מגורשי הגוש עומדים בפני גירוש נוסף!!!ימין אמיתי

בס"ד

לא יאומן!

עוד גירוש?כנראה שכן!

תושבי ה"קרווילות" בקיבוץ כרמיה קיבלו הודעה שעליהם להתפנות מהקארווילות, התושבים כועסים ואומרים:"אולי היינו צריכים לשרוף צמיגים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3565023,00.html

יהודי לא מגרש יהודי!

נ.ב : ממש הופתעתי שראיתי שכתוב בווינט בכתבה הזאת את האמת ממש והנוסח שזה כתוב ממש ימני.

הממשלה שלנו מושחתים-*$*עמנואל*$*
גם אחרי שהתפנו מרצון ולא עשו בעיות וקיבלו ממש קצת כסף ותנאים לא הכי טובים- בכל זאת הממשלה מגרשת אותם!
לאן הגענו?
שלנו? אולי שלך...ישתבח שמו לעד
הממשלה ש ל ך.אוסנת
שמממנת לך לימודים. שמממנת לך אוטובוסים לישובים. שדואגת לרחוב שליד הבית שלך. שמביאה להורים שלך "קצבאות ילדים" עליך. שמפעילה כמה חברות למענך (כמו, רשות הדואר.), שבונה לך בתי כנסת ומקוואות טהרה.
ועוד כהנה וכהנה.

"דינא דמלכותא דינא".
וואו וואו צטער לותכוונתי לפגוע בכם או משו!!!*$*עמנואל*$*
סך הכל אני חי בארץ ישראל ואני גם יודע מי הממשלה שלי אני לא חי בסרט ואומר שאין לי ממשלה ואני אעשה מה שבאלי כי אני יודע שבממשלההזאת יש עונשים (ואל תחשבו שאין לי נסיון) !!!
לא שאני מצדיק ח"ו את הממשלה או משו אני יודע עד כמה הם מושחתים וכו'... אבל אני חי במדינת ישראל וגאה בזה למרות שאני לא גאה בממשלה!!! יש הבדל עצום (!!!) בין הממשלה למדינה!
אני מקווה שלא תסקלו אותי שוב...
עמנואל- תירגע, היא לא התכוונה אליך...קוקו

אוסנת- זה לא הממשלה שלנו לפחות לא שלי, ועדיף שלא יממנו לי את הרחוב וקצבאות ילדים (שברובם הולכים לערבים ["מדינת כל אזרחיה"... ,"עם תעודת זהות כחולה", "ערבי ישראל"...]) כי כזאת ממשלה מושחתת, (שרים, ח"כים, עובדי וכו'), אי השיויון והצדק (:בצבא- חלק נהרגים בקרבות וחלק ממלקקים בולים בקריה, בכלכלה- אין שום תמיכה לנזקקים, במשפט- אני לא צריך לספר לך, בשירות הביטחון- עסוקים בלשמור על הערבים ולהתנכל ליהודים... וכו', וכו'...), וכל השחיתות הגואה, עם השמאל המתפרץ גורמים ביחד לזה שאני כבר יפסיק להאמין בכזאת מדינה. ב"ה עיני נפתחו רק אחרי הגירוש. החרדים גילו את זה לפני 60 שנה, ואחרי אירועי עמונה הזכורים לטוב- נפתחו עיני רוב הציבור השפוי. שאר אנשים השפוים(כמוך, למשל)  והרוב הלא שפוי (כמו"שלום עכשיו", "שוברים שתיקה", "בצלם" ועוד) עדין מאמינים לצערינו שמדינת ישראל בכללותה היא "ראשית צמיחת גאולתינו".
כולנו מחכים ומתפללים להתפכחות המלאה של כולם, וע"י זה נזכה לביאת גואל משיח צידקינו, במהרה בימינו, אמן!

20080708184548.jpg

קישורים (קישור שלא עובד, יש להעתיק אותו, ולהדביק בדפדפן למעלה):

שלום עכשיו- http://www.peacenow.org.il/Site/he/homepage.asp

בצלם-  http://www.btselem.org/Hebrew /

מפעילותיה של "שוברים שתיקה" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2954830,00.html

אירועי עמונה-http://www.israel-wat.com/amona-video.htm

הגירוש מגוש קטיף-http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA_%D7%94%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%AA

ממלכתים-http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9E%D7%9C%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%95%D7%AA_%28%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA_%D7%93%D7%AA%D7%99%D7%AA%29

יחס החרדים למדינה-http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%9D#.D7.94.D7.A7.D7.9E.D7.AA_.D7.9E.D7.93.D7.99.D7.A0.D7.94_.D7.91.D7.90.D7.A8.D7.A5_.D7.99.D7.A9.D7.A8.D7.90.D7.9C

שחיתות-http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-159242-00.html?tag=18-57-37

כדאי שתסדר את הקישורים האחרונים..תפוזה 1
בס"ד

איכס... האתר של שלום עכשיו.. איזה שכל מעוות...
א'- אני לא מנהל ואני לא יכול לערוךקוקו
ב'- אפשר להעתיק ולהדביק בדפדפן למעלה
את מחפשת את השלילה.אוסנת
לא מסתכלת על החיוב.

האם יש לך אומץ להחזיר את הכסף שהמדינה נותנת לך (קצבאות, דמי מחלה, חופשת לידה וכו'...)?
מה זאת אומרת "אין כסף לרווחה"? את ניזונה מהתקשורת, ומתעלמת מהמציאות. על חשבון מי העובדות הסוציאליות? הפסיכולוגים? הקצבאות? דמי האבטלה? המשטרה? אולי זה לא מספיק למשפחות הרווחה, אבל זה הרבה כסף!
ואם מדברים על רווחה, את מכירה את 'פעמונים', כן? כל הרפורמה של נתניהו הסתמכה על העניין, שאנשים מבזבזים את כספם. ולכן, כמה שלא תתני להם יותר - הם יבזבזו יותר.
תסתכלי מקרוב. לכי לעיר פיתוח. כל אחד שיכול לעבוד, מקבל שכר מינימום (3000-4000 ש"ח). לעצמו ולזוגתו, זה מספיק והותר לחודש. על הילדים, הוא מקבל קצבאות.
רק מה? האנשים האלה קונים בכסף סיגריות (אפילו אם רק חבילה ביום, זה יוצא ככה: 20 ש"ח ליום, 140 ש"ח לשבוע, 520 ש"ח לחודש. כפול 2, כי הם זוג... זה המון המון כסף!!! ובלי שנדבר על זה, שרוב העולם מעשן כ-4 חפיסות ליום...), קונים כבלים בטלויזיה, מחשב משוכלל, ופלאפון שמשודרג כל חודש... כן! אלה משפחות הרווחה של מדינת ישראל.
אני רוצה להגיד לך, שרוב המשפחות בציבור שלנו, הם מתחת לקו העוני. ובכל זאת, הם לא משפחות רווחה. למה? יודעים לשמור על הכסף.
אז אל תגידי שאין השקעה במשפחות הרווחה. פשוט אין טעם להשקיע...

אף אחד לא נלחם בגלל שהוא חייב. בד"כ זה גם מסירות נפש, ודאגה לכלל. אז מה אכפת לנו מה עושים הג'ובניקים? בעיה שלהם.

שחיתות? באמת חבל. מה זה קשור אבל למדינה? אין קשר. הממשלה היא רגעית, זמנית, חולפת. מחר יכולה לקום ממשלה טובה ומוצלחת בלי שחיתות. זה סיבה לשנוא את המדינה?

שרות הבטחון שומר עלינו ה מ ו ן. אתם פשוט מתעלמים. למה אין פיגועים? כי הצבא כל הזמן מסכל. מה זה אם לא שמירה?!

לא ענית לי על האוטובוסים הממוגנים, שעולים לך רק חצי מחיר. ובלי שנדבר על זה, שרוב ההורים של הנוער פה, לא משלמים גרוש למס הכנסה... או שמשלמים, ומקבלים ה-כ-ל חזרה בחופשת לידה.

בקיצור, את יכולה להסתכל שלילי על הכל, אבל אפשר לחפש את החיובי. ולדעתי, החיובי הוא הרבה יותר גדול ורב.
הבעיה היא, שאת מתייחסת אליו כמובן מאליו. לכן את לא מחשיבה אותו כחיובי...
אממ...אסנת...אין פיגועים?!?!בת-אליי
הרבה פחות ממה שהיה בלי המסירות נפש של צה"ל.מ.מ.י.ר
הרב אלי סדן שליט"א סיפר - "מ"פ בוגר מכינה בעלי סיפר שבחצי שנה האחרונה פלוגתו בלבד עצרה יותר מ-60 מבוקשים מתוכם 13 עם חגורות נפץ". ("להוסיף אור", עמ' 3).
תעקבי אחרי הדיווחים ב"יש"ע ניוז" שהוא אתר החדשות הכי מעודכן שיש על מה שקורה בארצנו הקדושה, אני חושב. כל כך הרבה פעמים.

ובכלל, הרי זה ברור - אומה לא יכולה להתקיים בלי צבא, ולמה? כי היא מתריעה את האויבים מלהילחם נגדה. וזאת הסיבה העיקרית שיש הרבה פחות פיגועים, כי עצם זה שצה"ל נמצא ב"ה לא נותן אפשרות לזוועות של פוגרומים כמו שהיה לפני מאה שנה.

צה"ל - "צבא יקר וקדוש" (לשון הגר"א שפירא זצ"ל, ראש ישיבת מרכז הרב).
ויש הרבה מה לתקן, לא לשכוח.
השב נא על שאלה אחת פשוטהואלאד
האם הצבא הבריטי בזמנו, לא פעל לעצירת פיגועי ערבים נגד יהודים?
לא, הצבא הבריטי לא פעל לעצירת פגועים ביהודים בזמנואנונימי (פותח)
נכון שהממשלה לא הכי מצליחה  {בלשון עדינה}אנונימי (פותח)
חשבתם פעם מה היה קורה עם בן ישבה [-דתי מתנחל\ימני] היה אולך לבחירות לממשלה והיה מקבל את התפקיד של ראש הממשלה? יכל להיות מענין\טוב.לא?
זה פשוט לא נכון עובדתיתואלאד
הצבא המנדטורי אמנם נהג בהתרשלות מכוונת בזמן הפרעות, אבל עצר לא מעט נסיונות של ערבים לפגוע ביהודים בהזדמנויות אחרות.
תשובה מתומצתת ונהדרת.מ.מ.י.ר
ולא רק זאת שלא פעל לעצירת פיגועים ערביים נגד יהודים, אלא עודד אותם ואסר על יהודים להחזיק נשק.
ולכן, כשהערבים החלו לעשות פוגרום בירושלים וז'בוטינקי ועוד כמה חברי הגנה הגיעו למקום בשביל להבריח את הערבים, הבריטים עצרו אותם ודנו אותם במשפט צבאי על "החזקת נשק".

בפוגרום בחברון ובצפת - כל מה שעשו הבריטים היה לאסוף את הפצועים.

אבל עצם השאלה לא במקום - גם אם הבריטים היו מגינים עלינו טוב מאוד, זה לא כמו צבא יהודי, וכבר אמרה הגמרא (חגיגה ה') על הפסוק "במסתרים תבכה נפשי - "אמר רב שמואל בר יצחק מפני גאוותן של ישראל שניטלה מהם ונתנה לאומות העולם, ר' שמואל בר נחמני אמר מפני גאוותה של מלכות שמים".
ולכן עצם זה שיש לנו צבא, מדינה, ברוך הוא וברוך שמו, זה קידוש ה' (וראה במזמור י"ט המפורסם של הרב צבי יהודה).
התגובה הייתה ל"רק".מ.מ.י.ר
שוב - התשובה היא קודם כל שצבא יהודי הוא קידוש שם שמיים.
ורק לעצם העובדות - הבריטים היו נגד היהודים, ורק מספיק להסתכל על פרעות תרפ"ט.
פשוט לא נכוןואלאד
היו מקרים בהם הצבא המנדטורי התנכל למגינים, אבל מצד שני, היו עוד יותר מקרים בהם הצבא הבריטי מנע פרעות ביהודים, הוציא להורג מאות ערבים, הרס אלפי בתים ושיתף פעולה עם ארגון ההגנה והנהגת היישוב - בעיקר בתחילת המרד הערבי.

אם כן, ניתן לומר בבטחון מלא, שלולא הצבא המנדטורי, היו נרצחים עוד אלפי יהודים. הרבה יותר מהיהודים שהיו נרצחים לולא צה"ל לא היה עוצר את חגורות הנפץ מהדוגמא שהבאת בשם אלי סדאם.

השאלה שלי היא, האם עצם העובדה שצבא זה או אחר ביצע פעולה ו\או פעולות שעצרו פגיעה ביהודים - הופכת את הצבא הנ"ל ואת מפעיליו לקדושים וצדיקים. כמובן שהתשובה היא לא. ישנם עוד כמה פרמטרים שצריכים להתקיים עד שנחשיב את צה"ל לצבא שלנו ועד שנשחוה לו בפישוט ידיים ורגליים. עובדה היא שצה"ל פועל ביו"ש כצבא בינלאומי, ומיצר את צעדיהם של יהודים בצורה גסה. עובדה היא שצה"ל מקבל את פקודותיו מקצינים במקרה הטוב אפיקורסים ומינים, ובמקרה הגרוע גויים גמורים.

אם עצם זה שהצבא עוצר מדי פעם מחבל מתאבד הופכת את צה"ל לצבא יהודי, אזי שגם הצבא הבריטי היה בגדר צבא יהודי. אך אם הצבא המנדטורי לא היה בגדר צבא יהודי אלא בגדר צבא אויב, משום שפעל בניגוד לתורה ובניגוד לשאיפות הלאומיות של עם ישראל - אזי שגם צה"ל הוא צבא עויין ואויב. אי איפשי להחזיק בחבל משתי הקצוות.
תשובה.מ.מ.י.ר
האם צה"ל זה מצווה? תשובה - כן. איזו מצווה? מצוות כיבוש הארץ, שעניינה העיקרי הוא מלחמת מצוה (כמו שהרמב"ן כותב בפירוש בהשמטות למצוות עשה, ד').

כלומר - צה"ל הוא מצווה. הוא קדוש מיסודו (שוב, כלשון הגר"א שפירא זצ"ל, מובא בפניני הלכה העם והארץ, עמ' 121).

עם ישראל היה במשך קרוב לאלפיים שנה שסוי בגלות, מוכה בפוגרומים ובשואות, עד כדי כך שהגר"א כותב בספרא דצניעותא:
"כי מעת שחרב הבית, יצאה רוחנו עטרת ראשנו ונשארנו רק אנחנו, הוא גוף שלה בלא נפש. ויציאה לחוץ לארץ הוא הקבר, ורימה מסובבת עלינו ואין בידינו להציל, הם הגויים, האוכלים בשרנו. ומכל מקום היו חבורות וישיבות גדולות, עד שנרקב הבשר והעצמות נפזרו פיזור אחר פיזור. ומכל מקום היו עדיין העצמות קיימות, שהן תלמידי חכמים שבישראל מעמידי הגוף, עד שנרקבו העצמות ולא נשאר אלא תרווד רקב מאתנו, ונעשה עפר, שחה לעפר נפשנו, ואנחנו מקווים עתה לתחיית המתים. התנערי מעפר קומי ירושלים".

ועכשיו, שברור שזכינו ברחמי ה' לאתחלתא דגאולה (גמרא מפורשת בנהדרין צ"ח.), וזכינו למדינה משלנו ולצבא משלנו - זה דבר גדול, כל כך גדול, שאסור לבטלו. אמר הנצי"ב מוולוז'ין (בהסכמתו לספר "ילקוט א"י") - תן לקב"ה לנהל את מהלך הגאולה, ואל תגיד "לא מוצא חן בעיני".

לכן, צה"ל הוא קדוש מיסודו. יש בו עוד הרבה דברים הטעונים תיקון, ואין אנו מתעלמים מזה. אבל לזרוק הכל ולהגיד "לא מוצא חן בעיני", חלילה וחס!

אנחנו לא בורחים מדברים, אלא מתקנים אותם. ולכן, בעז"ה נתגייס לצה"ל ולמשטרה (הגר"ש ישראלי, חוות בנימין ח"ב סי' י"ז אות ז' כותב שצריך להתגייס גם למשטרה ולהכניס שם רוח של תורה), ונתקן את הדרוש תיקון ומ"מלכות של ארעי" (לשון הרב צבי יהודה על ממשלות זמננו) נגיע למדריגה של מלכות בית דוד, בעזרתו יתברך.
*סנהדרין.מ.מ.י.ר
בקשר למ שהבאתי מהגר"ש ישראלי ללכת למשטרה - שלא יובן לא נכון, זה לא רק בשביל להכניס רוח של תורה, אלא קודם כל בגלל שזה מצווה (שופטים ושוטרים תתן לך) כמו שמבואר שם, אבל בד בבד כל כך מצער שאין שם רוח של תורה שתנשוב והרוב הוא חילוני) ולכן זה עוד יותר חשוב.

ובקשר לבריטים: כל מה שעשו, לא עשו אלא לצורך עצמן. לא בגלל שהיו רחמנים וחסו על יהודים, אלא כשהערבים עיצבנו אותם - הם גם פגעו בבריטים, אבל לא מעט פעמים פגעו או נתנו לערבים לפגוע ביהודים (פרעות תרפ"א, פרעות תרפ"ט, פרעות תרצ"ו-תרצ"ט), אסרו עלייה לארץ, אסרו להחזיק נשק.
בוא נאמר - לא היו אוהבי ישראל גדולים.
**למהמ.מ.י.ר
מה אתה מפלפל את עצמך למוות? תתמקד.ואלאד
השאלה כאן היא ספציפית מאוד: האם הטענה הנפוצה שעצם זה שצה"ל עוצר פיגועים, זו כבר סיבה מספיק טובה לקדש אותו ולהתעלם מפשעיו נגד יהודים ויהדות. התשובה היא לא, מכיון שגם הצבא המנדטורי עצר פיגועים.

אז אנא, חדל להשתמש בטיעון השחוק הלזה. זו דמגוגיה נטו.

בעוונות הרבים, איני מצליח להשתכנע רק מציטוטים של רבנים. כשאני פוקח את העיניים ורואה את המציאות, העיניים אומרות לי שצה"ל אינו שונה כלל ועיקר מצבא המנדט הבריטי, לא במובן הגשמי ולא במובן הרוחני. צה"ל מסכל פיגועים? גם הצבא הבריטי סיכל פיגועים. בצה"ל משרתים יהודים? גם בצבא הבריטי שרתו לא מעט יהודים. ההבדלים העיקריים שאני מוצא הם שהצבא הבריטי אמנם מנע העפלה, אבל לפחות לא עקר יישובים יהודיים שלמים, גירש את תושביהם ומסרם לפורעים הערבים ולא ביצע פוגרומים בעצמו, כפי שבצעו צה"ל והמשטרה בעמונה.

אז מה אני מפספס כאן? אתה טוען שצה"ל הוא שלנו? זו דעה סובייקטיבית. אני, למשל, ממש לא מרגיש שצה"ל הוא "שלי". סבורני שרבים וטובים חושבים כמוני, לאחר שראו את שחורי המדים מבצעים בששון את פקודת הגירוש . לך אמור להם שזו המדינה שצריכה רק כמה תיקונים קטנים ואו-טו-טו כבר תגיע למדרגה של מלכות בית דוד.
למען האמת זה שיחות הרב צבי יהודה. לא "דמגוגיה".מ.מ.י.ר
שיחות הרב צבי יהודה, מועדים חלק ב', שיחות ליום העצמאות.

זה לא משנה מה אנחנו חושבים, ומה הסברות שאנחנו מעלים - צריך לבדוק מנקודת מבטה של תורה.

האם צה"ל הוא קדוש?? לפי התורה - כן.
אף אחד לא אמר להתעלם מדברים שדרושים בו תיקון, אבל גם לא לזרוק אותו.

ההבדל העיקרי בין צה"ל לצבא הבריטי (שוב, היסתורית אני לא מסכים איתך, אבל נניח) - הוא שצה"ל הוא קדוש, לפי התורה, מכשיר לקידוש שם ה', והצבא הבריטי - הוא טמא, התעלל ביהודים רבים מה שהיה החילול ה' הכי גדול שיכול להיות, ועל זה הגמרא אומרת "במסתרים תבכה נפשי".

אם אנחנו מתחילים מנקודת מבט זאת של תורה, שתקופתנו היא אתחלתא דגאולה, שצה"ל הוא קדוש מיסודו, ושאין אנו אומרים על מהלך גאולתו של הקב"ה - "לא מוצא חן בעיני" או "לא מתאים לי" "אני לא מתחבר" "אני לא חושב", אז מכאן - הדרך היא יותר בהירה, שצריך לתקן את הדרוש תיקון. לא להתעלם מהרע, אלא להסתכל על הרע מתוך האור. למצוא דבר טוב וממנו לתקן (ליקוטי מוהר"ן תורה רפ"ב הידועה) את מה שלא טוב.

אף אחד לא אומר שאוטוטו היא תגיע למלכות בית דוד. הגאולה באה קמעא קמעא, כך כתוב בירושלמי. אבל אנחנו בדרך, ואם זה ברור - אז לא מתייאשים, וממשיכים הלאה בדרך שהקב"ה סולל לנו.
צריך לראות איך מתקדמים, כמו שכבר הזכירו - צריך לשכנע את עם ישראל שארץ ישראל היא שלנו ואסור למסור ממנה שטחים, צריך לעשות הרבה דברים, אבל כל זה מנקודת המוצא הזו.
תפסיק להשליך את דעותיך על הרצי"הואלאד
לא אמרתי שדבריו של הרצי"ה הם דמגוגיה, הדמגוגיה היא באמירה האומללה שעצם העובדה שגוף זה או אחר מונע פגיעה ביהודים, בהכרח הופכת את הגוף הזה לקדוש וטהור.

הרצי"ה לא אמר זאת, ואתה - כהרגלך - מתחבא מאחורי גבם של רבנים ואינך מסוגל לבסס את הטיעונים שלך.

הטיעונים האחרים שהצגת, לגבי אתחלתא דגאולה וקידוש ה' שבצבא יהודי (כביכול), הינם טיעונים שונים לחלוטין מהטיעון המקורי שלך, ואליהם כבר התיחסתי באשכולות הקודמים. בזה אכן יש שאלות גם על הרצי"ה.

כתבת:
אם אנחנו מתחילים מנקודת מבט זאת של תורה, שתקופתנו היא אתחלתא דגאולה, שצה"ל הוא קדוש מיסודו

זו לא נקודת מבט של התורה. התורה מציבה קריטריונים - אם גוף מסוים עומד בקריקטריונים, הרי שהוא קדוש מיסודו. אם לא - אז לאו. אתה לא יכול לקבוע אקסיומה שצה"ל הוא קדוש ואז להשתמש באותה אקסיומה כדי לדחות כל טיעון נגדי - זה נוגד את ההגיון האנושי הבסיסי. קודם תוכיח שצה"ל קדוש, תוכיח במה צה"ל שונה מצבא המנדט (חוץ מהעובדה שצבא המנדט לא גירש יהודים ולא בצע פוגרומים), תוכיח שהוא צבא יהודי (כשקציניו הם מומרים למינות או גויים גמורים), תוכיח שהוא צבא שפועל למען האינטרסים של העם היהודי, תוכיח שהוא מבצע את הוראות התורה ולא את הוראות ממשלת המינים.

אתה יכול לומר ח"י פעמים אחרי עלינו לשבח "אני מאמין באמונה שלמה בקדושת המדינה והצבא - יחי יחי יחי", ואמונת השוטים הזו עדיין לא תהפוך למציאות.
אה... לובנתי... סתם התפרצתי...*$*עמנואל*$*
קוקו- זה שהממשלה מושחתת זה לא אומר שזה לא הממשלה שלך!
אתה צריך להתרגל למצב- לא הכל הולך לפי מה שאתה רוצה
אין מה לעשות(חוץ מהפגנות וכדו' שזה גם לא עוזר) אני מקווה יום יום שהממשלה תיפול ויחליפו אותה באנשים נומליים אבל בינתיים אין מה לעשות!!!
אין לי שום עסק עם הממשלה, המדינה והממסד!!!קוקו

וגם לא עם הממשלות הבאות עלינו לרעה.
אולי שפיגלין או מרזל יהיה ראש ממשלה אני יתחיל להאמין בה, אבל הם לא יהיו בממשלה יותר מידי זמן. אם השמאל יראה שהם מצליחים- הם יטפלו בהם כמו שטיפלו בכל מי שהפריע להם (ע"ע הרב עוזי  משולם).

אל תחליטו בשבילי אם להאמין המדינה הכופרת, שכל כונתה הוא להשמיד להרוג ולאבד מאז הקמתה, כמו שרואים בעולים, בתקופת פרוץ המדינה, עם החינוך שהם כפו עליהם, (והיום רוב העולים של אז- לא נשאר מהם הרבה כי רובם התבוללו בגלל הציונים).

אם אתם רוצים להאמין שזאת המדינה שלך- (אולי בגלל הקצבאות שהם נותנים?, אולי בגלל שההורים שלך מאמינים אז גם את\ה?, אולי בגלל שבן גוריון שר"י הכריז על הקמת מדינה יהודית? אני באמת לא מבין איך אפשר להאמין)- תאמינו. אני לא רוצה!

יהודי לא ציוני!!!

אז מה אם הם ממגנים את האוטובוסים? "כל מה שעשו לא עשו לצורך עצמם", את יודעת כמה כסף המדינה מקבלת מהאמריקאים על המיגון הזה? וכמה משרד התחבורה מקבל ממיליונרים אמריקאים בשביל ההוזלה במחיר האוטובוסים ביו"ש?

ד.א- אוסנת- קוקו זה בן.

ה' ציוני. "כי בחר ה' בציון".מ.מ.י.ר
בוא נתחיל מההתחלה.
אני רוצה שתסביר לי דבר אחד - על פי התורה (!):
האם התקופה שלנו היא אתחלתא דגאולה?
תביא לי ראיות על פי התורה מדוע מדינת ישראל היא לא אתחלתא דגאולה.
נתחיל מהטענה הראשונה שכבר כתבת.מ.מ.י.ר
הציונות גרמה להרבה יהודים לעזוב את הדת.
זאת בעצם השאלה - האם גאולה תלויה בתשובה או לא?
ר' יהושע ור' אליעזר נחלקו בזה (סנהדרין צ"ז-צ"ח). לדעת ר' יהושע אין גאולה תלויה בתשובה, ולדעת ר' אליעזר גאולה תלויה בתשובה.
יש בגמרא וגם בירושלמי מובא הדיון, ובסופו - "אישתיק ר' אליעזר", ושתיקה כהודאה דמי. כלומר ר' אליעזר מודה שגאולה אינה תלויה בתשובה.

שאלה: הרמב"ם כותב "אין ישראל נגאלין אלא בתשובה"??
תשובה: ראה שם בכסף משנה שהמקור של הרמב"ם הוא מ"גדולה תשובה שמקרבת את הגאולה", כלומר - גאולה אחישנה, בשביל שלפני שנגמר הקץ יגאלו עם ישראל הם חייבים לחזור בתשובה.
אבל כשמדובר בגאולת "בעיתה", כשהגיע הקץ - אין גאולה תלויה בתשובה, וכמו שכתוב האור החיים הקדוש (ויקרא, כ"ה, כ"ז) שישראל ייגאלו את גאולת בעיתה אפילו יהיו רשעים גמורים ח"ו!

ואמר רבנו הרב צבי יהודה -
"ולעומת מה שנאמר: "האם זו המדינה שאותה חזו נביאנו?" אומר אני: זוהי המדינה שחזו הנביאים. כמובן, אין המדינה בתכלית השלמות, אולם נביאינו ורבותינו, ממשיכיהם, אמרו שהמדינה תהיה כזו: זרע אברהם, יצחק ויעקב, ישובו ויקימו בה תקומה יישובית ושלטון מדיני עצמאי; לא נאמר לנו אם יהיו הם צדיקים או שאינם צדיקים. אומר הנביא: "בקבצי את בית ישראל... וישבו על אדמתם... וישבו עליה לבטח ובנו בתים ונטעו כרמים..." (יחזקאל כ"ח כ"ה-כ"ו) - נטיעת כרמים נאמרה, הקמת ישיבות לא נאמרה... אמנם, מתוך חזרת ישראל אל אדמתם נביא לידי הגדלת התורה והאדרתה, אולם הצעד הראשון - ישראל על אדמתם! כביטויו של ר' אלי' גוטמכר: "ואצלי כבר ברור שאם יקיימו ישראל שיתחילו לעבוד אדמת הקודש בסך ק"ל משפחות - שתהיה התחלת הגאולה, גם כשלא יהיו ישראל ראויים לכך" (נדפס בראש ס' "נפש חיה"). בודאי, רוצה היה אותו צדיק בהגדלת התורה ויראת השמים, אבל סדרי הגאולה כאלו הם: ישוב חקלאי, קימום המדינה ומתוך כך - להמשך, להעלאה בקודש, להרבצת התורה, להגדלתה ולהאדרתה."

ובאמת, רואים - היום יש ב"ה הרבה ישיבות, הרבה חזרה בתשובה, הרבה הרבה הרבה, תקופת אתחלתא דגאולה, מה שכבר ניבא הרב צבי יהודה בשנת תשכ"ז שרובם של היהודים היושבים בארץ ישראל היו חילונים.
תגיד לי אתה רוצה להישאר ב"אתחלתא"? אני רוצה להמשיךא"ר יצהר
הלאה. למה להתקע בהתחלה? זאת טעות.
על משל האגוז בקליפה שמעתם?ניתן לכם אותו.
עמ"י נמשל לפרי האגוז. בהתחלה אין לפרי כח להגן על עצמו,אז הקב"ה ברוב חכמתו בנה לפרי הרך מגן סביבו-קליפה. בתוך הקליפה גדל והתפתח פרי יפה וטוב,הגיע הזמן והוא היה מוכן לאכילה. אבל אף אחד לא רצה להרוס את הקליפה היפה והמועילה שה' בנה מסביב לפרי. אז חיכו לראות מה יקרה. למרות שמאוד מאוד רצו את הפרי,את הקליפה לא משחיתים.
עבר זמן ארוך והפרי שבפנים נרקב אבל עדיין לא פתחו ולא השחיתו את הקליפה. עד שיום אחד עבר ילד וראה אגוז,הוא מייד פתח אותו.לאכזבתו לא היה בפנים כלום.
פרי האגוז זה עמ"י. הקליפה,שבהתחלה היא טובה,היא המדינה.
תבינו,אני גם בדעה שהמדינה היא אתחלתא דגאולה,אבל אם נתקע באתחלתא ונפחד לשבור את הקליפה,אז עד שיגיע מישהו טבעי ותמים ויפתח את הקליפה כבר לא יהיה לו מה לאכול. הכל ירקב.
אנחנו צריכים לבנות מערכות אלטרנטיביות למערכות המדינה. מערכת משפט. מערכת חינוך. מערכת שיטור. וכן - צבא.(שזה יותר בעיתי.)
אין טעם להפיל הכל כשאין לנו אלטרנטיבה,צריך לפעול בחכמה.
בקשר לצה"ל יש לי משהו אחד לומר. התקווה של צה"ל ושל המדינה זה הדתיים.
תחשבו בהיגיון. כל בחור ראשון שאינו שומר תורה ומצוות,יוצא אחרי צבא לטיול ארוך ארוך בחול. אם תפרוץ מלחמה (מה שלא כ"כ רחוק) יהיה מאוד קשה להחזיר את כולם במהירות. ואז כל הלחימה תהיה על כתפי הדתיים שלא יוצאים לחול (חוץ מלקברי צדיקים.) אותם יזעיקו לקו האש.
זה כולל את הנחל החרדי בעיקר,וכן עוד מקומות שיש בהם ריכוזים גבוהים של דתיים. אין צורך להפוך את הצבא לרשעים-כי הם לא. הכל בא מיסודו ממערכות גבהות יותר ומטומטמות יותר שרוצות ליצור פילוג גדול בעם,בשביל לשמור לעצמם על הכיסא. החיילים הם אחים שלי ושלך,אל תתבלבלו בין יס"מ\מג"ב לחיילים מן השורה. אל תיפלו במלכודת שהדיקטטורים רוצים שתיפלו בה.
יומעולה יבנה המקדש!
אבל איך אפשר להמשיך?טל..
זה שאתה באופן פרטי אולי מוכן לגאולה לא אומר שכל העם. ויש לנו ערבות הדדית לכל העם.
כתוספת לתשובות של מ.מ.י.ר:
א"א לומר : לא רוצה את הממשלה, המדינה הזאת. למה? אין מה לעשות זה העם שלנו. לא כל העם הגיע לדרגת עבודת ה' עדיין. ונכון שמתפללים ולמילשינים אל תהי תקווה, אבל מצד שני אנחנו גם רוצים שהם יחזרו בתשובה כי הם חלק מהעם שלנו.
נכון שהממשלה כופרת, אבל יש ערך גם למלכות רשעה - גם בתקופה כזו יכולה לבוא גאולה. לדוגמא ירובעם השני - היה רשע והלך בדרכי ירבעם בן נבט אבל אעפ"כ ה' הושיע את ישראל בתקופתו כי המצב של העם היה גרוע!
בתקופת עזרא ונחמיה כל העם היו צדיקים? הרי כתוב שהעם לקח נשים נוכריות. ואז הצליחו לגרש את הנשים - לא להוציא מהעם חד וחלק את כל נושאי הנשים.
א,אני לא מוכן. ב,בדיוק בשביל זה יוצאים להפצות.א"ר יצהר
לי טוב-ברוך ה'. אצא כדי לתת טוב לכולם,להראות לכולם שיהנו גם. הפצת יהדות,הפצות על א"י. ועוד,כל אחד לפי מחשבתו,יש אנשים טובים להתיעץ איתם בנושא,יש לכם כח? צאו איתו הלאה. כמו שנאמר בשופטים "לך בכוחך זה והושעת את ישראל." לכל אחד יש כח. אם מודעים לזה שהגאולה תבוא לכלל ישראל ביחד,לא משנה עד כמה אני אישית אהיה מוכן עד שלא כולם מוכנים (פחות או יותר) הגאולה לא תבוא.
חוץ מזה שברור (לי לפחות) שהגאולה לא תלויה כ"כ במצב המלכות\הנהגה,אלא במצב האמיתי של העם.
חוץ מזה שאני לא רואה את עצמי בדרגת עזרא ונחמיה. אם אצליח לשכנע את אחי להפסיק לשמוע שירים חילונים לדוגמא,אז אולי אפשר לומר שהתקרבתי אליהם.
אני לא רוצה לגרש אף אחד מישראל. כנראה בגלל זה אני לא רב,כי יש אנשים שרבנים אומרים יותר נכון-פוסקים שהם... וצריך להעיף אותם.
יומעולה יבנה המקדש!
היי! אף אחד לא אמר להיתקע באתחלתא!מ.מ.י.ר
אבל לא מתעלמים ממנה. אגב, הרב צבי יהודה אמר שזה כבר מזמן לא אתחלתא אלא כבר באמצע, והגאולה באה קמעא קמעא וכל מה שאתה כתבת לעשות זאת התקדמות לקראת הגאולה השלימה.
זה מה שאמרתי - אנחנו באתחלתא דגאולה, אבל ממנה ממשיכים לתקן את כל החילולי השם שיש במדינה שלנו.

תשובה לואולד, לקוקו ועוד -

השאלה הראשונה היא אם המדינה היא אתחלתא דגאולה או לא, והתשובה חייבת להיות לפי התורה ולא לפי הסברות שלנו.

הגמרא בסנהדרין (דף צ"ח ע"א) אומרת - "ואמר רבי אבא אין לך קץ מגולה מזה שנאמר "ואתם הרי ישראל ענפיכם תתנו ופריכם תשאו לעמי ישראל" וגו'.
רש"י שם - "כשתתן ארץ ישראל פריה בעין יפה אז יקרב הקץ ואין לך קץ מגולה יותר".
כלומר - כל זמן הגלות ארץ ישראל היא שוממה וחריבה, וכשהיא תתחיל לפרוח וליתן פירות - סימן הוא לגאולה (עי' באברבנאל על הפסוק שם ביחזקאל).

איך אפשר להתעלם מגמרא מפורשת?! אי אפשר. הרב צבי יהודה אמר שמי שרוצה לומר שמדינת ישראל היא לא אתחלתא דגאולה, יצטרך להוציא ש"ס חדש.

וקיבוץ הגלויות שאנו רואים בחסדי ה', דבר שלא קרה באלפיים שנה האחרונות.
והקב"ה בחר דווקא כך לנהל את מהלך הגאולה. דווקא ע"י ציונות חילונית, ואנחנו צריכים לתת לו להוביל בלי לשאול שאלות למה כך ולמה אחרת. וגאולה אינה תלויה בתשובה, ולסיכום - לפי תורתנו הקדושה מדינת ישראל היא אתחלתא דגאולה.

כעת - מלחמת מצווה נוהגת היום. אפשר להקשות מהרמב"ם שרק מלך מוציא למלחמת מצווה וכו' אבל הגר"ש ישראלי (בשו"ת עמוד הימיני) והגר"ש גורן (בספר משיב מלחמה) יישבו הכל והוכיחו שנוהג היום מלחמת מצווהץ

והרמב"ן כותב שעיקר מצוות כיבוש הארץ הוא במלחמה, מלחמת מצווה, ולכן ברור שצה"ל הוא קדוש מיסודו בלי קשר לכיסוי הראש שיש או אין לחיילים שמשרתים בו, כיוון שהוא מצווה ומצווה זה קדושה.

עד פה מוסכם?
מתוך שיחות הרב צבי יהודה. והיה העקוב למישור.מ.מ.י.ר
(שיחות הרב צבי יהודה, מועדים ח"ב, שיחה ה', עמ' 160-162; מובאים עיקרי הדברים)

"סיבוכים ישנם. איננו מחניפים לאפיקורסים ואיננו מחניפים לרשעים. שקר וכזב! יש אפיקורסים ורשעים בישראל ובמלכות ישראל, ויש דברים מכאיבים של חילול השם. איננו מתעלמים מהם.
(פה הרב צבי יהודה מונה שניים עיקריים - מערכת המשפט המקולקלת מיסודה של החוק הצרפתי, העות'מאני וכו' שיש במדינת ישראל, במקום בתי דין של תורה, ע"פ חושן משפט)
...

אך עד כמה שנורא הוא חילול השם על שני דברים אלה ודברים מעין אלה, בשום אופן אינו מסלק את קדושת היום הגדול והקדוש הזה [יום העצמאות; הגר"ש משאש, ראש אבות בתי הדין של ירושלים כתב - "ודאי יום העצמאות הוא יום גדול"] ואת קדושת כל מה ששייך למכשירי המצווה הזאת.

יש הלכה ידועה של רבותינו בירושלמי לגבי מצבים בהם מעורבים יחד קידוש השם וחילול השם. בפסוקים של דברי נבואת יחזקאל נאמר: "וקדשתי את שמי הגדול המחולל בגויים". ובמה? - "ולקחתי אתכם מן הגוים וקבצתי אתכם מכל הארצות והבאתי אתכם אל אדמתכם". הדברים מפורשים, שאין צורך בתשובה.

כך חשבתי מעצמי. אחר כך ראיתי שזכיתי לכוון לדעת גדולים, לר' שלמה אלישיב זכרונו לברכה בספרו הקדמות ושערים [הערת הרב אבינר: ספר הקדמות ושערים שער ו', פרק ט'. ועיין בהרחבה לנתיבות ישראל א' עמ' קצ"ה]. הוא אומר בפירוש אותם הדברים: הפסוקים ביחזקאל הם לפני החזרה בתשובה.

מצד אחד יש את הקידוש השם הגדול הזה של בניית מלכות ישראל. ולעומתו יש הרבה דברים של חילול השם המכאיבים מאוד..

כשיש קידוש השם וחילול השם יחד אפשר להתבלבל.. אצלנו אין ספקות! יש אמונה.
הירושלמי מלמד אותנו שכאשר קידוש השם וחילול השם מתגלים ביחד - קידוש השם מכריע: "גדול הוא קידוש השם מחילול השם" [הערת הרב אבינר: ירושלמי קידושין פ"ד ה"א. קרבן העדה שם - "בדבר שיש בו קידוש השם וחילול השם... לא דחינן מצוה דקידוש השם מפני חילול השם"]. הקידוש השם הנורא והאיום הזה של "וקדשתי את שמי... ולקחתי אתכם מן הגויים" של בניין שלטוננו, של שברון עול הגויים מעל צווארנו שזכינו לו עתה, הוא המכריע.

הקידוש השם הזה, האור הגדול הזה, אור ד', הוא מכריע בלי ספק את כל הדברים של חילול השם שישנם.

ככל שתגדל בתוכנו גדלות השם הגדול והקדוש של אביהם של ישראל בזמננו, אבא זכר צדיק לברכה [מרן הרב קוק], וככל שתימשך הגדלת התורה והאדרתה, הגדלת האמונה והאדרתה, הגדלת יראת שמיים והאדרתה מתוכנו לכל כלל ישראל, מתוך שלמות וקדושת אמונה, בכל הקידוש השם הגדול הזה - יותר נזכה שחילולי השם ילכו ויטשטשו ויתבטלו, "והיה העקוב למישור והרכסים לבקעה כי פי ד' דיבר" (ישעיה מ', ד'-ה')".
ההערות בסוגריים מרובעות הם לא של הרב צבי יהודה.מ.מ.י.ר
הפסקא האחרונה ממש חשובה.
אולי צריך לומר - התקופה.מ.מ.י.ר
שהרי הגמרא מדברת על התקופה, שארץ ישראל תוציא פירותיה שוב כהרגלה אחרי שנות הגלות.
על זה אין מאן דפליג (אלא א"כ הוא סומך על הפירוש השני (!) שמביא המהרש"א, למרות שכל שאר המפרשים פירשו כפשוטו) - אלא א"כ רוצים להוציא ש"ס חדש.

אבל מתוך כך, מתוך האתחלתא דגאולה שיש בתקופתנו (שכבר מרן הרב קוק מכנה אותה במאמרי הראי"ה - אתחלתא דגאולה), זכינו להקים מדינה, שלטון משלנו בארץ ישראל, ולמרות שיש בה חילולי השם גדולים - "בדבר שיש בו קידוש השם וחילול השם... לא דחינן מצוה דקידוש השם מפני חילול השם" (קה"ע על ירושלמי קידושין פ"ד ה"א; הערת הרב אבינר על שיחות הרצי"ה שמובא פה). ולכן הרב צבי יהודה אמר שזה כבר מדריגה נוספת בגאולה, המשכה. ואנחנו לא נתקעים בה, אלא ממנה ממשיכים ועולים עוד ועוד, קמעא קמעא, עד לגאולה השלימה במהרה בעז"ה.

אם נוהג כיום מלחמת מצווה - כלומר, מצווה להתגייס לצה"ל וזה מצוות כיבוש הארץ (רמב"ן) שהיא שקולה כנגד כל המצוות (כ"כ בספרי).
ולכן צה"ל הוא מצווה, מצווה זה קדושה. כלשון הרב צבי יהודה בשיחות המובאות פה - "..קדושת כל מה ששייך למכשירי המצווה הזאת".

אגב, החילול השם הגדול הנוסף שדיבר עליו הרב צבי יהודה, מלבד מערכת המשפט המקולקלת, הוא המיסיון שנגדו יצא הרב צבי יהודה בכל כוחו כל ימי חייו.
אף אחד לא רוצה להתקע באתחלתא,אבל לצערי אנחנוא"ר יצהר
כבר באיזה שהוא מקום תקוע. הרבה אנשים מיואשים כי אנחנו צריכים להתחיל לשבור את הקליפה ואנחנו לא עושים את זה. האתחלתא היא כבר 60 שנה וצריך להגיע לסוף.(או לפחות לשאוף לסוף.לא מגיעים לסוף כ"כ מהר.)
בכל אופן,בהחלט אין לבטל לגמרי. רק צריך להקפיד ולשים לב שהקליפה כבר בתחילת המקום החוסם וצריך לשבור אותה.
וגם בשבירה,לא בבום אחד אלא בשלבים כדי שלא ניפול אנחנו בסוף.
יומטוב יבנה המקדש!
איך שוברים את הקליפה?מ.מ.י.ר
ובכלל מהי הקליפה?
אני מניח שהקליפה, הכוונה למסכים שעדיין מפרידים בין ישראל לאביהם שבשמיים.
אבל בשביל זה.. צריך ללכת עם עמ"י!! לא לבד!
איך אמר הרב צבי יהודה בחלק מהשיחה שהבאתי פה?

"ככל שתגדל בתוכנו גדלות השם הגדול והקדוש של אביהם של ישראל בזמננו, אבא זכר צדיק לברכה, וככל שתימשך הגדלת התורה והאדרתה, הגדלת האמונה והאדרתה, הגדלת יראת שמיים והאדרתה מתוכנו לכל כלל ישראל, מתוך שלמות וקדושת אמונה, בכל הקידוש השם הגדול הזה - יותר נזכה שחילולי השם ילכו ויטשטשו ויתבטלו, "והיה העקוב למישור והרכסים לבקעה כי פי ד' דיבר" (ישעיה מ', ד'-ה')".
ישלכם רעיון מעשי איך שוברים קליפות? הייתי שמח לדעתאלעד
איך אתם מבינים את עניין שבירת הקליפה בפועל.
לוקחים פטיש. סתם סתם,צריך לשאוף ולראות איך בוניםא"ר יצהר
מלכות יהודית עפ"י ההלכה.
זה אומר מערכת משפטית-התחילו כבר עם בתי דין.(דיניים)
מערכת חינוך-גם זה התחילו עם כל החינוך הדתי של זילברמן וחב"ד ועוד.
מערכת ביטחון.-על זה אין לי דרך חד משמעית, חלק אומרים להשתלב בצבא חלק אומרים אימונים פרטיים ויש עוד רעיונות. תחשבו על זה גם.
וזה אומר להראות לכולם את היהדות להסביר אותה ולהחיות אותה.(לא כמו "סרוגים" שזה מפיל ומוריד.)
והכי חשוב בתור התחלה להבין מה רע סבמערכות הקימות.
אין לי זמן לכתוב הכל אז עוד נדבר על זה.
שבת שלום ומבורך לולם. תזכרו שהשאיפה היא ש
יבנה המקדש!
לוקחים פטיש. סתם סתם,צריך לשאוף ולראות איך בוניםא"ר יצהר
מלכות יהודית עפ"י ההלכה.
זה אומר מערכת משפטית-התחילו כבר עם בתי דין.(דיניים)
מערכת חינוך-גם זה התחילו עם כל החינוך הדתי של זילברמן וחב"ד ועוד.
מערכת ביטחון.-על זה אין לי דרך חד משמעית, חלק אומרים להשתלב בצבא חלק אומרים אימונים פרטיים ויש עוד רעיונות. תחשבו על זה גם.
וזה אומר להראות לכולם את היהדות להסביר אותה ולהחיות אותה.(לא כמו "סרוגים" שזה מפיל ומוריד.)
והכי חשוב בתור התחלה להבין מה רע סבמערכות הקימות.
אין לי זמן לכתוב הכל אז עוד נדבר על זה.
שבת שלום ומבורך לולם. תזכרו שהשאיפה היא ש
יבנה המקדש!
אלי פשות ללחת לבחירות בכנסת ולנצחאנונימי (פותח)
*ללכתאנונימי (פותח)אחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך