והחלטתי לשתף אותכם בהתלבטות שיש לי...
עוד חודש וחצי בעז"ה אני מסיימת שנת שרות שניה {שנה הבאה אני לומדת בעז"ה} ואני ממש בהתלבטות אם אני מוכנה להתחיל לצאת או לא.
לפני פסח, התקשרה אחת הנשים מהשכונה שלי כדי להציע לי מישהו... חשבתי על זה מלא ואמרתי שעדיין לא...
ב"ה מאז פסח ועד עכשיו התבררו לי הרבה דברים שהיה לי קשים להבנה בנושא הזה.
אחד מהם היה המשיכה בין בנים לבנות. ב"ה עכשיו יש לי ממש רצון חזק בחבר קרוב קרוב, שיבין אותי תמיד ושבאמת נוכל להתקדם ולעלות יחד בעבודת ה'. זה קורה לי הרבה פעמים, שאני מרגישה תחושת בדידות כזאת, שגם החברות מהדירה וגם הרכזת וכולם לא יעזרו לזה.... מקווה שהייתי מספיק ברורה... אבל אני ליודעת אם זה באמת ההרגשה שאמורה להיות שמרגישים מוכנים..
עוד קטע שגורם לי לרצות את זה יותר עכשיו זה שיש לי הרבה לחצים מצד אמא שלי.. היא תרצה לדעת הכול הכול ואני מזה לא בקטע שלשתף אותה.. אנחנו לא ביחסים הכי טובים רוב הזמן... אני כאילו רוצה להתחיל את זה שאני עדיין בשרות, ככה היא פחות תוכל ללחוץ עליי... אבל מצד שני, אולי זה לא טוב, שזה בא קצת ממקום של בריחה.....
בקיצור, אני ממש ליודעת אם זה הזמן או לא...
המעצבן יותר זה שאחת מנשים שאני תמיד מתייעצת איתה והיא מכירה אותי ממש טוב, ממש עסוקה בזמן האחרון... אני כבר חודש רודפת אחריה וממש לא נעים לי כבר.. למרות שאני ממש רוצה למשוע את דעתה...
מעניין שלמוע מה אתם/ן חושבים.....
תודה רבה!