אין לי כ"כ לאן לפנות ואת מי לשאול ולדבר... במיוחד לא בשעה הזאת של הלילה...
אני יודעת מחברות שיש כאן את הפורום הזה... אז החלטתי להגיש לכם את הבעיה (לא שאני חושבת שאתם יכולים לפתור לי אותה סתם ככה זה יעזור לי לפרוק את מה שעבר עלי וקצת עידוד לא יזיק לי..)
אז הסיפור הולך ככה:
אחותי הקטנה החליטה לעזוב את הבית ולעבוד בקיבוץ חילוני (חילוני לגמרי גם אוכל קשר אין שם!!)
ובבית שלי לקחו את זה כ"כ קשה! היו ממש צעקות ומריבות עם ההורים עם אח שלי (שגדול ממני..) צעקות צרחות בקיצור באלגן!
אני ואחותי היינו בקשר ממש טוב ואני לא רצתי לריב איתה ניסיתי לפעמים לרמוז לה שאולי כידי שתחשוב על כיוון אחר..
ניסיתי להיות האחות הגדולה ולתמוך בה.. לא ידעתי מה לעשות.. בכלל היא לא הראתה רמזים שמשהו לא בסדר.. תמיד היא הייתה דוסית.
מסתובבת רק עם בנות טובות, ושקיעה בלימודים. בשרות לאומי היא הייתה בביית ספר דתי ופתאום היא החליטה משהו כזה הזוי!!!
ביום שהיא עזבה היא כתבה לי מכתב ארוך (ואישי) ובכול זאת יש כמה שורות שאני מוכנה לשתף אתכם(כי זה קצת יותר כללי..)
זה מה שהיא כתבה לי:
" אני לא רוצה לשקר יותר רק כדי לרצות משהו אחר!
אני לא רוצה להסתיר את הרגשות שלי יותר! (בגלל הפחד שאולי ישפטו אותי אם אני אגיד את מה שאני מרגישה)
ואני לא רוצה להקפיא את הדמעות יותר!
אני רוצה להיות אמתית עם עצמי!! "
וחשבתי לעצמי, יכול להיות שבן אדם משקר לעצמו ופתאום הוא מגלה את זה ומחליט לשנות את כול אורך חיו?
זה גרם לי להמון שאלות.. במיוחד המחשבה שאולי הייתי צריכה לראות את זה בה... אולי הייתי צריכה להקשיב יותר, לראות מה עובר עלייה....
תודה רבה לכם שנתתם לי לשפוך את הלב ואת הכאב...