שלחו אותי לפורום הזה אחרי שנכנסתי לפורום מעל גיל 20 רציתי לברר עם יש זוגות כאלה של חילוני ודתיה לאומית עם זה אפשרי נורא התחברתי לציבור הדתי לאומי לערכים שלו למוסריות שלו לנתינה האין סופית בכל מקום אני מרגיש שאני חוזר על עצמי כי כבר כתבתי את זה במקום אחר אנשים כל כך טובים אוהבים את כולם גם עם תגיד להם דברים חיוביים הם יגידו לך שכולם טובים גם חילונים כל הזמן נתינה ועם תרצו אני יפרט על מה אני מדבר פשוט אמרתי את זה וכתבתי את זה מלא פעמים אז אני לא רוצה לחפור
האם זה אפשרי [אני לא דתי צם ביום כיפור בשר וחלב קידוש חגים ] אני רוצה מישהי דתיה לאומית כי הם בנות כל כך טובות אבל יש גם חילוניות נכון אבל אני מתחבר לאידאלים שלהם להתיישבות לבני עקיבא כל האנשים האלה
אני יתן דוגמא יום הזכרון אני שומע את אשתו של רועי קליין אומרת שבעלי זינק על הרימון הוא ידע שיש לו תמיכה ממני ואני אומר לעצמי מה קורה כאן מזה כל האנשים האלה מזה כל המוסריות והערכים האלה באים לאלמנה של אלירז פרץ אחרי כל מה שקרה מה היא מבקשת שישחררו את פולארד גם אחרי כל מה שקורה להם הם ררק רוצים לתת נתינה ,לי קשה מאוד לבצע שינויים בחיי כי אני לא רגיל אני ממש אוהב את החברה הזאת ועד לפני 10 חודשים לא ידעתי בכלל מזה דתי לאומי
חפרתי קצת רציתי לדעת עם זה אפשרי שיהיה זוג כזה?

העלאת קובץ