעברית הגעתם למקום הנכון,מאמרים באינטרנט ניתן למצוא בתשלום אך ישנם גם אתרי מאמרים חינם.

מה הקשר של המאמרים לבעיה שלה?אנונימי (פותח)
אין קשראנונימי (פותח)
"נזלת ירוקה ובריח מוגלתי"יעל -ND

-זה זיהום חיידקי. אם זה לא עובר, - סימן שגוף כבר כל-כך נחלש שלא מצליח לנצח אותו.

מבחינת התזונה - תדאגי פשוט לתזונה בריאה רגילה: בלי ג'אנק, בלי מזוקקים ובלי חלב ומוצריו. אין צורך בשום דבר מיוחד.

לחיזוק - כמה שיותר פירות וירקות בכל צורה אפשרית.

כדי לעזור להילחם נגד החיידק - תרגילי אותה לאכול כל יום בצל חי ושום חי., תשטפי אף עם מי מלח כמה שיותר פעמים ואם אין חשש לרגישות למוצרי כוורת, תשתמשי בפרופוליס.  תשקלי גם יפול הומאופתי.

תשובהאנונימי (פותח)

שלום רב:

אפשר לשלב עם האנטיביוטיקה טיפול טבעי .

כגון:

קוורציטין כאנטי אלרגי וכדי לכווץ ולהרגיע את הריקמה 

צמחים אנטי בקטריאלים כמו איזיטיס וקופטיס.

ממריצי חיסון כגון אסטרגלוס אכיניצאה סמבוק

ופרוביוטיקה בגלל בעיקר האנטיביוטיקה

להיזהר בעיקר ממוצרי חלב פרה

ובקשר לכמה מהתשובות מקודם:

בצל שום לא יודע על אף ילד בן שלוש שאוכל שום ובצל .

פרות וירקות רק עם תוכלו אותם לא אורגנים אז גם תקבלו הרבה רעלנים. מהריסוסים וחומרי הדישון. אז רק אורגני.

בקשר למי מלח ממש לא כמה שיותר עודף מזה יגרום לצריבה ולתופעה הפוך של נפיחות בצקתית של הריקמה . פעמיים ביום מספיק לא יותר

בברכה : ד"ר גל אדטו

לאחיינית שלי היה כזה דבר בדיוקאנונימי (פותח)

אחרי שנה של סבל ואנטיביוטיקות

מצא לה רופא אף אוזן גרון חשד לגוף זר

שלח אותה לבית חולים והוציאו משם גוש מתכתי (שנמצא מתחת מחק של עפרון) שווה בדיקה!!

אפשר להימנע מאנטיביוטיקהאנונימי (פותח)

אני מכיר שיטה    אלטרנטיבית  - מיוחדת שבה הגוף  מקבל חיזוקים טבעיים.  נקראת שיטת טבעוני .  תפני אליהם יעזרו לך . המוצרים שלהם כשרים בפיקוח רב מירושלים

כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך