אני יודעת שאני לא הכי אובייקטיבית...
ונכון שאני המקור של רוב ההשירשורים שהאנשים עם ה- קצת רמה ותוכן לא אוהבים...
אבל יודעים מה?
כולם אומרים שהפורום לא על רמה שלא כיף להם שכל השירשורים פה על שטויות..
אפשר לומר לכם מה אני חושבת?
אתם כולכם דיבורים!!
תראו. אני הכי נהנית מהשירשורים האלו.. אני באה אחרי יום עמוס וקשה ושבו אני חורשת מצאת החמה עד צאת הנשמה ,והפורום פה משמש לי בתור ניקוי ראש..
ובתור שכזה,אני מודה, לא תמיד בא לי וכיף לי לענות על שירשורים עם נושאים עם נושא רציני.
ולכן,בהתאם לזה,השירשורים שאני פותחת הם בדר''כ קלילים ולא דורשים מאמץ חשיבה או חפרנות על נושא רציני.
מודה בזה. אין לי בעיה להיות ילדותית אם זה מה שיעלה לי את המצב רוח והחיוך...
ואני אפילו רואה בזה ערך חשוב... כי הדברים הקלילים שאני עושה כאן נותנים לי כוח להתמודד עם הדברים הרציניים בחיים..
זה לא אומר שאני שוללת שירשורים על נושאים רצינים!!
עכשיו תראו איזה קטע.. נהיה פה טרנד להתלונן על הרמה והתוכן של הפורום..
אבל מה? לא רק שבקושי פותחים פה שירשורים בנושאים רציניים.. אלא גם עד שכבר פותחים-כמעט ולא מגיבים להם.
אז תגידו לי אתם. מה רוב האנשים רוצים?
אני לא אומרת.
שירשורים עם תוכן רציני הם חשובים וטובים. אבל כל עוד אתם לא פותחים כאלו וכל עוד יש כאלו (והרבה) שמגיבים רק לשירשורים הקלילים ומצד שני מתלוננים על הרמה של התוכן.. (שזה מין קטע כזה)
אל תתלונונו!! אל תתבכיינו!! ואל תפתחו שירשורים על כמה רדוד כאן!!
בפורום יש מקום לכולם. אמור להיות איזה איזון בין הנושאים הקלילים לרציניים!! ככה שכל אחד יגיב למה שהוא אוהב..
רוצים איזון? תעשו איזון!!
אם אתם לא פועלים לזה- אל תתלוננו!!
זה לא חוכמה רק להתלונן. צריך לפעול לשינוי!
עד כאן.
ועוד דבר- אם מישהו חושב (ואני מדברת עליי ספציפית עכשיו) שהשירשורים שאני פותחת מפריעים לו עד כדי כך שלא נעים לו להיות בפורום- בבקשה (!!!!!) שיבוא ויגיד לי את זה באישי. אני פתוחה לשמוע ולקבל.. ואם זה כ''כ מפריע אין לי בעיה לרסן את עצמי..
אבל כשזה על גבי הפורום זה סתם פוגע,מעליב ולא מועיל.
אני מצטערת שאני כ''כ בוטה.. זה נאגר אצלי הרבה זמן..
לא התכוונתי לפגוע באף אחד. רק להאיר נק'. ואני מתחננת שלא תקחו את זה כפגיעה אישית אלא כדעתי בנושא..
שתהיה לכולנו שבת נהדרת ומלאה שמחה ואושר!!!