בס"ד
אם כן תמשיכו לקרוא
אבל אם לא כדאי שתצאו מההודעה לפני שתשברו את המחשב 

.
אני משוטטת בפורום הזה כבר מעל לשנה והרבה פעמים הרגשתי שיש לי מה להגיב, שאני רוצה להגיב...
אז אתם יודעים מה עשיתי?
פתחתי ניק, ניק חדש, שכמעט אף אחד לא יודע מהו (גם אתם. אתם לא תנחשו ואני לא אגיד אז אל תנסו) וממנו התחלתי להגיב, לא הרבה אבל מדי פעם כשהיה לי משהו באמת שרציתי להגיד.
פה מגיעה ההע(א)רה-
קיבלתי תגובות יחסית טובות על התגובות שלי...
אנשים שהזדהו, שהתחברו, שזה בדיוק מה שהם רצו לכתוב אז הם רשמו לי "^^^^" וכדומה...
על חלק מהתגובות שלי אמנם התוכחו איתי אבל אף אחד לא אמר שהן נראות תגובות של ילדה קטנה.
תראו, אני לא מגיבה פה הרבה לא מהניק הסודי ובטח לא מהניק הזה, אבל אני חושבת שיש לכם מה להסתכל על עצמכם ולחשוב "אז מה אם היא בת 15.5*, היא דווקא רצינית והתגובות שלה רציניות ונכונות מדי פעם**, אולי כדאי לתת לה צ'אנס ולקרוא ולהתייחס ברצינות".
אני לא מדברת רק עלי, אני מדברת על כל מי שמרגיש שהוא צעיר מדי כדי לכתוב פה.
היה פה מישהו בן 18, כיום בן 19 ששאל אתכם אם הוא יכול להגיב פה...
ששאל איך תקבלו את זה.
לי זה נראה מוזר.
זה לא שיש פה הגבלה של צעירים מעל עשרים או משהו כזה....
הפורום הזה פתוח לכולם ותאמינו לי שהנוער שמשוטט בו הוא רציני, כי הנוער שמעניין אותו השרשורים שלכם הוא לא נוער שיציק לכם או שיכתוב שטויות.
אולי מדי פעם תראו חשיבה ילדותית, או אי הבנה, אבל לנוער הזה יש הרבה מה להגיד גם בקשר לזה, כי הנוער שמסתובב פה הוא נוער שרוצה להתחתן מוקדם וסביר שחושב על זה, כי אם הוא לא היה אז הוא לא היה פה.
לי זה נראה אבסורדי שפתחתי ניק חדש ואנשים מתיחסים לתגובות שלי ברצינות כי זה לא הניק שלי.
זה אפילו קצת גורם לי להרגיש רע, כי אנשים פנו אלי באישי וביקשו לצאת איתי, ולי אישית מרגיש ממש רע להגיד להם "לא" כאילו אני באמת שוקלת את זה, אבל אין לי ברירה, זה ההשלכות של ניק פה... אא"כ יודעים שאני לא בגיל, אבל, אופס, אני לא יכולה לגלות מה הגיל האמיתי שלי! כי מהרגע שתדעו אתם פשוט תפסיקו לספור אותי ואת התגובות שלי.
אני לא מנסה להתקיף ואני מבינה את זה שאתם לא רוצים ש"ילדים" בגילי יגיבו לכם על שרשורי פריקה וכדומה, ואנחנו באמת לא!
מעולם לא הגבתי למישהי\ו על שרשור פריקה, כי אני יודעת את מקומי, ויודעת איך להסתכל על הדברים ועל מה להגיב ועל מה לא.
אולי השרשור הזה לא ישנה לכם כלום, אולי סתם ישבתי וחשבתי על מה אני הולכת לכתוב, אבל אולי רק אולי, מישהו מכם יתייחס ברצינות ויחשוב על זה והיה זה שכרי.
מצטערת על הפריצה 
אגב, אתם אנשים מאוד נחמדים, סתם שתדעו
אף פעם לא אמרתי אחרת ויש בינכם אנשים מקסימים...
אבל אני מקווה שלא תכעסו עלי שהע(א)רתי..
אני מניחה שבתור אנשים כל כך נחמדים ומקסימים אתם תדעו לא להתעצבן עלי, ואם אתם מתעצבנים אז לשבת ולקחת נשימה עמוקה ולחשוב שנית
.
תודה על הבמה 
נ.ב. אל תתחילו עם תגובות בסגנון "יש לך עוד זמן, את צעירה", בשביל זה אפשר לפתוח עוד שרשור וזאת לא הנקודה
אז תשתדלו לשמור את הדעה הזאת לעצמכם טוב? טוב
.
(ושוב! אני ח"ו לא מאשימה אף אחד, לא מתקיפה ולא אני לא יודעת מה... אני באמת מחבבת אתכם ואפילו עזרתם לי בכמה שרשורים שפתחתי [כן, פתחתי שרשורים כי יש לי חבר והיו דברים שיכולתם לעזור לי יותר מנוג"ה... וגם מהניק שאף אחד לא מכיר זה היה יותר נוח
], אתם באמת אנשים נהדרים!!! רק רציתי להע(א)יר...
אגב, שדרותי שמע על הרעיון לפני ואישר אותו
הוא גם אישר לי להגיב אבל בכל זאת...)
*כן, זה גילי למי שלא מכיר אותי 
** |עפה על עצמה|... אתם תסלחו לי 
)